106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • xxxpaulxxx
    Grotesque

(Rengeteg spoilerrel!)
    Beteg vagyok... fekszek egész nap az ágyamban, mi mást csináljon az ember... nézzen meg egy jó kis filmet... nincs kedvem előkapni a dvdimet, gépen alig néhány film van... hmmm.. Grotesque... nah nézzük:D
    Hát... nagyon kemény volt... ez az igazi szadista japán film, aminek semmi értelme, csak az, hogyan szabdalják az embereket halálra. De valamiért mégis érdekes volt... Vegyünk 3 embert... egy párt, akik most jöttek össze és egy őrült doktort, aki elrabolja ezeket. Elkezdi kellemesen kínozni a srácot, majd megmondja, hogy mindketten meghalnak, kivéve ha sikerül felizgatniuk a faszit szexuálisan... hát meg is kezdődik a "játék" a csajt megerőszakolja... de "csak" újjal, aztán a srácnak kiveri a farkát a csajra...hmmm... talán ez volt számomra a film olyan jelenete, ahol kikapcsoltam volna legszívesebben, mert én röpködő végtagokra voltam kíváncsi:D
    Aztán pár jelenettel odébb két asztalon fekszik a csaj meg a srác, elkezdi őket picit aprítani (ujj/karlevágás, melbimbónyisszantás, herékbe szögverés, faroklevágás, szemkiszúrás) a legtöbbet a srácon hajtotta végre, mert mondta a doki, hogy ha nem viseli el, akkor a csajon folytatja... nah és akkor amikor levágta a srác farkát, akkor megszólal, hogy EZAZ! Sikerült felizgatnotok! Köszönöm!Oo
    Aztán kezelésbe veszi őket, szép fehér orvosi szobákban kúráltatja őket és mondja, hogy amint rendbe jönnek már el is engedi őket. A párocska nagy nehezen, de kezd megbízni a fasziban, hogy tényleg így lesz majd és minden rendbe jön... sőt a faszi még azt is mondta, hogy feladja magát a rendőrségen és odaadja hatalmas vagyonát is nekik kárpótlásként... (itt azért már érezhető volt a kamu:D)
    És emiatt a jelenet miatt volt már, mint a többi torture horror... jól megkínozza az embereket, amjd utána mint a legjobb barátjuk úgy viselkedik velük... nagyon kemény és félelmetes:S
    Aztán persze felébred a párocska már megint a kínzókamrában... mert egy végső izgatós "játékot" akar játszani a doki velük... ezt már nem mesélem el, mert a legdurvább jelenete a filmnek, lényeg az, hogy nem sikerül és mind2en meghalnak:D És a film egész idáig tök jó lenne... de az itt levő utolsó pár képkocka elront mindent... a srác meghal, a csaj felidegesíti a dokit, aki levágja a fejét dühében...stb és mikor lerepül a csaj feje a helyéről, amikor visszazuhan beleharap a doki nyakába, a srác lábonszúrja, azt látjuk mintha meghalna, majd a csaj feje leesik és a sráccal szemezve nagynehezen lecsukja a szemét... nah ez mi a faszra volt jó? Ilyen baromság???? Ok a test képes fej nélkül még pár mpig mozogni, de egy fej csak úgy beleharapjon valakinek a nyakába???? Nah hagyjuk már:D:D:D
    Persze a doki nem halt meg és az utsó jelenet már a következő áldozatszerzéséről szól... klisé

Bocs, hogy ezt mind leírtam, de biztos nem sokan látták ezt a szart:D Nem lenne vészes film, de ez az utolsó jelenet mindent elrontott... addig gondolkodtam, hogy talán megtartom, de onnantól érvénybe lépett a "megnézem a filmet és shift+del" terv:D
    4/10

BTW: Tudnátok ajánlani hasonlóan brutális filmeket... de esetleg ne legyen idióta illetve lehetne valami érdekes története is:D
    Illetve olyan horrort, amin tényleg beszarik az ember? Mert az ilyeneket már nagyon hiányolom... köszi:)
  • Tyler1
    de az mi?
    fűrésznél az egyetlen lényeg a látvány. nem tudom mitől lesz jobb ha tudja, h x-nek levágták a kezét és megetették egy másik emberrel(ez csak példa). ezeket ha nem látja az ember, akk tök érdektelen.
  • Dean Winchester
    azt vágom,hogy adott filmenknél a lényeget megkérdi de nem is szereti a horrort?! ezt nemtudtam :D
  • xxxpaulxxx
    Nem szereti a horror filmeket és mindig megkér valakit, hogy mondja már el a durva részeket... puszta kíváncsiságból:)
  • Dean Winchester
    yah , na ezért sem olvastam el :D
    erdekes_cimet_kapott_a_mission_impossible_4
  • DeerHunter01
    saját felelősségére olvassa el mindenki :D
    hisz eleve ha leirom hogy mi benne a durva akkor úgyis tudni fogja hogy túléli e vagy sem az az ember aki épp "játszik", oda az izgalom :D
  • Dean Winchester
    XDDDDDDDD
    lol előre tudni akarja mit fog látni :D nálad nem játszik az izgalom ?XD

am holnap éjjeliőri melóba valószínű ledarálom a vissza a jövőbe 1-2-3at
  • DeerHunter01
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    elején a csajnak a hasát szétb@ssza a körfürész, rendesen mutatják, kiesik a bele is..., szokásos medvecsapda is van benne , egy nőnek a gyomrába van a kulcs és a csávónak kell kihúznia azt egy nagyon hosszú madzagon tépi ki mint az állat jönnek kis húsdarabok is, Linkin Park énekese a kocsijában ébred oda van ragasztva nagyon erősen a háta a székhez és ki kell szabadulnia hogy elérje a piros kart és meghúzza, jön le a hátáról a bőr meg a hús, a haverjai a kocsi köré voltak láncolva meg kifeszitve, az egyik meg a kocsi alatt, mivel nem sikerül a játék ezért a kocsi alatt lévőre ráesik a kerék mivel az emelő összecsuklik, feje szétmegy dirib-darabra, a kocsi megindul az egyiknek egy kampó van az állába meg az orrába asszem, a lökhárítóhoz volt láncolva kiszakad az egész feje, a harmadikat elüti és kirepül a szélvédőn keresztül.
    a csaj benn ég a kazánba, a csávó átszúrja mindkét mellén a kampót és húzza fel magát a láncon de végül leszakad az egész melle mert nem bírta a terhelést, meg Jill azt álmodja hogy kivan kötözve , sín van előtte vagy 20 méter és Hoffmann megindít felé egy ilyen éles szerkezetet ami szétviszi az egész testét. kb ennyi :D

szóval van benne durva rész bőven.
  • Jim Morrison
    akkor spoilerbe plz mondjatok el a durva reszeket :D
  • Montanosz
    Ráhibáztál mert pont ajánlani akartam egyet amit most néztem délután...

Altitude
    Nagyon korrekt kis scifi.
    7/10

• dartonita
    Our family wedding:
    Uristen....?Hogy volt kepes Forest Whitaker eladni magat egy ilyen fosra?Evek ota az elso olyan film amibe bele kellett tekernem hogy hamarabb vege legyen.Kinszenvedes.
    1/10

Glory:
    Denzel Washington,Morgan Freeman,Matt Broderick.Ez viszont tetszett,szeretem a haborus filmeket.
    7/10
  • Seth
    Fordítva nem? A mozis,kamerába huhogós befejezés a Spielberg féle (és gyengébb, szerintem)
  • ROCKnROLLA
    Devil's playground (2010)

Zombis film, a sztori nagyjából a szokásos: teljesítménynövelő szer, önkéntes tesztalanyok, gebasz, valaki immúnis... Ettől függetlenül egy elég jó kis film volt, 1-2 apróbb hibát leszámítva. Egyik nagy kedvencem a főszereplő srác (Danny Dyer), és szintén játszik benne egy általam kedvelt arc (Craig Fairbrass). Akciók egész jók, megéri megnézni. Senki ne számítson forradalmi újításra a hasonló filmekhez képest, de simán jó kikapcsolódás.

7/10
  • tommygear
    SAW 3D
    8/10 jó vóóót
  • Rundstedt17
    szerintem a zombis hatásosabb volt(vagyis hogy azzá vált nyomtalanul eltűnt) eredetileg úgy láttam...

A spilberg féle rendőrös változat elég gyengus.

egyébként a legjobb horror filmek közé tartozik legalábbis az 1 a 2-őt nem láttam(nem éri meg hogy utána napokig zavarjon)...a fantáziára bízza,és valljuk be mi lehet annál félelmetesebb ami nem látható és egyszerű környezetbe játszódik egy lakás ami akár bárkié lehetne...
  • DeerHunter01
    sima fehér színű a felirat.
  • Dean Winchester
    feliratosan adják a mozik -> milyen színű a felirat?
    csak mert az avatar 3d-ben néztem és a feliratot nem lehetett elolvsni mert ilyen halvány zöldes színű volt :(
  • DeerHunter01
    SAW VII
    10/8
    Méltó lezárása(???) volt az eddigi részeknek.
  • ProGabe #59174
    Day & Night (a Toy Story 3 előtti kisfilm)

na ez a 6 perc kéremszépen mindent elvitt kocsikázni, amit elmúlt 10! évben láttam! ez egy csoda! nem tudom megfogalmazni azt a kifejezést, ami kiült az arcomra, miközben néztem. hm, mégis megvan: totális ámulat

még mindig a Pixar a legjobb!

ja és Toy Story 1-3: 30/30 :D
  • kanduhr
    Az új RS Alien film, csak még nem jött ki:)
  • ROCKnROLLA
    Serbian film ;)
  • Willenbrock
    Új sci-fit/horrort tud ajánlani valaki?

Találmány 7/10 ravasz történet,kicsit nehezen érthető.
    Cargo 6/10 nem rossz de valamiért már az elején sejtettem hogy ilyen virtuális világos blöff lesz benne.A Pandorum és a Moon is jobb volt azért.
  • plck
    Én is ezt láttam, csak messziről(ágyból)néztem és nem nagyon esett le először hogy mit vágott oda..:D
  • Tyler1
    Ninja

Jól indult aztán kicsit ellaposodott, mindenesetre korrekt, nézhető B film.
  • ROCKnROLLA
    Én moziban láttam, és ott a "zombis" féle verzió volt, amikor a csaj dobott egy touchdown-t a faszival a kamerába...
  • kanduhr
    Ettől az "e" kérdőszócskától néha már a falat tudnám kaparni...D:D
  • Willenbrock
    Felirat van-e már hozzá?
  • Tyler1
    most mondtam el, h annyi fake verzió van belőle, h több embertől hallottam h látták a 2. részt holott csak vmi szart láttak, amit vki a házában forgatott(mondjuk nagy többsége csaj volt, akiket persze h ilyennel nem nehéz átverni).
  • vg
    Csinált Asylum koppintást, Paranormal Entity a címe, és fényévekkel jobb mint ennek a második része... amúgy miként láthatta a második részt 3-4 hónapja amikor pont egy hete volt a premier? He?? Mellesleg én nem fake verziókról beszélek, hanem az első résznek két vége van, az egyikben meghal a csaj(zsaruk lelövik, moziban látható cucc), a másikban meg zombi lesz(dvd-n alternatív jelenet). Ennek ellenére a második rész vége meg... nem értem.
  • Tyler1
    paranormal activityből 245,78 millió fake verzió létezik. én már 3-4 hónapja hallottam olyan embereket akik látták a 2. részt, váltig állították 10x jobban beszartak mint az elsőtől.
    lehet te is vmi homemade-et néztél :D
    mondjuk aztán fasz tudja, csinált belőle az Asylum is koppintást, de ilyet még a hülye is tud csinálni, és megint csak basszák meg azok akik a semmiből lettek milliomosok
  • vg
    Paranormal Activity 2

Hát ez? Aki nem látta a - nem mozis verzió - első rész végét az miként érti meg a második rész végét??????? Valahol olvastam, hogy az első résznek azt a végét ahol a rendőrök jönnek Spielberg javasolta az eredeti helyett, akkor most mi van? Mi mi mi mi mi? Melyik verziót kell értelmezni a második részhez, a mozisat vagy az alternatív dvd verziót??

Nem tudok rá pontot adni, mert nem értem az egészet.
  • dartonita
    Igazad volt az eredeti az igazi,nem lehet visszaadni a hangulatat.
    Siman 9/10

Lesz ez meg igy se:
    Nicholson fenomenalis amit az arcaval kepes muvelni,egyszeruen imadom.Ebben a filmben a tobbiek is hozzak amit kell,es az elso felora is tartogatott meglepetest:
    "Zsidok ulnek az asztalomnal!!..."
    Es ott ul Cuddy es Taub kb 25evesen :D
    8/10
  • Tyler1
    thx, reménykedem :)
  • ProGabe #59159
    természetesen előfordulhat (sőt, szokott is), hogy újra megveszik a jogokat. erre persze nagyobb az esély, ha külföldön is újra megjelentetik az adott filmet

ha már off, egy kis geekwatch :)

hivatalos, hogy Cameron köv. filmjei az Avatar 2 és 3 lesznek. 2014 és 2015. forrás

The Dark Knight Rises - ez pedig a következő /Riddler nélküli!/ - Batman film címe innen
  • Tyler1
    off:
    joglejárat után már esélytelen, h megint forgalmazzanak egy filmet pl. dvd-n?
  • mark oh
    Devil's Playground 5/10 A karakterek nagyon gázak

Monsters 7/10 Ez tetszett,igaz nem egy cloverfield de ez is titokzatos volt.
  • SötétBarom
    Egynek bőven jó. Szerintem adj neki egy esélyt.
  • bcrics
    ok..kösz xD
  • tommygear
    na ez kötelező :D
  • Dean Winchester
    én elkezdtem de abbahagytam :D meguntam, szóval vond le a következtetéseket :D