106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Spartacus: Gods of the Arena
Egyszerűen tökéletes. Az egyik legnagyobb film/sorozat élményt nyújtotta. Még fél órával utána is csak nézek ki a fejemből.
-
vg #61520 Hereafter
Najó, Clint Eastwood bácsinak teljesen elgurult a gyógyszere. Ez a film annyira béna, hogy nincsenek rá szavak. Köztudott, hogy Clint nagy hívő meg minden vasárnap templomba járós, nade ez a "szeretteink ott várnak (állva, szék az nincs, akkor se ha valakinek leszakad a lába!) valamilyen fénylő kastély előtt" dolog egyszerűen nevetséges. A film elején állat a cunami, az tény, de az nem Clint érdeme. Hülye, érzelmes, totál hívőknek való mocsadék. "Add a templomnak a pénzed!!!!" -
Negyedik
Moziban néztem, totál nem érte meg az árát.
2 órás film ebből kb 1,5 óra nagy nulla. A vége felé kicsit felpörög.
Sztori nem nagy szám.
Csak a végén lévő pörgős jelenetek miatt 6/10. -
volt 1 is?:D -
nesze neked magyar horrorvígjáték :)
(forgatás csak nyáron, de trailer az már van
)
-
Azért annyi, mert túlértékeltem! :)
Egyébként William Dafoe jó, mint mindig.
Tolvajok városa
Ben Affleck inkább maradjon a színészkedésnél, mint a rendezésnél. Nincs vele úgy különösebb baj, de nekem nagyon-nagyon vontatott. Nekem túl kevés volt az akció. 6/10, mert nem vagyok lenyűgözve. -
xxxpaulxxx #61515 Scott Pilgrim vs the World
QRVAJÓ! Hatalmas film:D Nagyon elleneszenves volt az elején a főszereplő csákó, de aztán rájöttem, hogy iszonyat nagy arc:)
Rohadt jól meg voltak oldva benne a képregényes sajátosságok, nagyon jók voltak a harcok és a zenék is:D
8/10 -
The Next 3 Days
Klisé hegyek, klisé everesztek apám! És amikor mégsem, akk meg végtelenül unalmas drámai jeleneteket kaptunk, ahogy a gyerek jelentéktelenkedik a filmben.
Isten nyugosztalja szegény Michael Scofield-et, hogy nem láthatta ezt, mert forogna a sírjában. -
hapi #61513 +1 -
The next 3 days
8.5/10
Jó volt csak egy kicsit vontatott. Ez 2óra helyett 1,5-be is simán belefért volna -
jaja -
Dean Winchester #61510 bíztos benned van :D -
Tomorrow when the war began
Hát olyan se íze se bűze film. Legyen olyan 4/10 körül -
vg #61508 hüh, nem bírtam végignézni ezt se. bennem van a hiba.
-
viizo #61507 ha azt mondom egy filmre, hogy ez egy ***, akkor nem adok rá 10/5 (közepes) értékelést... :]
egyébként hogy On is legyek, Daybreakers: 10/7 - Willem Dafoe for prezident :) -
The Next Three Days
9/10

-
Daybreakers - Vámpírok kora
Nem vagyok egy vámpírfilm rajongó. Hát ez sem tett azzá. Ez egy ****. 5/10 -
xxxpaulxxx #61504 Én is ma kezdtem el szobabicózás közben... most a felénél tartok... de le a kalappal... amilyen keserű szájízzel kezdtem neki és amilyen ellenszenves volt a főszereplő már az elejétől kezdve... úgy indul be és csap oda a nézőnek:D Nagyon tetszenek benne az effektek:) -
The Next Three Days
10/10, ez ott volt. -
Franklyn: Ez egy Francia amerikai, dráma szerű valami.
Drámának nem nagyon nevezném ennek ellenére, mert igen kicsit sötét a hangulata de a vége ennek szöges ellentéte.
Kicsit a forráshoz tudnám hasonlítani, sok vágás különböző jelenetekről emberekről konkrétan 4 szálat kevernek össze, 4 embert akik hasonlítanak valamiben egymásra és a végére persze összefűzik Őket.
Amolyan sötét Romantika van benne, kicsit Tim Burton feelingje van az egész film hangulatának, csak ez nem animáció és ez komolyabb film.
Abszolute 10/10 lebilincselő érdekes és a csattanó is üt ;) -
United 93
Hát erre a filmre nehezen találok szavakat. Még mindig a sokk hatása alatt állok. Nyilván ugye tudtam mi lesz a vége mielőtt belekezdtem mégis ahogy képernyőre lett víve ez a szörnyű esemény tejesen olyan hatást okozott mintha én is ott lettem volna:/
Pontozni nem fogom mert nem szórakoztatási célból készült, de azért amiért készült, amennyire kellett eleget tett. -
és az utóbbi időben abban voltak a legjobban megkoreografált verekedések, mellesleg. -
Scott Pilgrim vs. the World - 9/10. Haverokkal, kollégákkal néztük; sz@rráröhögtük magunkat. -
buried 8/10
127 hours 8/10
devil 7/10 -
igénytelen -
Dean Winchester #61496 igen a Benjamin Button nekem nagyon bejött és nem untam! Sőt ritka az ilyen,hogy egy hosszú filmet nézek és hamar elröppen az idő... -
aha... -
The Town. - angolul
Wallstreets Pénz sosem alszik - magyarul -
A Robotzsaruból tényleg illene egy reboot. De a Több mint testőrből miért?! Klasszikus filmet nem lehet felülmúlni szerintem. Főleg nem ennyire közelit (időben). Mert oké, hogy 50-60as évekbeli westernt feldolgoznak, de hogy egy drámát...? :| -
Ahogy Gurren és Dean Winchester is mondotta, a Buried sem volt rossz (nekem személy szerint tetszett), de azért a 127 hours sokkal komplexebb volt. Viszont ez a film is megosztó, mert van olyan ismerősöm, aki szerint nem olyan volt a film, mint amire számított. Lehet csak én értelmeztem túl bizonyos jeleneteket, de lehet hogy én észrevettem olyan rendezői jeleket, amiket más nem feltétel.
Például azt, hogy amikor reggeledet, mindig vidám zene, napfény és az új nap kezdetét próbálta az operatőr bemutatni a nézőnek, utalva arra, hogy minden nap új remény. Ezt mutatta az is, hogy a szereplő az előző esti teljes csalódottság (visszaképzelések, remény feladása) után nagy kedvel, lendülettel folytatta, amit előző nap abba hagyott.
Vagy például a talkshow-s (vagy rádióshows) jelenet, amit szerintem a rendező azért tett bele, mert ezzel érzékeltetni tudta a belső érzéseit a főszereplőnek (lásd: nem mondta el senkinek hova megy, és tudja mekkora hülyeség volt ez a részéről. ezt a film utolsó mondataként ki is emeltek: "....ezután midnig hagyott üzenetet, merre megy") Ezt a mondtatot tartom annyira záró és kulcsmondatnak, mint a Black Swan Natalie Portman által kimondott "most már tökéletes vagyok" kulcsmondatot!
Persze van aki elsiklik ilyen "apróságok" felett, van aki máshogy értelmezi, de én szerintem ezek nagy jelenetek voltak. De ide sorolnám azt is, mikor megálmodta, hogy a viharban kimenekül (bár tudta a néző, hogy ez álom, de mégis valóságosnak tűnt!)
Viizo - kicsit hülyén fogalmaztam, ez igaz. Nekem sok emberrel ellentétben a Slumdog Millionaire nagyon tetszett, teljesen hatásos volt. De a B.B. attól hogy hosszú volt, egyáltalán nem fulladt unalomba számomra. De persze ez is olyan film volt, hogy valaki vagy nagyon szereti, vagy unalmasnak tartja. Minden filmnek meg kell látni és meg kell érteni a mondandóját. Persze ezt nem a Jason Statham-es, The Rock féle filmekre értem, hanem tényleg azokra a filmekre értem, ami miatt VAN ÉRTELME ekkora felhajtást és díjazást- dicséretet "tartani" az elkészítőjüknek (legyen az vágó, szereplő, rendező, sminkes, hangmérnök stb...) -
Dean Winchester #61491 sajnálom , mert bár 20évvel ezelőtti film szerintem remek alkotás! a kedvenceim között van még mindig!
szóval ezt hülyeségnek tartom...
rebootot készítsenek mondjuk a Winnetou kalandjaiból esetleg a robotzsaruból kéne ami valóban jó lenne...
szó mi szó megfogom nézni tuti ,de nem örülök ennek a rebootnak
keszul_a_tobb_mint_test_337_r_rebootja -
Dean Winchester #61490 +1
buried egynek elmegy és kész...
-
a 127 hours jóval komolyabb film -
xxxpaulxxx #61488 Social Network
Overhype
De egyszer azért nézhető:)
Viszont ezt az Eisenberg gyereket nagyon csípem:D Mindig egy ilyen totál retardáltat játszik, de valahogy mégis szimpatikus:) Mondjuk ebben a filmben még a lekezelő stílusa is tetszett a fogyatékossága mellett:D:D
6/10 -
viizo #61487 milyen sokkal jobb egyértelműen? :D
a Benjamin Button egy szép, de sokszor unalomba fulladó, teljesen középszerűen elmesélt történet
sokkal jobb volt a Slumdog Millionaire, végre egy film ami megérdemelten nyert
-
Buried et lattad mar?
szvsz az sokkal jobb... nekem a 127 hours egy max 7es. -
The Mechanic
Agyatlan akciófilm a jobbik fajtából. Egynek bőőőőőőven jó.
6/10 -
Na végre 720p-hez volt felirat, szóval belekezdtem a régóta várt filmembe!
127 Hours 10/10
Minden évben 4-5 film nyűgöz le. Ebben az évben ez a második! Úgy látom kezdik össze kapni magukat Hollywoodban.
A táj, a vágó, a zene, a forgatókönyv, a rendező, a főszereplő, a küzdeni akarás, a remény, az emberi érzelmek, a minden reggel új remény... annyira passzol minden egymáshoz, hogy remélem vasárnap éjszaka a 6 oscar jelölésből 2-3-at elvisz....
....nem pedig a túlsztárolt The Social Network!!! Tény, David Fincher megérdemelné már azt a szobrocskát, de ezt 2 éve a Benjaminért kellett volna odaadni.
!!!!!!De a sors furcsa fintora, hogy míg két éve a legjobb filmért járó Oscart Danny Boyle vitte el a Gettó milliomossal David Fincher előtt (ami valljuk be, nem volt rossz, de a B.Button jobb volt egyértelműen), addig most a David Fincher fogja elvinni a Fészbúk filmmel Danny Boyle elől az arany szobrocskát. És itt is elmondható, hogy az a film fogja kapni az év legjobb film díjat, amelyik nem igen érdemelné meg... -
vagy nem tudja melyik filmet nézi :D -
Dean Winchester #61482 uhh köszi :D