106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A-a.En most a Russell Crowe fele valtozatra gondoltam.Sokakat lattam nyafogni hogy unalmas,vontatott es keves a csatajelenet de nekem pont igy volt megfelelo.
Ket ujabb regebbi remekmu:
Ha olni kell:
Regen lattam,jo volt ujra felidezni.Nem is emlekeztem ra hogy ennyi nagynevu szinesz jatszik benne.Kiefer Sutherland rox,a hangja meg aztan plane :D
7.5/10
12 duhos ember:
A Jack Lemmon fele valtozatot neztem meg,es meg mindig pazar.Asszm probat fogok tenni a regebbivel is,nagyon tetszik ez a film.
8.5/10 -
Prof William #59146 Monsters.
Ne várjatok pörgős szörnyfilmet. Az egész egy kellemes lassú road movie egy meglehetősen furcsa útvonalon. Van egyfajta hangulata de aki pörgést vár az felejtse el.
Annyit nem ér meg hogy moziban nézze meg az ember de nekem kellemes kikapcsolódás volt. Egy az átlagosnál alacsonyabb költségvetésű hálivúdi filmnek tűnik első látásra de aztán bele gondolva hogy ezt az egészet 15 000 dollárból hozták össze már teljesen korrekt az anyag. -
rammfan #59145 nem olvastam vissza, de melyik Robin Hood-ra gondolsz? Kevin Costner- Sean Connery változatra? Mert szerintem az a legjobb, stílusos, nincs benne semmilyen speciális effekt, a történet i jó. Én majdnem minden évben megnézem, nem lehet megunni :) -
sztike10 #59144 Azért az kicsit túlzás, hogy a németek film terén nem alkottak jókat vígjátékokon kívül... Csak nem a mostani mainstream filmeket kell nézni, hanem mondjuk a filmtörténet egyik első stílusirányzatát, a húszas évek német expresszionizmusát. Azon belül kezdésnek mondjuk a Metropolis vagy a Dr. Caligari. -
Mentol #59143 Jé, már elkezdték azt a sorozatot? -
xxxpaulxxx #59142
-
A hullám (Die Welle)
Nem vagyok oda a német filmekért, nem is alkottak sztem nagyon nagyot talán egy-két vígjátékon kívül, de ez a film kimondottan tanúlságos, érdekes és egyben elgondolkodtató...Igaz történet alapján készült. Bár nem tudom, hogy az egészet az alapján készítették, vagy voltak benne saját ötletek is, de egyetlen negatívumként azt tudnám felróni, hogy voltak benne kicsit eltúlzott jelenetek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tulajdonképpen arról szól, hogy hogyan lesz egy diktatórikus rendszerektől tanító tanárból egy ártatlannak tűnő kísérlet során egy végzetes, szélsőséges mozgalom vezére (akaratán kívül). És épp ez, ami érdekessé is teszi az egészet...A film Németországban játszódik, a náci birodalom hazájában, ahol azt hihetnénk, hogy nem történhetne meg még1x ehhez hasonló eset...(ettől függetlenül a film elején erősen elhatárolódnak a fiatalok a III. Birodalomtól)
csak ismételni tudom magam, érdekes film, aki még nem látta, tényleg érdemes megnéznie, nem fogja megbánni!!! 10/9 -
Ejha -
Képzeljétek napokban láttam egy jó kis filmet, mégpedig: A.I. - Mesterséges intelligencia.Régebben is láttam és eléggé megfogott, semmi extra amúgy csak szinte megmaradt bennem minden részlet pedig 3-4 éve láttam. -
A német filmre gondoltam. Javíts ki, lehet tévedek, de én úgy tudtam ez is ugyan azt a kísérletet mutatja be.
-
ha véletlenül nem követtétek volna a fejleményeket a The walking dead 01-hez van felirat már, jobb mint néhány mostanában megjelent zombis film))
9/10 -
Gattaca nagyon jó film. 
Nekem is VHS-en volt meg ,és nagyon örültem neki amikor megszereztem DVD-n. -
azthiszem megnézem:) -
viizo #59134 Gattaca
Tizenéves fejjel néztem először vhs-en, akkor nem tetszett a közepesnél jobban. Most, több mint 10 évvel később meglett dvd-n is, kedvet kaptam hozzá, megnéztem és: baromira bejött!
A tökéletességre törekvő, eljövendő közeljövő komoly visszásságait bemutató történet perfekt, jók a karakterek, és a minimál, de a hangulatba nagyon is passzoló látványvilág.
Jude Law-t és Ethan Hawke-t régebben nem tartottam közepesnél jobb színésznek, azonban itt nagyon korrektül alakítanak mindketten.
10/9 -
Persze vagom,csak a kontraszt miatt irtam.
Robin Hood:
Hogy ez eddig nekem miert maradt ki,az rejtely.Messze a legjobb feldolgozasa a legendanak.A korszak,a kepi vilaga,a tortenet es a szineszi jatek is mind nagyon bejott.Minden percet elveztem.Nem szokasom igy pontozni,de ez nalam tegnaptol alapmu.
9/10 -
Inquisitor #59132 Eredetinek? Már az eredeti német filmre, vagy a valós kísérletre gondolsz? :) -
hát én a hétvégén nosztalgiáztam :D
Klasszikusok :D
Vissza a jövőbe 1-2-3 és mind 3 10/10 -
"Bizonyitek hogy regen is tudtak nagyon jo filmet csinalni."
Ez sosem volt kerdes sztem -
Beprobalkoztam ket regebbi filmmel,felemas tapasztalattal:
A szokeveny:
A ket foszereplo fantasztikus,meg mindig akarmikor meg lehet nezni ezt a filmet,vegig feszult es izgalmas.Bizonyitek hogy regen is tudtak nagyon jo filmet csinalni.
8/10
Otthon veres otthon:
Ez pedig arra bizonyitek hogy regen is tudtak nezhetetlen fost kesziteni az aranylag normalis szineszgarda ellenere.Ez kritikan aluli.
2/10
-
Road kill 2/10 köcsög 1 film volt
The Experiment 5/10 Azt hittem véresebb lesz,és a vége elég nyomorult volt -
Sajnos számítottam rá, hogy az eredetinek a nyomába sem ér majd. -
The Experiment
Az alapötlet jó volt, de elég nonszenszre sikerült. Nem nézhetetlen, csak sok helyen vérzik. Adrien Brodynak meg nagyon nem illik a "last man standing faszagyerek" karakter(mellesleg ha mérges lesz bekancsalodik! nem vicc komolyan, ebben is van egy jelenet ahol bebandzsul a dühtől).
5-6/10 -
Dean Winchester #59125 ez komolyan ő ? :o -
Dean Winchester #59124 "mindegy mivan elrejtve , csak az számít amit teszek"
bammeg a hideg is kirázott -> ez is jelzi,hogy jó a szinkron a batman kezdődik filmben!
am fasza,már láttam de most is nézem xD -
lehet az utolsó filmje volt :( -
aztakurva... Azt most csinált egy wall street 2-t :/ -
Monsters
nem számítottam sokra, vártam hogy történjen valami érdekes, aztán hirtelen vége lett.
vagy valami látványosabb harcjelenre gondoltam, de úgy látszik ez már nem fért bele. mindenesetre a CGI-vel nem volt gond
szóval egyszer azért meg lehet nézni meg a Whitney Able néni azért igencsak szép, tehát 6.5/10 -
Inquisitor #59120 OFF: Az függ a rák típusától, adottságtól, mázlitól, a kemo típusától, stb.
A szomszédomnak több kemoja volt, mint nekem tüdőszűrésem, és azért még viszonylag jól tartja magát. Persze Dougles-nél azért fiatalabb. -
A kemoterápiától pár hónap alatt 10-20 évet "öregszik" a beteg. Sajnos volt ilyen a családban:( -
Nagyon gyorsan leépült, pedig 1-2 hónapja még egy műsorban arról viccelődtek hogy remekül érzi magát és sose nézett ki ilyen jól és 80% az esélye van a gyógyulásra... a kemoterápia és a rák is sokkal komolyabb ugytünik:( -
torokrák -
ez biztos ő?, mi baja van? -
-
Sajnos valószínű, hogy max. hónapjai vannak hátra:( -
na csak sikerült végignéznem.
véleményem nem változott. unalmas de jó pofa.
5/10 -
hogy néz ki szegény Michael Douglas :( -
http://filmdroid.blog.hu/2010/10/23/uj_csillagok_haboruja_trilogia_kozeleg -
na baszki, ha ezt tudom akk már végignézem... :) -
Nincsen 2 óra a film a dvdscr verzióban az utolsó kb 20 perc fekete képernyő :) -
én ezt a Redet eddig félig bírtam, mert bár vannak fasza jelenetek benne, meg jó poénok, de az alap sztorija annyira nulla, unalmas, és vontatott, h meg nem mondom miről szól, annyira nem kötött le. és ezt 2 órában?
de hogy a John Malkovich mekkora figura benne, az vmi elképesztő :D