1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sandor8206
    Thor

jobbra számítottam, de sok kivetni való nincs benne. Jobb comic-filmek közé sorolható.

negatív dolgok ami miatt csalódtam,

1; akció kevés ami nem lenne baj, ha nem popcorn filmet vártam volna papírvékony scriptel és sok-sok zúzással, forgatókönyv hozta is az elvárást akció nem nagyon. A film elején van a legjobb rész (jégvilág) ilyeneket hiányoltam még és nem is a látvány végett hanem, hogy ott tényleg jól érzékeltették, hogy Thor mekkora kur*a kemény csávó, mint a comic-ban is. Szétbas* mindent ha akar
    2; Földi jelenetek nem jöttek be, szívesebben néztem volna az egész sztorit Asgardon

Pozitív dolgok

1; Színészek, Thor-Loki-Odin trió remek volt
    2; A dizájn, bejött ez az Istenes Asgardos "cukormázas" világ, gyönyörű volt, CG rendben volt
    3; poénok rendben voltak, nem gyerekes dugós poénok, hanem Thor karakterére, böszmeségére építve, jókat derültem rajtuk

6/10

Azért tényleg kezdhetne magával valamit már halivúd, mert az az érzése az embernek már, hogy tök hülyék és fogyatékosok csinálnak ott filmeket 0 IQ-val. Egyszerűen józan paraszti ésszel nem gondolnak át dolgokat, csak hogy belerakjanak dolgokat a filmekbe, de úgymond a saját filmjük szabályait felrúgják ezekkel.
    Pl most is

SPOILER

Van a vikingeknél a háború a fagyóriásokkal a film elején, köv. snitt Odin beszélget a két kis fiával Thor-ral és Loki-val??? Akik még csak gyerekek???
    Film közben (+ ahogy a rendes legendában) a doki meg leadja, hogy Thor volt a vikingeknél a nagypörölyes mennydörgés istene!

SPOILER OFF

ok nem nagy dolog, be lehetne magyarázni hülyeségekkel, hogy akkor hogy lett mítosz ha még nem is volt badass. De már lassan unom, hogy nézem a filmeket és ott helyben lesek, hogy már megint marhaság. Lehet én nőttem fel, de egy Indiana Jones-nál vagy SW-nél nem foglalkoztam az ilyenekkel ha voltak.