106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Csaba007 #62919 Red riding hood(2011)
Nos, aki utálja a Twilightot,az kerülje el ezt is,mert nagyon hasonló.Szerelem,nem lehetek veled,de mégis,de most én nem akarom,de van egy 3.személy,meg egy farkas is.Az egész arról szól,hogy van egy farkas aki öl, és vajon ki lehet az.Eléggé vontatott,meg gyenge is,bár például ez a rejtélyes falu,erdő hangulat jól elvolt találva.Az tetszett.Igazából teljesen felesleges volt bele erőltetni a klasszikus piroska történetet.
4/10 -
viizo #62918 May Payne
Mint a játék első két részével játszó ember, némi elvárásom azért lett volna a filmet illetően - de sajnos a játékből adaptált filmek többségéhez hasonlóan ez is igen gyenge lett. Egyszerűen nem is értem, hogy nem lehetett elkapni a hangulatát a játéknak - csak le kellett volna koppintani a Sin City-t, ott maximálisan megvan komor, dark, stilizált Max Payne hangulat.
Ezzel szemben kapunk egy komolyan nem vehető főgonoszt [Amaury 'Fernando Sucre' Nolasco aranyos fiú, ki hiszi el hogy ő komolyan rosszalkodik?], és egy sablonos bosszútörténet. A hó az ugyan mindig hullik, de a játékban szinte rendszeres gun fightokból és slow motionökből az egész film alatt 2-3 ha van.
Mark Wahlberg egy normális történettel és jó rendezéssel lehetett volna jó Max Payne - de így nem az.
10/4 -
Of!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nyomdában vagyok gépmester. Igen sok szabadidővel!(: -
az lett volna a masik, bar ilyenkor jon az, hogy persz persze :D (vagy most csak hulyulsz? :D) -
xxxpaulxxx #62915 Moziban dolgozik:D -
pedig az volt a tippem :D -
Olyan helyen ahol a munkám mellett erre is van időm. 
Nem biztonsági őr vagyok.
-
hol dolgozol? :D -
Azt kell, hogy mondjam majdnem ugyanilyen érzések fogalmazódtak meg bennem tegnap este a film megnézése után.. Gyengusz volt. 4/10 -
Csaba007 #62910 Az Unknown szerintem is gyengére sikerült. Én olyan 4/10-et adnék rá. -
Én ma éjjel készülök nézni melóban.
Amit tudok róla idáig , kíváncsian várom hogy milyen lesz. -
Unknown
Vontatott az eleje, a vége meg kiszámítható, a kettő közötti részt meg mindenféle rossz csavarral próbálták feszültebbé tenni, hát nálam nem sikerült. Akciójelenet talán 2 van benne, ami értékelhető, és azért majd' 2 órában ez nem jó arány. Sajnos itt Neeson egy puhapöcs volt, és mire magára talált, vége lett a filmnek.
Egyszerűen unatkoztam na, 5/10 -
ott amerikában megkérdeztél mindenkit? :)
http://www.reuters.com/article/2010/01/09/us-headache-3d-idUSTRE6080XO20100109
a probléma létezik és nem ország specifikus :) -
Bronson
Hát elég egy fura film volt, de tetszet.. Tom Hardy kurvajól játszotta az őrültet. 7/10
Chopper
Hasonló mint a Broson, de ez jobban tetszett, élvezhetőbb volt szerintem.. Eric Bana ahogy Tom Hardy is, zseniális volt.. 8/10
Fryday 13th
Kurva gyenge film volt, ennél egy kicsit azért többre számítottam.. Bár sejtettem, hogy nem lesz egy nagy eresztés.. 4/10 -
vass17 #62905 Valószínűleg semmit, usa-ban is és itthon is voltam 3D-s moziban, ugyanaz a technológia, nálam mindig előjön szemfájás és ebből adódó fejfájás. Egyébként ha utánanéztek, nagyon sok ember szenved ettől.
Gondolom, hogy szemfüggő a dolog, nekem pl. a bal szemem tökéletes, a jobb viszont 0,5-el rosszabb, szóval nincs szükségem szemüvegre, de 3D nézéskor valószínűleg kijön a különbség és pár perc után elkezd "szúrni" a szemem.
Egyébként szerintem se tökéletes a technológia, a kék-piros szemüvegnél biztosan jobb :D, de remélhetőleg lesz ennél kényelmesebb is. -
Szerintem nem annyira bonyolult egy filmet nézni, hogy még külön 3 napos oktatás keretében tanítsák meg, hogy hogyan nézzük a vásznat.
Nekem annyi a bajom, hogy a harmadik filmnél már nem találtam annyira érdekesnek a 3D-t, hogy 2-szer annyit fizessek a jegyért. A normál 3D felejtős, és szerintem itt a többség arról is beszélt. Az IMAX teljesen más tészta. Az tényleg jobb. Ott eleve már a vászon is beteríti az egész látóteremet és a 3D is jobb(-nak tűnik). -
xxxpaulxxx #62903 Amcsiban laksz?:O De jó neked!:) -
Nézd meg Angry Joe 1-2 film review-jét :D -
Rite (Ritus)
ordoguzos film.... ugy se lattam ilyet mar ezer eve. Jo volt, pontozni nehezen tudnam. Aki ordoguzos filmet akar nezni az nezze meg. Ilyesztgetos filmre vagyoknak nem a legjobb valasztas.
vegen a neveknel mindenki magyar volt! -
en imadom a 3d filmeket. az AVATArtol az IMAXban lepeteztem! foleg az ejszakai vilagitos jeleneteknel. -
itt amerikaban senkinek nincs baja a 3d tol.. nem tudom mit csinaltok rosszul ott... szvsz az a baj hogy mindig mast akartok nezni nem azt ami a fokuszban van. -
12 Angry Men
megérdemli az imdb 6. helyet. -
Red
Hát igazából nem erre számítottam. Azt hittem, hogy egy rendes kém film lesz, amibe a nyugdijas öregek megmutatják a fiataloknak, hogy is kell ezt csinálni. Annyiban kaptam mást, hogy nem egy rendes kém film hanem egy türhető kém mese/leányregény volt (ahogy a végén meg is jelenik az egész könyv formában). Szóval könnyed, szórakoztató, komolyan venni tilos.
Csak kevés kínos pillanata volt, azt meg az első 15 perc lazán feledteti. -
xxxpaulxxx #62896 Jóó... de az szimplán poén volt a kék-piros lencsével... de EEEZ? Ráadásul egy csinos csajon:DD
(szőke volt
)
-
hát mert 3D-ben akarta látni az egész világot
amúgy a Vissza a jövőben első részében is 3D szemüveget hord Biff egyik haverja :)
-
biztos stereo vaksaga van, de igy megoldotta
-
xxxpaulxxx #62893 Én nemrég láttam olyan csajszit, aki napszemüveg helyett hordott 3d szemüveget... nah az mi?:D -
nem -
Unknown
7/10 -
vass17 #62890 Én nem vagyok szemüveges, de egyszerűen nem tudom elviselni a 3D szemüveget, mivel rövid időn belül elkezd tőle fájni a szemem.
Más is tapasztalta ezt? -
jamamura #62889 The Hangover, Part II. Még egyszer hátulról, csak kevesebb érzéssel. -
viizo #62888 Ausztrália / Australia
Az első 3/4 óra után majdnem kikapcsoltam.. Vmi jó kis 18-19-ik századi lovaglós-kocsmázós-pisztolybárbajos-ekhósszekeres filmre számítottam, erre itt másról sem volt szó, csak marhákról és azok tereléséről. Viszont mikor már nem is számítottam rá, egyszercsak mégis beindult a film (marhák vs szakadék), és onnantól már nagyobb lett a tét, jóval élvezetesebb a film. Lassan kibontakozó, szépen fényképezett mozi, de sokmindenbe belecsap, és az átürő erő hiányzik - nekem sokáig inkább csak egy durva költségvetésű tv-filmnek tünt.
Nicole Kidman megbízható iparosként hozza a figurát, Hugh Jackman pedig az ausztrál akcentust - szintén jól. Tetszett, hogy az összes főbb szerepet ausztrál színész vitte, és a Koktél óta nagy kedvenc Bryan Brown-t is belevették.
10/6
-
The Tunnel
Ez egy tényleg fasza kis Ideglelés klón lehetett volna Sydney város alatti csatorna és alagút hálózatában bolyongva, de szerintem alaposan elcseszték. Kezdve, hogy az első 20 perc teljesen unalmas és érdektelen... [Innentől spoileres lehet]---> De a legnagyobb gondom a dokumentumfilm jellegével van, amivel véleményem szerint szétbarmolták a film dinamikáját és hitelességét. Lehet érdekesen hangzik, hogy pont a dokufilmes, túlélők a kamerába elmondják a szemszögüket dolgot tartom hiteltelennek, de úgy lett volna igazán jó, ha kommentálásuk nélkül, meg mutogatásuk nélkül, csak simán az átadott filmet vetítették volna le... izgalmasabb, hangulatosabb meg sejtelmesebb is lett volna, és nem tudnád már az első percekben, hogy ki fogja túlélni... (jajj a két beszélő biztos túléli, minek izguljak értük?)
Pedig ezen ezen az egy nagy hibáján kívül tényleg pofás kis kézikamerás film (lett volna).
5/10 -
Sweatshop 2/10-Már megint egy hegesztőmaszkos brutalítás 0 történettel.Csak fröcsög a művér és loccsannak a műfejek,annyira klisészerűek már ezek a Hotel és Texaszi láncfűrészes filmek...ha legalább van egy kis történrtr mint a Halálos Kitérőnek pl. akkor nem zavar a hentelés,de csak így értelmetlenül ez így silány. -
Season of the WItch
Korrekt kis szerepjátékosoknak való film. A végén már kissé tán gagyik a trükkök, de ki nem szarja le. A szereplők jók, a sztori abszolúte 1xű, de pont illik ide. Korrekt film.
Nekem simán 7/10, vagy több, dehát mi nap mint nap élük át ilyesmit partikon... :DDD Nektek mit ér, azt nem tudnám megsaccolni. -
xxxpaulxxx #62884 Ray
Hát komolyan nem láttam még rossz zenés/életrajzi filmet... és ez is csúcsszuper volt!!! Imádtam minden jelenetét! Fantasztikus zene... rákenról életmód és mégis végig nyomaszt a film alap konfliktusa/drámája...
A visszaemlékezős jelenetek, amiből megismerjük Ray gyerekkorát, pedig egyszerűen fantasztikusak:)
Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti az ilyen stílusú filmeket!!!
8/10 -
Az Avatart Imax-ban néztem, szemüvegben, nekem nem volt kényelmetlen, biztos függ a szemüvegtől is. -
én is keveslem az imdb 7-et, siman 9es a film -
Én is így vagyok ezzel!
Már a Kémkölyköknél sem tetszett a 3D, és most sem fogott meg. Nálam film 2D-ben a menő:D -
én is szemüveges vagyok de kontaktlencsét is használok,esetleg próbáld ki azt,nekem eddig semmilyen 3d filmmel nem volt problémám