106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
És mi a szar köze van egymáshoz a kettőnek? VVt nézem, mert jókat röhögök, emellett tudom, hogy egy gagyi szórakoztatóműsor. leszarva, hogy valóságshownak nevezik. bár le se szarlak -
Dean Winchester #61234 nemtudom de utanaolvastam miről szól ,ezt megkell nézni :DDD
-
"sok éve nem láttam ennyire nagy foskupacot."
de hát való világot nézel -
Splice (2009) - IMDb
ÁÁÁÁ!
Az első 10 percben téptem a hajamat. Megőrültem. Nem tudtam végignézni, egyszerűen nem ment. Le se akartam szedni, de mondom mit nézzek, ezt seedelik mint az állat..belenéztem képbe, á semmi esély. Multkor egy hajnali kaja mellé mégis leszedtem, kb 20 percet bírtam, de komolyan mondom, idegbeteg voltam, valamiféle agressziót váltott ki belőlem a film, de legfőképpen Sarah Polley! Hogy lehet egy ilyen hiteltelen szart eljátszani/eladni? A csaj első perctől kezdve úgy ragaszkodik a kis korcshoz, ahogy az ember a sajátjához nem tenné lol.
Mindegy, most mondom á belekukkantok megint reggelihez. néztem vagy 6 percet, és a "ne, megfullad, engedd el, ne, hagyd már megölöd" (hozzáteszem szinkronnal nézem, de ez angolul és rémes lehet) visítozás ismét olyan szinten felbaszott, hogy most itthon nem szólnak hozzám :D.
Jó, nem volt zsákbamacska, mert mikor láttam, hogy Adrien Brody, már tudtam, hogy egy újabb 5 forintos szarral van dolgom. Na de kérem, általában kerülöm az ilyen filmeket, kép alapján retek, nem nézek trailert. ha mégis, trailer alapján már kb ki lehet szűrni. sok éve nem láttam ennyire nagy foskupacot.
lófasz/10 és KERÜLENDŐ -
Ezen én is mosolyogtam,de persze ez a saját véleménye ízlése. Ha 1személyes film akkor pl a Számkivetett Tom Hanks-szal. Buried nálam úgy egy max6-os kapna,főleg egy 10es skálán! Azért a filmtöténelemben volt pár kiemelkedő alkotás,nagy színészek,jó történet,megvalósítás. De néha az ember túlzásokba tud esni.:) -
Dean Winchester #61230 pfffffffffff
Lol
elég vicces,hogy egy egyszereplős filmre 10/10et tudnak adni
sztem ettől sokkal jobb alkotások is vannak ...
még a fülke is jobban átadja az izgalmakat mint a buried tette
egyébként erre a nincs 10es film de animéban van az vicc :D
abban egyetértek h 10/10et nehéz valamire adni mert teszem fel most adunk egy filmre 10/10et de látunk pár évvel később egy sokkal jobbat akkor arra mennyit adunk?:D
viszont ez mos ütött,hogy a burried az 10/10 :dddd -
Experiment (2010 amcsi valtozat)
Tetszett az otlet, a karakterek jol el lettek talalva. De kanos srac bekattanasa kisse baromsag volt..
7/10
Let Me In
erdekes volt, de nagyon keves... felejtheto film.
4/10 -
szamomra a 10 es az egy olyan film amiben nem tudok belekotni. minden jo volt. Szvsz a Buried ilyen volt. nagyon nagyon zsir! -
Továbbra se erről beszéltem, na de inkább filmekről menjen a diskurzus. :) -
kell egy határ amiből kiindulhatunk nem és ez jelenleg itt a 10 vagy az 5 de néhol százalékba mérik a film milyenségét -
ebbe ne menjünk most bele ez nem az a topik
Természetesen sok kedvenc filmem van de csak a régiek közül és egyikre se adtam 10 pontot hiába a szívem csücskei.
Pl. Keresztapa, Scarface, Remény Rabjai, spagetti westernek, háborús filmek, meg néhány akció amire azt mondom hogy magasan a legjobbak nálam -
Vagy ha nincs 10/10-es film, minek feltüntetni a skálán? :D
Erre céloztam elsőnek is, nem arra, hogy mi okán nincs 10/10. -
Ahogy nincs tökéletes film, úgy olyan sincs, hogy de viszont. :D Egyébként ha filmből nincs 10/10, akkor animéből miért van? -
ezzel azt akartam mondani hogy nincs tökéletes alkotás tökmindegy hogy 10 vagy 5 a határ, de viszont animébe van 10-es legalábbis számomra -
Akkor minek 10 pont, ha nincs 10/10? :) -
jó film de szerintem nincs 10/10-es film még a legnagyobbak sem, nálam a Buried egy erős 10/8 -
ij kajak -
hiszacu #61218 ma meg azt mondtad hogy éppen nem aludtál el rajta... -
IGEN? -
Buried
10/10
-
Sziklák vére
6/10 jó indulattal.. vége hihetetlen szánalmas:D -
ez most lényegtelen a film szempontjából,mivel kettőjük régi barátságáról majd eltávolodásáról szól... -
ja csak fiatal korábban kurvára nem volt még x-men csak utána alapította meg a csapatot -
végül is az x-men first class az magneto meg a prof korai életét dolgozza fel szerintem fincsi lesz az is -
-
amit Aronofsky rendez! azt várom, hogy mikor jelenti be: ez bizony R rated lesz vérrel, meg hulló végtagokkal. nah, megint belelógott a kezem a bilibe :D -
Ahogy sandor8206 mondja, lesz újabb Rozsomákos film, előző az X-Men Origins: Wolverine volt, ennek simán The Wolverine lesz a címe és a producerek eredetileg egy esetleges újabb sorozat kezdetének szánják, ergó lenne aztán Wolverine 2-3-stb is, ha működik nekik. -
sandor8206 #61208 magneto film nem lesz, lefújták. The Wolverine pedig újabb sztori lesz Rozsomákkal Japánban -
jövőre Wolverine?az már volt nem? talán a Magneto filmre gondolsz? -
Jövőre jön a The Wolverine, talán arról beszéltek. -
akkora fos, h pörgetve is szégyen végignézni. ez a bizonyíték, h az időt már pedig meglehet állítani. -
Csak azért érdekes, mert épp minap hallottam a rádióban, hogy Hugh Jackmannek az új X-men film kapcsán 15kiló izmot kellett még magára szednie, meg gyúr mint állat... -
xxxpaulxxx #61203 Hát jah... itt még szinte kölök a két nagy rivális:D -
Dean Winchester #61202 hát ha benne lett volna akkor tuti kapott volna vmi részt a trailerből -
Farkas(sic!) csak sok-sok évvel később került a csapathoz, ezért nem valószínű, hogy benne lesz. -
Farkas? Az eddig se volt.. -
Dean Winchester #61199 börtönös filmek kedvelőinek!
most találtam rá
Éhség
(Hunger)
DVDRip.
színes,szinkronos angol-ír történelmi dráma, 96 perc, 2008
Tartalom:
A történet középpontjában a Belfast közelében található Maze fegyház négy lakója áll: Raymond Lohan börtönõr, aki a hírhedt H-blokkban teljesít szolgálatot; a frissen érkezett, rettegõ Davey Gillen és cellatársa, Gerry Campbell, aki segít neki eligazodni a fogház kegyetlen világában; valamint a blokk szellemi vezére, Bobby Sands. Sands irányításával a rabok megtagadják az egyenruha viselését és követelni kezdik a politikai foglyoknak kijáró bánásmódot. Egyre komolyabb összetûzések követik egymást, és ahogy elharapózik az erõszak a Maze falai közt, lassan a fegyõrök is veszélybe kerülnek.
-
farkas nem lesz benne? -
Oszi #61197 X-men first class első trailer
Eddig is ezt a filmet vártam idén a legjobban, de a trailer után még jobban várom! -
Az én kedvencem ilyen témában a The Visitor(2007)
Viccesnek úgy emlékszem annyira nem vicces, de baromi jó film.