106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Csaba007 #62639 Fast 5
(Nayyon enyhe spoiler)
A "sorozat"legjobb része volt. Baromi szórakoztató mozi lett.Ajánlom mindenkinek. A szinkron borzasztó lett,Diesel hangján kívül mindenkinek más lett az előző részekhez képest.Rontotta az egész film élményét.Sajnálom. A baba témát nem raktam volna bele,mert így a folytatás valahogy már necces lesz,főleg,hogy a + jelenet egyszerűen gagyi lett,erre építeni egy folytatást... Főleg hogy így feleslegessé válik a 4.rész :S
Feliratosan: 9/10 -
Ez a Delorean DMC-12.
Vissza a jövőbe ofc. -
Bocsi elrontottam a linket. :) Ittvan újra.
Ötlet esetleg arra a habos lányra? Az is valami film. Lécci segítsetek nyerni akarok. :)
-
Szerintem meg a Vissza a jövőből :) -
Sziasztok! Lehet, hogy offolok, de nem tudja valaki, hogy ez a kocsi melyik filmből van? Barátnőmmel vitatkozunk rajta, szerinte Taxi, szerintem Grandturino. Ötlet? :)
Köszi srácok!
-
viizo #62634 Unstoppable / Száguldó Bomba
Még egy teljesen felesleges álomgyári film, Tony Scott megbízható iparosával, Denzellel és egy elszabadult vonattal. Teljesen középszer - megjósolható fordulatok, kisujjból kirázott alakítások.
A film egyedüli érdeme, hogy helyenként elég látványos - felülről kamerázott nagytotálok dögivel. Ennek ellenére a végefelé sajnos nagyon kilóg a lóláb, amikor azt akarják elhitetni, hogy az a több ezer tonnás szerelvény jujjdegyorsan szakít a főszereplőkkel a tetején, akkor gyakorlatilag alig vánszorog. Természetesen gyors vágásokkal szeretnék mindezt palástolni, de azért elég illúzióromboló néhány kameraállásból egy gyakorlatilag 30-al tekerő vonat, a nyomában egy csapat még lassabban üldöző rendőrautó, még ha félmásodpercenként más szögből mutatják is.
Mivel késő este néztem, nem volt kedvem feliraton pislogni, emiatt inkább hamar szinkronra váltottam - de az bizony bűnrossz, elkerülendő.
10/5 -
sandor8206 #62633 nem sok kellene már hozzá, hogy Arnold szintű legyen. ma már a régi csúcs Arnold se lenne was ist das a mai testépítők között, most fejből írom az adatokat lehet tévedek kicsit
Arnold-187 cm-106 (vagy 109) kg
Momoa-197 cm-100 kg
+ nem értem miért kellene nagy állatnak lennie, aki még a seggét se tudja kitörölni nemhogy harcolni macskaügyeséggel (lsd. Bob Sapp vs magyar gyerek, menni nem bírt) -
Neked mint már csak hobbi szinten üzõ testépítõnek még jobban kéne tudnod hogy mirõl is beszélek.
De, el lehet játszani Arni szerepét egy arra érdemes személynek.
Ez a kisgyerek nem az a kategõria. -
"Hiába a csilivili trükkök, nekem a Conan csak Arnold-al elképzelhető"
Tipikus begyepesedett, konzervatív gondolkodás. Én ha megnézem, akkor fogom figyelni, hogy mennyire élvezhető a film, és nem azt, hogy Conant játszó csávónak Arnie-ra kéne hasonlítani. Mert hát miért is kéne? Ilyen erővel ne nézzünk Batmant, James Bondot, Star Treket, Pókembert, Zorrót stb. mert jaj de rossz, hogy mások játszanak a folytatásokban.
Jó, hogy nem már a színész öregsége vagy halála után elvárjátok, hogy tilos legyen a szerepét másnak eljátszani. -
Hello.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy A harcos (The Fighter) c. filmet adták már a magyar mozikban? Port.hu szerint február 24-étől ment a mozikban, viszont én a miskolci Cinema Cityben nem láttam... lehet csak elkerülte a figyelmem.
Azóta várom, hogy hátha ott (vagy kisebb moziban újra) adják.
Köszi. :) -
sandor8206 #62629 jaja, akcióvonalon remekek voltak -
-
viizo #62627 "Szerencsére megöregedtek"
akció vonalon mindig is sokkal jobban bírtam a Schwarzenegger / Stallone / Willis vonalat, mint a mai nyálgép sz@rokat
kivéve talán a maiak közül Hugh Jackman és 1-2 karakteresebb tag...
úgyhogy nekem és még pár millió hasonló gondolkozásúnak ez jóval inkább rossz, mintsem 'szerencse'. -
Aztán miért? Mert Arnie olyan kurva nagy szinész, igaz?
Én személy szerint várom, mert a régi egy hányás mai szemmel, Arnoldról nem is beszélve, nem láttam olyan filmjét, amiben nem kaptam volna agyfaszt mikor próbált szinészkedni, kocka has meg nagy karban meg semmivel sem több, mint a mostaniak. Szerencsére megöregedtek, mert most nézhetnénk a rambó 9et, meg a terminator 12őt. Kurvára unalmasak már, a storyt meg miért ne dolgozzák fel... simán érhet annyit, mint a régi, csak nem lesz olyan eredeti, ezért majd jól lehúzzák, mert mindenki azt keresi majd a filmben, amit száz éve látott -
sandor8206 #62625 trailer alapján való ítélkezés az intelligencia teljes hiányáról tanúskodik
benyomás az kell, hogy érdekel vagy nem a film DE a kettő nemugyanaz -
titánok harca jutott eszembe egyből. kb. olyan fos is lesz... -
öööö nem. -
attól még szar már így trailer alapján is... -
sandor8206 #62621 nem remake -
Mi a szarnak ebből a klasszikusból remake? 
Ez a gyerek sehol sincs Arnold-hoz.
Hiába a csilivili trükkök, nekem a Conan csak Arnold-al elképzelhető.
-
sandor8206 #62619 teljesen jó, várós -
jaj ,nem baj hogy a srác szemtengely ferdülésben szenved erősen az a lényeg hogy kockás a hasa,ez a Hollywood tényleg hülyének nézi az egész világot... -
bocsásd meg nékik Arnie, mert nem tudják mit cselekszenek! -
Oszi #62616 Conan a barbár trailer -
xxxpaulxxx #62615 Szerintem nagyon bájos volt... ízlések és pofonok:) -
uuuu ez a film nekem nagyon nagyon nem tetszett -
Catfish
Nem tudom hol használjam a spoiler gombot meg hol nem ugyanis ez tipikusan egy olyan film ahol nem lehet nem használni :)
Nagyon nagyon tetszett abszolúte 10/10, mondjuk elég fars marketinget kapott hogy Spielberg akarta leforgatni meg ilyenek ,de ez így volt jó ahogy. A stílusára azt írják dokumentum film, hát nem tudom én inkább a kaland utifilmet mondanám talán az jobban rápasszol még ha a kamera kezelése az eléggé dokumentum film jellegű is. mindenkinek csak ajánlom!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Alapjában véve a film úgy indul hogy egy fotós és egy nagy rajongójának (8 éves kislány)aki festő és megfesti a fényképeit, tehát az Ők kettejük kapcsolatát akarja megörökíteni a fotós 2 munkatársai akik filmesek, de idővel egyre gyanúsabb dolgok történnek egész addig míg ki nem derül, hogy igazából egy notórikus hazudozó családos nő érez túlzott vonzalmat iránta és gyakorlatilag az egész kapcsolat hazugság. Rendes thrillerré alakul a dokumentum film, és ááhhhh... Eszméletlenül jó! Egy kis leírás
Idézet a filmből:
"Régebben a tőkehalat Alaszkától egészen Kínáig szállították. Nagy tartályokban tartották őket a hajón. És mire a tőkehal elérte Kínát, a húsa pépes és íztelen lett. Ezért egy fickó azzal az ötlettel állt elő, hogy ha a tőkehalakat ilyen nagy tartályokban szállítjuk, akkor rakjunk melléjük néhány harcsát is, mert a harcsától mozgékonyak maradnak a tőkehalak. Vannak olyan emberek, akik ilyen harcsák az életben, folyamatos mozgásban tartanak minket. Elgondolkodtatnak, életben tartanak. Köszönetet mondok Istennek a harcsákért, mert unalmasak és lusták lennénk, ha nem állna mellettünk olyan valaki, aki az uszonyunkat csipkedné." -
xxxpaulxxx #62612 Elveszett jelentés
Imádom Muray-t... egyike azon kevés színészeknek, akiken még akkor is mosolyog az ember, ha épp nem is csinál semmit:) Fapofával képes nevettetni... ez a tehetség:D Iszonyat jó színész...
Ez a film pedig nagyon szép volt... Szinte azt veszi észre az ember, hogy "nem szól semmiről" mégis odaszegez a képernyő elé.
Fantasztikus színészi játék, szép képek és egy kimondatlan szerelem, amitől végig izzik a levegő.
Picit a Mielőtt lemegy a napra emlékeztetettSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De akinek tetszett az a film, annak ez duplán fog!:)főleg a vége... bár ennek keserűbb volt... sokkal "gonoszabb" a vége szerintem.
8/10 -
es persze csak a budos niggerek kepesek behozni a moziba a 2 eves majmukat este 10 kor filmnezesre...ennel a jelenetnel sir, a masiknal a chipses zacsit rangatja ami utan megint sir mert az anyja elvette tole.................................... -
Fast Five
egesz jo lett. Persze vannak hulyesegek itt ott de hat istenem...
8/10 nek jo lesz a sorozatbol -
Szeptember elején még nyitva volt, decemberben voltam utoljára Csepel Plázában, de nem figyeltem. Mondjuk eléggé le volt durranva már rég óta, amióta nem a Cinema City viszi. -
Jungle #62608 pedig honlapjuk szerint már vetítenek újra
http://www.csepelcinema.hu/ -
Csak szexre kellesz
Újabb sablon rom. vígjáték, komolytalan sitcomba illő poénkodással(mozis hang még hozta is az alánevető effektet). Semmi extra igazából, csajjal filmezésre tökéletes. Mondjuk Kutchernek még jól is állt a szerep, de Pillangó hatás óta nem sok értelmes dolgot csinált ő sem. -
Nem számítottam semmire, de még annál is kevesebb volt. -
Fast Five :)
-
viizo #62604 jobb, mint amit az imdb pontszám sugall ;) -
xxxpaulxxx #62603 De a zenéje a mai napig a kedvenc Hans Zimmer művem:) -
Jaja, egy túlnyálas michael bay shit -
emberek ez a pearl harbor ilyen szar lenne? (imdb 5.5)
régen láttam már nagyon, de eddig egész jó emlékeim voltak róla, meglepett ez a pontszám -
csepel cinema tudtommal már vagy egy éve lehalt (felújításnak indult, de nem lett belőle semmi(?)).. legalábbis 2-3 hónapja még zárva volt