106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Despicable Me
hat ez nagyon gyenge lett... 5/10 -
Monsters
Nagyon tetszett, annak ellenére, hogy igen eseménytelen. Valami miatt nagyon bele tudtam élni magam, "átjött" a hangulat.
7/10, mivel ha objektív akarok maradni, többet nem érdemel. :) -
Dean Winchester #59985 10/7.5 lenne ha a vége nem olyan amilyen így
10/7 -
Dean Winchester #59984 megnéztem és aránylag jó lett bár az első jobb volt
a vége überbrutális
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ugye arról szól az egész,,hogy Yannike tuléli és kórházba kerül, a sheriffék megtalálják a holtesteket és beviszik a kórházba! a gyilkost ujraélesztik és lemészárol majd mindenkit!
ugye végelehetne egy olyan jelenettel,hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a végén a kórház előtt Jannike mérges , pisztolyt fog és egyből lő a gyilkosra de neeeeeeem miért is tenné meg??? ott áll előtte és még gondolkozik majd odamegy a nőcihez aki síratja a pasiját ...
erre eltünik a gyilkos - jannike tudja hova megy -> vissza a szállodába
itt jön a következő bukó :D leül a székre és szépen várja de ugye megalszik és felébred azt veszi észre h a háta mögött van
már majdnem őt is megöli de jön a csaj aki a kezét lelövik a gyilkosnak xD lol aztán a gyilkos megfogja a a csajt és nyomja a szemét vagy fél percig - azelőtt a kórházban egy férfi nyakat siman kitört fele ennyi idő alatt mind1 - és végül jannike beledöfi a csákányt majd lelövi :D
szóval az utolsó 10percet hagyhatták volna a faszba aztán a k órháznál lekellett volna lőni a gyilkost -
ez a szellemlovas mekkora 1 ratyiság volt -
John Adams
Paul Giamatti olyan fura szakáll nélkül, meg hétköznapi kisember szerep nélkül..de itt is jól hozta a formáját. A minisorozat egy részét nálunk forgatták, magyar statisztákkal.
8/10 -
Dean Winchester #59981 a gyűjtő - the collector
hát apám még ennyire szar trailert se láttam :D ezt is féluton kiakartam nyomni de mondom azt a 2 percet kibírom valahogy :DDDD
sztem lehetne nevezni a legunalmasabb trailer címre
-
Erre a Bardiem filmre gondoltam, Inarritu rendezte
-
igen az tipikusan az a film ami vagy nagyon bejön valakinek vagy nagyon nem spec azt hiszem én a kettő közé tartozom, vagyis inkább az első csoportban egy nyugis napon néztem meg de ha egy pörgősen mondjuk egy kevesebb alkohol mennyiség elfogyasztása után akkor egész biztosan én is sírva röhögöm végig :) -
Dean Winchester #59978 most nézem h ennek van már van 2. része is :D már szedem is aztán később majd pontozok -
Nem baj, attól még nem fogunk elmenni rá a moziba, sőt letöltve sem nézzük meg, DVD-n meg vegye meg akinek 7 anyja van. :D -
Az azért nem rossz, hogy három másodnick ennyire feltűnően reklámot nyom (a többi kapcsolódó topikban is)...
-
zeneimádó22 #59975 az Üvegtigrisnél a sztorit értsd jól :D
de valamilyen szinten megfigyelhető benne a cselekmény,csak akkor ezek szerint rosszul fogalmaztam! -
Tigris Brigád
Hm..klasszikus maffiafilmek/krimik nyomdokain halad, semmi különös, egyszer nézős, de kikapcsolódásra jó.
6/10 -
fann #59973 komolyan van pillangó hatás 3?nekem se igazán jött be már a második rész sem,az elsőnél kellett volna abbahagyni,nem tudom minek erőltetik...de ha jobban belegondolok sok filmnek most jött ki a 3.része,Toy Story3,A Narnia krónikáinak is,amiről szintén rosszat hallottam eddig,akkor itt van a Pillangó hatás 3 is...hát nagyon remélem,hogy az Üvegtigris 3 nem jut erre a sorsra. -
Rundstedt17 #59972 na jah elég korlátolt nyárspolgárokra szabták:D -
rammfan #59971 Tőle csak a Vicky Cristina Barcelona rémlik,de az nem mostani.Viszont egy nagyon jó filmnek tartom,nem véletlenül kapott érte Oscart Penelopé Cruz,meg ha jól tudom Golden Globe-ot is kapott a film.Az Üvegtigrisről még senki nem tud semmit?
-
Javier Bardemnek is van msot egy filmje, nem tudjátok a cimét?? -
Egen, manapság az a baj, hogy mindent meg akarnak (áltudományosan) magyarázni, hogy "hihető" legyen. MINEK?! Amit ismerünk, katalogizálunk, bezsákolunk, gyógyítani kezdünk stb. az már elveszti a misztikumát és nem lesz többé félelmetes, ijesztő dolog. (lásd. ősember és villám)
Bezzeg anno a Poltergeist-ben elég volt egy indián temetőre építkezni vaze!!!! Azok voltak a szép idők, mikor habosra szartad magad össze és nem próbáltak agyhalott magyarázatokat adni. :DDD -
xxxpaulxxx #59968 Szellemes karácsony
Jó kis Karácsonyi ének feldolgozás volt:)
7/10 -
Amelyikben csávó lövi az őröket a kezével az szerintem a 'The Losers'.
És én mindent feliratosan nézek, úgyhogy nem tudok nyilatkozni. Sztem eredeti nyelven csak jobb. -
Dean Winchester #59966 hideg préda
10/8.5
nem rossz,nem rossz de sablon film xD
végén azért durva volt,hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kiscsaj elbírt egy nagydarab taggal xD
előtte meg volt férfi is és nemhogy tőrbe csalták volna áááh nem :S
mind1 nem volt rossz! -
- két kopper
- vesztesek bosszúja -
Eredeti vagy szinkronos verzióban jobb a film? -
Melyik az a film mikor a néger csávó Willis bácsi mellett NO, NO, NOzik? :D
S az amelyikben a csávó lelő három biztiőrt a kezével? -
Get Him...
Az a film egy isten. Ugyanaz van nálam is mint nálad, h annyira sok poén nem volt benne mint mondjuk egy Superbadban, vagy egy Felkoppintvában, de én is kurvasokat röhögtem rajta. :D P Diddy iszonyat jól adja a nagymenőt.. A Jeffrey-s rész, pedig nálam Best of "legkurvajóbb jelenet" lett. :DDD -
meg kéne nézni valami igazán jó filmet! :)
ezt elnézve azt kell mondjam, hogy jó évet zártunk (diCaprio Inception monológja a legjobb rész, mintha ehhez írta volna Nolan :). ami még idei, de nálunk se híre, se hamva, az a Black Swan és a Coen tesók új filmje, mindkettőre azt mondják, hogy nagyon jó lett. a King's Speech Oscar-esélyes és a Fighterben Bale állítólag megint olyat alakít, hogy összehugyozzák tőle magukat az emberek :D
Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole
hoppá! ez sokkal jobb, mint gondoltam. nagyon erős hetes, gyenge nyolcaska! mondjuk nagyon fáradtan néztem, lehet ha kicsit jobban magamnál vagyok észrevettem volna, hogy mennyire klisés, vagy a forgatókönyv óriási hibáit, de ez most mindegy. bejövős volt, nagyon
Get him to the Greek
1.) ez mi volt?
2.) miért röhögtem rajta ennyit? :D -
Lipi1980 #59960 Pillangó hatás 3
Drága szent szar... Már a második részt sem értettem, hogy miért kellett, de ez feltette a pontot az i-re. Annyira nem kötött le, hogy szinte szenvedve vártam a végét...
Toy Story 3
Ez viszont űber brutál jó volt! Nagyon szerettem az előző két részét is, de ez szerintem méltóképpen zárta le a trilógiát!
Ma lehet, hogy sort kerítek a Pandorumra... -
Jóóó volt az nem kell azt leszólni... Kis költségvetésből készült és ahhoz képest igen sok igen látványos jelenet volt, és egyedi lett a vége is, még ha sztori jóformán nem is volt, pont ez volt benne a jó! -
Miért tűnik ez nekem dark city utánérzésnek? -
xxxpaulxxx #59957 és Rayne a Bloodrayneből?XD -
na és holvan penge? sztem a maga apró bugyutaságaival együtt kurvajó filmsorozat volt...
fejlődött van helsing, frankeinstein szörnye is, úgy mint miki egér, popey, stb is... haladni kell a korral. ha meg valami régebbi sztílót képviselnének akkor meg az lenne a baj
szerintem semmi baj nincs az alkonyattal, ahhoz képest hogy 1-1 durva akciófilmben is van szerelmi szál... akkor egy vámpírfilmben amiben a fő konfliktus a bárány és a farkas szerelme, akkor mi az ami megengedett istenem...?!
(ezt úgy mondom hogy az első részét félig láttam otthon, valszeg álmosan, a 3. részét meg a moziban)
volt benne akció, dráma, fricska saját maga felé (a 2 túl nyálas főhős bebeszólogatott egymásnak olyanokat amiket az itteniek többsége is vall h mennyire gázok), stb.
egy bridget jones naplójánál vagy szex és newyork filmnél még mindíg korrektebb. az hogy "testreszabták" a vámpírmítoszt, hát istenem... -
Reg5 #59955 Azért egy Üvegtigris filmél sztoriról beszélni enyhén vicces :) -
igaz, azzal együtt legyen 3 :) -
xxxpaulxxx #59953 És a Gary Oldman féle Drakulát hol hagytad?:P
Egyébként erről a bejegyzésről ez a két kép jut eszembe:
-
az a baj, h az egész vámpírmítoszból Hálivúd csinált hígfost. jöttek a szarabbnál szarabb vámpírfilmek, meg sorozatok, manapság meg aztán pláne, holott az összes egy gyalázat, egy nulla. 2 vmire értékelhető vámpírfilm létezik, az egyik Lugosié, a másik a Brad Pitt és Tom Crusie párosé.
a Twilight sorozat nem hugyoz szemközt semmit, mert már nincs mit. A több évszázados mítoszt, Drakula grófot, kifordították a picsába, és elkenték a saját ízlésükre.
de a zombi mítosz is ugyanerre a sorsra jutott, semmi köze ahhoz a mítoszhoz, amiből kiindult. kézzel hadonászós szarabb esetben VÍRUSFERTŐZÖTT emberek, akik feltétlenül, és buta módon embert akarnak enni. és évente jönnek ki tízesével a gyökér zombi filmek ugyanarra a sémára, és még van rá igény. na ez a szomorú.
szóval hagyjuk már, h mennyire mítoszhű, vagy nem, a Twilight . -
zeneimádó22 #59951 hm nem értek egyet a dologgal,én is bírom az Üvegtigris filmeket,mondjuk az tény,hogy sokaknak nem tetszett,elég megosztó.a sztori is olyan,hogy vagy bejön vagy nem ...szerintem ehhez is hangulat kell.én mindenesetre elmegyek és megnézem a filmet,már csak Rudolf Péter miatt is.őt eddig is bírtam és ez után is fogom. -
eegen, sajna biztos túlteng majd a ripacs faktor :( -
Üvegtrigris számomra ugyanúgy kakukk. Túlhypeolt, túlharsány, túlripacs, túlgáz. -
rammfan #59948 Nekem a nagy kedvenceim az Üvegtigris filmek,nemsokára mozikban az új rész.Látta már valaki?Sok rosszat hallani róla,de úgy gondolom,hogy mindenképp adok egy esélyt a dolognak.
A Twilight filmektől én is rosszul vagyok,nem értem ezt a nagy hírverést körülötte.Az első rész még csak-csak,na de a többi....szerintem kritikán aluli.