106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dean Winchester
    jajajajajajajajajajajajaja :/

egyébként van olyan ember aki nemtud angolul és csak felirattal tudná nézni viszont úgy van vele,hogy filmet akar nézni és nem olvasni! van egy két ismerős aki így gondolkozik ,pedig mondtam nekik h 1-2 feliratos filmet megnézne és rohadtul hozzátudna szokni és még élvezné is a filmet , néha jobban mint szinkronnal !
    nem magamból indultam ki, csak éreztem h mit fogsz reagálni rá
  • böröczk
    Ahh, de mit magyarázokén értetlen embernek, csak a billentyűket koptatom értelmetlen hozzászólásokra kommentelve, nagy a fórum állatkertje.

Más:

Terrorbolygó.. Machete után már annyira nem jött be, volt benne pár nagy rész, röhejes meg undorító, szórakoztató, de Machete jobb. : )
    úgyhogy egy olyan 6/10
  • böröczk
    belőled aztán árad az értelem, mint mindig.
    igen, megverem őket, szerinted? számolj márel 10-ig (vagy 50-ig), mielőtt írsz valamit máskor, rendben?

Ha láttad volna a filmet, vagy akár a brigantikat, tudhatnád mennyi múlik az eredeti hangon, hiszen az is a színészi játék része.
    Colin Firth pedig zseniális, és egy szinkronszínész se tudja visszaadni azt, amit ő nyújt ebben a filmben, de talán még ő maga se mégegyszer : D
    Idős néni az szappanoperát néz, ne bohóckodj. Amelyik meg műveltebb, az képes olvasni hozzá a feliratot, bármennyire elcsodálkoztató, vagy talán magadból indultál ki? Nem minden filmnél ilyen véresen komoly ez a szinkron dolog, egy vígjátékot nem bánom, ha leszinkronizálnak, ugyanis van rengeteg rohadt jó magyar hang, amiket még az eredeti hangoknál is jobban szeretek (pl Jóbarátok egy két karaktere), de még a Family Guy szinkronjait is pöpecül eltalálták, mondjuk azt is jobb szeretem eredeti hangon.
  • xxxpaulxxx
    Jáááááj! Miért vesz mostanában mindenki mindent trollkodásnak?
    POÉN... tudod van ez a szép magyar szó... poénnak szántam... szeretem én is a biliárdot és eszem ágában nem volt lebeszélni róla:P
  • TaRka0107
    Láttam már vagy 20-szor! De most nagyon megtetszett a biliárd, mindenhéten kétszer szoktunk járni! Attól mert te nem szereted a biliárdot attól még más szeretheti! Egyébként meg szoktam pokerezni is interneten.
  • xxxpaulxxx
    Nézd meg a Pókerarcokat... aztán rájössz, hogy az jobb sport:D
  • Dean Winchester
    mi lesz ha lemerik? megvered őket? :DDDD
    most egy idős néni h a faszba nézze meg? egyértelmü h szinkronnal...
  • TaRka0107
    Sziasztok! Biliárdos vagy snookeres vagy ehhez hasonló film létezik?:D Pool hall junkies-t (Biliárd életre halálra) már láttam.
  • böröczk

ha ezt a filmet le merik szinkronizálni.. márpedig amekkora kretén népség ,ennek is az lesz a sorsa, mint az Inglorious Basterds-nek.

no mindegy, a Király beszéde zseniális (nyilván Geoffry Rush és Colin Firth nélkül nem lenne az), rég láttam ilyen JÓ filmet,
    remélem, idén ez az angol-ausztrál remekmű tarol az Akadémiánál is..
  • böröczk
    tudod, hogy az Akadémia mit csipáz, ne csodálkozz.

Én nem ismerem mondjuk a sztorit, meg semmit, annyit tudok, hogy Bale-t díjra jelölték, és hogy meg akarom nézni a filmet.
  • böröczk
    A király beszéde

10/10
  • fifi
    vagy a Sátántangóról...
  • xxxpaulxxx
    Hosszú film?
    Huszadik századról hallottál már?:D
  • kastil
    Nekem erre egy linket valaki dobhatna üziben, rohadtul felkeltette érdeklődésem de nem találom, ncore meg jelenleg nem elérhető. :(
  • vg
    Gacy House

Ez jó film volt. Olyan stílus mint a Blair Witch vagy mint a Paranormal Activity. Igaz Asylum film, de nekem nagyon tetszett, jó ötletek voltak ebben is. Többet nem fogom megnézni, de jöhetnek az ilyen filmek még.
  • Dean Winchester
    ja vki mondta h 3órás a film? :O
    wtf??????
    anno a gyürük ura 1et elkezdtem nézni na mondom mindjart vége, aztán hoppp csak a felénél járunk xD
  • Tyler1
    The Fighter

Mi ez vmi Kusturica film? A fejemet fogtam komolyan, hogy lehet ilyen emberekről filmet forgatni? Mint a Blöffben a cigányok, csak majd 2 órán keresztül. Kibaszott nagy csalódás, meg az is, h legjobb filmre jelölték. Egyedül Bale jelölése megérdemelt, de az övé is csak azért, mert egy fostalicska ember karakteréért csontig fogyott.
  • Dean Winchester
    lol elsőre azt hittem a spurs játékosáról beszélsz :DD elolvastam az előzményt akkor látom h batmanről van szó XD
  • xxxpaulxxx
    Bale egy vígjátékban? Lol:D
  • vg
    The Fighter

Hát őőő, ez elég furcsa film. Bale "Batman" jelenetein szinte csak röhögni lehet azzal a sapkával a fején(csinálhatna már egy vígjátékot is), a film többi része pedig egy átlagos dráma, tele unalmasabbnál unalmasabb részekkel. Jobbnak reméltem.
  • CSOCSO
    komedia? komedia nem volt benne csak bugyutasag.
  • vass17
    én 15 percet bírtam, egyetértek..
  • Sir Quno Jedi
    Ez egy vígjáték aka komédia. Tök jól kifiguráz számos filmet a témában.
  • Megtörhetetlen
    Tegnap láttam az egyik videót de én azt hittem ez csak valami poén film, de ezek szerint még tetszik is a népnek :D Mondjuk Indiai filmekhez képest meglehetősen profi benne a CGI ;)

A Lovas Gif meg ULTRA BRUTÁL 10 percig néztem és röhögtem sírva:D
  • Montanosz
    Tali Ihantala

Volt már egy finn film az 1940-es harcokról, ez pedig 1944-be visz minket. Hasonló minőség (és hosszúság)
    Ez is 8/10 simán.
  • Montanosz
    Sokáig ez volt a nagy kedvencem, legalább évente megnézem egyszer))
  • [HUN]Crassus
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a végén a CIA-s csóka arról beszél,hogy ők szerveznek terror akciót a saját országuk ellen,hogy így szedjenek ki pénzt a költségvetésből...."természetesen" muzulmán köntösbe bújtatva és még mondja,hogy milyen nehéz 4000 ember halálát megtervezni...nem vagyok egy nagy összesküvés elmélet gyártó,de sajnos lásd szeptember 11-ét....
  • [HUN]Crassus
    Utánunk a tűzözön / The Long Kiss Goodnight (1996)

wow milyen gyöngyszemeket lehet még találni! egy fain 90-es évek akció mozi! hatalmas Samuel-es beszólásokkal!:)

8/10
  • CSOCSO
    hat ez a bollywoodi robotos film kuuuuurvahosszu volt. Egyaltalan nem tetszett nagyon. Volt benne 5 tancos jelenet amibol ketto egesz jo volt de azok is tul hosszuak es a kozepe fele mar remegett a kezem es mar nyomkodtam a >> gombot... Amugy a robotos tancos resz volt jo meg a tollas kilimanjaros resz is tetszett. De a tobbi?:(
    Szvsz azt a ket klippet is csak a csaj miatt lehet vegignezni!
    A csaj gyonyoru benne, vitazni badarsag lenne :D

A filmben sok baromsag van. Kivancsi lennek, hogy valami cenzurazott verziot neztem vagy ennyire be volt szivva a rendezo, hogy az egyik pillanatban valakinek szetcsaptak a fejet es kipukkant a feje mint egy lufi de kozben a halott testen meg ott van a sertetlen fej?!?!?!
    Meg amikor a mercit telibeverik es kiugrik a lampaja es szakad a motorhazteto stb de a kov kepen csak lotyog az elso lokos es minden a helyen. WTF?!?!?!??! Az utcso 30 ora tenyleg nagy badarsag.

5/10 es ebben mar benne van az extra pont a csaj ket szemeert.

3 idiots legalabb teljesen jo es nezheto film volt.
  • Oszi
    The King's speech
    Nagyszerű színészi játék, élvezetes párbeszédek.Mindhárom főszereplő megérdemelte az Oscar jelölést,Colin Firth meg egyenesen zseniálisan hozta a dadogós herceget/királyt,megérdemelné az Oscar díjat!

9/10
  • CSOCSO
    jezusom:D ez is tele van a faszanyos baromsagokkal :D de azert meglesem. A 3 idiots teljesen kulturalt-baromsag mentes bollywoodi film volt. Teljesen meglepett a sok retardalt indiai trailerek utan.
  • CSOCSO
    ha bollywoodi filmeket szereted lesd meg a 3 idiots filmet is. nagyon jo volt.

link
  • Sir Quno Jedi
    Jó lenne, ha jönne moziba hozzánk is, mert én szívesen beülnék rá, hogy teljes pompájában élvezhessem.
  • Sir Quno Jedi
    A trailerek/összevágások nem adják vissza a film kedvességét, mivel az akciórészek egy részét ragadják ki öncélúan. Nekem sokkal jobban tetszettek benne az emberi (roboti?) részek, mikor a gép szocializációját kísérhetjük figyelemmel a kissé talán túlontúl is harsányan élő humanoidok között.
  • Tikal #60921
    Simán veri a Transformerst :)

• Sir Quno Jedi
    Endhiran [Robot] (2010)

Nos ez egész szórakoztató és látványos volt, mindemellett tanulságos és érdekes. Részemről még a zenés-táncos kötelező betétekbe is belenéztem, némelyik igen poénos (jedisen bexartam). Jönnek fel a bollywoodiak nagyon. Ez egy egész korrekt robotos film. Belekevernek szinte mindent, a terminátortól, az én a roboton át, a 200 éves emberig mindent. DE jól csinálják. Főszereplők szerethetőek, a sztori vicces és nem unalmas cseppet sem.

IMDB-n 7.3-mon áll ami esetünkben szerintem bőven megérdemelt.

• dartonita
    Scott Pilgrim vs ...
    Hat ez utott!Meghozza nem is akarmekkorat.Feloraig sem birtam nezni,egeszen elkepesztoen rossz.Szamomra ertekelhetetlen.
    0/10
  • tigeroo
    zöld darázs

ekkora foshalmazt én még nem basztam.

komolyan, a szar gegek + poénok még... hát nemistudom... a reszkessetek betörőkben is jobban megvoltak csinálva, meg az utolsó D kategóriás német (akció)vígjátékokban is, komolyan.

• PetruZ
    Legend Of The Fist - The Return Of Chen Zhen (2010): Kedvencünk, Donnie Yen bátyó, közeledve az 50-hez sem pihen, évente 3-4 filmet is kihoz, egyre jobb minőségben (azért látszik, hogy a hazafias hangvétel rendesen megtámogatja a költségvetési bevételi oszlopot...), de tkp. ezzel nincs is semmi baj, amíg legalább ilyen fáintosak, mint ez a film.
    A "Fist Of Fury"-jellegű sztorikból, ha Jangcét nem is, Dunát biztosan lehetne rekeszteni, maga DY is csinált már egyet (fogjuk rá), de érdekes módon ez a film a '72-es Bruce Lee-féle verzió (ami szerintem messze jobb bármely más BL filmnél) kvázi-folytatása. Nem akarok nagyon spoileres lenni, lényeg az, hogy hét évvel járunk az akkori események után, amikor Chen Zhen álnéven visszatér Shanghai-ba, hogy újból felvegye a harcot a gonosz megszálló japcsik ellen (még ha inkognitója megőrzése érdekében néha maszk mögé is kell bújnia; ez a kosztüm köröket ver a vérciki Green Hornet zöldségre :) ).
    A harcjelenetek bitang jók, látványosak, jól követhetők, a köztes drámai és (néhol) romantikus részek már kevésbé, de azért egy-két karaktert itt is ki lehet emelni, plusz kapunk egy kis történelemórát is elbújtatva a sorok között elszórva (ami nekem kifejezetten tetszett egyébként, pl. az I. világháborúban a szövetségesek oldalán harcoló kínai kontingensről szóló részek). Meg persze az obligát óvatos komcsizás sem hiányozhat, de simán kibírható.
    Mindent összevetve erős 6/10, a DY filmek kedvelőinek mindenképpen ajánlott, de a többiek is kellemesen elszórakozhatnak rajta.
  • Montanosz
    Fájintos!
    De akkor nézd meg Sauna-t is, hasonló hangulatú film.
    előre mondom kevés mosolyognivaló poén lesz)))