106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Rash87
    Sztem jó lesz v. kitudja,de előzetes számomra tetszett.
  • tigeroo
    a sorozat megerőszakolása?

• szucsy89
    Engem nyugodtan 'szivathat' Nolan még pár ilyen filmmel :)
  • ZilogR
    a fordított kronológia pedig semmiféle feszültséget nem tudott kihozni a sztoriból, [...] minden jelenet vminek az előzménye, amit az utána következő magyaráz meg.

Én kimondottan utálom a Memento-t, ellenben olyan kevesen veszik észre, hogy a fekete-fehér jelenetek időrendben, míg a színesek időrendben visszafelé követik egymást, ráadásul egymás közé bevágva.

Az Inception óta tudom, h Nolan csak szívatja a jónépet (valóság vagy álom??) és mint írtam is valahol, szépen le fog róla szokni, ha betonarcú tökös gyerekek egy utcasarkon berángatják egy sötét üvegű terepjáróba és egyenként csípik le a lábujjait harapófogóval, ha nem nyögi be, mi is a "megoldás" a filmjei végén.

A Tökéletes trükk pazar: 10/10
  • kastil
    akarommmmmm
  • tigeroo
    október/november körül várható kb
  • TaRka0107
    Szevasztok! Tudom hogy nem ide tartozik, de mikor jelenik meg a Halálos Iramban 5 DVD-ben?
  • Benevolens
    én untam 5/10
  • Csaba007
    A 23-as szám

Nekem tetszett,bár eléggé gyenge kritikákat kapott.Jim Carrey jól játszott a komoly szerepben is. El sem hiszem,hogy majd 50 éves:( Nekem bejönnek ezek a misztikus filmek,kár,hogy kevés van belőlük.Teljesen lekötött végig,izgalmas is volt,és szerintem kicsit sem volt kiszámítható.Bár nagyon egyszer nézős,de ez nem is baj.Ajánlós darab!

6/10
  • tigeroo
    szerintem CAM pont jó választás volt a női szerepre, pont olyan tenyérbemászó és ellenszenves a feje (a mátrixban is).

pearce is tökéletes volt a szerepre, szerintem kurvajól játszotta a magabiztosságtól mentes embert. (gondolok itt az éttermes párbeszédre, ahogy faggatózik, majd' reszket a hangja szerintem teljesen átjön az átlagember a játékában.)
  • Benevolens
    jaj, nézze már meg valaki a Blue Mountain State-et, hogy tudjak kivel beszélni róla :P
  • xxxpaulxxx
    Sok közös vonásunk van... így ez is:D Nekem is az egyik kedvenc filmem (top 10ben benne van, de lehet, hogy 5ben) emlékszem, amikor láttam megnéztem még 3szor... mindig tátva maradt a szám:)

A csaj tényleg irritáló picit, de a főszereplő szerintem jól játszott... Bale meg azért nem lett volna jó, mert bár illett volna a filmbe a balta arca, de azért nem kaphat meg ő minden szerepet:D

No mind1 Tyler... ízlések és pofonok!:) Lehet meg kéne nézned még1x... emlékszem én a Harcosok klubjával (ha már Tyler:D) voltam így először, de másodszorra már nagyon is élveztem:D
  • Szabi84
    Mostanság néztem én is, a befejezés tetszett, volna ha nem láttam volna a Borune-t, ami ebben a témában sokkal jobb.
  • viizo
    Unknown / Az Ismeretlen Férfi (2011)

Liam Neeson elvesztette a személyazonosságát, és a Taken / Elrabolva után ismét bedühödik egy kicsit.

Érdekesen induló, és érdekesen végződő thriller - szerencsére néha csavarnak egyet a sztorin, hogy ne fulladjon unalomba.

10/5
  • viizo
    women powa!

:D
  • Csaba007
    And soon the darkness

Nem volt annyira rossz.Nézhető.Bár már kezdem unni,hogy az ilyen filmekben a férfiak bénáznak,a nők meg legyepálnak mindenkit.

6,5/10
  • doktor tarhonya
    jah, csak a flashblock szarakodott, úgy látom, na mind1, sry :D
  • doktor tarhonya
    mi a fasz, miért rakta spoilerbe? :O
    na mind1, ittvan rendesen:
  • doktor tarhonya
    Kis off: a sok gagyi horrorfilm helyett, ajánlom a Marble Hornets c. "filmet".
    Itt az nulladik Entry-je, a 41-ből, semmi sem történik benne, csak leírja a történetét az egésznek:
  • Zephyr Retiring
    a mágus.
    úgy volt, hogy meg sem nézem. a kosztümös filmek nem épp a kedvenceim..
    de aztán, mivel edward norton-ban eddig még sosem csalódtam, mégis csak belekukkantottam..
    tudom, hogy csak mese. mégis lenyűgözött.
    egy film a mágiáról, a szemfényvesztésről és a megmagyarázhatatlanról..
    minden percét élveztem.
  • Tyler1
    Forráskód

Többször nézős, ötletes(!!!) sci-fi lett, izgalmas, pörgős, és feszült...persze csak az akció részek. Minden más kicsit kidolgozatlan, és vontatott(gondolok is a forráskód elvére, és a "valóságra"), végső soron pedig már-már kényelmetlenül romantikus is, ami nem jó pont ennél a műfajnál. Egy esti filmezéshez azonban kiváló, társaságban, egyedül, asszonnyal, állni fogja a sarat, de nem egy hanyatt vágós darab.
    7/10
  • Benevolens
    és ha sorozatot is lehet, akkor Blue Mountain State 10/9 bár a részek elég változóak. az 1/12-es a legjobb
  • Benevolens
    fúú, Vektor 10/10, a műfaj királya, maximálisan. Egyszerűen imádom
  • Kmarha
    Trucker and Dale vs Evil:

Ez kegyetlen! :) Fél időnél abba kellett hagynom, mert olyan hangosan visítok a röhögéstől, hogy lakótárs reggel meg fog ölni :DDD Az év horror-vígjátéka (mondjuk nem tudom készült e egyeltalán mostanában e műfajban bármi is).

Hatalmas fricska a tucat horrorok felé :) Zseniális.
  • tigeroo
    karib 4

4en voltunk összesen a teremben :D

hozta a 2-3. rész hangulatát. akinek meg már azok se jöttek be az ugyanúgy lehúzhatja. ugyan az a mese csak más történet (pörög tovább), semmi extra, azt kaptam amit vártam. a régi karakterek odatesznek még mindig (barbarossa pl. nagy arc), de az újak is jól lettek megírva.
    külön tisztelet Ian McShane-nek, feketeszakállként tényleg maga mögé utasította sparrow "tekintélyét"

többször nézhető (de éves szintnél ritkábban)
  • Bucser
    Hát a hanna egy olyan üres film, hogy az hihetetlen...

Az eleje egész jó, de 30 perc után leül és tovább fel sem áll...

nem tetszett...

4,5/10 Eric Bana miatt.
  • Tyler1
    tökéletes trükkel semmi gond nincs, nagyon jó film.
  • Csaba007
    Tudom,hogy nem ö írta,de ő rendezte...
    Mivel én az eredet és az inception után néztem meg őket,így nekem azok utána voltak nem előtte...
  • Benevolens
    nekem a tökéletes trükk 10/9
  • Dynamic
    "a fordított kronológia pedig semmiféle feszültséget nem tudott kihozni a sztoriból"

A fordított kronológia tökéletes eszköz volt arra, hogy menet közben félreérthetővé és nehezen kibogozhatóvá tegyék a sztorit, miáltal könnyebben belehelyezkedhetünk a főszereplő állapotába és "látásmódjába".
  • Megtörhetetlen
    Megnéztem ezt a Red riding farkas meg piroska vagy mi a szöszt...
    Háááátttttt szerintem szar, de szerintem a twájlájt is szar volt tehát lehet az a gond, hogy ha vámpír avagy vérfarkas akkor legyen hentelős... De ne a 45. percben történjen az első felbukkanása...
    Kb 40 perc az elején dög unalom végre egy jelenet ami kicsit felfrissítené az egészet és nem az van hogy na melyiket válasszam de még azt sem fejezik be mert felbukkan a farkas.... És ez az álmában beszélgetés a ... Ez röhejes, meg az egész film...
    Barátnővel maximum egyszer végigszenvedős egyébként kerüljétek!!!

3/10 /mert biztos van rá igény személy szerint 0 :)/
  • tigeroo
    nekem egyik kedvenc filmem.

na és mivan a tökéletes trükkel?
  • kanduhr
    Halloween 1978 - 5/5
  • Guren
    az Insomnia-t nem ő írta.
  • Tikal #63045
    mivel nem az eredet meg a sötét lovag után csinálta, hanem szinte első filmje :)
  • Blasta
    segghulye vagy a filmhez, irány a krumplifold!
  • Tyler1
    na majd azt is pótolom, Pacino miatt főleg :)
    mindenesetre én a "fiatalabb" generáció egyik legjobb rendezőjének tartom Nolant, az első betmenje óta nálam mindegyik filmje betalált, de ez a (sokak által legnagyobb alkotásának tartott) Memento, keményen megbukott.
  • Csaba007
    Szerintem sem 10/10 :)
    Amúgy a Rambó tök jó! Nekem volt egy időszak,amikor Nolan filmeket néztem,és az álmatlansággal volt,hogy szerintem az tök semmilyen lett. Pedig azt hittem,hogy a sötét lovag meg az eredet után csak jó filmeket csinált.Pedig nem...
  • Tyler1
    Memento

Nolan apa azért próbálhatott volna legalább 1 értékelhető SZÍNÉSZT betenni a filmbe. Ez a Guy Pearce engem végig vmi rettenetes német sorozatszínészre emlékeztetett(ilyen bűngyenge Til Schweiger kategória). Az egész film alatt azon agyaltam, hogy egy Brad Pitt mennyivel kompatibilisebb lett volna a karakterrel(vagy Chris Bale). Carrie Ann Moss meg egy végtelenül irritáló nő, akinek az egész munkássága egyetlen filmmel mérhető, amiben a hátrazselézett hajú, napszemcsis keménycsajt alakította. Szóval alapvetően nálam ez a 2 ember el is ásta a múvit, egyszerűen idegesített minden jelenetük. De igazából maga a cselekmény sem kötött le, a fordított kronológia pedig semmiféle feszültséget nem tudott kihozni a sztoriból, sőt inkább untam, ahogy mindig, minden jelenet vminek az előzménye, amit az utána következő magyaráz meg.
    Szóval ez nem jött be, na!

(most pedig jöhetnek a 10/10-et dobálók megmondani, hogy buta vagyok a filmhez, és nekem a rambó-egyszerű alkotások valók, menjek inkább kapálni:) )
  • Monoton
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én is hiányoltam, hogy azt nem zárták le rendesen. Egyébként nem lenne rossz egy 2. rész, simán lehetne folytatni.

Trailer után több akciót vártam, de így is nagyon jó volt.
    Nálam 8/10