106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LoSA
    Tudnátok nekem egy kicsit "segíteni"?

Olyan filmet (filmeket) keresek, ami hasonló a felsoroltakhoz; Pancser Police, Ananász Expressz, Torrente 1-2-3, Ne szórakozz Zohannal.

Aki látta a filmeket, szerintem tudja, hogy milyen típusú filmet keresek, ami ilyesfajta humorral "rendelkezik", mint a felsoroltak. :)

Köszi a segítséget!
  • Pretorian
    Insomnia 5/10
    Ez az egyetlen Christopher Nolan film, ami nem igazán jött be.
    Talán meg se kellett volna néznem, ha már nyolc évig megvoltam nélküle.
    Unalmas, kiszámítható, bealvós film.
  • Pretorian
    Kár hogy csak a látvány volt jó...
  • PetruZ
    Az ősklasszik Demons-ban volt hasonló jelenet (csaj felvesz egy maszkot, ami megsérti az arcát), de ott nem nőtte be a testét semmi, csak démonná változott. :)
  • xxxpaulxxx
    Kérdés:
    Eszembe jutott egy film... amit kiskoromban szerettem:D
    Valami (gagyi) horrorféleség volt... halloweenkor játszódott és valami olyasmi volt benne, hogy egy csaj felvett egy maszkot és az benőtte az egész testét (és talán gonosszá is változtatta):D
    Rémlik valakinek ilyesmi?
  • Krezga
    Tonari no Totoro. Egyik legjobb mese:)

Lie to me jó, én is nemrég kezdtem el^^
  • vg
    Le me in

Nem valami jó az a amerikai verzió. A (mű)hó egyszerűen nevetséges. Amikor a rubik kockát ledobja a hóba, olyan mintha rizsszemek lennének. Nevetséges. Az eredeti jobb volt, ott szinte áradt a 80 éves hangulata(amit én utálok), az amerikai verzióról ezt nem lehet elmondani.
  • Dean Winchester
    tisztára mentalista feeleng :D
  • SASboy
    Gru, Megaagy
  • dartonita
    Chihiro szellemorszagban,The Incredibles,Wall-E,Lecso pl.

Ontopik:
    Sorozatbol pedig a House utan vegre talaltam egyet amibol kepes vagyok 2resznel tobbet is megnezni:
    Lie to me
    Nagyon bejon,foleg a zsenialis foszereplonek koszonhetoen(Tim Roth).
  • sandor8206
    Hallmarkos mesefilmeket is bepróbálhatod amik valami kör vagy tányérvilágban játszódnak, azok eléggé stardustos-ak, majd valaki felvilágosít melyek ezek pontosan :-)
  • böröczk
    Köszi a tanácsokat,

Legend of the Guardians 9/10
    Varázslótanonc 7/10

többit meg már láttam régebben : )

Még jöhetnek mesetippek, ha van
  • Reg5
    Nemrég én is láttam. Egyetlen bajom vele, hogy túl hosszú.
  • Montanosz
    amikor a néger csávó nyomozó? ja azt is daráltam egy nap alatt))
  • CSOCSO
    RED

Ha jol emlekszem paran fikaztak,de nem ertem miert. Teljesen rendben volt a film. minimum 7/10

Nagyon jo volt latni Willist meg Malkovichot.
  • bexinho
    Precious: Based on the Novel Push by Sapphire
    Erős 10/10

Nagyon jó film volt! Na ez tényleg megérdemelte azt a pár oscar jelölést és a 3 Oscar szobrocskát! Volt benne pár szemrevaló suna is (nem a főszereplő :)), illetve utólag láttam, hogy 2 énekes is mellékszereplőként vett részt a filmben. Nagyon ismerősek voltak, csak nem tudtam őket hova tenni.
    Mindenesetre ez egy remek dráma, tele szörnyű valósággal. Hát igen, van ilyen élet is....

Stone
    6/10
    E film előtt megnéztem a STONE-t. Hmmm... kissé csalódott vagyok, meg nem is. de Niro hozta a formáját, Milla Jovovich is, Norton-ra se lehet panasz. Tetszett a film vontatottsága, alaphangulata, zenéje, története.... tetszett volna, ha szólt volna valamiről. Illetve szólt is, csak sajnos nem igen jött át nekem. Filmet kikapcsolva semmilyen érzés nem kavargott bennem.
  • Dean Winchester
    thx a tippet! így tuti megnézem :D
    a flashforwardot is egyik haver ajánlotta! azt mondja 1 évadot nincs több évad nézzem meg, mondom ok :D napi 2-3 részt meg is néztem ,faxa volt
    de így voltam az időbe zárvával is xD mondom mit tudnak kihozni egy olyan soriból amikor mindig ugyanaz történik :D
  • Gurren
    How To Train Your Dragon
  • ROCKnROLLA
    Igen én is megnézegettem azonnal az 1. rész után, és nem fog Haley-n az idő vasfoga.. :D
    Gloria se szottyan meg sose remélem, de majd a 10. évadban már Manny-t fogom bámulni :D:D:D
  • Montanosz
    5rész 50perces, de nem tudom abbahagyni a darát annyi izgalmas, így valszeg reggel fekszem le))
  • ProGabe #60812
    Sarah Hyland (Haley) annak ellenére, hogy most 20 még mindig annyira teen, hogy az nálam kimeríti a pedofília fogalmát. :D

majd a 3-4-ik évadban, amikor Gloria már kicsit megszottyan (ez persze hülyeség, már csak azért is, mert latin), ő akkor lesz jó nő, tehát meglesz az utánpótlás :D
  • ROCKnROLLA
    Nekem is már csak 3 rész van hátra, de már "vásárolom" megfele a 2. évadot.. :D Hát igen, nagyon durvák benne az anyucik.. Gloria úúúúúú, Claire ááááááá, viszont a Haley űűűűűűűűűűűűűűűűű :D
  • ProGabe #60810
    most fejeztem be az első évadot, nagyon fasza sorozat. és a MILF faktor sem elhanyagolható :D
  • SötétBarom
    Legend of the Guardians? :)))
  • Malakai
    The Princess Bride (1987) ugrott be hirtelen, meg a The 10th Kingdom (2000) egy hallmarkos minisorozat.
  • böröczk
    amúgy The Tourist 8/10 a kategóriájában, nekem bejött.
  • böröczk
    Mindkettőt láttam már : )
    Nagy Hal az alap, csillagosötös nálam

Mééééég, most töltöm a Varázslótanoncot, bár nem sok jót hallottam róla, kapott hideget-meleget, én adok neki egy esélyt jobb híján, amíg nem ajánlotok valami mást : D
  • vegicsek
    Az Arany Iránytűt tudom ajánlani, vagy A nagy hal c. filmet
    Én valahogy ezeket tudom kötni a Stardusthoz :)
  • böröczk
    Valami jó mesefilmet ajánljon valaki : D
    Stardusthoz hasonlót, most láttam, beteg vagyok, rossz a kedvem, és ez, bár nem gondoltam volna, borzasztóan tetszett, felvidított, Robert bácsi meg zseniális, mint mindig : D
  • Dean Winchester
    hány részes , egy rész mennyi ideig tart? :D
  • Montanosz
    Paradox (angol minisorozat)
    sztem jobb mind a flashforward, izgalmasabb.
    8/10
  • bexinho
    Üvegtörésen nagyon látszik hogy számítógépes trükkel csinálták meg. Ha már hasonló jelenet, és minőségi, akkor Clive Owen és Monica Belucci (Shoot 'Em Up) :) Na az igen! A csaj meg... :-)
  • Oszi
    Szerintem pont azért nagyszerű ez a jelenet,mert Nicolas Cage nagyszerüen paródizálja benne a hasonszörű akciófilmeket.
  • bexinho
    Igen, sokan azt mondták, hogy végre "hazatalált" Cage, és szerintem is nagyon jót alakított, csak maga a film hangulata, története volt amolyan "B-múvis" számomra. Így inkább egy erős közepes volt nekem. :) ... pedig mekkora színész!!!
  • tigeroo
    asd várós :D
  • REALista
    Hát nem tudom...szerintem kifejezetten béna ez a jelenet...:S
  • Oszi
    Ha már Nicolas Cageről beszélünk akkor meg kell említeni a következő filmjét Drive Angry 3D,ezután a klipp után Drive Angry 3D cool klipp
    szerintem mindenkinek várós a film!Nagyon illik ez a szerep Nic Cagehez!
  • tigeroo
    fegyverneppert énis megnéztem most, helyén volt, jókis film, még nem láttam.
  • zotja22
    Pont most néztem meg én is egy Nicolas Cage filmet, Ez pedig az időjós c. film(The Weather man). Nem tudom kilátta,de szerintem nagyon frankó.

10\8
  • Shep
    The Collector (2009)

Hát végre egy jó film, az első 15 perc után beindul a dolog és végig pörög, tényleg bele lehet élni magunkat a tag helyébe ahogy bujkál a házban és próbál segíteni. A hangok a zene a vágások egytől egyig nagyon jók, a szokásos filmes túlzások persze itt is megvannak de valahogy nem tűnik fel annyira, mint máshol. Egy a lényeg aki egy kis borzongásra vágyik az nyugodtan nézze meg szerintem nem fog csalódni.

9/10