106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
bcrics #62719 Végső Állomás 5 trailer., hát ez adja:P -
Megdugnám a trailert. -
igéretes... -
Kipróbáltam de 40/17nél meguntam:D Most nem voltam ráhangolódva..agyam sem forgott úgy..azokat nem is nagyon tudtam amiket nem láttam. -
71 jó nekem :d -
xxxpaulxxx #62714 Az kedves:D -
volt már itt régebben, de sztem nagyon nehéz :D
vagy 20at tudtam csak -
csöves panda meg blokkolja a képet -.- -
xxxpaulxxx #62711 Ezt imádni fogjátok!!!
Filmkitalálós játék sziluettek alapján, amik tárgyakat ábrázolnak híres filmekből:)
Nekem 69/53ra sikerült:D
Nagyon ötletes játék:) -
Thor
Teljesen korrekt képregény-adaptáció! A film elején az akciójelenetek szó szerint odab*sznak! :)
Van egy-két apróbb hiba, de összességében lazán a jóféle képregénymúvik közé sorolható a film.
8/10 -
Xtro 1-2 5/10 kissé gagyi sci-fi a 80-as évekből.A 2-ben az alien nagyon hasonlít a Cameron-féle alienre-biztos hogy arról másolták. -
xxxpaulxxx #62708 Beszarok... ezek mit szívtak?:DD -
én meg ezen:D -
xxxpaulxxx #62706 Ezen felröhögtem:D:D
-
ja lol télleg -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ludacris küldte Gibsonnak, mikor először találkoztak: "mikor adod vissza Pataki Ati(!!!) kabátját?" -
az mi is volt pontosan? nem rémlik -
körözött bűnözőként nehéz villogni az utcán
-
a patakiattilás beszólás azért kurvagáz volt, meg Rock hangja sem jött be, de aránylag tényleg oké lett. -
a szinkron elég jó lett -
Eltart még egy darabig....mire lesz HD realese.....addig sajnos kimarad....két okból is.
Szinkronosan nem nézném meg...és a gyerek miatt a moziba sem jutok el :( -
viizo #62698 Devil (2010)
Öten egy bennragadt felvonóban, és valaki nem az, akinek mutatja magát. Kicsit thriller, kicsit természetfölötti, és az izgalomfaktor is megvan. Szerencsére a klisék is nagyrészt elkerülik, végre egy kiszámíthatatlan film - ha másban nem is, ebben látszik Shyamalan keze nyoma.
10/6
-
az első pár rész még nem üt, de a közepe felé átcsap kurva nagy ószomságba az egész. -
Spartacus: Blood and Sand
első rész után...hát nem is tudom, ez egyelőre egy gics parádé olyan 300módjára, de még bármi lehet belőle... :) -
na igen, aki ennyire a realitás talaján akar sétálni, annak inkább a Discoverys Ötödik sebességet ajánlom. ez akciófilm, tele túlzással, mint a műfaj legnagyobb jellemzője(megjegyzem a F&F sorozaté is). -
Nem lehet elhúzni, a két Dodge darabja "csak" 500 LE, megkérdeztek szakértőket, szerintük ez teljességgel lehetetlen. Bár pont az ilyen beakadós, bankonátrongyolós részekre mondták, hogy ha már egyszer egy ilyen súly megindul, akkor nem nagyon van előtte akadály, de ettől függetlenül az egész jelenet óriási túlzás, nagyon sokszor van olyan, hogy a széf teljesen az autókkal ellentétes irányba lendül, mégsem rántja be őket.
De nem számít ez, aki a realitásokra hajt, az egyrészt ne üljön be egy ilyen filmre, másrészt a 3. perc utánSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nyugodt szívvel fog kisétálni, mert ez nem az ő két órája lesz.amikor közlik, hogy a buszon ámokfutásban senki nem halt meg (a szinkron még rá is tesz egy lapáttal, mert ott azt mondják, sértetlenül megúszta mindenki) -
nem gondoltam hogy CGI, csak furcsa hogy közben betontömböket dönt ki meg épületeken át is csapatják vele és szinte semmi ellenállást nem mutat a széf, úgy mennek át vele autóval a városon át mint a kés a vajon.
de gondolom 2 muscle carral simán el lehet húzni, akár ha a pénzt is számoljuk a súlyban, csak na, ez amolyan "filmes túlzás" -
:O Köszi, ez jó nagyon, néhány helyen felkaptam a fejem!
Fast Five széfes mutatványa bőven beférne ide. -
kapcsolódik a témához, nem tudom, ismeritek e. -
Széfes jelentről olvastam most egy interjút az egyik trükkfelelős faszival, egy deka CGI nincs benne, megcsináltak mindent, csak értelemszerűen a széf nem x tonnás, hanem jóval könnyebb, mint amilyennek lennie kéne. Ezt bírom benne kurvára, hogy tanultak az előző rész hibáiból és minimalizálták a CGI-t... -
na megnéztem:
fast five
hűűű... hát ebben 1 csepp üresjárat nem volt. kicsit mintha az expendablessel keresztezték volna az eddigi részeket. nem csalódtam.
poénok ütöttek ,a csavarok is. az utsolsó 2 perc nem kellett volna, ezt így kerek egészként le is zárhatták volna. na de majd meglátjuk hogy belejött-e justin lin, de ez tényleg olyan epicre sikerült hogy nehéz lenne bárkinek is túlszárnyalni. na ja, a széfes jelenet fizikája kicsit érdekesen lett megjelenítve, de tuti hogy ideális technikai paraméterekkel kivitelezni lehet a valóságban is (valami hasonlót...)
és amúgy is: akinek ez nem jön be, az cibáljon inkább faszokat vagy játszon barbi babákkal:
-
most olvasom harmadik évad nem lesz már, amit nem is értek... -
Róma 1.-2. évad
nagyon jó kis sorozat, jó szövegek, történet, poénok meg az akkori erkölcs bemutatása is jol siekrült... a díszletek is nagyon szépek voltak, jol kidolgozottak, szóval bele tudta magát képzelni az ember a korba... egyedül a csatákat hiányoltam belőle, az első évadban nem is volt semmi jentős jelenet, szinte semmit nem tudtunk meg az akkori hadviselésről, a második évadban már volt egy nagyobb csata jelenet, de ez már nagyon hiányzott is hiszen ma már a discoveryn egy dokumentumfilmben is láthatunk ilyet, kár lett volna kihagyni több tizezer katona menetelését :) -
xxxpaulxxx #62686 Azért nem kell hozzá sok ész, hogy ezeket észrevegye az ember:P -
És mi van, ha én meg azt mondom, hogy a Fast & Furious sorozat soha nem az utcai versenyekről, jó nőkről meg az izmos pasikról szólt? Hmm? Sőt, nincs is F&F sorozat, csak egy - a név alatt gyártott - filmhalom, amiből válogatni kell: 1., 4. és most az 5. rész, ez a sorozat, a másik két epizód - azon túl, hogy szinte vállalhatatlan - csak kikacsintás, egy kis plusz (szerintem mínusz), és semmi több. Viszont az említett részek, amik a sorozat gerincét adják, sokkal inkább szóltak a családról és a betyárbecsületről, mint akármilyen utcai versenyről.
Csak ehhez már kell némi ész is, hogy a néző felfogja (bár ezzel nincs nagy gond, az utolsó két rész a legsikeresebb) mindezt.
Érdekes, hogy már "agyatlan" akciófilmek is kifognak az embereken.... -
egyáltalán nem, mondj az utóbbi időben nekem egy ehhez hasonló igazi akciófilmet, amiben nincs 1 óra üresjárat és a végén 10 perc akció -
-
sandor8206 #62682 nem láttam a filmet, de ja eléggé nevetséges lenne ha az 5. (majdan 6.-7.) részben is ugyanaz lenne :-) az általad említett dolgok -
talán mert felesleges 100x is eljátszani a "sztrítrészingben lenyomom a főellenséget, és elnyerem a bombanőjét is egyből" sztorit. ezek helyett megtömték a filmet akciókkal, míg kocsik, nők, meg száguldás pont annyi van benne, amennyi kell, se több se kevesebb. ez teszi tökéletessé, és ez emeli ki a többi rész közül, hogy végre "komollyá" válik.
de ha te bulákra, meg gyorsulásra vágysz, akk C kategóriában évente 20 filmet dobnak ki ebben a témában. -
BlackWolf #62680 Akár fogalmazhatnék úgyis , hogy ez már nem halálos iramban volt.. Rajongtam eddig az összes részért kölyök korom óta. Számomra ez viszont már nem nyújtotta azt az érzést, mintha összeöntötték volna valamelyik Ocean's résszel. Hol voltak a bulák?A versenyek?A nagy gyorsulások?drift?
A rendőr autóval való bohóckodás nemaz volt.