106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • kastil
    3.8as imdb értékeléssel azért kihagynám, még ha nem is nagyon szoktam figyelembe venni. mindenesetre köszi :)
  • Csaba007
    A folytatása hasonló :) S. Darko
  • PetruZ
    Season of the Witch (2011): Még éppen súrolja az élvezhetőség határát, legalább is az első fele még nézhető, vannak jobb pillanatai, de a második fele, és még inkább a harc a kolostorban... hát az nagyon rosszul néz ki. Maga a sztori is csak annyi, amennyi látszik, igazából sok értelme nincs, a szokásos Nagy Csavar nagyon picit pukkan (semmi meglepő nincs benne), és jó pár illogikus dolog is bennemaradt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pl. a démon miért nem gyújtja fel a könyvet, ahogy a többit is? Vagy csak simán felgyújthatta volna az egész épületet, ahogy pl. a rácsokat leolvasztotta. De már jóval korábban is megléphetett volna, miután megtudta, hová mennek. Vagy később a farkasokkal az egész csapatot elintézhette volna. Satöbbi...

Mondjuk 4/10 pár jó beszólásért, Ron Perlman-ért, és a maszkmesterek munkájáért, ritka ocsmányra tudták kihozni a járvány tüneteit.
  • kastil
    Hali!
    Tudnátok nekem a Donnie Darkohoz hasonló filme(ke)t mondani?
  • [HUN]Crassus
    igen! az,hogy ide linkeled a faszságot!
  • milly67
    Élő adásban cickó villantás SP-nek.. van még lejebb?
    http://tv2.hu/anagyduett/video/kinos-meztelen-rajongo-akarta-leteperni-sp-t
  • toysoldier
    a 2. évad elvileg 2012 január körül jön
  • jointo
    Nem szoktam bízni a folytatásokban, főleg, ha már ennyire sokadik, de ez tényleg rácáfolt minden félelmemre. Így kell új részt csinálni, anélkül, hogy az ember azt gondolja, hogy csak a "franchise"-ról akarnak újabb bőrt lehúzni, gondolva, hogy a cím eladja magát úgyis.

Szóval tényleg remek lett. A credites poénok meg nagyon ütnek mindig, a nép már megy kifele, aztán hoppá, menet közben jön még egy meglepetés Nem mai darab, de nekem talán legjobban ezekből a megoldásokból az tetszett, mikor a Holtak hajnalában belerakták a stáblistába a sztori végét, akkor is nézhettek nagyokat a hazafelé indulók

Jó egy-egy olyan film, ami felér a régi klasszikusok szintjére, és emlékezetes marad hosszú távon - manapság már kevés mondhatja el ezt magáról.
  • PetruZ
    71 Into The Fire (2010)
    Újabb dél-koreai háborús dráma, a koreai háború egy számunkra ismeretlen epizódjáról. 1950 nyár végére az északiak már majdnem a tengerbe hajították a délieket és a szövetségeseket, és az egyik döntő csatára a Nakdong folyó mellett került sor. A front egy félreeső része egy Pohang nevű kisváros elhagyatott, külvidéki lányiskolája volt, ahol 71 főiskolai, egyetemi önkéntes teljesített szolgálatot. A déliek a döntő csatát a folyónál várták, az északiak is oda összpontosították az erőiket, de egy speciális rohamegység Pohang elfoglalását kapta feladatul. A 71 fiatalember (közülük csak hárman vettek részt ütközetben korábban) puskákkal és házi készítésű robbanóeszközökkel 11 órán át tartotta fel a többszörös túlerőben lévő, tankokkal támogatott északiakat, míg megérkezett az erősítés.
    Nem volt rossz, a csatajelenetek szokásos módon ultrarealisztikusak (és persze kicsit túlheroizáltak), a köztes drámai rész viszont kevésbé érdekes, a nővérrel kapcsolatos dolgok, vagy a börtönből önkéntesnek jelentkező trió és a frissiben kapitánnyá kinevezett srác konfliktusa elég gyengécske, meg úgy általában se sok érdekes történik, de az elején a 10-15 perc, meg a végén az a kb. fél óra mindenért kárpótol. 7/10
  • Tikal #62753
    Már végig is néztem, jo volt ez az évad is, sok minden világosabb így... mikor jön a 3. évad? :)
  • SötétBarom
    Tucker and Dale vs Evil

Fasza. Egyszer kétszer még hangosan is nevettem. :D

8/10
  • Dean Winchester
    igen de ha bármi kérdésed van ajánlom a topicjat :)
  • xxxpaulxxx
    Fast Five

Hát tényleg igaz, amit mondtatok... ez tényleg nagyon ott volt!:) Amikor láttam a 4. részt, azt gondoltam az a legjobb, de ez még ezt is túlszárnyalta:D
    Végig pörgött, végig tele volt a szokásos adrenalinnal... ahogy ennek lennie kell:) A Diesel - Johnson páros egy filmben pedig EPIC:D
    A szinkron se lett volna rossz... viszont gyűlölöm, amikor magyar vonatkoztatású poénokat próbálnak elsütni egy amerikai film szinkronjában... (itt a Pataky Atis "poén")
    Ahogy pedig valamelyikőtök már említette... a credits poénját tényleg nem várta meg szinte senki, pedig megérte kivárni:D

Ez a sorozat tényleg kezd felnőni és várom a következő részt:)
    8/10
  • Marko001
    Most néztem meg én is, nagyon komoly. Van egy-két sírva-röhögős rész benne. :D
    9/10
  • Hegi90
    Szerintem tényleg kurva jó film lenn ha ezen a két dolgon még javítottak volna. Simán lehetne egy 9-es is. Ilyen akciójeleneteket nem láttam a Tripla X óta... Ha valaki el tud tekinteni ezektől a dolgoktól, akkor csak ajánlani tudom!
  • BlackWolf
    Én is valami ilyesmi véleményen voltam csak mondjuk
    6/10 re értékelném
    Aztán le lettem hurrogva , hogy agyilag vagyok kevés a filmhez:D
  • PetruZ
    Apróságok, főleg vágások után nem stimmelő helyzetek, kevés pisztolylövés után szaporodó lyukak, az elején a csónakra felkapaszkodós jelenet, a végefelé a kikötői öreg túl nyilvánvaló eltüntetése (és a srác hogyan jutott el a házba), a "takarítsd le a felső polcot" nagyon erőltetett megoldása (és egy későbbi jelenetben ugyanúgy ott vannak még a dobozok), a végén a benzinkutas jelenet, stb.
  • PetruZ
    Robin Hood (2010): A történet tetszett, a megvalósítás már kevésbé. A realisztikusabb, valósághűbb feldolgozás mindenképpen dobott rajta, sokkal jobban tetszenek az ilyenek, mint az x+1. egykaptafa legenda-remake-ek, viszont sosem voltam Ridley Scott munkásságának híve és ebben a filmjében sem kellett "csalódnom" - sőt, ez még mintha a szokásosnál is unalmasabbra sikerült volna. Pár jelenetet kivéve (elsősorban a két főszereplő csipkelődései) mindent láttunk már "valahol", a "gyerekes"-vonalat abszolút feleslegesnek éreztem, és a csaták is túl bénák lettek, nem éreztem semmi erőt bennük, túl sok apró hibácska szúrta a szemem. Mindezekkel együtt 6/10.
  • Hegi90
    Halálos Iramban: Ötödik sebesség

A trailer meg a hype alapján azért ennél többre számítottam. A párbeszédeken dolgozhattak volna még, az összes kimerült kb annyiban, hogy valaki szólt valamit Dieselnek vagy Rock-nak, az pedig megpróbált valami nagyon keményet visszaszólni, de annyira erőltetett volt az egész, hogy önkéntelenül is elhangzott a teremből 1-2 halk nevetés. Kicsit a régi Dallas paródiát idézte fel bennem. A széfes jelenetnél
    pedig egyenesen kényelmetlenül éreztem magam. Az a többszáz tonna úgy gurult mint egy bevásárlókocsi.
    És ne gyertek azzal, hogy ha nem tetszik, akkor nézzek Discovery-t, mert ez baromság. Expendables-nél, Bourne trilógiánál és még sok más akciófilmnél érdekes módon nem ráncoltam a homlokom. Egyszerűen jobbat is kitalálhattak volna, ez minden.
    Ettől függetlenül tényleg nagyon pörgős, látványos filmet kap az ember. Lehetett volna benne több tuningverda meg nő is.

7/10
  • fifi
    mik a logikai bakik?
  • Tatyla
    benne van a kampókezet alakító színész is már ez sokat dob rajta...
  • PetruZ
    The Mechanic (2011): Egész tűrhető darab, bár a nagy nevek ellenére is színtelen, szagtalan. Az akciójelenetek jók, a logikai bakikat meg jóindulatúan elnézzük... 6/10

Kill The Irishman (2011): Valós eseményeken alapuló sztori egy clevelandi ír fickóról, aki a '70-es években egyszerű munkásból lesz befolyásos szakszervezeti főnök és a szicíliai maffia verőembere, majd ellensége, akit többször is megpróbálnak megölni, de minden merényletet túlél - a legutolsót kivéve, persze. :) Inkább beszélgetős, drámai jellegű életút követős film, mint gengszter-akció, sok archív bejátszással. Nem volt rossz ez sem. Inkább a gond az, hogy elég rohanós, másfél órában ledarál több évet, és kihagy, vagy nagyon összesűrít fontosabb magyarázatokat a karakterek kapcsolatairól, ezért a néző senkiért sem tud igazán drukkolni és nincs kit nagyon utálni sem. A legtöbb karakter emiatt elég sablonos is. Azért 6/10-re jó volt.
  • vg
    Exorcismus The Possession Of Emma Evans

Egész jó ördögűzős film, legalábbis a történet jó, a kivitelezés is néha pofás. A főszereplő csajszi viszont csúnya és vacak színész, néztem volna valami Megan Fox kaliberű csajszit(bár nem értem miért nem a főszereplő csaj barátnője lett a főszereplő, de mindegy). A papot alakító színész viszont jól játszik. Egyszer érdemes megnézni. 6 pont

The Hit List

Ez is jó kis film de inkább D akció kategória, viszont a történet itt is jópofa. Na meg van benne Cole Hauser. 7 pont
  • Hegi90
    jaja, ha tetszett a BaS, akkor mindenképpen nézdd meg.
  • Tikal #62738
    Spartacus: Blood and Sand

pont ott lett vége mikor már kezdtem élvezni :)

8/10 ( A róma nekem egy picit jobban tetszett )

A gods of the arena az egy ilyen előzmények évad??
  • Megtörhetetlen
    Tucker and Dale vs Evil

Rég szórakoztam ilyen jól egy vígjátékon, ráadásul mind a 2 főszereplőhöz van kötődésem, ugyanis a Firefly-t is eszméletlenül szerettem illetve a Reapert is :)
    Ez meg ááhhh nagyon-nagyon csak ajánlani tudom, az elején mondjuk elég lassan bontakozik ki a vége meg talán kicsit túl van erőltetve de kb a közepén én sírtam, amikor beleugrott a faaprítóba az ááhhh :D:D Mindenkinek csak ajánlani tudom!!
    10/10
  • daver88
    Red

Nem tudom, vagy nagyon jó volt, vagy nagyon rossz...Akciójeleneteknék a hangok, látványvilág nem volt rossz, de a történet nem teljesen bontakozott ki előttem sem...

Ha jól értelmeztem, akkor arról szólt, hogy 1981-ben a mostani alelnök keze benne volt egy guatemalai falu kiírtásában, amiről azok az emberek tudtak, akik rajta voltak a listán. Ezért őket akarta levadászni, hogy nem maradjon tanú...(valami ilyesmi nem??)

5/10
  • xxxpaulxxx
    Nah még két nap!:D
  • viizo
    Sanctum

Ígéretesen kezdődő, az elején különösen gyönyörűen fényképezett, de a felétől középszerbe fulladó film. James Cameron kampánya ide vagy oda, és a helyenként jó ötletek ellenére nem fogott meg, mivel sajnos a legtöbbször sablonos, ráadásul a főszereplő srácot már az elején likvidáltam volna.

Richard Roxburgh volt egyedül, aki miatt végül kitartottam a hajnalig, a film végéig - ha ő nem lett volna, a film utolsó fél óráját mára halasztom, annyira érdektelenné vált a többiek sorsa.

10/5
  • wesker24
    Hát az lehet hogy a story-t nem irták meg jól de engem nem is érdekelt inkább jól szórakoztam rajta már már tiszta Jackass stilusba ment át !
  • Tyler1
    öcséééééééééééém Fast Five credit!!!!!!!!! júúúúúú mi lesz veled Toretto?:D

(magyar kibaszott mozik meg elmehetnek a jófaszba, hogy nem lehet ezeket megvárni)
  • wesker24
    izlések és Pofonok amugy nem tudom mit vártál a második résztől amikor az 1-nek ugy volt vége hogy Statham lezuhan a földre aztán Finito !

Valahogy kellett lennie 2 résznek ki kellett találni valamit hogy újra visszahozzák !
  • zaki
    golyózápor is nagyon tetszett, machete még úgy ahogy elment, de a crank 2 nálam kiverte a biztosítékot.
  • wesker24
    Ez igaz hogy a Crank 1 fényévekkel jobb volt de azért a Crank 2 se lett olyan rossz habár az 1-et nem közeliti meg de nem is lett olyan pocsék se !
  • zaki
    elvonatkoztam a valóságtól, az első rész nagyon jó volt, de a 2. rész mintha az első rész paródiája lett volna, borzalmas volt.
  • tommygear
    crank 1 fényévekkel jobb volt állapodjatok meg ebben
  • wesker24
    A Crank 2 mint szar film te nem vagy eszednél 10/8-as film !

Ugy kell nézni a filmet hogy az illető el tudjon vonatkoztatni a valóságtól nem kell benne a realitást keresni !

Ilyen volt a Shoot EM Up is (Golyózápor) azt se kellett komolyan venni és mégis milyen jó film lett !

Vagy vegyük a Machete-t ! Azt is eleve ugy kell nézni hogy nem nézzük benne a realitást és már egyből milyen jó film !
  • ROCKnROLLA
    Te beteg vagy. ISTEN VOLT!
  • zaki
    remélem soha az iszonyatosan gagyi 2. rész után.
  • dragon11
    vlki nem tudja mikor jön a crank 3?