106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Csaba007
    The Ward

Elég jó kis misztikus/horror valami volt.Teljesen lekötött,bár a vége szerintem túl egyszerű lett,én valami nagyobbat vártam,aztán csak ennyi...Egyszer megnézhető.

6/10
  • Csaba007
    A Dilemma

Elég gyengus volt szerintem,vígjátéknak készült,de alig volt benne poén...:) Channing Tatum viszont valami hatalmas volt benne,alig van vagy 3 kis jelenete,de szakadtam amikor verekedtek :D Csak miatta nézzétek meg.
    "Kinyírtad a halam" XD

Csak miatta nem tudom lehúzni nagyon.
    6/10
  • Davidus
    Unknown 5/10
    kicsit erőltetett de nézhető

I am number four 4.5/10
    nézhető de a gecik nagyon bénák

Tron: Legacy 6.5/10
    nézhető de csak a látvány meg a hang miatt nem 5 pont(+fél pont mert nem remake)
  • precision
    nem szabad trailert nézni :)
  • viizo
    Red Riding Hood / A Lány és a Farkas

Piroska feldolgozás a Twilight rendezőjétől? Ez sok jót nem jelent a mozinéző férfiaknak..
    Viszont annyira mégsem volt rossz, mint vártam. Szerencsére az egészen érdekes, sötét és fullasztó fantasy környezet, valamint Gary Oldman sokat dob a filmen.

A főszálban sok meglepetés nincs, Twilight utánérzés, szenvedő szerelmesek, és úgy mellékesen egy farkas is néha megjelenik, mészárol egy kicsit, hogy fél óra múlva ismét ugyanezt tegye.

A tinilányok egy részének biztos bejön, de aki a Twilight-tól kiütést kap, ettől is azt fog.
    Én helyenként kellemesen csalódtam, emiatt lehet kissé túlértékelem - de határozottan jobb, mint a twilight.

10/5.5
  • jamamura
    X-Men: First Class. Túljelentkezés.
  • CSOCSO
    Shutter Island

nekiultem megint. 8/10!!!!! Talan csak az hianyzik a 9/10eshez, hogy ne lehessen levagni felig a veget. Jo fele film!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    sajnos mar a bemutatobol egyertelmu volt, hogy Dicaprio ra fog jonni hogy o is beteg, de szerencsere volt benne csavar is, szal zsir!
  • Victor1103
    I am number 4

Egynek elment, de...

Negatívum:
    -nyálas romantika
    -gagyi müanyag fegyverek
    -minden dobjunk bele katyvasz történet és lények

Pozitívum:
    -utolsó 20 percben látványos effektek
    -eléggé folyatatás gyanus szóval remélhetőleg az jobb lesz

Film 6/10
    Utolsó 20 perc 9/10
  • kanduhr
    thx
  • Világpolgár
  • Tikal #62989
    wordpress
  • kanduhr
    Egyébként meg kibaszottul nem egyszerű egy alap motor nélküli oldalt csak úgy összeszarni. Felhívást elolvastad?
  • kanduhr
    Apád verhetett volna beléd némi jó modort, és örülj neki bazdmeg, hogy valaki/k ingyen cikkezik/nek a filmekről. Ha meg nem érdekel a téma, akkor verd ki a tükör előtt.
  • xxxpaulxxx
    Halálosabb iramban

Sosem láttam végig a filmet, meg mindig csak így részleteket kaptam el belőle... Most végignéztem és nem volt rossz, bár azért a 4-5nek a nyomába se ér:D
    6,5/10

Stand by me

Régóta meg akartam nézni... jobbra számítottam, sokkal... Nem volt nagy szám a story és nem értem miért szeretik annyian...
    Egynek elment/10

Jah és a főszereplő srácot komolyan kicserélték a film közepén?:DD
  • Montanosz
    Tune for two

- hát nálam az év rövidfilmje)) -
    10/10

• Tatyla
    így van nálam is a top 10-ben benne van simán
  • REALista
    A téma igen de attól még teljesen más.Olyan kb mintha mondjuk a Kiképzést hasonlítanád össze a Beverly Hills-i zsaruval...
  • xxxpaulxxx
    A legjobb sci-fi volt manapság, de azért ott annyira mégse gonoszak az ufók:D (vagy csak rég láttam:P)
  • Guren
    rohadtul hasonló a téma, de mindegy. ha a district 9-on bealudtál, akkor nincs miről beszélnünk.
  • Totti5
    Bealudtam rajta, de az hogy jön ide??? teljesen más.
  • Guren
    akkor nézd meg a district 9-t
  • precision
    egyáltalán nem viccelek :)

#62975: egyetértek :)
  • REALista
  • Tikal #62976
    jól mondod, szórakoztató, a sok hülyeség :D
  • Totti5
    Azóta sem láttam még csak megközelítőleg olyan szórakoztató alkotást ebben a téméban.
  • Tikal #62974
    viccelsz ugye? mikor kijött a film talán ütött, egy kicsit.. de egyébként ultra gagyi :)
  • Guren
    Támad a Mars!
  • PetruZ
    Battle: L.A. , The Blob (régi, de máig jó), Evolution (határeset, de szintén jó), Returner, District 9, ...
  • Willenbrock
    Xtro nem rossz sorozat csak régi,mondjuk a 4-et még nem láttam.Mai szemmel nézve azért már gyenge az első 3 rész.
  • Mentol
    Hi,

Látta már valaki a The Big Bang című filmet? Milyen lehet?
  • vg
    Legalább évi brutális 3000 forintot rákölthetnél, és vehetnél egy normális .hu domaint, ha már ingyen akarsz másokat írórabszolgaként kihasználni...
  • precision
    Függetlenség Napja

the best.
  • kanduhr
    XTRO 1-2-3, Életerő,
  • Willenbrock
    Tud valaki ajánlani gonoszufós filmet? Most ilyeneket kezdtem gyűjteni :)
  • kanduhr
    A Horror Geeks cikkírókat keres!
    Ha kedved támadna megosztani a véleményedet, vagy szimplán értesz a htlm szerkesztéshez, esetleg egyedi ötletekkel színesítenéd az oldalt, akkor vedd fel bátran a kapcsolatot velem. Profil bővítés sincs kizárva!

Honoráriumot nem tudok biztosítani, hisz non-profit oldalról van szó, azonban egy év alatt több mint 20ezer egyedi IP címről érkezett látogatás, s gyakorlásnak is kiváló lenne az alkalom, ha később komolyabban is szeretnél foglalkozni az írással.

Horror Geeks
  • kanduhr
    A lány és a farkas; 1/5

John Carpenter The Ward - 2/5
  • Police88
    Thx a Kill the Irishman tippért nekem nagyon bejövős volt a film, bár jó h nem olvastam végig a kommented (kicsit spoileres). Sztem nem volt probléma a hosszával nekem vhogy hosszabbnak tűnt, bár az ilyen filmeknél azt kívánom bárcsak ne lenne soha vége :D.
  • Reg5
    Jobban jártunk volna. Csináltak egy kis műbalhét, de különösebb értelme nem volt. Én olyan 6/10-re értékelném, a CGI baszott jó, maga a film viszont kissé unalmas.
  • Sir Quno Jedi
    Asszem lesz kettő, hiszen csak most kezdődik és még van pár szám amit be kell szerezzenek (ott van mindjárt num5 :D).
  • Police88
    Jaja, egynek elment, látvány az adta. Van vmi hír folytatásról? Mert nekem elég trilógia gyanúsnak tűnt a befejezés...