106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ProGabe #58786
    Get to the chopaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

na ez hiányzott a Predatorsból :D
  • Kontrakcio
    ebbe viszont igazad van. nem vitatom.
  • CalebJoe
    Ezt csak az érzi át aki 80-90es filmeken nőtt fel valahogy azokban volt valami plusz ami a mai filmekben még nyomokban sincs meg.
    Arnold egy akció legenda Brody meg csak Zongoristában volt emlékezetes, Nimródtól szép teljesítmény hogy ideáig eljutott de túlszárnyalni nem tudta a nagy elődöt.
    Így volt a Terminátorral is 3-4 vicc lett a régiekhez képest.
  • PetruZ
    Nem ugyanaz. Ahogy írtam is korábban, ebből hiányzik az a bizonyos "coolness" faktor, az emlékezetes momentumok és a visszaidézhető beszólások. Az első rész egy tesztoszteronszagú macsó-dzsungel-dara, ez nem az. Semmire sem emlékszel belőle pár felvillanáson kívül. Az első részt kétszer láttam, de szinte full végig a fejemben van, az arcokkal, mozdulatokkal, szövegekkel együtt.
  • Tyler1
    de a kivitelezés nem mind1. ez egy összevissza vagdosott, nem túl sok előmunkát kapott változat lett. és mivel tudták, h elég gyenge lábakon áll a film, próbáltak új dolgokkal kompenzálni, de azt sem jött be.
    illetve van akinek bejött, de az első rész az akk is alap marad.
  • pauly
    Ja,én is így vagyok vele,az elsőt még mindig megnézem 1-2 évente,de ezt szerintem nem fogom mégegyszer,egyszer mondjuk nem volt olyan rossz,az avp-nél mindenképp jobb volt :)
  • Kontrakcio
    csak azt mond el miben több a Schwarzis? akkoriban azért volt nagy szám MERT: befutott szinész, uj teremtmény. Ma már bizony lerágott csont . AvP 1-2 is jol elkurták....

ha jobban belegondolsz: esőerdő; ismeretlen felkutatás; csapdába ejtés; menekülés; harc a túlélésért; győzelem.

Ennyiröl szólt az is és ez is.
  • tommygear
    makkod pofozza
  • Dynamic
    Nos, a Schwarzis Predatort 125-ször néztem meg, ezt 1-szer, de elég is volt...
  • SötétBarom
  • Dean Winchester
    melyikét írták meg 10 nap alatt?
    am mit számít? ha fejben megvolt minden és csak papírra kell vésni az mivel szarabb mintha ülnek rajta éveket és ugy irják ...
  • Tyler1
    Get him to the Greek

A Lepattintva roksztár csávójának spin-off filmje. Nem tudom miért néztem meg, mert ezek a Jonah Hill és Seth Rogen féle standup-olos filmek nekem sosem jöttek be. Így van ez a mostanival is, megint csak egyetlen poénon sem nevettem, de még a mosolyból sem volt több 3nál.
    (a helyzeten nem javított a britangol akcentus, ami nekem személyszerint bassza a fülemet)

Tök érdektelen és uncsi/10
  • Shep
    Arra forgatókönyvre gondolsz amit ők írtak 10 nap alatt? :)
  • Kontrakcio
    Akinek bejött az Schwarzis Predator annak ez is tetszeni fog ( sztem ) hiszen a környezet és sztori majd nem ugyan az.
  • REALista
    Predators

Mivel elég sokan lehúzták itt a fórumon nem sokat vártam a filmtől így sikerült pozitívan csalódni.Szerintem teljesen korrekt a film.Nálam simán veri az Avp-t és az AvP2-t bár ez nem egy nagy érdem még hiszen azok valami eszméletlen szarok lettek.:D
    Hazánkfia Nimród szerintem simán kihozta a forgatókönyvből a maximumot...
  • Megtörhetetlen
    ne jó ne mvolt egy olyan hatalmas alkotás de az hogy 10/0 az egy nagyon durva véleményezés, szerintem relative egyedi volt, és nyilvánvalóan nem az akció része felől próbálták megfogni a történetet hanem a teremtéssel való játszadozás oldláról, Szerintem abban viszont egyedüláló, és simán adnék neki 7-8-at is!
  • Kontrakcio
    szal 9/10 és
    predator

majd legközelebb elsőre :D
  • Kontrakcio
    the man who stare at goats.

Igazábol még vacilálok h hova rakjam de egy biztos. Clooney, McGregor, Jeff Bridges, Kevin Spacey ( igaz nem sokat ) jól eljátszották a szerepüket, Clooney kb hasonló karaktert az: Ó, testvér, merre visz az utad és a , Bőrfejekben alakít.

Alakításokért : 10/9
    Film története: hát igen, az nem sok, vagy nekem nem jött le... 1 biztos, az iraki helyzetet jol leirták a benzinkútos jelenettel meg jó pár helyen.

http://www.indavideo.hu/video/A_PREDATOR

• ProGabe #58768
    hehe, hát igen, elég magas labda volt :D
  • Kicsikiraly
    [apro]
  • Kandurex
    szóval férfias...hm...akkor nekem miért jut eszembe erről a képről a dugnám, mint a lopott biciklit sejtelem?
  • myways
    hibrid 10/0
  • Megtörhetetlen
    Tegnap nézetm meg a
    Get Him To The Greek-et 9/10(ha a vígjáték kategóriát nézem csak)

Szerintem már jó ideje nem készült ennyire jó vígjáték, megvan benne minden ami kell, persze akiknek fekszenek a drogos poénok, mert ebben aztán van bőven, ellenben nem egy paródia, nincs túljátszva, egyszerűen jó :) Nem azt mondom hogy minden idők legjobb vígjátéka, de egy jó kedvű estét simán megér :) Szerintem sokkal jobb még az Ananász Expressznél is! :)
  • Kmarha
    sokra mész vele, mivel ő is csak a puncikat szereti :)
  • xxxpaulxxx
    Kick-ass

Hát nem tudom... jobbra számítottam, de végülis nem volt rossz... ha akciófilmnek akarták volna beadni, akkor nagyobbat ütött volna, mintha így, akcióvígjátékként nyomatják be...
    A kiscsaj jelmeze idegesítő volt iszonyatosan:D Viszont az akciójelenetek nagyon ott voltak... főleg amikor Cage bemegy a raktárba és így lazán lemészárol mindenkit... nah az volt a legjobb jelenet:D
    Jó volt végre egy ilyen szuperelőtlen szuperhősfilmet nézni, de valahogy mégse ütött akkorát, mint amekkorát egyeseknek.
    6.5/10
  • xxxpaulxxx
    Ő se rossz, de ő mindig megdöglend (jó... kivéve machete:D)
  • PetruZ
    Csak névrokonok, semmi közük egymáshoz, kb. csak annyi, hogy mindketten texasi születésűek (és Michelle-ben van dominikai és puerto ricoi vér is).
  • CSOCSO
    Predators (2010)

Nah... kb pont erre szamitottam. Nem vrtam tole tobbet de nem is volt annyira nagyon jo film. Jo volt... 7/10 es megerdemel szerintem (minimimum!)
    A baj a filmmel az, hogy szinte semmi nagy ujdonsagot nem hozott.

A zenevel kapcsolatban pedig ugy vagyok, hogy legalabb ket hangminta az alienbol volt.
  • desigo
    The Other Guys

Szórakoztató film volt inkább vígjáték mint akció.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Báros pillanatmegállított kép volt a best.
    Józsarukat gyorsan kiírták a filmből,meglepő volt.
    Prius nem keveset kapott,végére úgy nézett ki mint a szita
    Eva Mendeses jelenetek is nagyok voltak.Mi osztást kapott az asztalnál :)

7/10

How High (Fűre tépni szabad)

Amikor bemutatták akkor sokkal jobban szórakoztam rajta mint most.
    Egy-két poént leszámítva kb el se mosolyodtam rajta.
    5/10
  • CalebJoe
    Michelle 32éves Robert meg 42 szóval nehezen lehetne a lánya.
  • tigeroo
    de van puncija
  • Victor1103
    A Metacriticen of course:)
  • Victor1103
    Gecc most nézem hogy a THE SOCIAL NETWORK 97% 27 review alapján!!
    Felettébb felkeltette az érdeklődésemet:P
  • Tyler1
    férfias hát, fél topikot úgy megverné beszarnátok :D
  • Totti5
    Igen abba is és a SWATban is meg még pár filmben. Neki jól áll a rossz lány szerep, fegyver a kezében stb stb...

Férfias:)
  • Dean Winchester
    am robert lánya lenne michelle?
  • Dean Winchester
    Michelle Rodriguez
    játszott a halálos iramban is ugye?
    no nekem sem jön be :D picit férfiasnak találom :(
  • SötétBarom
    Ez a plakát ez W T F ???!?!
  • viizo
    + egy szavazat Jessicára

Michelle Rodrigueztől a Resident Evil óta borsózik a hátam, fuejj, semmi nőiessége nincs, játssza mindig a keménycsajt [egyedül az Avatarban volt normálisabb, bár ott is minő meglepetés, kemény katona volt :D]
  • tommygear
    kinek mi a jó :D