106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Pearl Harbour, Armageddon, Daredevil, A rettegés arénája? -
hát átpörgettem azt a részt :D
na igen a GWH is fasza, bár azt meg Damonnal ketten csinálták. -
Dean Winchester #59785 h bírtad végnézni? ha újraindult ugyanannál a résznél ? :DD
am a felejtés bére is jó film volt -
"de végre csinált vmi értelmeset is Hálivúdban"
Good Will Hunting ismerős? -
Tolvajok városa
Soha sem bírtam ezt a Ben Afflecket, de végre csinált vmi értelmeset is Hálivúdban. Jó film lett ez, sőt az első 1 órában a jónál is jobb volt, mert azt hittem, nem a 100. sablon sztorit kapom, de sajnos a végére azt kaptam, nagyon kiszámítható lett.
Nem értem, h a rendezők miért félnek az újtól, és miért használják a tucat kliséket, amivel a jó alapokkal rendelkező filmjüket, csak középszerűvé tudják építeni.
7/10
(megmagyarázhatatlan okból a film bizonyos percénél újraindult a gépem :D 3x próbáltam ki, és mindig ugyanott indult újra, ilyet még életemben nem tapasztaltam) -
vg #59782 Skyline
Valaki írta, hogy mekkora csalódás a film... hát, nem az. Ok, lehet moziban kicsit béna Avatarhoz képest, de otthonra, hétvégére tökéletes szórakozás. Trükkök jók, látványos mint állat, más szerintem nem is nagyon kell egy ufós filmhez. Nekem nagyon tetszett. -
The Town
Valószínűleg igaz történet alapján mert több mint két óra hosszás és ebből az első kerek 50 perc mély unalom volt, pusztán holmi erőtlen szerelmi szálat próbáltak a a nyakunkba varni, ami később megmagyaráz egy napsütéses mondatot))
egyszer nézős.
6/10
-
(mondjuk nem is tudom, miért kérdeztem - meg kell nézni és kész..., de köszönöm!) -
Tolvajok városa
8/10 -
szerintem kurvajó volt, ha nem untatnak az ilyen üzletiélet-beli szövegek akkor tetszeni fog. -
tegnap néztem moziban, és tényleg rohadt jó volt -
denfer #59776 Ördög című film
Ajánlom minden rettegni imádónak ;)
Végre valami nem hétköznapi sztori és itt még az se zavart, hogy vontatott volt kicsit a történet tempója. Nálam 10/10 -
Tothenkopf #59775 még egyszer tuti nem nézem meg, de nem volt szar. -
vg #59774 Behálóz teljesen. -
Valaki tud véleményt mondani a Facebook-os filmről??? A közösségi háló -
Hát igen. Amikor először hallottam a Varázslótanoncról, már csak a cím alapján is egy hétköznapi életet feldolgozó, teljesen hihető, realista drámát vártam:P -
Én is pont tegnap néztem (RE - Afterlife). Végül is nézhető agyatlan akciófilm, kb. azt hozza, amit várni lehet, csak olyan semmilyen továbbra is az egész. Mondjuk a 2. és 3. résznél jobb, legyen 5/10.
-
xxxpaulxxx #59770 Kísértetjárás Connecticutban
Nah ez viszont egy fasza horror volt, semmi gagyiság, semmi gyerekesség... jó sztori, kellően ijesztő... nem is kell több:)
7,5/10 -
fantasy épp attól fantasy, hogy hihetetlen a story, nem? :D -
Resident Evil: Afterlife
Kövezzetek meg, gyujtsatok fel, de bejött, igaz nem is vártam Eredet szintű storyszálat és Avatar minőséget sem, de kellemes kis hent film a Resi 5 játék egyes részeinek a hangulatával. 1-2 esetben odafigyelhettek volna jobban a CGre, de összességében látványos és élvezetes volt. Várom a következőt:) -
xxxpaulxxx #59767 Viasztestek
Hát... nem lett volna rossz... de el lett cseszve a komolytalansággal... Ha nem kerül bele annyi "poénos" jelenet és picit drámaibban lett volna vezetve, akkor még akár egy jó horror is lehetne:D
Elisha Cuthbert miatt viszont jár egy + pont, szóval 6/10 -
The Last Airbender
Teljesen gáz színészi játék, szinte nulla humor, a sztorinak semmi értelme - ez azért is érthetetlen számomra, mert ha ennyire nem megy, akkor miért nem nyúltak a sorozathoz, ott már meg volt írva rendesen... De a sorozatot nem is lehet egy napon emlegetni ezzel, ez valami borzalom, míg a sorozat szerintem hozta a 8-9/10-et, addig ez nálam egy 3/10-re volt elég, mert az effektek jók egy pár helyen. De néha még azok is gyengék.
Aki pedig ezt a szereposztást így kitalálta, az monnyonle, főleg Azula miatt! -
Knight and Day
Tom Cruise a szokásos formáját hozza a nagyon ószam, de enyhén őrült titkosügynök szerepében. Viszont Cameron Diaz nekem nagyon nem jön be úgy egyáltalán, én idegesítőnek tartom, mondhatni nem diazom (hahaha).
Verdikt: barátnővel egyszernézős, 5/10 -
DRFlame #59764 Buried
Mikrofonos hanggal néztem, így nem pontozom, de mindenképp egyedi élmény volt és érdekes. Ryan Reynoldsot mindig is csíptem, a komikus szerepeiben már sokszor bizonyított. Most láttam igazán, hogy más szerepekben is képes kiemelkedő teljesítményre. Ebben a filmben nagyon megmutatta.
Szerintem egyre nagyobb név lesz. -
Problem? -
vg #59762 "kicsit hihetetlen a sztori"
-
Dean Winchester #59761 terhes társaság
elég jó volt (lehet álmos vagyok és azért nem pörgetett fel annyira)
10/7.5 -
The Sorcerer's Apprentice
Nem volt rossz, kicsit hihetetlen a sztori, néhol már túlságosan is. Egyszer simán nézhető. Nekem tetszett. Nicolas Cage megint nagyot alakít. Összességében 10/7,5 -
viizo #59759 Thank You For Smoking / Köszönjük hogy rágyújtott
Független amerikai szatíra, másodjára néztem meg pár év után, most is bejött. Kellemes kis görbe tükör a nagy testvér társadalmáról, ismert karakterszínészekkel.
10/7 -
de idegesítő.. most vágnak hozám egy rakat müvelődési csekket, ami e év végéig használható csak fel.. annyi film lett volna e évben amit megnéznék, de most? Max Jackass 3d meg Fürész 3d.. egyik se vonzz túlságosan :( -
Kutyaszoritoban:
Nem emlekeztem erre a filmre,de mindenkepp megerte megnezni.Jo volt latni ezeket az arcokat,Madsen,Roth,Buscemi mind szimpatikus,csipem oket.Fordulatoktol sem mentes verbeli Tarantino.
7,5/10
Harry Potter es a blablablaba nemtommi:
Hat hat,a hypejat tovabbra sem ertem,bar egy kozepesen latvanyos fantasynek elment.Es mielott a fanok leragjak a fejemet,nem,nem olvastam a konyveket es nem is fogom,erre a kivancsisag sarkallt.
5/10
A postamester:
Ez odaragasztott a kepernyo ele,holott semmi extra nem volt benne,megis minden a helyen valonak tunt.Elveztem minden percet,az angol szineszek pedig szerintem nagyon jok.
7,5/10
The losers:
Jol indulonak tunt ez az akciofilm,a szereplok is klappoltak az elso 4percben.Aztan fokozatosan laposodott el mint Zoe Saldana felsoteste.A dialogusok kimondottan gagyik,eroltetettek,ahogy a poenok is.Pedig lathatoan megvolt minden technikai feltetele annak hogy jo filmet csinaljanak,de ez normalis forgatokonyv nelkul nehez.Mindent elmond a filmrol hogy a fogonoszt jatszo Jason Patric volt a legjobb,holott o sem egy szineszorias.
5.5/10 -
The Sorcerer's Apprentice (2010): Nem volt annyira sz*r, mint vártam, de azért nem volt annyira jó sem. Az effektek nagy része jó volt, a szöveg is tetszett úgy-ahogy, a sztori olyan so-so, a vége felé a szöszi viszont nagyon lükén nézett állandóan, vagy csak túljátszotta magát, nem t'om. Mondjuk legyen 6/10, mert végig lehet nézni és nem kell pánikszerűen kikapcsolni.
A stáblista után volt egy rövid jelenet még, aki azt látta, esetleg remélhet folytatást, bár anyagilag és kritikailag bukta volt a film.
True Legend (2010): Yuen Woo-Ping a koreográfiához ért, az tény, a rendezéshez viszont nem nagyon. A True Legend is hasonló dolgokon bukik el, mint kb. a többi, amit láttam tőle: nagyszerű harcjelenetek közé betold valami mást, hogy legyen átvezető sztori is. Itt most egy kínai legendát, a Koldusok Királyának történetét dolgozta fel, ami nagyon sok vonásában hasonlít a Yip Man-sztorihoz (de sok köze nincs hozzá azon kívül, hogy ez is a Wing Tsun történelméhez kapcsolódik), így nem is térnék ki rá. Aki látni akar pár pofás, itt-ott erősen wire-fu jelenetet néhány rettentő ásítás között, megnézheti, de sokra nem számítson, nasi, hideg élelem legyen bekészítve az unalmas részek átvészeléséhez, mert van egy pár és jó hosszúak is akadnak... 5/10
-
nem sok filmet kapcsoltam ki fél óra után, de ez azok között szerepelt :D -
Shrek 4
6/10 -
hát ez egy ganaj volt :D a bunyók olyan hihetetlenül gagyik voltak h borzasztó :D egyetlen pozitívum a filmben, az a nyitózene
3/10 -
viizo #59752 rettentő gagyi, én is alig bírtam végigszenvedni anno
-
nameg az igazi Domino Harvey egy eleg csunya teremtes volt, Keira kisse tulzas volt a szerepre :) -
tony scott akkor epp a 2. LSD korszakát elte :D -
Domino
talán még jo is lett volna, de a gagyi képek miatt elég élvezhetetlen lett... szar szinvilág, vágások..áá... -
xxxpaulxxx #59748 Fedőneve: Donnie Brasco
Al Pacino, Johnny Depp, Michael Madsen egy gengszter storyban egy beépített zsaruval... kell ennél több?:)
8/10
A vonzás szabályai
Kellett valami nem túlbonyolított kis lájti akármi... ezt választottam Jessica Biel szerelmem miatt:D
Hát a nem túlbonyolított kijelentés valamilyen szinten nem teljesült, mert ez is olyan film, amit már sokszor láttunk, hogy a "eleje a vége" szóval van benne egy kis kavarás azért... de összességében nem volt rossz... azt kaptam, amire számítottam: egy könnyed amerikai tinikatyvasz:D
6,5/10