1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • N o N a m e
    Hali!
    Remélem tudtok segíteni, keresek egy filmet. Még kiskoromban a tvben láttam egy horrorfilmet, kb. 1996-'97 körül. Életem első horrorfilmje volt és nemrég eszembe jutott hogy megnézném újra. Pár részletre emlékszem:
    Van egy család, apuka, kisgyerek, anyukával nem tudom mi lesz, apuka szerel egy új nőt. Az új nő titokban valami hülye szörnnyé változik át éjjelente, amit a gyerek észrevesz, elmondja az apjának de az apja nem hisz neki, ezért megpróbálja elkapni a szörnyet. Néha sikerül is (csapdát állít neki és valami hálóval felhúzza a fára) de mire az apja odamegy, a szörny visszaváltozik nővé és még az apja bassza le a gyereket, hogy mit csinál a csajával. Persze a végén kiderül, hogy a nő a szörny.

Légyszíves valaki ha emlékszik a filmre, vagy a címére vagy valamire amivel meg tudnám keresni, szóljon!