106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Szerintem a Buried
8/10 -
Én is tegnap néztem meg, de a kandúron betojtam, igazából az egyetlen vicces pillanatokat szolgáltató figura volt számomra is. A sztori meg nem volt egyedi egyáltalán, láttuk már máshol is, emiatt fölösleges volt egy negyedik shreket is kidobni, mert a többi rész tetszett nekem, azokon még tudtam röhögni, ezen már nem igazán..
Nekem 5/10 -
viizo #60310 Shrek Forever After
Ez a negyedik de egy gyenge eresztés volt!
Bár ezt megelőzően nekem a Shrek szériából a lendületes és valóban ötletes második (Szőke herceg, Jótündér Keresztanya, nagyon jó betétdalok, stb) kivételével egyik rész sem tetszett, adtam egy esélyt a negyediknek...
de csak a Csizmás Kandúr elferdített karaktere adott pár kellemes percet.
10/4, de ennyire is csak a macska karaktere húzza fel.
10 éves kor alatt ismét biztos a siker a zöldség miatt, de felette... -
Gru/Despicable Me
Nagyon aranyos mese. Minyonok meg durván szórakoztató karakterek. Ha ők nem lennének semmit nem érne a mese! Szóval miattuk adok erre az animfilmre:
8/10
13
Hát, többet vártam, de miután rájöttem h miről is szól, elfogadható 1x nézetes film lett belőle.
6/10
Leharcolt Oroszlánok
Örök fav!!! :) kicsit elfogultan fogom pontozni de ha a 13-ra 6-ot adok okkor erre.
10/10
Zacc/Kávé
2010-ben nem egy megszokott animációs film. Sok hiányosság mellett is szórakoztatott és végig tudtam nézni.
6,5/10
Felhangolva
Ezen bizony majd beszartam, nagy ökörségek, és nézhető! Rég láttam hasonló vígjátékot amin nevettem is.
8/10 -
Egyetértek. -
egyik kedvencem -
royalfeco #60306 Nők Transzban c. film (2004) -
187 szerintem. -
akkor én is kérnék segítséget film címmel kapcsolatosan.
ha jól emlékszem a filmnek a címe 2 vagy 3 számjegyű számokból áll. egy néger tanárról szól és a diákokról.
előre is köszi! -
Ez? :)
-
Hali!
Remélem tudtok segíteni, keresek egy filmet. Még kiskoromban a tvben láttam egy horrorfilmet, kb. 1996-'97 körül. Életem első horrorfilmje volt és nemrég eszembe jutott hogy megnézném újra. Pár részletre emlékszem:
Van egy család, apuka, kisgyerek, anyukával nem tudom mi lesz, apuka szerel egy új nőt. Az új nő titokban valami hülye szörnnyé változik át éjjelente, amit a gyerek észrevesz, elmondja az apjának de az apja nem hisz neki, ezért megpróbálja elkapni a szörnyet. Néha sikerül is (csapdát állít neki és valami hálóval felhúzza a fára) de mire az apja odamegy, a szörny visszaváltozik nővé és még az apja bassza le a gyereket, hogy mit csinál a csajával. Persze a végén kiderül, hogy a nő a szörny.
Légyszíves valaki ha emlékszik a filmre, vagy a címére vagy valamire amivel meg tudnám keresni, szóljon! -
Igazából szerelem
9/10, egyik legjobb film a kategóriájában, meg úgy általánosságban is, többször újranézős :) -
22 lövés
a cím eléggé abszúrd 22 lövést még superman vagy vasember se él túl, de jean renonak összejött
sok-sok hiba, egyszernézős
6/10
-
azért annyira nem volt rossz sztem. kurva nehéz, olyan filmet csinálni, ami egyetlen helyszínen játszódik, egyetlen szereplővel, konkrétan Reynoldsnak kellett elvinnie a hátán a filmet, és ez azért nem olyan egyszerű, mint ahogy egy nézőnek tűnik.
az alapkoncepció nagyon jó, csak a megvalósítás volt kicsit hibás. -
angyalok városa
szép film, jól bemutatja az élet szépségeit és nehéz pillanatait...valamint a szerelem felsőbbrendűségét
meg ryan... istennő szerintem, a maga egyszerűségével együtt.
kár cage mostani szerepléseiért... node mindegy:)
(holnap jön a szikla)
-
Buried
ezmegmiafaszomvolt/10 -
Dean Winchester #60296 alkonyat-napfogyatkozás
10/7
néha unalmas,de végnéztem :D első kettő jobb volt
a farkasokat viszont elég szépen mecsinálták :D -
Tron Ökörség mindenkinek ajánlom aki szeretne 2 órát elpazarolni az életéből:)
Elképesztő izgalmakat rejt....
-
royalfeco #60294 Zöld hentesek (2003) -- Megéri megnézni,kicsit elgondolkodtató -
Dean Winchester #60293 így van -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meghalt :) -
Dean Winchester #60291 de egyikse jött be :D -
:D bocs, de szerintem mindenki ezt a két kimenetelt sejtette, vagy ez vagy az :) -
Köszi szépen! Nem ismertem az oldalt, látom meghívó kell oda :S -
Dean Winchester #60288 én 2 kimenetelt vártam
1.:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor találják meg mikor meghal
2.:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!éppen megmenekül -
Én még annyit se adtam volna rá 10/értékelhetetlen ! -
Reg5 #60286 Buried
A vége elég kiszámítható volt sajnos.
10/4 -
nCore
-
Dean Winchester #60284 no azt lehet megnézem majd...
takers
10/8
picit hosszúnak tűnt de ez jóval pörgösebb volt mint a tolvajok városa :D
"az jó kis film volt az jobban is áll Ryan Reynolds-nak"
ha megkérdezhetem akkor melyik filmet ajánlanád tőle?
-
Hellosztok! Nem tudom, hogy ide kell-e írni, ha nem, akkor elnézést kérek!
Tudtok mondani oldalt/oldalakat, ahonnan jó minőségben lehet filmeket letölteni? Most épp a szex és new york 2-t szeretném
Köszönöm szépen a segítségeteket előre is! Ha rossz helyre írtam, se töröljétek ki légyszi holnap délig, mert így nem tudom holnap megnézni a válaszokat, feltéve ha kapok. -
állítólag 3 misi volt a költségvetése, annak sztem 3/4-e Reynolds-é, de ebből is látszik, h jó ötlettel még mi is tudnánk filmet csinálni.
jó példa erre az Őslakó, ami talán szerényebb költségből készült, még is minden kritika csak pozitív róla. -
az jó kis film volt az jobban is áll Ryan Reynolds-nak -
liverpool123 #60280 Nem tudtok mondani gyorsan valami laza vígjátékot, ami kapcsolódik a karácsonyhoz is? pl Csak barátokhoz hasonlót
Előre is köszi. Boldog Karácsonyt mindenkinek!:) -
Dean Winchester #60279 valóban :DDDDDDDD -
Egy dologra viszont etalon ez a film.
Tesztelni a tv-k fekete szintjét.
Aki látta, tudja miről beszélek.
-
royalfeco #60277 Elveszett lelkek kútja -
Dean Winchester #60276 tolvajok városa
10/8
ebben a filmben is az első 50percben alig történt vmi!
én azt vártam,hogy különféle bankokba betörnek azaz lesz vmi cselekmény, ehelyett sok volt a szöveg! de aztán meg beindult szépen az egész és egész faszára sikerült,szóval ez jó film volt.
vki azt mondta h a takers picivel jobb , hát kíváncsian várom... -
Dean Winchester #60275 buried - élve eltemetve
10/6
többet vártam tőle :S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
vég a koporsóban játszódik :D azt hittem,hogy azért lesz vmi külső rész is , vagy legalább megtalálják akkor mikor már meghal erre más történt...
mondhatni majd 1 órát unatkoztam mert feszültség alig volt :S 2szer volt olyan h azt hittem,hogy na most beindul de történt aztán 3-4 perc utan leült az egész :(
az utolsó 20perc ami igazán jó volt , de annyira nem volt ez a film jó, többet tuti nem nézem meg!
mondhatni a legalacsonyabb költségvetésű film lehetett ez XD -
Buried 10/6
jó film, a vége nagy volt -
Buried 10/7.5 jó volt ez :D
Takers 10/7
Szökés Alcatrazból 10/10