106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tuccser
    Én vígjáték hétet tartottam, megnéztem a Kecskebűvölőket, a Pancser Policet, és a Get him to Greeket. Ebből magasan az utolsó emelkedett ki, de a többi is felüdülés volt a mostani Ben stiler mű amerikai romantikus vígjátéknak nevezett szörnyűségek mellett.
  • kanduhr
    3 új horror:

Against the Dark, 30 Days of Night 2, Mirrors 2

Horror Geeks
  • BlackWolf
    Ez az afterlife akkora szar , kínomba nevettem rajta végig :D a 80 percből 30 perc elmegy azzal , hogyha valaki befingik a nadrágba azt is belassitva kell mutatni :K
  • davidka003
    Most vettem észre:

Resident.Evil.Afterlife.R5.LINE.XviD-TWiZTED
    Gyorsan lett R5.
    Na majd akkor erre is sort kerítek.

Legutóbb látott filmem: Schindler listája, már régen láttam párszor de még mindig nagyon tetszik, 10/10.
  • Shep
    Igen, sokat ne várj tőle. Az akciók jók benne de sajnos kevés van belőlük. Leginkább egy nagyobb költségvetésű TV filmhez tudnám hasonlítani.
  • Shep
    Bármikor megmutathatod milyen forgatókönyvet írsz 10 nap alatt.
  • Justil
    Najó, hát az hogy a végén mindketten felvágták egymást tényleg elég gagyi :)
  • szucsy89
    Johan Hexet megnézte már vki?
  • Szabi84
    nekem tetszett, egyedül a kardozós rész volt nagyon béna, starwarskid jobban nyomja
  • Tyler1
    Resident Evil 4

Hát ez egy nevetségesen szar film lett. Nem mintha a többi jobb lenne, de ennek annyi értelme sem volt mint egy pohár tyúkfosnak.
    A film felében semmi nem történik, ha meg történik vmi az meg inkább vicces, és paródiába illő.
    Az előzőre sem nagyon emlékszem, na de ezt szerencsére már jövőhétre elfelejtem.
    2/10
  • Justil
    ízlések és pofonok, szerintem nem volt annyira rossz.

szamurájkard: miért bakker, te mit csinálnál? futnál, tudván hogy úgyis utolér? vagy ha már tudsz kardozni, megpróbálnád legyakni?
  • Jakuza001
    Miert talan jo volt ? Eros kozepest nem szabadna ilyenre adni. Story otlettelen, cselekmeny nulla.
    Legalabb talaltak volna ki valami egyedit, de szinte csak visszanyultak kilopkodva az eredeti filmbol szinte mindent.
    Na amikor pedig elkezdodott, az itt bujkalok eloluk mar evek ota marhasag meg a szamurajkardozok azzal a benga nagy szornnyel, kinjaban az ember legszivesebbet felszisszenne.
  • Justil
    Predators

háát nemtom. szerintem korántsem olyan rossz film, mint amilyennek egyesek beállítják. azonban egyrészt a régi tényleg jobb (vagy talán csak én öregszem?), másrészt inkább a film első felére mondanám, hogy jó. egészen tetszett a hangulat, amit összehoztak, és a szereplők nagy része is stimmel. viszont onnantól kezdve, hogy az öreg morpheussal összefutnak, nagyot zuhan a színvonal, és helyenként már csak mosolyogni lehet rajta.
    a befejezés tetszett, bár 100% sablon, de legalább hangulatos.
  • Hegi90
    és ha nincs profilom?
  • SASboy
    off

és a régi imdb kinézetet nem lehett visszaállítani valahogyan? arról beszélek, amikor rámész valamelyik filmre és most egy nagy plakát és mellette a szöveg. ez engem idegesít, a régi sokkal jobban tetszett.
  • stargatelost
    saját profilod beállításainál vissza lehet állítani
  • Hegi90
    sehol nem találtam...
  • tommygear
    mekkora szar
  • Kicsikiraly
    nem lehet valahogy visszaállítani? én így nem ismerem fel őket :O
  • Tyler1
    nálam minden megvan.
  • desigo
    Általam pontozott filmek meg szépen eltűntek
    mymovies/list-ben 3 film van most
  • Hegi90
    IMDB magyarul írja ki a filmcímeket
  • Tyler1
    Fantastic Mr. Fox

Nem volt rossz, de annyira nem kötött le. A sok animáció után viszont tetszett a stop-motion dolog. Valamint a hangokat még dícsérném, mert nem egy stúdióban dolgoztak effektekkel, hanem mindent a szinkronosok kreáltak.
    6/10
  • Desiderata #58884
    Szédülés

nem sok izgalom van a filmben,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de a végén amikor leugrik a nő, az kicsit durva, mondjuk azt gondoltam valami pszichés dolog lesz a végén, így hogy egy mezei gyilkosság nem túl izgalmas
  • Sephi
  • Tikal #58882
  • Kicsikiraly
    Clooney kapcsán nézd meg az Up in the airt, szerintem abban nyújtja a legjobb alakítását.

Ettől függetlenül az O brother where art thous is baszottjó film, és mint Odüsszeiát rendesen elolvasó kisdiák mondhatom, hogy tényleg nagyon ragaszkodik az eredeti műhöz. Talán csak abban nem, hogy itt kétfős a "legénysége" :D
  • tigeroo
    amúgy plakátot/posztert honnan tudok mo-n rendelni onlájn? ahol nagy a kínálat, stb.

nem ilyen poszternyomtatás meg tökömtudja milyen cégek érdekelnek, hanem amik még árulnak import filmes plakátot stb.
  • Shep
    Tegnap este megnéztük haverral a Resident Evil 4-et 3D-ben és nagyszerű szórakozás volt. Nem is értem ,hogy aki fanyalog az mégis mire számított? Ez egy egyszerű 3d-re gyúrt akciófilm, látványos, pörgős játékból jól összelopkodott elemekkel (némi változtatással persze) jó dübörgős zenével. Arra persze azért majd kíváncsi leszek, hogy 2D-ben milyen lesz, mert, hogy úgyis meg fogom nézni az szinte biztos.
    Egy a lényeg jól szórakoztunk és nem bántam meg, hogy kifizettem a jegyárat.
    8/10
  • Krezga
    The Human Centipede

Elég gyenge (valahogy keményebbet vártam az olvasottak alapján), bár a doki arca tényleg olyan, mint egy igazi pszichopatáé.
  • tigeroo
    Donnie Darko

nah inkább no comment :)
  • Blacksheep333
    How to Train Your Dragon
    Aranyos mese. Inkább ilyet nézzenek a gyerekek, mint ami manapság megy a Disney Channel-en. Az szó szerint kiöli a "gyereket" a fiatalságból.
    Bár nem volt benne annyi poént, mint a többi animációs filmben, de így is lekötött.
    Gerald Butler iszonyat jó volt a kő kemény viking szerepben. Viszont a fő szereplő szinkronját, meg úgy magát a csávót (Jay Baruchel) nem igazán csipázom.
    7

Nightmare on Elm Street (2010)
    Jackie Earle Haley iszonyat nagy arc, a hangja nagyon passzolt a karakterhez. Csak kár, hogy keveset szerepelt és a kill-ek is lehettek volna brutálisabbak, ha már a "vicces" Freddy-r elhagyták.
    Az egész szériát újra akarják indítani, egy pár apróságot változtattok, de lényegében ugyan az marad. Ugyan úgy kezdődik, a gyerekek ugyan úgy "miafasz?", aztán rájönnek, közbe hullanak és a vége ugyan az mint a többinek.
    Nem lett ám olyan rossz, csak olyan "semilyen" lett. Láttuk már jópárszor. Gyakorlatilag másnapra már alig emlékszem belőle valamire. Nagyon felejtős.
    4

Predators
    Semmi probléma nem volt vele, nekem tetszett. Remélem lesz folytatása.
    Adrien Brody jó volt a szerepben, elhitette velem a "kurvakemény" karakterét. Tényleg fölösleges lett volna Rodrigeznek, meg Nimródnak Schwarzenegger-el versenyezniük.
    Alice Braga viszont nagyon erőltette meg magát, ugyan azt az arcot vágta az egész film során.
    Laurence Fishburne-t meg valamit kezdhetne a testével, ha már akciófilmekben akar szerepelni. Geci dolog, de ilyen a színészet.
    Voltak benne hülyeségek, de szemet hunyok felettük, mert jól szórakoztam rajta.
    Btw a credits zenénél először én is néztem egyed, de utána lesett, hogy a legelső részben a swarciék erre a zenére mentek a dzsungelbe a helikopterrel.
    6,5

L.A. Confidental
    Guy Pearce, Kevin Spacey, Russel Crowe a mellékszereplőkkel együtt iszonyat jól alakít. Külön tetszett, hogy mind a három főszereplőnek már az elején megmutatják a jó és rossz oldalát egyaránt.
    Nem tudok róla rosszat mondani. Jóféle zsarus-nyomozós film az '50-es évekből (mármint a helyszín, nem a film éve), amikor még nem a DNS minták vagy ujjlenyomatok alapján kapják el a tettest.
    8,5

Gone Baby Gone
    Ben Affleck első filmje. Nem is gondoltam, hogy a srác tud rendezi, és azt sem, hogy az öccse (Casey Affleck) színészkedni.
    Krimiként indul, ahol egy 4 éves kislányt eltűnt kislányt keresnek Bostonba, aztán a végére elég komoly morális kérdést feszeget.
    Akit még kiemelnék az Ed Harris. Jól állt neki a frizura, meg a körszakáll, és a karaktere is vagány.
    8

Tudtok ajánlani jó krimi filmeket?
  • Dynamic
    (Vagyis úgy globálisan a magyar megfelelőjét jeleníti meg, nem a keresésen van a lénye;D )
  • Sephi
    The Other Guys -

Hat nem is tudom. Nehol szorakoztato, nehol meg sok a tulzas. Egyszer megeri megnezni.
  • Dynamic
    Észrevettétek, hogy az imdb film keresésénél és találatnál már magyar a címeket jeleníti meg(gondolom, ha Mo-ról keresel)? Csak apró érdekesség:)
  • Tyler1
    na igen, ez a hab a tortán, vagy inkább a torta alapja?! :)
  • Malakai
    Amit Tyler elfelejtett írni, hogy a Coen testvérek remekműve.
    Mindenképpen ajánlott darab!
  • Blasta
    Clooney és Turturro együtt már nem jelent semmi rosszatm ezt tutira bepróbálom, THX! (bár ezt gondoltam a "kecskebűvölőknél" is Clooney vs Spacey fronton, életem legnagyobb csalódása az a film)
  • Tyler1
    Ó testvér, merre visz az utad?

VÁÁÁÁ ez vmi eszméletlen nagy film!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    A 30-as évek Amerikájában 3 elítélt megszökik, és a görög Odüsszeiját felelevenító, egyben vicces kalandozás kezdetét veszi. Hogy a görög eposzhoz mennyire hű nem tudom, mert lusta diákként a rövidített verziót olvastam, de bizony abból elég sok szereplő és kaland visszatekint a filmben.
    A szereplők vmi frenetikusak, nem tudom készült-e szinkron belőle, de az eredeti nyelvezete oltári nagy(mi több, korhű). Clooneyt nem igazán szeretem, de ebben az élete szerepét nyújtotta sztem.
    És legeslegjobb a filmben, ahogy az egész egy lazább musicallé forr át, az igazi dallamos fülbemászó folkos country zenékkel. OST-je kötelező!!!!
    SŐT A FILM IS KÖTELEZŐ, MERT EZ EGY HATALMAS EPIC!

• vg
    Ez mi? Hol van ez a filmdroidhoz képest, pedig azt 1 jómunkásember csinálja? Ugyan már, gagyi.