1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • szucsy89
    No, tegnap fáradt voltam, akkor most kifejtem kicsit részletesebben is:

SPOILER ALERT!

Igen, igazad van, nagyon nehéz úgy filmet csinálni, hogy kötött a helyszín, Te vagy az egyedüli szereplő (kiváncsi lennék, hogy a legkisebb költségvetésű filmek listáján milyen előkelő helyen szerepel) mivel ugye végig egy koporsóban játszódik (megjegyzem, lehet nagyon jó filmet csinálni ilyen körülmények között is, nekem személy szerint a Fülke és a Vizsga is tetszett)...szóval ettől a bezártságérzettől (is) kéne a nézőnek kicsit szorultabbnak éreznie magát, de rajtam a szorongás helyett az unalom kezdett eluralkodni. Ennek több oka is van: egyrészt nem használtak ki minden, ebben a filmben rejlő lehetőséget, értem ezalatt, hogy a telefonálgatásokon, és a kígyós részen kívül (ahol egy marást a lábra simán el tudtam volna képzelni), semmi, de semmi nem történt. Aztán már írták itt előttem is, hogy amikor kezdődik a film, és magához tér a főszereplő, sokkal, de sokkal jobban be kellett volna pánikolnia, aztán ott volt a telefon, kis túlzással, akárkit hívott, üzenetrögzítő volt csak, ez vicc... a levegő ennyi idő alatt hogy nem fogyott el amikor azért elég rendesen mozgott, ordibált, öngyújtózott, aztán én nem nagyon láttam rajta hogy a légésével olyan nagy gondok lennének, még ha többször is említette ezt. A film vége volt igazán jó, de ezért így utólag nem érte meg végigunni azt a 70 perc előzményt. Még annyi, hogy aki valami mondanivalót felfedezett a filmben, az megoszthatná, nekem annyi jutott eszembe a végén, hogy míg saját életét mentette végül egy másik emberét sikerült megmentenie... összességében adok rá egy 5öst, míg a másik két fentebb említett "testvérére" olyan 7est adhattam volna régebben...

Btw, még valaki tud ilyesmi filmet mondani? :)