106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • böröczk
    Szerintem a Buried

8/10
  • böröczk
    Én is tegnap néztem meg, de a kandúron betojtam, igazából az egyetlen vicces pillanatokat szolgáltató figura volt számomra is. A sztori meg nem volt egyedi egyáltalán, láttuk már máshol is, emiatt fölösleges volt egy negyedik shreket is kidobni, mert a többi rész tetszett nekem, azokon még tudtam röhögni, ezen már nem igazán..
    Nekem 5/10
  • viizo
    Shrek Forever After

Ez a negyedik de egy gyenge eresztés volt!

Bár ezt megelőzően nekem a Shrek szériából a lendületes és valóban ötletes második (Szőke herceg, Jótündér Keresztanya, nagyon jó betétdalok, stb) kivételével egyik rész sem tetszett, adtam egy esélyt a negyediknek...

de csak a Csizmás Kandúr elferdített karaktere adott pár kellemes percet.

10/4, de ennyire is csak a macska karaktere húzza fel.

10 éves kor alatt ismét biztos a siker a zöldség miatt, de felette...
  • Kontrakcio
    Gru/Despicable Me

Nagyon aranyos mese. Minyonok meg durván szórakoztató karakterek. Ha ők nem lennének semmit nem érne a mese! Szóval miattuk adok erre az animfilmre:

8/10

13

Hát, többet vártam, de miután rájöttem h miről is szól, elfogadható 1x nézetes film lett belőle.

6/10

Leharcolt Oroszlánok

Örök fav!!! :) kicsit elfogultan fogom pontozni de ha a 13-ra 6-ot adok okkor erre.

10/10

Zacc/Kávé

2010-ben nem egy megszokott animációs film. Sok hiányosság mellett is szórakoztatott és végig tudtam nézni.

6,5/10

Felhangolva

Ezen bizony majd beszartam, nagy ökörségek, és nézhető! Rég láttam hasonló vígjátékot amin nevettem is.

8/10
  • Malakai
    Egyetértek.
  • Szabi84
    egyik kedvencem
  • royalfeco
    Nők Transzban c. film (2004)
  • Malakai
    187 szerintem.
  • DJ RX7
    akkor én is kérnék segítséget film címmel kapcsolatosan.

ha jól emlékszem a filmnek a címe 2 vagy 3 számjegyű számokból áll. egy néger tanárról szól és a diákokról.

előre is köszi!
  • Malakai
    Ez? :)

• N o N a m e
    Hali!
    Remélem tudtok segíteni, keresek egy filmet. Még kiskoromban a tvben láttam egy horrorfilmet, kb. 1996-'97 körül. Életem első horrorfilmje volt és nemrég eszembe jutott hogy megnézném újra. Pár részletre emlékszem:
    Van egy család, apuka, kisgyerek, anyukával nem tudom mi lesz, apuka szerel egy új nőt. Az új nő titokban valami hülye szörnnyé változik át éjjelente, amit a gyerek észrevesz, elmondja az apjának de az apja nem hisz neki, ezért megpróbálja elkapni a szörnyet. Néha sikerül is (csapdát állít neki és valami hálóval felhúzza a fára) de mire az apja odamegy, a szörny visszaváltozik nővé és még az apja bassza le a gyereket, hogy mit csinál a csajával. Persze a végén kiderül, hogy a nő a szörny.

Légyszíves valaki ha emlékszik a filmre, vagy a címére vagy valamire amivel meg tudnám keresni, szóljon!
  • zaki
    Igazából szerelem

9/10, egyik legjobb film a kategóriájában, meg úgy általánosságban is, többször újranézős :)
  • Victor1103
    22 lövés

a cím eléggé abszúrd 22 lövést még superman vagy vasember se él túl, de jean renonak összejött

sok-sok hiba, egyszernézős

6/10
  • Tyler1
    azért annyira nem volt rossz sztem. kurva nehéz, olyan filmet csinálni, ami egyetlen helyszínen játszódik, egyetlen szereplővel, konkrétan Reynoldsnak kellett elvinnie a hátán a filmet, és ez azért nem olyan egyszerű, mint ahogy egy nézőnek tűnik.

az alapkoncepció nagyon jó, csak a megvalósítás volt kicsit hibás.
  • tigeroo
    angyalok városa

szép film, jól bemutatja az élet szépségeit és nehéz pillanatait...valamint a szerelem felsőbbrendűségét

meg ryan... istennő szerintem, a maga egyszerűségével együtt.
    kár cage mostani szerepléseiért... node mindegy:)
    (holnap jön a szikla)

• szucsy89
    Buried

ezmegmiafaszomvolt/10
  • Dean Winchester
    alkonyat-napfogyatkozás
    10/7
    néha unalmas,de végnéztem :D első kettő jobb volt
    a farkasokat viszont elég szépen mecsinálták :D
  • Murder3
    Tron Ökörség mindenkinek ajánlom aki szeretne 2 órát elpazarolni az életéből:)
    Elképesztő izgalmakat rejt....
  • royalfeco
    Zöld hentesek (2003) -- Megéri megnézni,kicsit elgondolkodtató
  • Dean Winchester
    így van
  • Tikal #60292
  • Dean Winchester
    de egyikse jött be :D
  • Tikal #60290
    :D bocs, de szerintem mindenki ezt a két kimenetelt sejtette, vagy ez vagy az :)
  • Blueblood
    Köszi szépen! Nem ismertem az oldalt, látom meghívó kell oda :S
  • Dean Winchester
    én 2 kimenetelt vártam
    1.:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    akkor találják meg mikor meghal

2.:
    éppen megmenekül
  • wesker24
    Én még annyit se adtam volna rá 10/értékelhetetlen !
  • Reg5
    Buried

A vége elég kiszámítható volt sajnos.

10/4
  • kaposi1
    nCore
  • Dean Winchester
    no azt lehet megnézem majd...

takers
    10/8

picit hosszúnak tűnt de ez jóval pörgösebb volt mint a tolvajok városa :D

"az jó kis film volt az jobban is áll Ryan Reynolds-nak"
    ha megkérdezhetem akkor melyik filmet ajánlanád tőle?

• Blueblood
    Hellosztok! Nem tudom, hogy ide kell-e írni, ha nem, akkor elnézést kérek!

Tudtok mondani oldalt/oldalakat, ahonnan jó minőségben lehet filmeket letölteni? Most épp a szex és new york 2-t szeretném

Köszönöm szépen a segítségeteket előre is! Ha rossz helyre írtam, se töröljétek ki légyszi holnap délig, mert így nem tudom holnap megnézni a válaszokat, feltéve ha kapok.
  • Tyler1
    állítólag 3 misi volt a költségvetése, annak sztem 3/4-e Reynolds-é, de ebből is látszik, h jó ötlettel még mi is tudnánk filmet csinálni.
    jó példa erre az Őslakó, ami talán szerényebb költségből készült, még is minden kritika csak pozitív róla.
  • CalebJoe
    az jó kis film volt az jobban is áll Ryan Reynolds-nak
  • liverpool123
    Nem tudtok mondani gyorsan valami laza vígjátékot, ami kapcsolódik a karácsonyhoz is? pl Csak barátokhoz hasonlót

Előre is köszi. Boldog Karácsonyt mindenkinek!:)
  • Dean Winchester
    valóban :DDDDDDDD
  • kaposi1
    Egy dologra viszont etalon ez a film.
    Tesztelni a tv-k fekete szintjét.
    Aki látta, tudja miről beszélek.
  • royalfeco
    Elveszett lelkek kútja
  • Dean Winchester
    tolvajok városa
    10/8
    ebben a filmben is az első 50percben alig történt vmi!
    én azt vártam,hogy különféle bankokba betörnek azaz lesz vmi cselekmény, ehelyett sok volt a szöveg! de aztán meg beindult szépen az egész és egész faszára sikerült,szóval ez jó film volt.
    vki azt mondta h a takers picivel jobb , hát kíváncsian várom...
  • Dean Winchester
    buried - élve eltemetve
    10/6
    többet vártam tőle :S

vég a koporsóban játszódik :D azt hittem,hogy azért lesz vmi külső rész is , vagy legalább megtalálják akkor mikor már meghal erre más történt...

mondhatni majd 1 órát unatkoztam mert feszültség alig volt :S 2szer volt olyan h azt hittem,hogy na most beindul de történt aztán 3-4 perc utan leült az egész :(
    az utolsó 20perc ami igazán jó volt , de annyira nem volt ez a film jó, többet tuti nem nézem meg!
    mondhatni a legalacsonyabb költségvetésű film lehetett ez XD
  • tommygear
    Buried 10/6
    jó film, a vége nagy volt
  • DeerHunter01
    Buried 10/7.5 jó volt ez :D

Takers 10/7

Szökés Alcatrazból 10/10