106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Get to the chopaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
na ez hiányzott a Predatorsból :D -
ebbe viszont igazad van. nem vitatom. -
Ezt csak az érzi át aki 80-90es filmeken nőtt fel valahogy azokban volt valami plusz ami a mai filmekben még nyomokban sincs meg.
Arnold egy akció legenda Brody meg csak Zongoristában volt emlékezetes, Nimródtól szép teljesítmény hogy ideáig eljutott de túlszárnyalni nem tudta a nagy elődöt.
Így volt a Terminátorral is 3-4 vicc lett a régiekhez képest. -
Nem ugyanaz. Ahogy írtam is korábban, ebből hiányzik az a bizonyos "coolness" faktor, az emlékezetes momentumok és a visszaidézhető beszólások. Az első rész egy tesztoszteronszagú macsó-dzsungel-dara, ez nem az. Semmire sem emlékszel belőle pár felvillanáson kívül. Az első részt kétszer láttam, de szinte full végig a fejemben van, az arcokkal, mozdulatokkal, szövegekkel együtt.
-
de a kivitelezés nem mind1. ez egy összevissza vagdosott, nem túl sok előmunkát kapott változat lett. és mivel tudták, h elég gyenge lábakon áll a film, próbáltak új dolgokkal kompenzálni, de azt sem jött be.
illetve van akinek bejött, de az első rész az akk is alap marad. -
pauly #58781 Ja,én is így vagyok vele,az elsőt még mindig megnézem 1-2 évente,de ezt szerintem nem fogom mégegyszer,egyszer mondjuk nem volt olyan rossz,az avp-nél mindenképp jobb volt :) -
csak azt mond el miben több a Schwarzis? akkoriban azért volt nagy szám MERT: befutott szinész, uj teremtmény. Ma már bizony lerágott csont . AvP 1-2 is jol elkurták....
ha jobban belegondolsz: esőerdő; ismeretlen felkutatás; csapdába ejtés; menekülés; harc a túlélésért; győzelem.
Ennyiröl szólt az is és ez is. -
makkod pofozza 

-
Nos, a Schwarzis Predatort 125-ször néztem meg, ezt 1-szer, de elég is volt... -
-
Dean Winchester #58776 melyikét írták meg 10 nap alatt?
am mit számít? ha fejben megvolt minden és csak papírra kell vésni az mivel szarabb mintha ülnek rajta éveket és ugy irják ... -
Get him to the Greek
A Lepattintva roksztár csávójának spin-off filmje. Nem tudom miért néztem meg, mert ezek a Jonah Hill és Seth Rogen féle standup-olos filmek nekem sosem jöttek be. Így van ez a mostanival is, megint csak egyetlen poénon sem nevettem, de még a mosolyból sem volt több 3nál.
(a helyzeten nem javított a britangol akcentus, ami nekem személyszerint bassza a fülemet)
Tök érdektelen és uncsi/10 -
Arra forgatókönyvre gondolsz amit ők írtak 10 nap alatt? :) -
Akinek bejött az Schwarzis Predator annak ez is tetszeni fog ( sztem ) hiszen a környezet és sztori majd nem ugyan az. -
Predators
Mivel elég sokan lehúzták itt a fórumon nem sokat vártam a filmtől így sikerült pozitívan csalódni.Szerintem teljesen korrekt a film.Nálam simán veri az Avp-t és az AvP2-t bár ez nem egy nagy érdem még hiszen azok valami eszméletlen szarok lettek.:D
Hazánkfia Nimród szerintem simán kihozta a forgatókönyvből a maximumot... -
ne jó ne mvolt egy olyan hatalmas alkotás de az hogy 10/0 az egy nagyon durva véleményezés, szerintem relative egyedi volt, és nyilvánvalóan nem az akció része felől próbálták megfogni a történetet hanem a teremtéssel való játszadozás oldláról, Szerintem abban viszont egyedüláló, és simán adnék neki 7-8-at is! -
szal 9/10 és
predator
majd legközelebb elsőre :D -
the man who stare at goats.
Igazábol még vacilálok h hova rakjam de egy biztos. Clooney, McGregor, Jeff Bridges, Kevin Spacey ( igaz nem sokat ) jól eljátszották a szerepüket, Clooney kb hasonló karaktert az: Ó, testvér, merre visz az utad és a , Bőrfejekben alakít.
Alakításokért : 10/9
Film története: hát igen, az nem sok, vagy nekem nem jött le... 1 biztos, az iraki helyzetet jol leirták a benzinkútos jelenettel meg jó pár helyen.
http://www.indavideo.hu/video/A_PREDATOR
-
hehe, hát igen, elég magas labda volt :D -
[apro] SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mer buzi vagy

-
szóval férfias...hm...akkor nekem miért jut eszembe erről a képről a dugnám, mint a lopott biciklit sejtelem?
-
myways #58765 hibrid 10/0 -
Tegnap nézetm meg a
Get Him To The Greek-et 9/10(ha a vígjáték kategóriát nézem csak)
Szerintem már jó ideje nem készült ennyire jó vígjáték, megvan benne minden ami kell, persze akiknek fekszenek a drogos poénok, mert ebben aztán van bőven, ellenben nem egy paródia, nincs túljátszva, egyszerűen jó :) Nem azt mondom hogy minden idők legjobb vígjátéka, de egy jó kedvű estét simán megér :) Szerintem sokkal jobb még az Ananász Expressznél is! :)
-
sokra mész vele, mivel ő is csak a puncikat szereti :) -
xxxpaulxxx #58762 Kick-ass
Hát nem tudom... jobbra számítottam, de végülis nem volt rossz... ha akciófilmnek akarták volna beadni, akkor nagyobbat ütött volna, mintha így, akcióvígjátékként nyomatják be...
A kiscsaj jelmeze idegesítő volt iszonyatosan:D Viszont az akciójelenetek nagyon ott voltak... főleg amikor Cage bemegy a raktárba és így lazán lemészárol mindenkit... nah az volt a legjobb jelenet:D
Jó volt végre egy ilyen szuperelőtlen szuperhősfilmet nézni, de valahogy mégse ütött akkorát, mint amekkorát egyeseknek.
6.5/10 -
xxxpaulxxx #58761 Ő se rossz, de ő mindig megdöglend (jó... kivéve machete:D) -
Csak névrokonok, semmi közük egymáshoz, kb. csak annyi, hogy mindketten texasi születésűek (és Michelle-ben van dominikai és puerto ricoi vér is).
-
Predators (2010)
Nah... kb pont erre szamitottam. Nem vrtam tole tobbet de nem is volt annyira nagyon jo film. Jo volt... 7/10 es megerdemel szerintem (minimimum!)
A baj a filmmel az, hogy szinte semmi nagy ujdonsagot nem hozott.
A zenevel kapcsolatban pedig ugy vagyok, hogy legalabb ket hangminta az alienbol volt. -
The Other Guys
Szórakoztató film volt inkább vígjáték mint akció.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Báros pillanatmegállított kép volt a best.
Józsarukat gyorsan kiírták a filmből,meglepő volt.
Prius nem keveset kapott,végére úgy nézett ki mint a szita
Eva Mendeses jelenetek is nagyok voltak.Mi osztást kapott az asztalnál :)
7/10
How High (Fűre tépni szabad)
Amikor bemutatták akkor sokkal jobban szórakoztam rajta mint most.
Egy-két poént leszámítva kb el se mosolyodtam rajta.
5/10
-
Michelle 32éves Robert meg 42 szóval nehezen lehetne a lánya. -
de van puncija -
A Metacriticen of course:) -
Gecc most nézem hogy a THE SOCIAL NETWORK 97% 27 review alapján!! 
Felettébb felkeltette az érdeklődésemet:P -
férfias hát, fél topikot úgy megverné beszarnátok :D -
Igen abba is és a SWATban is meg még pár filmben. Neki jól áll a rossz lány szerep, fegyver a kezében stb stb...
Férfias:)
-
Dean Winchester #58751 am robert lánya lenne michelle? -
Dean Winchester #58750 Michelle Rodriguez
játszott a halálos iramban is ugye?
no nekem sem jön be :D picit férfiasnak találom :(
-
Ez a plakát ez W T F ???!?! -
viizo #58748 + egy szavazat Jessicára
Michelle Rodrigueztől a Resident Evil óta borsózik a hátam, fuejj, semmi nőiessége nincs, játssza mindig a keménycsajt [egyedül az Avatarban volt normálisabb, bár ott is minő meglepetés, kemény katona volt :D] -
kinek mi a jó :D