106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dean Winchester
    mivan? :S nem 1 órája irod h lekaparod :D gondolom idő mire lejön és még megnézed :O
    durva h 1 óra alatt letöltöd meg megis nézed a több mint 1 órás filmet :OOO
  • böröczk
    Saw 7

film: 4,5
    csavar a végén: 6 (eddigiekhez képest)
    trancsirozos részek: 0 ( mennyire halálgagyi volt benne a vér effekt, meg a belek, szánalmasan véggigondolatlan megvalósítások voltak benne.. bár végülis gusztustalan volt, csak inkább mint egy gusztustalanul megfőzött kaja, nem mint a szétszabdalt belek : D)
    ez sem győzött meg, még mindig az első rész számomra az egyetlen fűrész..
    aztán voltak összefüggéstelen részek pl kocsis jelenet, vagy a legeleje.. azokat meg minek?
  • Shep
    The Last Exorcism

Az összes ilyen egy kamerából mutatjuk végig az egész filmet baromságtól az idegbajt kaptam de ez a film teljesen jól volt megcsinálva. Valószínűleg azért mert az egész egy dokumentum filmnek hatott és ha nincs a legvégén 1 jelenet akár el is lehetne hinni, hogy tényleg csak egy dokumentum film.

7/10
  • böröczk
    na jó, lekapartam, adok neki egy esélyt : D
  • tommygear
    Vacancy (Antal Nimród filmje)

szidják mint a kurvaélet, de mostanában olyan sok szar filmet néztem sorozatba, hogy komolyan felüdülés volt ez a film
    10/8

Kate Beckinsale meg
  • sandor8206
    Resident evil 4

Hát nálam a részek eddig folyamatos javuló tendenciát mutattak, a 3. rész már vagy 5/10 is kapna, szóval azért bízakodtam és trailer is tetszett anno, persze otthoni nézésre nem moziban. Szóval a film amennyire egyszerű, annyira nem értem, nem értek sok dolgot, aztán jött az isteni szikra, hogy felesleges összerakni a dolgokat, mert egy katyvasz az egész, össze van lapátolva orbitális hülyeségekkel.
    Ezzel még nem is lenne baj, ok marad egy akciófilm DE az akciók kurvára szarok, a végső harcnál már én izzadtam kínomban, Mátrix utánzat/1000 a jelenetek

2/10, egy-két jobb részért (börtönös menekülés)
  • vg
    And Soon the Darkness

Ez a film hihetetlen. Két nagyon jó nő(egyik Megan Fox lookalike), turista valahol Argentínában bemegy a legmocskosabb kocsmába ami létezik, ott kurvákra jellemező viselkedéssel, mindenkivel kikezdenek, férfi vécében nyitott ajtónál férfiak előtt pisálnak, majd csodálkoznak, hogy minden rossz arcú ember be akarja nekik tenni, és nem igazán akarnak udvarolni? A film szar, csak Karl Urban miatt érdemes végignézni.
  • Totti5
    Most ment/megy a mozikban. Bejövős volt.
  • Dean Winchester
    :DDDDDDDDD
  • böröczk
    7 ??????????

5.nél elakadtam, annak a közepétől amúgy aludtam is, azóta se néztem végig..
    nekem már a 2. résztől kezdve hulladék a sorozat, lassan dallast csinálhatnának belőle. 1. részben is az ötlet a pöpec, amúgy tele van alapvető hibákkal..
  • stargatelost
    Saw 7

Ez kicseszett jó volt.
    És a zenéje még mindig eszméletlen ütős.

8/10
  • Magnumrolcsi
    Nekem most ez nem jött be annyira. :((
    6/10
  • Dean Winchester
    az ördögöt aki látta azt mondja már meg h a felvonó az ugye sokkal jobb? :D
    mert trailer alapján sztem 100%szor jobb a felvonó ,csak hát az ördöggel is igy voltam h trailer alapján jobbnak tünt mint amilyen...
  • Victor1103
    Alíz csodaországban

Ennek semmi értelme/10

Unstoppable

Klisé akció a nézhető kategóriából 6/10

Red

Amilyen jól indult 1 óra után kikapcsoltam. Olyan "sótlan" film.

Takers

Újabb akcióklisé 6.5/10

Valaki nem tudna 2010-ből valami olyan filmet mondani ami nem volt reflektorfényben mégis nagyon jó lett és nem ilyen hollywood-i tucatszar? Külföldi is lehet felőlem csak megérje végignézni.

• tommygear
    sztem a negyedik részig kurva jó volt, utána köpedék
  • xxxpaulxxx
    szerintem a 2 volt a legszarabb...
  • Reg5
    A Fűrésszel talán a legnagyobb baj, hogy főleg a 3 filmtől kezdve egyre szarabb színészeket szerződtettek, valamint a forgatókönyv egy elhasznált wc papír szintjén mozgott.
  • Hegi90
    A második rész még kifejezetten jó volt a többihez képest. A harmadik résztől már tényleg semmi másról nem szól, mint az ész nélküli darabolásról.
  • Szabi84
    Az első részt még akkor láttam mikor megjelent, na az ütött. Napokban megnéztem a 2. részt hát elment de valahogy nem vagyok kíváncsi a többire.
  • Reg5
    Saw 7

Tudnám a 4-5-6. film mi a francnak kellett, de tényleg minek? A történet egész kellemes lett, a végső csavar is jó. Innen viszont nem kéne folytatni, teljesen jól lezárták, Game Over :)

10/7
  • tommygear
  • xxxpaulxxx
    Ez biztos a külföldi dvdrip
  • tommygear
    hát sajnos ilyen minőségben még nem érhető el :(
  • kaposi1
    Seederek:
    2480
    Leecherek:
    2518
    Letöltve:
    2714 alkalommal

Azért szeretik ezt a filmet rendesen.
  • Hegi90
    Milyen minőség ez?? Magon nincs fent csak mozisban :|

amúgy meg finom
  • tommygear
    jóóóó :P

• N o N a m e
    Ez! Nagyon köszi a gyors választ!
  • vegicsek
    Moon c. filmet tudom ajánlani
  • Tyler1
    ezzel egyetértek, nálam is ezek voltak a főbb hiányosságai a filmnek. mondanivalója inkább egy görbetükör Amerikának(nem véletlenül játszódik Irakban), meg a nagy amerikaiaknak, akik azt hiszik, ők fontosak a hazájuknak.

ez igaz mondjuk mindenhol, kiszolgálod az országod, de ha bajban vagy, az még a kisujját sem fogja nyújtani.
  • Dean Winchester
    nagyjából egyetértek!
    a vizsga is egy helyen játszódik mégis végig izgulta az ember az egészet!
    am az emlékezetkiesést láttad? az is egy helyen játszódik.... (egy raktárépületben)
  • Reg5
    Miért kell minden filmbe belelátni valami mondanivalót?
  • xxxpaulxxx
    Karácsonyi vakáció

Kötelező darab karácsonykor!:D
    8/10

Európai vakáció

Ez meg úgy általában:P
    8/10

Karácsonyi lidércnyomás

Még nem láttam... és ilyenkor jön a kérdés, hogy MIÉRT NEM??? Ez zseniális volt... picit a Grinchre emlékeztetett az alapkoncepció, de mégis totál más persze:) A képi világ csodálatos (pláne a korához képest:O), a zenék magával ragadóak, a karakterek imádni valóak:D Tim Burton egy isten
    10/10

Éjjeliőr a hullaházban

Jópofa kis "bűnügyi" film... érdekes ötletekkel:)
    6,5/10

Szörnyecskék

Még mindig imádom/10

Mortal Kombat

Gyerekkoromban jobb volt/10

Én, Pán Péter

Avagy How it's made: Peter Pan:D
    Ez a film valami csoda volt... és már rég volt film, amitől ennyire elérzékenyültem volna... sajna a téma engem is érint... így karácsonykor meg pláne:/
    Deppnek nincs rossz filmje... ő a kedvenc színészem ez már tény.:)
    Tökéletes/10
  • szucsy89
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Teljes mértékben igazatok van, rosszul értelmeztem a filmet, hát igen, este volt... amikor felbontják a szerződését meg... igen, az elgondolkodtató volt, érdekes dolgokat feszenget, ennek ellenére nekem talán azért nem jött át, mert nem tetszett a megvalósítás. Mindenesetre kösz :D
  • Kmarha
    király.. mennék moziba még e utolsó héten.. megnézhetném itt Zalaegerszegen, az utódodra ütök vackot vagy az üvegtigris3 (már a többi se fogott meg) filmet, vagy a tron 3d-t. Mondom az utolsó, legalább a szememnek okoz valami örömet.. de az itt olvasottak alapján kezdek lemondani róla, inkább veszek egy könyvet magamnak :)
  • stargatelost
    Nem mentett meg senkit, épp az volt a lényeg, hogy Mark White-ot találták meg, aki már régóta halott, és hogy ebben (is) hazudott a túszmentő, mint ahogy abban is, hogy Reynolds megmentése az elsődleges priorításuk, holott rohadtul nem (pl ez is lehet mondanivaló, amcsiknak mutat be). Sokkal több volt ebben a filmben, de úgy látszik te annyira eluntad magad rajta, hogy még a végét sem tudtad értelmezni....
  • DRFlame
    Nem tudom kinek az életét mentette meg, mert most hirtelen Mark White ugrik be, de mivel hetek óta el volt temetve, biztos hogy csak holtan találták meg.
    Mondanivalónak ott van a beszélgetés amikor megszüntetik a munkaviszonyát. Jól mutatja a mai világ eltorzult értékrendjét.
  • DJ RX7
    ez az.
    köszönöm!
  • szucsy89
    No, tegnap fáradt voltam, akkor most kifejtem kicsit részletesebben is:

SPOILER ALERT!

Igen, igazad van, nagyon nehéz úgy filmet csinálni, hogy kötött a helyszín, Te vagy az egyedüli szereplő (kiváncsi lennék, hogy a legkisebb költségvetésű filmek listáján milyen előkelő helyen szerepel) mivel ugye végig egy koporsóban játszódik (megjegyzem, lehet nagyon jó filmet csinálni ilyen körülmények között is, nekem személy szerint a Fülke és a Vizsga is tetszett)...szóval ettől a bezártságérzettől (is) kéne a nézőnek kicsit szorultabbnak éreznie magát, de rajtam a szorongás helyett az unalom kezdett eluralkodni. Ennek több oka is van: egyrészt nem használtak ki minden, ebben a filmben rejlő lehetőséget, értem ezalatt, hogy a telefonálgatásokon, és a kígyós részen kívül (ahol egy marást a lábra simán el tudtam volna képzelni), semmi, de semmi nem történt. Aztán már írták itt előttem is, hogy amikor kezdődik a film, és magához tér a főszereplő, sokkal, de sokkal jobban be kellett volna pánikolnia, aztán ott volt a telefon, kis túlzással, akárkit hívott, üzenetrögzítő volt csak, ez vicc... a levegő ennyi idő alatt hogy nem fogyott el amikor azért elég rendesen mozgott, ordibált, öngyújtózott, aztán én nem nagyon láttam rajta hogy a légésével olyan nagy gondok lennének, még ha többször is említette ezt. A film vége volt igazán jó, de ezért így utólag nem érte meg végigunni azt a 70 perc előzményt. Még annyi, hogy aki valami mondanivalót felfedezett a filmben, az megoszthatná, nekem annyi jutott eszembe a végén, hogy míg saját életét mentette végül egy másik emberét sikerült megmentenie... összességében adok rá egy 5öst, míg a másik két fentebb említett "testvérére" olyan 7est adhattam volna régebben...

Btw, még valaki tud ilyesmi filmet mondani? :)
  • mflex #60314
    TRON:ÖRÖK...izé ÖKÖRSÉG!!

Több hozzáfűzni valóm nincs is, még a 3D sem menti meg :/
  • böröczk
    Remélem, irónikusan állítotatad.
    A tvájlájtokénál gagyibb cgi-t... Egy 10 éves film vizuális effektjeivel vetekszik..