106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
pandora :) a pandorum más -
Timyce #61480 A RED et láttam Bruce Willis-szel legutóbb szerintem 7/10 élvezhető nekem tetszett. Bár inkább vígjáték akcóbetétekkel mint fordítva :) -
Ohh már csak a pontozást hagytam le: Szerintem simán van 8/10 amennyiben a filmnek a szórakoztató faktorát nézem és nem kötök bele a klisékbe meg a csattanók hiányába stb.... -
Tegnap fejeztem be a The Mechanic című produkciót Jason Statam főszereplésével.
Szerintem nagyon zsír lett, kicsit kiszámítható klisék vannak benne, de egy akció filmtől nem is várok olyan hatalmas csattanókat, kellemesen pörgős kikapcsolódás nem gondolkozós ellenben annál inkább jól felépített bérgyilkosos történet :) És nagyon igényesen megcsinálták a zúzósabb jeleneteket is! -
Dean Winchester #61477 na ja ez meg olyan,hogy kijött az avatar akkor jöhetett volna a kérdés.
" nem is létezik a pandorum " :S -
ennek a hsz-nek semmi más értelme nem volt, csak vitaindítás hogy jártunk-e a holdon vagy sem. a film szempontjából lényegtelen infó, de amúgy jártunk. (én meg etetem a trollt, tudom...) -
hát nem kritérium, h csak a holdjárta emberek láthatják a filmet.
de ne félj pár év, pár milliárd dollár, és már te is nyugodtan sétálhatsz ott majd párat. -
ja :) +1
1., avatar
2., batman dark knight -
Te biztos nem, lol -
Hát mi nem is :) -
dzsagon #61471 az nem gond hogy sose jártunk a holdon? -
xxxpaulxxx #61470 Nem:D -
"Ennyi erővel valaki csinál egy új Star Wars-t, ami távolról se fog hasonlítani az eddigiekhez és majd rámondják ,hogy jaaaaj ez egy másik univerzum:D"
Látom nem nézed a Cartoon Networkot.
-
xxxpaulxxx #61468 De ezt sose értettem... egy történetben miért kell lennie több univerzumnak? Ennyi erővel valaki csinál egy új Star Wars-t, ami távolról se fog hasonlítani az eddigiekhez és majd rámondják ,hogy jaaaaj ez egy másik univerzum:D -
nyet. miért? -
inkább rá sem megyek a linkre -
Dean Winchester #61465 az eredetit láttad? -
a saját univerzumukban mindegyik az igazi. ezért nem is szabad párhuzamokat keresni sztem. -
Dean Winchester #61463 3. :DDD
am a kezdődik nekem sokkal jobban tetszett mint a sötét lovag -
bcrics #61462 Alek tiszta Anyja:D
29:00 perctől
http://www.rtlklub.hu/most/18675_nekedvalo_ha_a_let_a_tet_van_mirol_beszelni_szerelmek_es_vit -
Csak a film egy patetikus szar, míg a könyv igazi humorcsemege, a folytatásról nem is beszélve. -
Inquisitor #61460 Mark Hamill? :) -
Inquisitor #61459 "Pedig a Forest Gump könyvben kb 10 triliószor jobb."
Ezt erősen vitatnám. A könyvnek szinte semmi köze a filmhez. Totál más koncepció, más hangulat, másképpen elsülő poénok, kevésbé drámai, stb. És kivételesen a film jobb. Nem kicsit.
Utóbbit akár hányszor meg tudnám nézni, a könyvet viszont egyhamar nem olvasom újra. -
Nem tudom, de imádtam Jack Nicholson jokerét, addig amig nem láttam Ledgert :) -
The Mechanic
Elég jó volt. Semmi különlegeset nem hozott az eddigi akciófilmekhez képest, de mégis élvezhető volt. Az akciók tényleg nem voltak túl hosszúak, de legalább jól voltak megcsinálva. A főszereplők miatt nálam alapból plusz pontokkal indul a film. A végén azért örültem annak ami történt.. aki látta tudja mire gondolok :)
7/10 -
Na ki az igazi Joker?
-
Utálok a sötét lovag ellen érvelni. :DDDD
Elég róla annyit elmondani, hogy Joker MINDENT megtölt benzineshordókkal. MINDENT. És mindezt KIBASZOTT gyorsan. :DDD -
All Star Superman
Ez keményen üti bármelyik eddigi Superman filmet, vagy rajzfilmet. Igazi epic sztori az utolsó órákról... -
van sokkal több túlhájpolt film a sötét lovagnál. pl. a mátrix...
sok ismerősömet nem érdekli a bemmen mert "szuperhősös bizé úgyis" -
Partiban van a betmennel. -
+1 -
+1
-
xxxpaulxxx #61449 az az Avatar:D -
Akkor nem sokat láthattál még...:D -
Legtúlhájpoltabb film, ever. -
Pedig pont az utolsó 20 perc a legjobb. 3/4-ig megnézed és a végét meg nem, kérdés akkor addig egyáltalán minek nézted? :) -
az az ember valami amatőr színész, aki szeret trollkodni. de a kérdés ugyanúgy fenn áll: mi a faszér egy ilyet hívtak meg. -
vg #61444 The Mechanic
Sajnálatosan nem bírtam végignézni, a vége előtt 20 perccel kinyomtam, nem is igazán érdekel a vége. Jason Statham jómunkásembert még megértem, hogy ilyen szintű gagyi filmben szerepel, ráadásul már tízezerszer láttuk ilyen szerepben, nade Ben Foster??? -
shumika #61443 Ma láttam a Feláldozhatók-at.
A VILÁG LEGESLEGJOBB AKCIÓ FILMJE AMIT VALAHA LÁTTAM!!!!444NÉGY -
Pedig nagy figura. Ezek a dumák, mint szuperhős imitátor, Batman egy képregény karikatúra, teljesen hiteltelenné tette saját magát mindazonáltal röhögni jó volt rajta :)