106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • zaki
    Télapu-Hell a pelyhes már határeset mondjuk :D
  • zaki
    Ki milyen karácsonyi filmet néz? :D
    Nekem ezek jutottak hirtelen azeszembe (meg imdb ezeket dobta ki :D)

Reszkessetek betörők 1-2
    Az élet csodaszép
    Karácsonyi lidércnyomás
    Igazából szerelem
    Tapló télapó
    Karácsonyi vakáció
    The Holiday
    Segítség, apa lettem!
    Grincs
    Karácsonyi ének
  • Hegi90
    amcsimajmolás, amerikai majmolása... mivan??? Egy filmről beszélünk?

Rendezés 7,5/10? :DDDDDDDDDDD
  • kovi04
    Nem értem, miért kell minden filmnek világmegváltó fordulatokat tartalmaznia. Nem a sztori a lényeg, hanem a megvalósítás, ami Portman alakításához hasonlóan kiváló.
  • DeerHunter01
    az nekem is nagyon bejött
  • DaemoonHunter
    A rendezés 7.5? Azért ezt te sem gondoltad komolyan...
  • Dean Winchester
    aki szereti az egy helyen játszodo filmeket annak ez kötelező sztem :D
    Eltemetve - Buried

rövid tartalom.:
    A cím magában foglalja az egész történetet: Paul Conroyt élve eltemették. Természetesen nem üres kézzel hagyták sorsára, többek közt egy pislákoló zseblámpát, egy merülõ mobilt, egy öngyújtót, egy laposüveget és egy bicskát talál magánál. A kijutásra azonban ezek aligha alkalmas eszközök, így nem marad más választása, telefonon kell mielõbb segítséget hívnia. A bökkenõ csak az, hogy fogalma sincs, hol van, és hogy került oda. Rövidesen elrablói is felveszik vele a kapcsolatot, akik egyre vadabb dolgokat kérnek tõle
  • zotja22
    van
  • Shep
    Felirat van hozzá?
  • Shep
    Hát az bizony, pár napja írtam is itt róla :)
  • xxxpaulxxx
    Az elefántember

Csodálatos film 10/10

Családi vakáció

Az 1. a Griswold vakációs filmek közül... ezt a részt ezer éve nem láttam... imádom:D Chevy Chase egy állat:D
    9/10
  • xxxpaulxxx
    Juuuuj köszi! Ezt egyszer félig láttam a tvben és azóta is kerestem.:D Jó film, köszi:)
  • sandor8206
    börtönös halivúdi filmből nekem még ez jött be, jó színészek, "egyedi" börtönös, nem rossz film

• Tyler1
    71 - Into the Fire

Ryan közlegény óta nem láttam ilyen csatajeleneteket, iszonyat megcsinálták a vizuális részét, tényleg nekem is tátva maradt az etetőm néhányszor. Kár, hogy a csatajelenetek között nagyon lapos volt a történet. -1 pont a kurva idegesítő arcmimikákért(mint a bohócok), és a csingcsong nyelvet sem tudom megszokni. Szinkronba sokkal nagyobbat ütött volna.
    6/10
  • böröczk
    lehet válogatni
  • böröczk
    De a Szikla amúgy rohadt jó, ha már itt tartunk : D
    Már csak a szereplő felhozatal...
  • böröczk
    akkor ajánljá neki, ahelyett, hogy kötekedsz, mer látszólag, ahhoz értesz csak
    én nem tudok többet

Black Swant kritikák alapján többnek gondoltam.
    tipikus amcsimajmolás, amerika majmolás, akadémia majmolás, nem volt rossz, de annyira jó se, mint mondják.
    Natalie Portman zseniális, már rég kijár neki az oszkár, fantasztikus a filmben is, kellően beteg, de sok a klisé és a kiszámíthatóság is (vége pl)
    Mila Kunis csak egy koszszem a filmben, igazából féltem, hogy elrontja, de szerencsére nem tette, hozta a tőle maximum kitelhető formát, nem piszkított a filmbe, és tetszett, ahogy SPOILER belekeveredett a bezizizett-skizo-paranoid natalie duóba harmadikként

Sztori 5/10
    Rendezés 7,5/10
    N.P. alakítása 10/10
  • Oszi
    Black Swan

8/10

Rég láttam már ennyire beteg filmet, de nagyon tetszett!Natalie Portman és Mila Kunis közös jelenetéért már megérte megnézni a filmet!Ezek után nem hiszem , hogy más kaphatja a női Oscart csak Natalie Portman!
  • Hegi90
    Black swan

9.5/10
  • Tikal #60213
    the social network

nagyon jo film, jo rendezés, jo képek, fasza zene, Fincher érti a dolgát...
  • xxxpaulxxx
    MOST ugrott be, hogy melyik az a sorozat... most olvasgattam az Ember a holdonról magyar véleményeket és ott is mindenki ezt a Taxit emlegette (meg ugye a filmben is volt róla szó)... bár nem néztem, de rémlik, hogy talán a filmmúzeumon adták ezt mostanság:D

#60206: Köszi, ezt láttam már párszor:) És tényleg börtönéletes filmekre gondoltam:)
  • tommygear
    de amiket felsorolt filmek azok a börtönéletről szólnak, ergo a sziklának köze nincs hozzájuk
  • Shep
    Hát ez alapján "... hasonló kimagasló börtönfilmeket" A Szikla nem ez a kategória :)
  • Tyler1
    Celda 211 - spanyol, viszont kurvajó börtönfilm.
  • böröczk
    nem is azt kérte, hogy börtöni életről szóljon, hanem börtönfilmeket.
  • tommygear
    a szikla nem a börtönéletről szól
  • böröczk
    A szikla

imdb
  • Blasta
    Én mondjuk a Public Enemies okádék VHS-like effektjére nem emléxem a Takers-bol, de az 5 pontos értékeléssel egyet értek.
  • Shep
    Tomorrow When the war begun

Egész jó kis története van, a megvalósítás is korrekt de azért volt jó pár érdekes és nem túl életszerű dolog a filmben, ami egy natúr akciófilmnél nem lett volna gond de itt valahogy nem állták meg a helyüket.

7/10
  • sandor8206
    Taxi sorozatra emlékszel? Danny de vito a diszpécser, teljesen jó sima vígjáték sorozat (Ember a holdon), nem efféle humora van
  • xxxpaulxxx
    Út a vadonba

Érdekes film volt... tetszett a téma, amit feszegetett és az meg pláne, hogy igaz történeten alapult. Mondjuk picit hosszú volt és néha leült a sztori, de nem vészesen.:)
    7/10

Az elítélt

Nah ez zseniális volt... imádom az ilyen börtönfilmeket... mondjatok már kérlek hasonló kimagasló börtönfilmeket (Remény rabjait, Halálsoront, Kísérletet láttam).
    9/10

Ember a holdon

Nem tudtam mire számítsak, csak annyit tudtam, hogy egy Jim Carrey-s dráma. Nos meglepődtem, hogy ez egy életrajzi film és az emberek tényleg vevők voltak az efféle "humorra".
    Jim Carrey zseniálisan játszik benne, szokásához híven, a film pedig érdekes a maga dráma/vígjáték keveredésével.
    7/10
  • MrSpock
    Szubjektív megítélés ez igaz,és én is végigszenvedtem anno,mert nem bírtam ellenállni a csodának,pedig szeretem a lassú művészibb alkotásokat is,de ez! 50 díj? Ha a szart aranyba csomagolják és ráírják awards nem csak a legyek kapkodnak érte. Azért mert európai,kommersz,meg díjas attól még elég gyenge egy alkotás. Manapság sok túlhypeolt film van nemzetközileg is!
    Black Swan 7/10 nálam is,kicsit kiszámítható volt,de végülis lekötött.
    Nataliet amúgy is bírom.
  • royalfeco
    Sípolj, ha tudod mit nyeltél tavaly disznóvágáskor (2000)
  • viizo
    szerencsére odaírta, hogy ő tartja annak, azaz szubjektív a vélemény ;)

egyébként én tűzre való szemétnek tartom a filmet, ez egy másik vélemény

ha már skandináv filmgyártás, akkor Ádám Almái és tsai
  • Tyler1
    "Az eredetit máig a horrorfilmek koronázatlan királyának tartom - nem csak én hanem a közel 50! díj is"

azért ez kicsit erős, főleg hogy a modernkori horror műfajhoz annyi köze van, mint az Alkonyatnak :)
  • setuh
    koszi meglesem,szereposztas tetszetos.
  • böröczk
    Túlpontoztad : D
  • tommygear
  • Montanosz
    Let Me in

Nos eljött a Let The Right One In amerikai változatának megnézésének ideje is)
    Az eredetit máig a horrorfilmek koronázatlan királyának tartom - nem csak én hanem a közel 50! díj is amit elnyert bizonyítja hogy van benne valami)))

Hát ugye nehéz elrugaszkodni az eredetitől,de a zene hozza a hangulatot, ha a sztorit már tudjuk is......köszi a felirat fordítójának!

7/10
  • viizo
    Resident Evil: Afterlife

Bár az első 3 nálam nem volt nagy durr, kíváncsi voltam, milyen lett az új 3D-s rész. Ha már egyszer az Avatar 3D technikájával reklámozták, annyira rosszra csak nem készíthették... pedig de. Messze az eddigi leggyengébb rész, helyenként kifejezetten zsékategória.

A trükkök legtöbbször 15 évvel ezelőtti CGI színvonalat tükröznek, a történet egy vicc, a rendezés katasztrófa. Bár túl sokra nem tartom a rendezőt, azért korábban csak összehozott már egy Halálhajót és egy tökös Halálfutamot, amik némi halvány reménykedésre adtak okot. Azonban sajnos az új Residentnél gyengébbet valszeg már ő is csak vért izzadva tudna alkotni, ez minden eddigi béna rendezését alulmúlja.

10/3