106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Jaja, egy túlnyálas michael bay shit -
emberek ez a pearl harbor ilyen szar lenne? (imdb 5.5)
régen láttam már nagyon, de eddig egész jó emlékeim voltak róla, meglepett ez a pontszám -
csepel cinema tudtommal már vagy egy éve lehalt (felújításnak indult, de nem lett belőle semmi(?)).. legalábbis 2-3 hónapja még zárva volt -
Jungle #62599 sziasztok!
picit off, de mozilátogatásról írok beadandó feladatod, amiben hatalmas segítség volna, ha ki tudnátok tölteni a kérdőívemet (pár perc alatt megvan).
mozilátogatás kérdőív
előre is köszönöm szépen mindenkinek! -
sandor8206 #62598 Thor
jobbra számítottam, de sok kivetni való nincs benne. Jobb comic-filmek közé sorolható.
negatív dolgok ami miatt csalódtam,
1; akció kevés ami nem lenne baj, ha nem popcorn filmet vártam volna papírvékony scriptel és sok-sok zúzással, forgatókönyv hozta is az elvárást akció nem nagyon. A film elején van a legjobb rész (jégvilág) ilyeneket hiányoltam még és nem is a látvány végett hanem, hogy ott tényleg jól érzékeltették, hogy Thor mekkora kur*a kemény csávó, mint a comic-ban is. Szétbas* mindent ha akar
2; Földi jelenetek nem jöttek be, szívesebben néztem volna az egész sztorit Asgardon
Pozitív dolgok
1; Színészek, Thor-Loki-Odin trió remek volt
2; A dizájn, bejött ez az Istenes Asgardos "cukormázas" világ, gyönyörű volt, CG rendben volt
3; poénok rendben voltak, nem gyerekes dugós poénok, hanem Thor karakterére, böszmeségére építve, jókat derültem rajtuk
6/10
Azért tényleg kezdhetne magával valamit már halivúd, mert az az érzése az embernek már, hogy tök hülyék és fogyatékosok csinálnak ott filmeket 0 IQ-val. Egyszerűen józan paraszti ésszel nem gondolnak át dolgokat, csak hogy belerakjanak dolgokat a filmekbe, de úgymond a saját filmjük szabályait felrúgják ezekkel.
Pl most is
SPOILER
Van a vikingeknél a háború a fagyóriásokkal a film elején, köv. snitt Odin beszélget a két kis fiával Thor-ral és Loki-val??? Akik még csak gyerekek???
Film közben (+ ahogy a rendes legendában) a doki meg leadja, hogy Thor volt a vikingeknél a nagypörölyes mennydörgés istene!
SPOILER OFF
ok nem nagy dolog, be lehetne magyarázni hülyeségekkel, hogy akkor hogy lett mítosz ha még nem is volt badass. De már lassan unom, hogy nézem a filmeket és ott helyben lesek, hogy már megint marhaság. Lehet én nőttem fel, de egy Indiana Jones-nál vagy SW-nél nem foglalkoztam az ilyenekkel ha voltak. -
nyafka x.
a milliárdos apa lánya marci feld (lisa kudrow)
és a vagány rapper dr. s (damon wayans) egy oldalra kerülnek.
vagy inkább két ellenséges oldalra
végül is attól függ, honnét nézzük..
máshol nem hallható rap zenei betétekkel
egy igazi komédia kuriózum a maga nemében. -
xxxpaulxxx #62596 Gru
Aranyos, jópofa, egyszer nézhető animációs film:)
Most már értem azt a sok ecca-ecca-eccarvúzást a facebookon:D
7/10 -
egyre jobb az ízlésed!
-
Ja, ráadásul szvsz. nem is 3D-s film, csak utólag van megprütykölve, mivel szemüveg nélkül is nézhető simán a 99%-a, míg pl. az Avatarról ugyanez nem mondható el. -
Dean Winchester #62593 hát akkor kitört majd megcsináltatta!
most meg kihúzatta xD -
főleg, hogy már a kettőben sincs meg a foga?:D -
jackass 3 10/8
spoiler
(a fogkihúzósnak kicsit kamuszaga volt) -
Az a baj, hogy szinte mindenre rányomják ezt a hülye 3D-t. -
A következő 3 napra sok mindent lehet mondani szerintem, de hogy jó kis akció film semmi több... hát ezt nem nagyon. -
Thor (moziban 3D)
kezdem úgy érzeni, hogy totál nincs még itt az ideje a +D -nek, teljesen felesleges, sőt tulajdonképpen rontott is az összképen,..amúgy a film nem volt rossz, csak kissé gyors volt Thor személyiség fejlődése, örültem volna valamivel jobb kidolgozásnak, mondjuk ami +30 percben megnyilvánul :)
10 / 6.5
(megjegy: sztem ez volt az utolsó 3D mozim, várok valami fejlődést mert ez így siralmas volt, addig 2D) -
Dean Winchester #62587 taken - másodjára nézve eredeti hanggal
hát odabaszott rendesen :) így nézve a szinkron eléggé furcsára sikeredett de bajom nincs vele...
10/9
mechanic
eredetit nem láttam -de pótolni fogom
a végén meglepődtem mert azt hittem ,hogy vége és mégse lett az!
10/8
the next three days
10/8
jó kis akció film semmi több...
halálfutam 2
10/8
szépen sorjában kiderült minden aminek kikellett! valószínű most megnézem a halálfutam 1et is :)
Frankeinstein XD - erre a végkifejletre nem is számítottam -
következik -> a föld inváziója , blood out , burningh bright -
Mire számítottál milyen film lesz? -
The Expendables -2/10 - megint elbasztam két órát az életemből. -
xxxpaulxxx #62584 Ezek így szoktak lenni:)
Pl emlékszem, amikor apum hazahozta nekem a Vissza a jövőbe trilógiát és így furcsálltam valamit... a hangok stimmeltek... de valahogy nem ugyan azt mondta... aztán egyre inkább fület szúrt, hogy én kívülről fújom a szöveget, de a szereplők mégis egy hangyafasznyit mást mondanak... aztán kiderült, hogy igen... az az újraszinkronizált verzió volt:D -
Aki nem látta az eredeti verziót annak fel sem tünik az egész !
De aki látta az eredeti verziót és már kivülröl tudja ki mit mond xD mert már annyiszor látta akkor az elég szokatlan és furcsa a füle számára hogy mennyiben másabb a film ! -
jaa, hát az eredetit nem vágom, de ezzel sem volt baj sztem. -
Az Arnie eredeti szinkronhangja ugy értem a teljes szövegkönyvet lecserélték és más hangszinben van az ujravágott verzió ! -
nem tudom hány verzió van, itt a Gáti Oszkár volt Arnie hangja. -
Ott melyik verzió volt ? Mert az amelyik a film +-on volt az az újravágott szinkronos verzió volt !
Nem az eredeti szinkronnal adta le a FILM + ! -
Kommandó
Film+ arra jó, hogy az ember ilyen filmeket bepótoljon. Azért mosolyogtam pár jeleneten mai szemmel, de hát tervbe nem voltam még mikor ez a film készült, úgyhogy nincs miről beszélni. Viszont ezek a tökös filmek hiányoznak manapság, mikor az egyetlen üresjárat egy tárcsere volt
-
Üvegtigris 3 8/10
Amennyire nem tetszett a 2. rész, annyira volt jó a 3. Kellemes időtöltést nyújtott. -
jamamura #62576 Fast Five. Részről részre jobb, habár kétlem, hogy valaha is felnőttkorba érhet. -
ha egy film alapbol a CANES-i logoval kezdodik akkor mar felek tole... -
Fidolorous #62574 mi a baj portmannel ? -
xxxpaulxxx #62573 Fűrész 7
pfff/10
A legjobbak a szánalmasnak se nevezhető trancsírhangok voltak:D -
viizo #62572 Tegnap elkezdtem a Black Swan-t, de az lett belőle hogy a végén már tekertem.
Halogattam a megnézését, ezúttal nem hiába, mert már az első percek nyilvánvalóvá tették, hogy nem az én filmem:
1, rettentően utálom a balettet,
2, Natalie Portmant is.
Pedig Aronofsky előzőjét, a Pankrátort kiváló filmnek tartom, bár ott robbantott volna inkább az Oscarral, mint ezzel a szeméttel..
Nem is értem a Black Swan hypeját: hasonló, becsavarodott témakörben, elvont filmek között sokkal jobbb és hangulatosabb alkotások születtek már. Igaz, balettes még nem - pfejj.
Nem is értékelem, mert amit áttekerek, azzal nem lenne fair - de számomra közelebb van a nullához, mint a max pontszámhoz.. -
Nemnagyon. Biztos van mozi ahol adják, de oda mégsenem kúsznánk el munkanapon. Mind1, én igyekszem, hogy soha többet ne kelljen 3D filmet néznem, mert ez így értékelhetetlen. Pedig a film jó. -
Source Code, jó volt jó volt simán van 8/10 ellenben van jópár dolog ami felett nem tudok napirendre térni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Először is, ha egy párhuzamos világot hoznak létre amibe belenyúl akkor az nem időutazás azaz igen de azzal egy párhozamos valóságot hoz létre és csak az a pillanat létezik a jövő meg bármi lehet, ergó ha belenyúl akkor azonnal változik a jövő is, de csak az adott párhuzamos valóságban, ha meg nem párhuzamos valóság hanem simán a múltba ment akkor meg nem másnapra változott volna meg ez az egész hanem az pl. meg sem történt volna hogy megöli a srácot, tehát azt nem is kellett volna felvenniük és ha a múltba megy akkor nem lehetett volna más testében, több sebből is vérzik, amolyan áltudományos izé... De tetszett :) -
Hogy-hogy sajnos 3D? Nem volt már 2D-ben? -
Délután megyünk a Thor-ra, jegyek mán megvannak. Sajnos 3D és gondolom szinkronos. Rohaggyanak meg. -
Dean Winchester #62567 jon_a_zorro_rebootja_ami_a_jovoben_fog_jatszodni
-
-
minek? -
köszi -
már kijött hd-ban