106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
off
nevesítve a kép
-
Dean Winchester #61560 

-
tess :) -
Dean Winchester #61558 felirat van hozzá? mert én nem találtam :D
Spartacus soriról az infokat meg köszi szépen!
-
Ninja Assassins
It was a total bullshit/10 -
Tegnap kezdtem neki,de csak 30percig bírtam...
-
Jackass 3D
röviden: beteg
-
Ezt a műremeket elcsípte már valaki?
Alien vs. Ninja -
ajánlom kapcsold be a firefox helyesírás ellenőrzőt mielőtt kritikát írsz :D -
"úlyabb"
atyaég
-
"valyon" -
szerintem neki már mindegy...
"Hobby: Rajz Digital Art , Film , Zene, F-1 , Phszihológia"
sry bro
-
"elején" pontos "j" !!! juj -
A héten csak 2 filmet láttam : egy magyart meg egy amerikait.
Nemfogjátok elhinni, de a magyar ütötte a HollyWood-it.
The Town - Tolvajok városa
Tulajdonképen 4 felvonásban néztem végig( mivel 3 szor bealudtam , ez nem feltétlenül azért volt mert a film unalmas lenne, inkább mert fáradt voltam ), de végülis nemadtam fel , volt azért valami borus hangulata ami megragadott és rávett hogy negyedszerre is neki üljek.
Nem tartom túl kiemelkedő alkotásnak ,de ahoz képest hogy egy színész rendezte nem is volt olyan rossz.
Az akció jelenetek nagyon reálisnak hatottak , addig lövöldöztek hogy a végén csak eltaláltak egy párat a "hűseink" közül is.
Nemvolt ez olyan rossz csak seki se úgy üljön neki hogy most egy Rambó féle tesztoszteronbombára ül be.
Értékelés: 10/6
------------------------------------------------------
Halálkeringő
Előjáróban annyit : Én nem tudom láttam-e valaha ilyen profi és ennyire minőségi magyar filmet.
Az elelyén egy kissé nehezen vettem fel a film ritmusát , talán az a zsigeri előítélet miatt ami az elmúlt években produkált magyar alkotások miatt alakult ki bennem : No nézzük de úgysem lesz jó, megint egy úlyabb szánalmas próbálkozás az élvezhető filmélmény megteremtésére.
Úgy a 20. perc körül tűnt el az ellenálás, és olyan szinten belemerültem a történetbe hogy egy pillanatig sem tudtam unatkozni , vagy a hibákat kutatni.
Ugyanez volt a helyzet a szereplőkkel kapcsolatban is, Katától nemvártam semmit hisz eddigi alakításai telyesen értékelhetetlenek voltak, Kernről pedig aszt gondoltam hogy egy unalmas ,kiégett színész , aki nemtud már semmit sem olyan igazi átéléssel előadni.
Szintén a 20. perc körül felejtettem el a színészekkel kapcsolatos előítéleteimet , mivel mindketten bebizonyították jóval több van bennük mint gondolnánk.
A díszlet is nagyon rendben volt , nemlehet rá egy rossz szavunk sem , ahogy a filmezésre sem (itt azért megjegyzem hogy volt egy pár idegesítő kamera mozgás, de ez minimális hiba százalék).
Nekem a törénetvezetés is tetszett , volt egy csomó váratlan fordulat amire nem számítottam.Persze sokak szerint már az elelyén rálehet jönni a "poénra" , de csak az alap tényre, miszerint valaki meghalt( hisz tele van a lakás vérrel), de az hogy valyon mi történt és hogyan egészen az utolsó jelenetekig rejtve marad.
HollyWood-i látványvilág , egyedi és zord hangulatú kelet-európai történettel.
Le a kalappal , csak így tovább, ez a járható út nem az Üvegtigris 125
Értékelés: 10/8
Még a poszter is eszméletlen jól sikerült.
-
pauly #61547 értem,köszi,azzal kezdem :) -
MINDENKÉPPEN a Blood and Sanddel kezd. Mire annak a végére érsz, megszereted/megutálod a karaktereket, és sokkal élvezetesebb lesz a Gods of the Arena. Ezenkívül az írók is elrejtettek a GotA-ban bizonyos (néhol ironikus) jeleneteket különböző szereplőkkel, amiket nem értenél a Blood and Sand nélkül. -
pauly #61545 Ok,köszi,akkor a Blood and Sand-el kezdem :) -
Ezt mondom én is. :)
-
teljesen más megvilágításba kerül a blood & sand, ha utána nézi a gods of the arenát, úgymond 2x basz földhöz :) -
szerintem ne nézze úgy. elvesztené a varázsát az "előzmény" fogalma... -
Időrendben igen. De sztem a fordított sorrenddel sincs baj.
-
pauly #61540 Ha most kezdem el nézni,akkor érdemes a GotA-val kezdenem?És utánna a Blood and Sand-et? -
Időrendben fordítva, és inkább:
0. évad - Gods of the Arena
1. évad - Blood and Sand
A tévében viszont fordítva jöttek ki (nem szándékosan), és lehet, hogy érdemesebb előbb a B&S-t megnézni, majd a GotA-t, mert sokkal érdekesebben jön / jöhet ki, mi történt korábban a GotA-ban azokkal a karakterekkel, akiket a B&S-ben megismersz.
-

Beszt evör.Nehez lesz kivarni a kovetkezo evadot.
The next three days:
Nem rossz,nem rossz de valami hianyzott belole nekem vegig.Ket het mulva nem sokat fogok tudni felidezni belole.
6/10
The king's speech:
Na ez igen!Kicsit felve vagtam bele,mert nem tartozik a kedvenceim koze ez a korszak es stilus,de rendkivul nagy pozitiv csalodas.Szineszek,jatek,megjelenites kozelit ahhoz amit elvarok egy filmtol.Mostanaban a legjobb amit lattam.
8.5/10
-
Reg5 #61537 Még nincs 2. évad, majd csak jövő hónapban kezdik forgatni. A GotA egy szimpla egy 6 részes előzmény sorozat, ennyi. -
így is csak 2 részletben tudtam végignézni, annyira untam:) eleve Cage karaktere annyira irreális, h idegesített minden jelenete.
-
Igen, de a második az első előzménye... -
nem lehet őket így besorolni. -
Dean Winchester #61533 nézd meg még1szer és sztem rájössz :)
valamiért nagyon alacsonyt pontot adtál és én nem értem,bár leírod az indookot de nekem ez durva.. 10/9 simán
egy percig sem unatkoztam rajta.. -
Dean Winchester #61532 sorban tehát
1.évad - Blood and Sand
2.évad - Gods of the Arena
???
-
Mocskos zsaru - New Orleans utcáin
Sokan írták, h utóbbi évek legnagyobb alakítását követte el ebben Nico Cage. Hát ami filmjeit én láttam, azok közül ez a legszarabb, legunalmasabb, legvontatottabb, és legérthetetlenebb.
2/10 -
a sorozat alapcíme a Spartacus :P
A Gods of the Arena pedig a Blood and Sand előzménye. -
Dean Winchester #61529 na most ez hogyvan? melyik a sorozat alapcíme és akkor ez a 2.évad vagy már a 3.? bocs h nem vagyok képbe de ha nekiállok majd akkor szeretném tudni hogyan van sorba -
Hát én amikor tv-ben meg láttam a magyar előzetest róla, akkor eldöntöttem hogy én ezt nem nézem meg : ) -
akkor az a 6 pont egy kicsit sok érte nem? :) -
pont most végeztem vele énis. hát: fú... -
xxxpaulxxx #61525 Az őrzők legendája
Kliséhegyek... nagyon nem tetszett... az első háromnegyed óra után el is aludtam-_-
nemnéztemvégig/10 -
Sunshine - 5/10. Lehetett volna 7/10 is, ha a második fele nincs tele logikátlan dolgokkal, meg nincs benne az a pár bevillanós frame. -
Ne már annyira rossz?? :( Pedig vártam -
Legnagyobb sorozat, a Blood and Sand-el karöltve