106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Sajnos az a baj,hogy tendenciálisan gyártanak filmeket,és 90%a egy nagy rakás ...! Ha csak azért ülsz le egy filmet meg nézni,mert ajj van benne leszbi,vagy esetleg mint most a "legmenőbb" üvegtigris 3,ahol egy női fenék eladja az egész mozit,illetve ezt emelik ki legfőképp,a netes társadalom. Black Swan esetében semmi öncélú mutagatás vagy csak hatásvadász jelenet,és még annyira nem is látsz semmit,hanem igenis megköveteli ezt a történet. A film egyáltalán nem ezzel operál,hogy mindenki nézze meg mert hatalmas ,fenomenális szexjelenet látható. És érdekes nem is Natalie miatt került ez előtérbe,hisz őt láthattuk már meztelenül,vagy majdnem. Mila Kunis,aki tipikusan hypeolt csaj,bár nem értem miért,nah de nem is ez a lényeg. Én nem ezekért kezdtem neki,és néztem végig,mert ahogy más írta lentebb ,ha leszbit akarnék van egyéb formátum ami még látványos is. És a filmet nemzetközileg sem úgy akarták eladni,ezzel a jelenetsorral. A plakátok meg tényleg jók,érdekesek,inkább jellemzik eme alkotást.
De persze én megértem nem érdekel nem nézed meg,mint ahogyan én sem sok-sok filmet,hiába a nagy tömeghisztéria. -
Nem tudom, hogy feltűnt-e, de nem a konkrét filmmel van bajom, hanem a tendenciával. -
Mert így érdekesebb :) -
Akkor miért nem írod le, hogy nem tetszett/nem nézed meg mert nem szereted a stílusát, ahelyett, hogy belemagyaráznál röhejes dolgokat, és kifakadnál mint egy óvodás? -
Nem szeretem a thrillereket, kamuerotikával, vagy anélkül sem. A krimiket sem szeretem. Soroljam még?! -
-
Én úgy adtam arra a filmre 9.5/10-et, hogy előtte csak a trailert láttam, topikban se olvastam róla semmit. Ezen kívül utólag tudtam meg, hogy néhányan nagyon oda vannak a leszbis jelenetért (ami bruttó fél perc, ebből 10 másodperc sincs a "leszbizés" másrészt abból se látszik semmi). Engem annyira nem fogott meg a film közben érdekes módon, és a készítők se úgy akarják beállítani, hogy itt brutális orgia történik.
Úgyhogy nyugodtan nézdd meg a filmet, kitűnő thriller, nincs benne drámázás, se kamuerotika.
NP meg tényleg megérdemel egy Oscart, nagyon rég láttam már ilyen jó színésznőt. Ja és kibaszott szexi is, igen. Szal összességében a film tarol mindent, bár még sose az a film kapott Oscart, ami nekem a legjobban bejött, úgyhogy mind1 is erről beszélnem :D -
Fel kellene végre fogni (ennyi idősen meg pláne), hogy mindenkinek más tetszik! -
Nem csak egyedik, hanem gyönyörűek is szerintem a plakátok : D Ahogy a jelenetek is, a végét meg speciel szájtátva bambulja az ember, aki tudja értékelni A filmeket. -

-
nem, mer a mila kunis szerintem undorító : D de mondjuk Portman csúnyán le is játszotta, meg alapból eltörpül a szerepe mellett -
egyáltalán nem úgy akarják eladni ezt a filmet, ahogy írod. az már egy másik dolog, hogy jó pár geek-nek annyi jött le, hogy a Star Wars-os csaj dug benne a Family Guy-os csajjal^^
én nem is tudtam, hogy van benne leszbikus-jelenet mindaddig, amíg az első kamerás fos ki nem jött, amit megnézett valami igénytelen monitor-előtt élő söpredék és telespammelte a netet (vagyis az egyetlen helyet, ahol lehet valaki) a haverjaival
a filmnek az év egyik legegyedibb plakátokat köszönhetjük, már azokon is érződött, hogy itt valami nagyon egyedi készül. persze Aronofsky-tól nem is annyit várok, hogy "két balett táncos drámázik" -
És? Maszti miatt nézted meg?! Volt benne leszbi jelenet?! Sztárok fogdosták benne egymás micsodáját!? Ugyehogynem... -
Dean Winchester #60379 azért az eli könyvét is elég volt egyszer megnézni :D bőven sok volt... -
Régen rossz, mikor egy másfél órás filmet azzal akarnak eladni nekem, hogy van benne 17 másodperc leszbi jelenet, meg masztizik egy hülye "színésznő" (persze alig láthatóan és azt is kicenzúrázzák). Minek?! Rühellem ha nagyfilmet csak ilyen olcsó, filléres erotikával hájpolnak. Leszarom melyik színésznő masztizik, legyen inkább JÓ SZÍNÉSZnő. Érdekes, pl. a Book of Eli-ben nem volt maszti?! De a The Road-ban sem és még sorolhatnám... PEDIG megnézik az emberek.
Legmostmégjobb mikor a zemberek bámulják a VV4-ben a ruppótlan "erotikát"?!? Nem telik már poreszre sem a csórókáméknak, avagy mi a rohadás van?!?!?!?! -
bcrics #60377 hát Ezaz..gondolkodtam megnézem padmét ahogy izgatja a kis lulut,.,de megláttam magon Alexis Amore gigapacket,,mondom,,padméé mésza picsába:D
Alexis szeretlek!! -
bcrics #60376 Mr. Lui Padre személyesen?
-
Nodeazt jutyúbon megnézed (pár perc gondolom), minek hozzá a tökuncsi filmkörítés?!?!
Ha poreszt akar az ember terraszámra van fent a hálón a hárdkór jóság, minek ehhez a sok szofterotikus szart nézni, amiből másfél óra bugyuta sztori és pár perc ovis maszatolás... Felőlem a portmen is lehet, leszarom. -
Kis nosztalgia volt tegnap.
Ravasz,az agy es a ket fustolgo puskacso:
Imadom,akarmikor meg tudom nezni.Azon keves filmek koze tartozik amelyik szinkronosan is tetszik.
9/10
Bloff:
Na ez viszont szinkronosan rossz.Az elmeny viszont amit nyujt,megkozeliti az 'elso reszt'.
8.5/10
Wedding crashers:
Kozepesnel valamivel jobb romkom,a mostanaban megjelentekhez kepest mindenkeppen ude szinfolt,foleg Rachel McAdams miatt ♥
6/10
Grincs:
Sokan utaljak,gagyinak talaljak de nekem az egyik kedvenc karacsonyi filmem.Valamiert nagyon bejon,jo hangulata van.
7/10
-
vg #60373 Teccet a két csajszi közti jelenet mi, lány létedre? 

-
még a sztori is több ennél, amit leírtál, sőt köze sincs hozzá, de igazából nem a sztori miatt dicséri ennyire mindenki. én azt modnom, szánd rá magad : D megéri. -
......ja, régóta foglalkozom démonológiával, aztán érzékenyen figyelem az efféle filmeket)) -
Fiiiiiinom!!!
http://www.imdb.com/video/imdb/vi26843161/ -
jajj ez a 3d a faxomon jön már ki.
nekem elég az ithoni monitoroi minőpség is.
egy szar film ami a filmipar 90%-át teszi ki a 3d-vel is szar ami meg nézhető vagy netalán jó az meg 3d nélkül is jó... -
Hát nem tudom akármennyire jó is volt Natalie P SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor is. Pont ez az, hogy én is úgy hallottam hogy ez egy legleg film és úgy voltam vele na üsse kő meglessük.duplamasztija + lezbi akciója -
Ha megnézed azért ez nem úgy van:) Szerintem igenis egy jó film,bár nem mindenki vevőbb a művészibb filmekre:) -
trailert megnéztem, egyik balettos lány rászáll a rivális balettos lányra, és másfél órán keresztül thrilleresen drámáznak :) igazából rá nem tudnám venni magam, hogy megnézzem, pedig kecsegtető az a sok dicséret. -
1szer jó volt, de hogy többször??? szinte semmi sem történik benne. -
te vagy érthetetlen, egy nagy kérdőjel vaty..

-
úgy hallottam ez valami leglegleg film -
holnap meg kell néznem ezt a filmet :D
The Social Network
tipikusan egy olyan film, amit bármikor szívesen megnéz az ember. tehát ha majd a kései jövőben megveszi a tv és kapcsolgatás közben elkapom a 28-ik percben, akkor is végignézem!
Sunshine (újra)
ez még mindig jó. Danny Boyle nagyon tud valamit. ideje lesz rendesen megnéznem a Trainspottingot és a Sekély...-t is. mindkettőt láttam már vagy 5-ször, de inkább csak részleteiben, a fejemben meg összeollóztam őket :O -
Black Swan
Valaki adja vissza az 1:41 percet az életemből/10
Röviden és tömören: El nem tudom képzelni hogy valaki egy ilyenért pénzt adjon hogy moziba láthassa:S És ráadásul még ez a film Oscar gyanus? Érthetetlen.. -
Dean Winchester #60360 sztem meg hulladék volt moziban :D ha tudom be se ülök, szinte semmi 3d élményt nem kaptam :D -
Honnan tudod, hogy az Ördög nem mászkál közöttünk? Napi kapcsolatban vagytok, vagy mi? :) -
Na megnéztem én is a 'csodálatos' Fűrész 7-et ha már az eddigi részeket is végignéztem (De minek? Az első rész még jó volt). Hát ez a rész aztán nagyon kellett. Annyira ötlettelen volt az egész, az eddigi részek még úgy ahogy alkottak egy kerek valamit de ez már csak ilyen utólagos belemagyarázás volt. Az egészben az a jó, hogy elvileg már nem lesz több rész :)
4/10 -
Devil
Kellemesen csalódtam, simán lerágtam a körmöm, gyorsan megnéztem 2X))
8/10
Persze néhol bosszantott a vallási zagyvaság, meg az ördög nem mászkál köztünk személyesen, de valahogy így működik a démoni megszállottság.. -
jó persze, mondjuk a fűrészeknek többek között ez a lényege, de nekem már kicsit unalmasak : / meg nem volt tiszta az eleje, sem a kocsis jelenet, szerintem fölöslegesek voltak. gondolom, kis 3d villogtatás : D vagy bemelegítés
no jöhet a social network -
erre tippeltem amúgy -
lekaparTAM : D -
vg #60353 Azért tűnt gagyinak, és furcsa színűnek a vér, mert 3D-re tervezték, ott szép vörösnek tűnt. ;) Szerintem állat volt moziban, amikor a szemét kinyomta a cső... pislogtam nagyokat. :)