106868
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • vg
    Spielberg, nem Seagal...
  • PetruZ
    Tavalyi kereseti lista, 3. hely. :)
  • vg
    Faster

Tiszta 100% hétvégi esti kikapcsolódás. Terminátor sírva kéri a maciját. Érdemes megnézni.
  • Rundstedt17
    így van a nemzet aranya nagyon gyengus volt,rubbish szó szerint
  • Jim Morrison
    legjobb ! :DD
  • böröczk
  • barnie1990
    Ma láttam én is, tényleg gáz. Annyira idegesítő az "útitárs" karaktere, hogy néhol már élvezhetetlenné teszi a filmet.
  • vg
    Due Date

Nem tudom mit gondoljak erről a filmről. Utálom a fogyatékosokról szóló filmeket. Semmi bajom amikor embereket kínoznak, ölnek filmekben, de amikor egy állatot akárcsak pofán köpnek egy vígjátékban, az gáz. Többet várnék Downey gyerektől.
  • Kontrakcio

• Jim Morrison
    Gyerekek :D
    Megnéztem a Gru-t ! Baromi jó ! :D Vicces is meg minden, van benne csomó apróbb poén, vicces, minionok nélkül talán nem annyira, de benne vannak és tökre felnyomják a filmet :D kis édibédi minionok :D

11/10
  • xxxpaulxxx
    Nemzet aranya, next és knowing, mint rubbish???
  • Megtörhetetlen
    vicces így látni.. az tény hogy rengeteg szerepe van/volt és Ő tényleg ezer arcú nem úgy mint Segal papa :)

Sajnos mostanában kicsit lecsúszott és minden szar szerepet bevállal :S De azért szeretjük, jó színész ;)
  • Hegi90
    21 - Las Vegas ostroma

kitűnő!!! Van egy kicsi Ocean's eleven beütése is :)

9/10
  • Tyler1
    Terhes társaság

Úristen ez a Galifianakis mekkora agyament állat, kibaszott nagy karakter. Ha nem lett volna 1-2 poén nagyon erőltetett, meg a sztori kissé vontatott, akk simán menne a Másnaposok szintjén, mert akkorákat visítottam néha, hogy nem igaz.
    7/10
  • zaki
    nem, de lehet megnézem a 2 főszereplő csajszi miatt
  • artschi
    [url=http://www.imdb.com/title/tt1680138/]Ezt esetleg látta vki?
  • Montanosz
    na ilyen is van))
    http://subtitletranslator.co.cc/
  • ProGabe #61056
    :)

• Tatyla
    a descent 1 szerintem jó volt a 2 viszont olyannyira fos...
  • xxxpaulxxx
    Nekem a Descent se jött be... egy horrorfilm attól horrorfilm számomra, hogy parázok és végig feszülten ülök alatta... a Descentben számomra egyetlen jó jelenet volt, amikor először észreveszik az egyik ilyen kis "lakót":D
  • wesker24
    Silent Hill Texasi Chainsaw Massacre 2003 Grudge 1 Ház a kisértet hegyen
    Hellraiser 1-2-3 Wishmaster 1-2 FeardotCom Két Testben 1-2-3 Cabin Fever
    Jeepers Creepers 1-2 Borzongás Final Destination 1-2-3-4 Planet Terror
    13 Ghosts Land of The Dead Hills Have Eyes 1-2 Alien 1-2-3-4 Madhouse (Remake) Halott Madarak Dead Silence Species 1-2-3-4
  • Gurren
    ezt inkább ne mondtad volna :(
  • tomsolo
    28 Weeks Later???!

NYEHEHEH.

Fiatalság, bolondság.
  • Atisz #61050
    A 28 Days Later-rel nekem az volt a bajom, hogy kicsit spórolósra vették a figurát (persze mentségére legyen mondva a filmnek, hogy brit produkció, de a Descent is az :P).

Van akinek tetszenek a klipszerű vágások, azonban nekem inkább úgy tűnt, hogy nem volt pénz trükkökre és ezzel a megoldással akarták megkerülni a zombifilmeknél elmaradhatatlan "trancsír" részeket.
  • xxxpaulxxx
    Jó ok... tény, hogy a remakek közül nem rossz... de nekem akkor se jött be annyira... nem hagyott mély nyomot...
    VIszont a 28asok annál inkább... ha már "zombis" film:)
  • Atisz #61048
    Uh, köszönöm, a Descent teljesen kiment a fejemből, pedig az is nagy film, ha a közelmúlt horrorfilmterméseit nézzük.
  • Atisz #61047
    Silány? Azért ezt gondold át szerintem. Azért írtam remake-et, mivel ha '78-ast írom (vagy akár a '68-ast), akkor jött volna a "jó-jó, de valami korunkbelit"...

Azt hiszem mindenki örülne, ha napjaink remake-dömpingjének képviselői csak fele ilyen jól sikerültek lennének.
  • SötétBarom
    +1 egyetértés.
  • wesker24
    Ebben egyetértek meg is vettem eredetiben a Dawn Of The Dead 2004-es Dvd-t is :D
  • viizo
    silány másolat? :o

sosem láttam jobb remake-et, mint HH 2004 ;)
  • wesker24
    28 Days Later 28 Weeks Later Descent 1 The Thing Dawn of The Dead 2004
  • xxxpaulxxx
    Többször néző alap zombifilm? Hát egy silány másolat hogy lehet ALAP?:D
  • Atisz #61041
    Pl. A Holtak Hajnala (a 2004-es remake, hogy ne menjünk annyira vissza). Többször nézhetős alap zombifilm, a műfaj összes jellegzetes elemével.
  • tomsolo
    [ÜL ÉS VÁRJA A JÓ HORRORT]
  • Atisz #61039
    Nem jó horrorokról volt szó? Ezek a filmek többnyire gusztustalanok, közük nem sok van a horrorhoz.
  • vg
    Igyekezni fogok a jövőben!
  • Gurren
    évezred_oltása.txt
  • dzsagon
    4 évesen ne nézz felnőtteknek szóló filmeket, mert ez lesz a vége.
  • vg
    Valószínű pont volt szabad 2-3 hónapjuk, egy kis költeni való pénzük, amit ha nem költenek el, vissza kell adózni(ilyesmi). Kerestek egy gyorsan leforgatható filmet és kész.
  • patkomar
    (kéjjel nappal)
    Én akkor szoktam ilyeneket nézni, mikor annyira lefáradtam, h valami egyszerű kis filmet néznék, amiben semmi bonyolult eseménysorozat nincs.
    Egynél többször nem lehet megnézni. Ezek egy hónap alatt összedobott kis jelentéktelen mozifilmek.