106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Tudnátok nekem egy kicsit "segíteni"?
Olyan filmet (filmeket) keresek, ami hasonló a felsoroltakhoz; Pancser Police, Ananász Expressz, Torrente 1-2-3, Ne szórakozz Zohannal.
Aki látta a filmeket, szerintem tudja, hogy milyen típusú filmet keresek, ami ilyesfajta humorral "rendelkezik", mint a felsoroltak. :)
Köszi a segítséget! -
Insomnia 5/10
Ez az egyetlen Christopher Nolan film, ami nem igazán jött be.
Talán meg se kellett volna néznem, ha már nyolc évig megvoltam nélküle.
Unalmas, kiszámítható, bealvós film.
-
Kár hogy csak a látvány volt jó... -
Az ősklasszik Demons-ban volt hasonló jelenet (csaj felvesz egy maszkot, ami megsérti az arcát), de ott nem nőtte be a testét semmi, csak démonná változott. :)
-
xxxpaulxxx #60828 Kérdés:
Eszembe jutott egy film... amit kiskoromban szerettem:D
Valami (gagyi) horrorféleség volt... halloweenkor játszódott és valami olyasmi volt benne, hogy egy csaj felvett egy maszkot és az benőtte az egész testét (és talán gonosszá is változtatta):D
Rémlik valakinek ilyesmi? -
Tonari no Totoro. Egyik legjobb mese:)
Lie to me jó, én is nemrég kezdtem el^^ -
vg #60826 Le me in
Nem valami jó az a amerikai verzió. A (mű)hó egyszerűen nevetséges. Amikor a rubik kockát ledobja a hóba, olyan mintha rizsszemek lennének. Nevetséges. Az eredeti jobb volt, ott szinte áradt a 80 éves hangulata(amit én utálok), az amerikai verzióról ezt nem lehet elmondani. -
Dean Winchester #60825 tisztára mentalista feeleng :D -
Gru, Megaagy -
Chihiro szellemorszagban,The Incredibles,Wall-E,Lecso pl.
Ontopik:
Sorozatbol pedig a House utan vegre talaltam egyet amibol kepes vagyok 2resznel tobbet is megnezni:
Lie to me
Nagyon bejon,foleg a zsenialis foszereplonek koszonhetoen(Tim Roth). -
sandor8206 #60822 Hallmarkos mesefilmeket is bepróbálhatod amik valami kör vagy tányérvilágban játszódnak, azok eléggé stardustos-ak, majd valaki felvilágosít melyek ezek pontosan :-) -
Köszi a tanácsokat,
Legend of the Guardians 9/10
Varázslótanonc 7/10
többit meg már láttam régebben : )
Még jöhetnek mesetippek, ha van -
Reg5 #60820 Nemrég én is láttam. Egyetlen bajom vele, hogy túl hosszú. -
amikor a néger csávó nyomozó? ja azt is daráltam egy nap alatt)) -
RED
Ha jol emlekszem paran fikaztak,de nem ertem miert. Teljesen rendben volt a film. minimum 7/10
Nagyon jo volt latni Willist meg Malkovichot. -
Precious: Based on the Novel Push by Sapphire
Erős 10/10
Nagyon jó film volt! Na ez tényleg megérdemelte azt a pár oscar jelölést és a 3 Oscar szobrocskát! Volt benne pár szemrevaló suna is (nem a főszereplő :)), illetve utólag láttam, hogy 2 énekes is mellékszereplőként vett részt a filmben. Nagyon ismerősek voltak, csak nem tudtam őket hova tenni.
Mindenesetre ez egy remek dráma, tele szörnyű valósággal. Hát igen, van ilyen élet is....
Stone
6/10
E film előtt megnéztem a STONE-t. Hmmm... kissé csalódott vagyok, meg nem is. de Niro hozta a formáját, Milla Jovovich is, Norton-ra se lehet panasz. Tetszett a film vontatottsága, alaphangulata, zenéje, története.... tetszett volna, ha szólt volna valamiről. Illetve szólt is, csak sajnos nem igen jött át nekem. Filmet kikapcsolva semmilyen érzés nem kavargott bennem. -
Dean Winchester #60816 thx a tippet! így tuti megnézem :D
a flashforwardot is egyik haver ajánlotta! azt mondja 1 évadot nincs több évad nézzem meg, mondom ok :D napi 2-3 részt meg is néztem ,faxa volt
de így voltam az időbe zárvával is xD mondom mit tudnak kihozni egy olyan soriból amikor mindig ugyanaz történik :D -
How To Train Your Dragon -
Igen én is megnézegettem azonnal az 1. rész után, és nem fog Haley-n az idő vasfoga.. :D
Gloria se szottyan meg sose remélem, de majd a 10. évadban már Manny-t fogom bámulni :D:D:D -
5rész 50perces, de nem tudom abbahagyni a darát annyi izgalmas, így valszeg reggel fekszem le)) -
Sarah Hyland (Haley) annak ellenére, hogy most 20 még mindig annyira teen, hogy az nálam kimeríti a pedofília fogalmát. :D
majd a 3-4-ik évadban, amikor Gloria már kicsit megszottyan (ez persze hülyeség, már csak azért is, mert latin), ő akkor lesz jó nő, tehát meglesz az utánpótlás :D -
Nekem is már csak 3 rész van hátra, de már "vásárolom" megfele a 2. évadot.. :D Hát igen, nagyon durvák benne az anyucik.. Gloria úúúúúú, Claire ááááááá, viszont a Haley űűűűűűűűűűűűűűűűű :D -
most fejeztem be az első évadot, nagyon fasza sorozat. és a MILF faktor sem elhanyagolható :D -
Legend of the Guardians? :))) -
The Princess Bride (1987) ugrott be hirtelen, meg a The 10th Kingdom (2000) egy hallmarkos minisorozat. -
amúgy The Tourist 8/10 a kategóriájában, nekem bejött. -
Mindkettőt láttam már : )
Nagy Hal az alap, csillagosötös nálam
Mééééég, most töltöm a Varázslótanoncot, bár nem sok jót hallottam róla, kapott hideget-meleget, én adok neki egy esélyt jobb híján, amíg nem ajánlotok valami mást : D -
Az Arany Iránytűt tudom ajánlani, vagy A nagy hal c. filmet
Én valahogy ezeket tudom kötni a Stardusthoz :) -
Valami jó mesefilmet ajánljon valaki : D
Stardusthoz hasonlót, most láttam, beteg vagyok, rossz a kedvem, és ez, bár nem gondoltam volna, borzasztóan tetszett, felvidított, Robert bácsi meg zseniális, mint mindig : D -
Dean Winchester #60803 hány részes , egy rész mennyi ideig tart? :D
-
Paradox (angol minisorozat)
sztem jobb mind a flashforward, izgalmasabb.
8/10
-
Üvegtörésen nagyon látszik hogy számítógépes trükkel csinálták meg. Ha már hasonló jelenet, és minőségi, akkor Clive Owen és Monica Belucci (Shoot 'Em Up) :) Na az igen! A csaj meg... :-) -
Oszi #60800 Szerintem pont azért nagyszerű ez a jelenet,mert Nicolas Cage nagyszerüen paródizálja benne a hasonszörű akciófilmeket. -
Igen, sokan azt mondták, hogy végre "hazatalált" Cage, és szerintem is nagyon jót alakított, csak maga a film hangulata, története volt amolyan "B-múvis" számomra. Így inkább egy erős közepes volt nekem. :) ... pedig mekkora színész!!! -
asd várós :D -
Hát nem tudom...szerintem kifejezetten béna ez a jelenet...:S -
Oszi #60796 Ha már Nicolas Cageről beszélünk akkor meg kell említeni a következő filmjét Drive Angry 3D,ezután a klipp után Drive Angry 3D cool klipp
szerintem mindenkinek várós a film!Nagyon illik ez a szerep Nic Cagehez! -
fegyverneppert énis megnéztem most, helyén volt, jókis film, még nem láttam. -
zotja22 #60794 Pont most néztem meg én is egy Nicolas Cage filmet, Ez pedig az időjós c. film(The Weather man). Nem tudom kilátta,de szerintem nagyon frankó.
10\8 -
The Collector (2009)
Hát végre egy jó film, az első 15 perc után beindul a dolog és végig pörög, tényleg bele lehet élni magunkat a tag helyébe ahogy bujkál a házban és próbál segíteni. A hangok a zene a vágások egytől egyig nagyon jók, a szokásos filmes túlzások persze itt is megvannak de valahogy nem tűnik fel annyira, mint máshol. Egy a lényeg aki egy kis borzongásra vágyik az nyugodtan nézze meg szerintem nem fog csalódni.
9/10