106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • dartonita
    Uh respect hogy kepes voltal vegignezni.Mi 30-40perc utan komoly hanyingerrel kuzkodve lekapcsoltuk.Beteg film.
  • [HUN]Crassus
    "The Expendables -

Ekkora marhasagot reg nem lattam... vegig sem birtuk nezni.
    "

WHAT??? te nemvagy normális baszki!:D
  • kaposi1
    "A kártyavár összedől Stieg Larsson nagysikerű, Millenium című regény- és film-trilógiájának befejező, utolsó része. A három rész szervesen összetartozik, lineárisan következnek egymásból, külön-külön csak töredékesen érthetőek."

Szóval nem kérdeztem semmit.
  • SASboy
    rossz film, polgárpukkasztás az egész.
  • Willenbrock
    Jó film,a kakas keményen bűntet :)
  • kaposi1
    Ez a három film történetben összefügg?
    Mert a "Tetovált lányt" nagyon lezárták a végére.
    Amúgy arra én is adnék egy 9/10-et ,pont tegnap néztem.
  • Victor1103
    Köszönöm a tippeket! mindenképp megnézem mindet. A lány aki tűzzel játszik és A kártyavár összedől 1000% hogy a következők a sorban utána jöhet a többi. Engem idáig az taszított, hogy nem angol nyelvűek a filmek , de ezek után úgy vagyok vele hogy leszarom ha a filmek ilyen jók^^
  • Sephi
    Scott Pilgrim-rol annyit, hogy nekem ez a gyerek nagyon bejon, vannak ezek a spontan fassagai meg az az arc :D
  • Sephi
    Eat, Pray, Love -

Borzalmas, vontatott semmi ertelme.

The Expendables -

Ekkora marhasagot reg nem lattam... vegig sem birtuk nezni.

The Losers -

Fenyevekkel jobb mint a The Expendables.

• xxxpaulxxx
    Taxidermia

Azta! A magyarok TUDNAK filmet csinálni! Micsoda felüdülés volt egy ilyet látni azután a sok szarfoshugy magyar tömegvígjáték után:)
    Nagyon súlyos, nagyon geci, nagyon gyomorfogató, nagyon nyomasztó film.
    Nem láttam még filmet, ami ennyire felháborító és ugyanakkor mégis ironikus/helyenként vicces lenne(gondolok itt a nagy kövér disznóra...)
    7.5/10
  • xxxpaulxxx
    Grotesque:D:D:D

Nah viccet félretéve a Mártírok az mostanában nagyon bejött nekem, ha szereted a picit brutálisabb thrillereket.:)
  • Tatyla
    nézd meg a Millennium trilógia másik két részét is tegnap fejeztem be:

A lány aki a tüzzel játszik 9/10
    A kártyavár összedől 9/10

Noomi Rapace a kis kedvencem lett egyböl
  • Megtörhetetlen
    Akkor nézd meg a The Aura című filmet is az nem tudom milyen nemzetiségű, de nem amerikai és nagyon jó, valamint az Ádám Almáit is.
    De még rengeteg csak nem ugranak be, nem szabad lebecsülni más nemzet filmjeit sem, na jó a magyarok azok kicsit gyengusabbak :) De nagyon sok jó Francia Horror van például a Horde, zombis semmi újat nem mutat de nekem tetszett :)
  • Tyler1
    Oroszlánkirály 3

Végre eljutottam a 3. részhez is(2-t is csak tavaly láttam), de annyira nem fogott meg. Kicsit erőltetettnek érzem, azt hittem ki találnak vmi külön történetet, de ez csak az első rész tollaival ékeskedik. Amellett a sorozatban nem így mesélték el Timon és Pumba találkozását, és az időrendiségben olyan lyukak voltak, hogy nem igaz.
    Pár poén jó volt, de amúgy el lett baszva.
  • Victor1103
    Scott Pilgrim vs the World

Kb 20 percig bírtam. 21 évesen nem érzem még magam öregnek de ez már nekem is egy elég befásult film volt.:D

Ellenben:

Rec 1-2: Hát ez eléggé meglepően jóra sikeredett :) 9/10 minimum

A tetovált lány: 9/10 Ebben sem volt különösebb belekötnivaló , úgy volt rendben a film ahogy van.

Ezzel viszont az is megerősödött bennem, hogy egy ilyen jó spanyol horror és egy ilyen kiváló svéd-dán krimi után ideje egy kicsit Hálivudon kívül és széjjelszaglászni filmek terén mert világhírű színészek ide vagy oda néha egy ilyen film százszor jobb mint egy Brangelina páros nevével eladott szar:)

Tudtok még esetleg hasonló jó nem amerikai filmeket mondani amik mindenképp megérnek egy végignézést?
  • Jakuza001
    Scott Pilgrim a világ ellen

Kb 15 percig birtam nezni.
    Lehet tul oreg vagyok en ehhez. Viszont nem csodalkozom azon, hogy az amerikai ifjusag, miert segg hulye, ha ilyen szemetekkel etetik oket.
  • Sir Quno Jedi
    Jó az angolban és ne feledd el ki az apja, mire nevelte, hogy nevelte és hogy neki ez a szakmája, hogy tudja mikor-mit kell mondania, hogy az emberek elmondják neki amit akar, mert elfogadják az irányítását.

Szerintem, leszámítva az autós rombolásokat, félelmetesen jó film. NINCS kegyelem.
  • Megtörhetetlen
    MAjd kiderül, tetszik nagyon ,de ebből a trailerből csak annyi jön le hogy zúzos Only Mozis alkotás, nem moziban már annyira nem lehet izgi de zúzásnak zúzás az biztos azt vártam már én is hogy világosba menjenek a nagy harcok és ez a film ez az :)
  • dartonita
    Terhes tarsasag:
    Nem is olyan rossz film ez.Igaz annyira nem is jo mint amennyire hypeoljak,de egynek boven megfelelt.
    6/10
  • aladar63
    jól beharangozták, de én még mindig nem látta, Majd ha nagyon ráérek vagy lesz időm unatkozni, akkor megnézem.
  • Totti5
    Ez érdekes lesz

Battle: Los Angeles Trailer
  • xxxpaulxxx
    Végső állomás 2
    Miután láttam annyi brutál és kedvemre való jelenetet a neten, ezért rávettem magam, hogy a számomra unalmas és nevetséges végső állomás 1 után végre folytassam a sorozatot... hát... ez is nevetséges volt, viszont elég brutális... voltak benne jó dolgok és úgy talán az egész jobban meg volt csinálva, mint az 1... viszont a végét nagyon elkúrták... mármár viszonylag felnőttes befejezése v olt... erre robban egy ember és hullik egy kar az asztalra... a rendező részéről a drámai hatás garantált, viszont mi, nézők csak röhögni tudunk.
    6/10

Végső állomás 3
    Ugyan az a véleményem nagyjából, mint a 2ről... csak ez meg már tinihorror volt... voltak benne brutál jelenetek, de az egész egy röhej úgy összességében
    5/10... csak a főszereplő csaj miatt nem 4:D

A köd (A Carpenteres)
    Hát... ettől viszont többet vártam sajna... ok, lehet hogy 30 éves, de valahogy nem jött át annyira... Igazából ez az én hibám is lehet, mert egy ijesztő és pörgős horrorra számítottam és nem ezt kaptam.
    De a maga nemében jó volt. Megfelelően misztikus és amikor elkezdődik az akció, akkor aztán izgalmas. Viszont levonok egy pontot amiatt, hogy nagyon vontatott... és kb 70 percig nem történik úgy nagyon semmi.:/
    7/10

Egy asszony illata
    Tökéletes... nincs rá más szó;)
    10/10
  • szucsy89
    Én is tegnap néztem meg, kifejezetten azért, mert itt többen 9-10 pontot adtak rá, és az év legjobb animációs filmjének nevezték, hát nekem (lehet azért is, mert ezt vártam tőle) nem jött be, legalábbis a Toy Story 3 nekem jobban elnyerte a tetszésemet. Persze a sok klisé ellenére így is jó kis mese lett belőle, 1-2 egyedi ötlettel ami nagyon tetszett, a főszereplő fiú is szimpatikus volt (a többi karakter már korántsem annyira), azért 6 pontot tőlem is kap.
  • viizo
    Így Neveld a Sárkányod / How To Train Your Dragon

Az előzetesét még vmelyik 3D film előtt vetítették, tetszett, viszont annyira nem, hogy el is menjek rá - majd HD-ban megnézem gondoltam, és lőn. A film inkább fiatalabbaknak szól, viszont ennek ellenére az idősebbek is találhatnak benne szórakoztató dolgokat.

A mese többségében nagyon klisés, sablonkarakterek is csak úgy tobzódnak a vásznon, csak 1-2 helyen okoz meglepetést a film. Gerard Butler baritonja stáblista nélkül is kiszúrható, a szinkron ezen biztos ront egy jó adagot. Viszont ami nagyon idegesített: a főszereplő fiúcska elvben 13-14 éves, viszont a hangja sokkal idősebbnek érződik! Mintha egy idősebb férfi szólna a szájából - de a valóságban is egy majd 30'éves adta a hangját. A hanghoz kapcsolódik az is, hogy régen láttam ennyire elrontott ajakszinkront. Egyszerűen nem stimmel a karakterek artikulációja, alig nyitják ki a szájukat, aki odafigyel a részletekre, annak ez igencsak illúzióromboló.

Az animáció sajnos túl rajzfilmszerű lett, sokkal jobban kedvelem a 'Legend Of The Guardians', vagy a '9' jellegű, valóságosabbra törekvő, minőségibb jellegű grafikát. A sárkányok kivitelezése kifejezetten röhejes lett, a főszereplő sárkány is csak a karaktere miatt volt szimpatikus, a manga külső nem jött be.

Ennek ellenére vannak nagyon látványos jelenetek, főleg a levegőben töltött, sárkányos epizódok sorolhatóak ide - látszik, hogy sok jelenetet kifejezetten a 3D miatt raktak össze.

Bár sok a negatívum, helyenként mégis kifejezetten tetszett ez a mese, mindenképpen a jobb animációk közül való.

10/7
  • xxxpaulxxx
    Figyu... ne mond el senkinek, de...
    poén volt;)
  • Blasta
    Agyam dobom el az ilyentol.

"A Tokeletes Trukkben amikor Batman ujjat szetlovi Wolverine az eloadason az milyen durva mar..."

vagy

"Amikor Indiana Jones a Millenium Falconnal menekul a csillagrombolok elol..."
  • Tatyla
    nehogy elmond neki hogy nincs is télapó...
  • Blasta
    "Qui-Gon lányát"
  • xxxpaulxxx
    A magyar szinkron legnagyobb negatívuma az, amikor ugye Qui-Gon lányát már elrabolták és a telefont felveszi a rabló... és akkor jól megfenyegeti ugye Qui-Gon és ahogy felel... hogy Good luck... az moziban, eredeti hanggal egyszerűen félelmetes volt, ahogy mondta... szinkronosan meg ezt (a sztem legjobb jelenetet) úgy elkúrták ahogy van:D
  • Tyler1
    engem meg az idegesített inkább, h a 17 éves lányt, kb. egy 25 éves játsza el, de annyira erőltetve, h nézni is rossz.
    nehéz lett volna egy 17-18 éves csajt felkérni a szerepre?
  • gibson9
    hozzá teszem a magyar szinkron azért még rá tett nálam egy lapáttal, hogy ilyen hülye jelenetnek tartom..
  • gibson9
    biztos mindenki más, de valahogy akkor sem érzem életszerűnek, hogy egy 17 éves lányt kihúznak az emberrablók az ágy alól (úgy, hogy a csaj már épp megnyugodott, hogy elmentek, szóval még sokk-ként is érte a dolog) és ő elmondja a paramétereit a faszinak
  • Seth
    Fater mondta neki, hogy nyugodjon meg, meg fogja menteni, csak mondja az infókat amiket elsőre lát. Ha erre felkészül lelkiekben,akkor miért ne lehetne?
  • gibson9
    most jut eszembe, hogy volt egy jelenet, ami szerintem kurva szar volt :D mégpedig amikor a csajt kihúzzák az ágy alól és egyből mondja, hogy 180 cm magas, tetkó a karján, csillag stb.. szerintem ilyen helyzetben ez nem működne.. :D
  • Kontrakcio
    film végén azon nevettem h úgy végigveri fél párizst mint állat :DD de jó film volt, nekem is tetszett.
  • Dean Winchester
    jah
    a bunyót néztem meg tegnap :D kb 1 éve láttam ^^
  • Kontrakcio
    amit még ajánlani tudok svédektől az a Blöff skandináv módra, ha jól emlékszem jókat mosolyogtam rajta.
    Port
  • Kontrakcio
    A tetovált lány - The Girl with the Dragon Tattoo

Végre nem egy holywood-i tucatfilm, nem sok svéd filmet láttam, de ez tetszett.

7/10

Alvajáró - In my sleep

1x megnézős , kiszámítható, végén nem nagy csattanós, tipikus holywood-i sablonfilm.

5/10

A sötétség határán - Edge of Darkness

Mell jó színész, amit a karakteréböl kilehetett azt kisajtolta, még jónak is igérkezett a film de 50 perc után rájöttem h nem foglakoztak sokat a forgatókönyvel, többet is kilehetett volna hozni sztem...

5,5/10

Mirrors 2

15 perce után kikapcs... majd másnaposan ködös fejjel mikor nem lesz más megnézem.
  • xxxpaulxxx
    Hát az se full akció... van benne egy csipetnyi thriller és sok dráma:P
  • ProGabe #59388
    szinte csak olyan véleményt olvasok róla, hogy a testvérpár filmjeihez hűen ez is sugárban hányós kategória

majd a Battle: LA készítői megmutatják, hogyan is kéne ezt csinálni!

nemzetközi trailer