106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ja, és ha már többen is felhozták a The Walking Dead-et, akkor én is írnék róla pár szót;
Első 3 részt szedtem le, nem tudom, hogy van e még.
Szóval szerintem totál el van kapkodva az egész. Ha már sorozat, akkor simán néztem volna legalább másfél-két részen keresztül csak azt, hogy kimászik a korházból, és szerencsétlenkedik, ehelyett egy rész alatt "betanítják", engem ez lefosott.
Maradék két rész is ilyen, túl sokminden történik, kicsit összpontosíthattak volna évadonként egy főszálra vagy tudomisén.
Igaz, nem tudtam róla jóformán semmit, viszont én jobban vártam/örültem volna egy Legenda vagyok szerű sorozathoz.
Egy kis spoiler jön
3. Részben eszébe jut, hogy jé a néger, a rádió, atlanta környéke, kicsit mintha a forgatókönyvíroknak is akkor villant volna be. Így éreztem... Asszony félrekúr, ezt is kár volt elbaszni már az elején.
A néger felesége, aki zombi.. Hát az is elég összecsapottnak tűnt nekem.
Nézni fogom még egy darabig, mert kiváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle, de jelenleg szivesebben nézek meg egy Dextert vagy LOS-t akár harmadszor is, még ha totál más kategória is.. -
The Loved Ones
Ühüm.
Beteg, kibaszott beteg. Nálam simán 9 pontos. Kicsit bánom, hogy megnéztem a trailert, sokat lelőtt sajna, de így is fasza volt nagyon.
Monsters
Háááát, elég gyenguska volt szerintem, egynek elment, de 6 pontnál többet én nem adnék, semmi eredeti nem volt benne. Sok eröltetett marhaság, viszont a csaj mindent visz.
Terhes Társaság
Erős 8-as, nevettem eleget, de láttam már jobbat.
Ujrakezdok - Szerelmes szingli szittert keres
Nálam bejövős volt, szeretem az ilyen csöpögős mosolygós szarokat.
7, mert nem volt meglepetés. -
Csak miert ez lett a magyar címe, rejtely -
Elveszett jelentés
Harmadjára is 10/10))
- Nem is tudom adtam e valaha max 10 pontot egy filmre, ezért különösen jelentőségteljes a pontozásom)))- -
Micmacs
egynek jó volt.....
7/10 -
Predators
hmhmhm, háát a film előtt olvasgatva néhány kommentet nem sok jót vártam, az pedig egy pillanatig se jutott az eszembe, hogy megközelíti az első részt. Szereplőkkel nem volt olyan nagy problémám, Brody a doki meg a csaj nem tetszett, a többi kis jóindulattal jó volt. Azt nem értem, hogy mi a ráknak kell erőltetni még az ilyen filmekben a nőket... -1 pont, mert feltétlenül szükség volt egy szokásos nőre, az egyik legjobb katona, és megesik mindenkin a szíve, tipikus klisé... Brody se jött át, nem akciófilmbe illő arca, tekintete stb. je van, nem egy Arnold.. :D magával a filmmel annyi bajom volt még, hogy a Predatorok gyengék voltak az előző részekhez képest, ha hűek maradtak volna a vonalakhoz, akkor itt is egy predator gyilkolászott volna végig, de ugye valami újdonság kellett. Mint pl. a kutyák.. pf, hát úgy néztek ki, mint egy szg-es játékban.. nah mindegy összességében nem volt rossz, de mégegyszer nem hiszem, hogy lesz újranézés. Inkább leszedem az első részt. Hja még nagy plussz a zenének, amit hagytak :)
5/10 -
LOOOL :) -
Szerintem is nagyon jó film.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak a vége nem tetszett, hogy mindenki meghalt -
viizo #59499 Stalingrad / Sztálingrád
Korábban még nem láttam ezt az 1993-as német filmet, most pótoltam.
A film a II. VH egyik legvéresebb csatáját mutatja be a film egy maroknyi német katona szemszögéből. Végre egy olyan mozi, amiben nem elvakult, fanatikus náci minden német katona, hanem sok a szimplán kényszerből besorozott ember, akit család, rokonok, menyasszony, feleség vár haza.
Teljesen más az atmoszférája a filmnek, mint mondjuk egy Ryan-nek, vagy hasonló hollywoodi háborús filmnek - sokkal naturálisabb, sokkal valószerűbb, sokkal hihetőbb.
A filmen látszik hogy nem mai darab, de ez nem is hátrány, csak erősíti az ott zajló háborús őrület ábrázolását.
10/8 -
basszus pedig ezt vártam nagyon
-
xxxpaulxxx #59497 Nem, újabb, meg mondom ilyen sulis-koleszos tinifilmféleség:D
De ez is jónak néz ki... felírom a listára köszi:) -
Scott Pilgrim...
hát nekem kicsit zavaros volt de Cerka miatt végig néztem, meg örültem volna ha Jason Schwartzman többet szerepel))9
-
Az első nem az Elveszett fiúk? -
Gyáá, erre kíváncsi leszek : )
-
Skyline
Jeeeezusom.. mi a szar volt ez?????????
Alap otlet erdekes volt.. megvalositas tetszett, trailer kivancsiva tett erre ezt kapom? Cloverfield ennel sokkal jobb volt! ha az olyan 8-9 korul volt akkor ez max 5!
A sztoribol SEMMI nincs megmagyarazva, volt par dolog ami hulyeseg volt de csomo minden tetszett erre az egeszet elbasztak a vegen.
ev legnagyobb csalodasa szerintem :( -
Meglestem a paranormal activity-t mondván rákészülök a második részre ami felkeltette az érdeklődésem, szeretem a parázós filmeket.Maga a kézikamerázós stílus bejött, nem úgy mint a cloverfieldben.
Döcögősen indult, de elején pont emiatt volt idegtépő hogy basszus legyen már valami.A karakterek elég sarkítottak, ami idegesítő lehet, de összeségében hozta a thrilleres hangulatot.A második részre biztos nem áldozok időt, trailer alapján nemsok újdonság van benne.
-
xxxpaulxxx #59491 Idétlen időkig
10/10 -
"nem használok.."
nem kell használni, csak beírod gugléba a film címet, és első link, az imdb :D nevét én sem tudtam, de nem nehéz, mert szőke képet kell kereni, akinek kivan emelve a neve :D -
Dean Winchester #59489 nem használom az imdb-t :D
a gáz h a nő nevét (filmbeli) sem tudom így nehezen tudtam utánakeresni xD -
megnéztem Maggie Grace, a Takenben is szerepelt, meg a Lostban is :) -
imdb a barátod :D -
The Adjustment Bureau -
Helló
Buta kérdés, de nem hagy nyugodni, de egy filmcímet keresek aminek max 1 hónapja láttam a magyar trailerét, arról szólt hogy kalapos emberek írják meg mindenkinek a sorsát, és vigyáznak a rendre, de egy csávó szembeszegült a sorssal mert találkozott egy nővel bla-bla
esetleg aki látta is már eredeti nyelven, véleményt is mondhatna, előre is köszi -
Dean Winchester #59484 The Experiment - a kísérlet
10/9
elejétől kezdve megfogott ,nem unatkoztam egy percet sem :D
mondjuk aránylag én csípem az ilyen 1-2 szobában játszodó filmeket , talán mert rohadtul megmutatkozik a színészi játék.
elég durva egy film ,szépen bemutatja a kísérlet eredményét :)
am Adrian Brody nőjének a nevét jó lenne tudni mert rohadt jól nézett ki :D -
köszi :D -
zárójeles mondandómat értelmezd előbb :)
beefnek szántam, sőt pont h spoiler gyilkos volt :( -
Az ördög maga
Jó film volt 7/10 -
Google: "movie" comedy roadtrip find parents meteorite shit airplane
2. találat: Joe Dirt (Kismocsok), ez lesz az szerintem. :) -
viizo #59479 ezt a filmet keresed, és a repo men-t pedig lehúzod?
-
amúgy melyik volt az a film, ami:
ilyen abszolút amerikai vígjáték film volt, egy hosszúhajú rokker(?) csókáról szólt aki ügyefogyott volt kicsit és barangolt a világban tán a szüleit kutatta. volt benne 1 rész amikor azthitte hogy talált egy meteoritot és amikor el akarta adni akkor egy faszi kiröhögte hogy az bizony egy nagy szardarab és egy repülőgépről pottyantották le. ennyi konkrétumra emlékszem :D megtudja valaki mondani a címét? -
jó, ennyi erővel vissza lehet vezetni a homéroszi eposzig is... -
xxxpaulxxx #59476 Az elmúlt pár nap:
Távkapcs:
Jó volt újra látni, már régen láttam... még mindig Adam Sandler legjobb filmje!:) 8/10
Rettegés:
Tegnap volt a tvben, Mark Wahlberg iszonyat jó színész és Reese Witherspoon még jól is nézett ki (talán nem volt annyira csúcsos az álla mint most:D) Jó kis thriller volt, de mondjuk 1x nézős 7/10
Élőhalottak éjszakája (a 90-es):
Fasza kis zombis film... izgalmas, pörgős, kellően brutális... pont olyan amilyennek lennie kell 7/10
Nagy hal:
Ez viszont egy szóval megfogalmazva TÖKÉLETES... Hihetetlen egy film, fantasztikusan, hogy tudták ezt kitalálni:) Viszont a végét utáltam:( De hát... kellett hozzá, hogy kerek legyen a történet... egy ember története, akivel annyi minden megtörtént... 10/10 -
ezen a logikan vegighaladva NEM LEHET JO olyan film aminek temaja kicsit/nagyon hasonlit mar latott filmekehez?
Az osszes folytatast, akciofilmet, vigjatekot, stb le lehet akkor szarozni, klisehegyezni...
Jotol lopni nem szegyen, a repo men sem csinalt mast, mint kb. 100000 masik film, de legalabb stilust vittek az egeszbe, igazan jo szineszekkel, R-es korhatarral meseltek egy sztorit, nem is annyira rosszul. -
Nem, a pletykák szerint JCVD lett volna Jet Li helyett (sztem ennek is köszönhető, hogy át kellett írni a szerepet, ami érződik a szövegeken és a jeleneteken) és Dolph megverte volna őt, ezért nem akarta elfogadni. :)
-
The Expendables
nem tudom mit vartatok ettol a filmtol, de hozta azt amit EN vartam!
7/10
tetszett de ennyi szinesz miatt szinte mindenki keveset szerepelt. Szivesen neztem volna meg a fiukat egy darabig.
jo kis csihi-puhi film volt! Terry nagy fegyvere nem volt gyenge :D Jet li szerintem borzasztoan nezett ki es nagyon gagyi volt a szerepe. Dolph, Stathan, Stallone szerepe tetszett a legjobban.
Amugy szvsz Stathan verekszik a legszebben az osszes kozul.Sajnalom, hogy Rourke, Willis es Arni kb semmit nem csinalt. Gondolom ezert nem fogadta el JCVD a szerepet mert valszeg semmit nem kellett volna csinalnia azon kivul hogy megjelenik fel perce valahol.....
-
Real13 #59472 Lehet, hogy nem normális, de igaza van :D Ha csak azt nézzük, hogy a Repo! The Genetic Opera már ellőtte ezt a szerves-kölcsönös dolgot (és tuti, hogy nem ez volt az első ilyen témájú film), a többi meg a szokásos hollywoodi sablonok keveréke, akkor teljesen igazat mond. Ugyanakkor, szerintem élvezhető film volt, különösen egy-két zeneválasztás volt erős, és hogy a témához passzolva be merték vállalni a véres jeleneteket is, az is tetszett. -
nagyobb marhaság mint az Expendables, vagy annyira azért nem? -
Melyik vámpír illik hozzád?
X rádöbbent,hogy:
Edward Cullen-modern vámpír,nem kell tőle félni,nem fog megenni!Teste nem olvad el a napon,csak csillog,mint a gyémánt.
na ez itt a baj. -
nem vagy te normalis -
megnéztem volna, de most megkimeltel 1-2 oratol. Koszi !