1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • MrSpock
    Sajnos az a baj,hogy tendenciálisan gyártanak filmeket,és 90%a egy nagy rakás ...! Ha csak azért ülsz le egy filmet meg nézni,mert ajj van benne leszbi,vagy esetleg mint most a "legmenőbb" üvegtigris 3,ahol egy női fenék eladja az egész mozit,illetve ezt emelik ki legfőképp,a netes társadalom. Black Swan esetében semmi öncélú mutagatás vagy csak hatásvadász jelenet,és még annyira nem is látsz semmit,hanem igenis megköveteli ezt a történet. A film egyáltalán nem ezzel operál,hogy mindenki nézze meg mert hatalmas ,fenomenális szexjelenet látható. És érdekes nem is Natalie miatt került ez előtérbe,hisz őt láthattuk már meztelenül,vagy majdnem. Mila Kunis,aki tipikusan hypeolt csaj,bár nem értem miért,nah de nem is ez a lényeg. Én nem ezekért kezdtem neki,és néztem végig,mert ahogy más írta lentebb ,ha leszbit akarnék van egyéb formátum ami még látványos is. És a filmet nemzetközileg sem úgy akarták eladni,ezzel a jelenetsorral. A plakátok meg tényleg jók,érdekesek,inkább jellemzik eme alkotást.
    De persze én megértem nem érdekel nem nézed meg,mint ahogyan én sem sok-sok filmet,hiába a nagy tömeghisztéria.