106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ha mar eppen Blade Runerrol van szo (RIP Hauer) Meglestem az eredetit 1-2 evvel ezelott es attol fuggetlenul, hogy mekkora kult filmnek van elmondva szerintem egyaltalan nem valami jo film.
Tegnap neztem meg a TOP GUN (1986) filmet. Ennek is nagyobb a fustje mint a langja. Rengetegen imadjak meg minden de egyaltalan nem nagy durranas a film. Sot! Eleg keves. -
Erdekes. En nem keverem a 13-100-t az ezer haromszazzal. Pedig mar joideje itt vagyok es napi szinten tobb emberrel beszelek 1000 dollar feletti osszegekrol. -
Meghalt Rutger Hauer RIP
mindig badass volt.
-
Sequoyah #102440 Beszeltel kint napi szinten magyarokkal?
Altalaban olyanoknal talalkozok ilyennel aki egyedul koltozott ki, esetleg angolul beszelo part talalt maganak, es nem is hasznalja a magyart. Aki a parjaval koltozik ki, es tovabbra is hasznalja a magyart, annak altalaban nincs ilyen problemaja. -
Jah ez ismerős :D Én meg 2000essel akartam fizetni a benzinkuton mer olyan szinu volt mint a 20as amire emlékeztem:D -
Én voltam egy ideig amcsiban és tényleg furcsa dolgokat produkál a magyar ember agya.
Mikor hazajöttem, hetekig nem tudtam visszaszokni arra, hogy ne azt mondjam pl. a thirteen-hundred mintájára magyarul, hogy tizenháromszáz. Rengeteg hasonló elszólásom volt és csak bámultak bamba arccal, mi a faszomat akarok, amikor azt mondom tizenhatszáz forint
-
jovohen mar lesz web dl -
A John Wick filmek valójában Keanu doku-k. :) (A videón a JW3-ra edz lövészetből, jól tolja.) -
Sequoyah #102435 Altalaban ahogy kikerul a mozikbol ugy egybol jon is ki DVD-re, meg mindenfele streamingre (amazon, apple stb...).
A Marvel Kapitanynal voltam igy vele hogy meg akartuk nezni neten meg az Endgame elott, de nem tudtuk mert meg ment a mozikban. De ahogy levettek ugy mar tudtuk is nezni. -
nem tarta vissza senki. Ugyanolyan időben érkezik, ahogy a hollywoodi filmek szokta. 4-5 hónap... -
Augusztus 13-at írnak gondolom a sparks is a körül jön ki.
-
lonvard #102432 Gyerekek, mikor jön ki az Avengerek utolsó része letölthető formában? :D A tököm tele van ezzel a Disneyvel, hogy ilyen szinten visszatartja. Úgy se nézem meg a moziban. Adjátok már ki!!!! -
Ha senki nincs korulotte magyar akkor ki tudja milyen lehet. Lehet te is sokat felejtenel. En is sokat felejtettem. Foleg olyan dolgokban mint mondjuk auto alkatreszek. Csomo dolgot nem tudok magyarul. Nem emlekszem ra mert nem magyarnak kell elmondanom allandoan, hogy mi a baj. Vagy alapbol angolul tanultam meg a nevet. -
Tuti, hogy nem. Az Avatar jobb film szerintem. -
Igazad van de teljesen kiment a fejembol. Mar tizenakarhany eve nem hasznaltam "milliardot". Ezenkivul az elmult napokban nem kevesszer irogattam le ezt amerikaiaknak. Ez folyik a csapbol is. Facebukon. 9gagen. stb.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2019.07.23. 14:38:33 -
Gondolom CSOCSO amerikában töltött évei vagy még mindig ott él nemtom, kicsit átállt az angolra a agya, nekem is van olyan ismerősöm hogy 20éve él külföldön és alig érteni hogy mit mond magyarul annyira elfeljette az anyanyelvét. -
Értsd jól! Persze, hogy egy filmről van szó, de azért ezt elég jól előkészítették x éven keresztül. Kb az összes eddigi Marvel film ennek az előzménye. Az Endgame "csak" besöpörte az elismerést :)
Szerinted, ha mindenféle előzmény nélül került volna a mozikba, akkor is ez lenne az eredmény?
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2019.07.23. 08:23:08 -
meg ott a billiárd -
A 2 milliárd dolcsit érte el, nem a 2 billiót... persze a milliárd angolul billion, de ha magyarul beszélünk, akkor ne a billion-t, hanem a milliárdot használjuk inkább, mert ez így megtévesztő, hiszen magyarban a billió nagyobb, mint a milliárd. -
1 filmrol van szo. Az endgame dontotte le a tronrol az avatart.
Mindketto film tobbszor lett kiadva a mozikban. Endgame elerte a 2 billio dolcsit 4 het alatt. Ez az Avatarnak 11 hetbe tellett.
Ezenkivul Endgame 87 napot volt box officeban az avatar pedig 238(!!!!!!!!!) napot.
Ezenkivul ha az inflaciot figyelembe vesszuk akkor meg sehol sincs rengeteg filmhez. Pl Gone In the Wind inflaciot figyelembe veve tobb mint 7 billiot szedett ossze! -
Sequoyah #102423 Murder Mystery (2019)
Netflixes hagyomanyokat tekintve ez is egy olyan film ami jo, de nem annyira hogy moziba keruljon:)
A tortenete egesz jo, eredeti, es nem kiszamithato, bar az hogy az ihletet honnan vettek az persze nyilvanvalo:) A karakterek jok, igaz sokszor karikaturaszeruen eltulzottak, amit valaki vagy viccsnek talal, vagy nem, nekem tetszett.
A film humora alapvetoen rendben van, vannak benne kifejezetten vicces jelenetek De a film legnagyobb negativuma hogy a humora elegge hullamvasut jellegu, sokszor leul a film es percekig nicns egy jo poen vagy erdekes tortenes ami fenntartana a figyelmet. Viszont amikor porog akkor elvezetes.
6/10 -
És még így is két kézzel kellett átlökdösni a cél vonalon, hogy meglegyen... :D -
Tízensok film után meglett az, ami az Avatarnak egyből :) -
-
Ebből a szempontból az Optimus vs Megatron, Starscream, Grindor fight a kedveltek között van. Bár itt is belesik abba a hibába, hogy folyton lemegy az emberek szintjére és onnan mutatja az akciót, ahelyett, hogy a nagy totálokra koncentrálna. Mikor úgy látjuk a harcot, minimál kamera rángással és relatíve lekövethetően, akkor az nagyon menő szerintem. Mondjuk sosem ez volt a TF sorozat baja...
-
Mentol #102418 "Mer' mikor láttál óriásrobotokat búnyózni?" - jó, mondjuk szart sem látni a vágások miatt...
"Mer' mikor láttál utoljára jó kis búnyós/lövős filmet a moziba'?" - már rég volt. -
Az emberek nagy(obb) része nem a bonyolultságáért, hanem inkább annak ellenére szeret egy történetet. De anélkül, hogy a történet összetett lenne, lehet szórakoztató.
John Wick-et pedig szerintem a jelenet-koreográfia és a "cool-faktor" miatt szereti a többség, amit a történet kiszolgál. Na meg Keanu lehet elkezdett trendi lenni már az első rész idején már.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2019.07.22. 08:00:42 -
John Wick & John Wick 2
Egynek elment. Vagyis kettőnek.
A felhajtást azért nem értem körülötte. Tisztességes iparosmunka, faék egyszerűségű történettel, tonnányi akciófilmes klisével és túlzással.
A film nézése közben ki is találtam egy meme-et, ahogy Bruce Willis a fehér trikójában mondja Keanu-nak, hogy én vagyok az apád!
Azért ilyenkor mindig meglepődök... imdb-n 7,4 és 7,5-ös értékelés. Mondjuk a Transzformerszel összehasonlítva, kb. egy kategória a történet, csak az utóbbi 5.2-őn áll...
Valaki mondja már meg, hogy a John Wick filmek miért vannak ennyire felpontozva mondjuk az említett TF filmekhez képest?
Nálam mind a kettő:
6/10 -
Midsommar (2019)
Nem gondoltam, hogy lehet überelni a Hereditary-t, de igenis lehet. Ez a film olyan, mint egy vászonra vitt rémálom, de a jó értelemben. Helyenként bizarr, aztán brutális, de végig baljós az atmoszféra, ami iszonyat jól van felépítve. A színészek is több, mint korrekt munkát végeztek, a film képi világa pedig mesteri és szép. Furcsa ezt mondani, de aki megnézi, az majd megérti. Ja, és sehol egy jumpscare, csakis atmoszféria építés, majd a pofádba tolt horror. Viszont ellentétben a hagyományos horrorokkal, ennél a filmnél félek majd este elaludni, mert tuti ezzel fogok álmodni... : / Ilyen hatást egyik másik "hagyományos", mostanában látott horror sem gyakorolt rám. Nálam egy erős 8/10
Kicsit olyan élmény, mint a Ház amit Jack épített. Rossz nézni, mert szörnyűségek történnek, de mégis jó, és muszáj, nem lehet levenni a szemed róla. Ari Aster elmebeteg.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.07.21. 23:49:26 -
csigafi #102414 Hát én még csak most jutottam el odáig hogy megnézzem a RAMPAGE c filmet. Szerintem nagyon jól sikerült film. A jelenetek is klasszul őssze lettek dobva. Érdemes megnézni azoknak akik hozzám hasonlóan halogatják :-). Kellemes csalódás lesz -
Nem hiszem, hogy jelent bármit is, de a The Mighty Thor storyline igazán fasza volt Fosterrel... -
Nyilván nem emiatt ültem be. Az, hogy nem tetszett, menet közben derült ki.
Reménykedem, hogy az új Thor majd visszaadja a bizodalmam.. -
akkor ez a bajod..
tudom, hiszen arra reagáltam. -
Azért Gomba-szintre ne süllyedj le... aki utálja a képregényfilmeket, de azért beül a moziba egy Marvel filmre, hogy aztán megjegyezhesse, hogy az volt a kedvenc jelenete, mikor valaki a végén felállt a székből és nyújtózkodott egyet. -
Én ezen rugózom:
A filmről meg már véleményt formáltam.
-
Nem tudom miért ezen rúgozól, teljesen érthető a film a többi nélkül, sőt. -
Az a baj ezzel az átkozott Mavel-moziuniverzummal, hogy össze-vissza ugrál az időben és térben, így az ember már lassan képtelen követni az eseményeket.
Eleve a Vasemberrel nyitottak, majd két résszel később már rég kinőtte önmagát. Össze-vissza ugrálgat időben és térben már már követhetetlenül. Eleve a Vasemberrel nyitott, de csak harmadikként Hulk után mutatta be az első Bosszúállót. Mert időrendi sorrendben nézi, de nekünk nézőknek meg mégis a Vasember kalandjai jutottak elsőként. Aztán hol Pókember, hol a Hangya, de még előtte befutnak a Galaxis Őrzői is, majd a Végjáték után még egy kis Pókember, meg előkerül hamarosan a Fekete Özvegy is majd jövőre..
Egy kicsit sok ez már ebből a világból. Talán bírtam volna még egy kicsit tovább is, ha nem kerül elő ez a "Drágám a kölykök összementek" lerágott csont, de jött. S hogy ne legyen egyedül, jött mellé még a Darázs is...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szerencsére van kinek ajándékoznom ezt is. Kidobni azért kicsit sajnálnám, ha már pénzt adtam ki érte... -
Men in Black: International
Lapos, unalmas. Ha ugyanezt leadták volna a régi figurákkal, akkor is max 1 ponttal érne többet.
3/10
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2019.07.21. 15:01:38 -
Szerintem simán hozta a marvel-es szintet, 6/10 szerintem
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2019.07.21. 12:30:43 -
Ant-Man imdb.
Ebben meg mi a tkm volt 7,3 pont?
Nézhetetlen, unalmas, talán a 3/4-éig szenvedtem, aztán feladtam.
10/0.