[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Catfish
Nem tudom hol használjam a spoiler gombot meg hol nem ugyanis ez tipikusan egy olyan film ahol nem lehet nem használni :)
Nagyon nagyon tetszett abszolúte 10/10, mondjuk elég fars marketinget kapott hogy Spielberg akarta leforgatni meg ilyenek ,de ez így volt jó ahogy. A stílusára azt írják dokumentum film, hát nem tudom én inkább a kaland utifilmet mondanám talán az jobban rápasszol még ha a kamera kezelése az eléggé dokumentum film jellegű is. mindenkinek csak ajánlom!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Alapjában véve a film úgy indul hogy egy fotós és egy nagy rajongójának (8 éves kislány)aki festő és megfesti a fényképeit, tehát az Ők kettejük kapcsolatát akarja megörökíteni a fotós 2 munkatársai akik filmesek, de idővel egyre gyanúsabb dolgok történnek egész addig míg ki nem derül, hogy igazából egy notórikus hazudozó családos nő érez túlzott vonzalmat iránta és gyakorlatilag az egész kapcsolat hazugság. Rendes thrillerré alakul a dokumentum film, és ááhhhh... Eszméletlenül jó! Egy kis leírás
Idézet a filmből:
"Régebben a tőkehalat Alaszkától egészen Kínáig szállították. Nagy tartályokban tartották őket a hajón. És mire a tőkehal elérte Kínát, a húsa pépes és íztelen lett. Ezért egy fickó azzal az ötlettel állt elő, hogy ha a tőkehalakat ilyen nagy tartályokban szállítjuk, akkor rakjunk melléjük néhány harcsát is, mert a harcsától mozgékonyak maradnak a tőkehalak. Vannak olyan emberek, akik ilyen harcsák az életben, folyamatos mozgásban tartanak minket. Elgondolkodtatnak, életben tartanak. Köszönetet mondok Istennek a harcsákért, mert unalmasak és lusták lennénk, ha nem állna mellettünk olyan valaki, aki az uszonyunkat csipkedné."