106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Priest (Háború a vámpírok ellen)
1-2 jó jelenet volt benne, azon kívül vontatott és unalmas, klisék tömkelege. A "main fight" pedig nagyon rövid. Ha a pénz is úgy hozza, lesz folytatása, mert erről lerí, hogy nem egy részesre tervezték.
Az 1850 Ft -os mozijegy árát semmiképp nem éri meg. Bár hozzá kell tenni, hogy ez most nem a fejfájós 3D volt, igen ritka kivétel... :)
5/10 -
Benevolens #63158 azért az mtv-n az operatőri színvonal zseniális. Meg vannak zseniális konstrukciók, mint a hills volt. Szerintem nem a színvonallal van a gond, hanem, hogy tinilányoknak szánják az egészet.
-
Limitless 6.5
True Grit 7/10
Unthinkable 7.5/10
The Other Guys 4/10 -
mtv movie awards szakmailag a nullával ér fel. kb. olyan szintű, mint nálunk anno az aranycsirke, megjelennek a sztárok, de csak ilyen vakuvillogtatás végett, mindenki tudja, hogy ki lesz a díjazott.
díjról meg a közönség szavaz, úgyhogy nem meglepő a Twilight sikere, eddig az összes rész megkapta az mtv m.a. legjobb filmjének járó díját. -
sandor8206 #63155 én is kapcsolgattam a csatornák között. MTV megy az awards, régebben mindig néztem, na belesasolok
mutatják az új Alkonyt trailert, egy jelenet: farkasfiú az Taylor Lutner vagy ki kap valami levelet, el kezd futni az esőben és leveszi a pólóját, erre akkor sikítások a nézőtérről, hogy lefordultam a fotelből, gyorsan de innen kapcsolnom kell :-) -
xxxpaulxxx #63154 Hát az Animal Cannibals se nagyon üti meg a szintet minőségben:D -
Benevolens #63153 mert az az MTV -
Sorsügynökség
Több scifi elemre számítottam, de a jó sztori miatt ennek ellenére is végig lekötött.
8/10 -
off: a fluor gyerek 18 évesen anno megnyerte az animal cannibals tehetségkutatóját többszáz amatőr MC közül, azért az már valami.
(jött 1 lehetőség, meglovagolták, ki nem tenné ezt??? ők terítik a moslékot, de a tömegek mégis zabálják) -
xxxpaulxxx #63150 Férfibecsület
Ez FANTASZTIKUS volt! Minden perce lekötött! Egy iszonyat jó életrajzi dráma:) Robert De Niro még mindig az egyik kedvenc színészem, Cuba Gooding Jr.-ban pedig kellemeset csalódtam:D
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
9/10 -
VIVA Comet Díj =
A legjobb férfi előadó SP lett, a legjobb új előadó címét Fluor Tomi kapta meg. A rendezvényt egyértelműen ők ketten uralták, a díjak mellett a legtöbb sikítást is ők kapták a közönségtől.
Van még kérdés?

Te talán ott messze Amerikában vagy olyan szerencsés hogy erről a két szánalomról még csak nem is hallottál. -
evvan, a szenny kell ezeknek -
Ha videotekam lenne most zarnam be a boltot!!!
5 perce fejezodott be az MTV movie awards.....
Twilight Saga vitte el a legtobb dijat! WTF???????????
Best Male Performance
Best Fight
Best Kiss
Best Female Performance
Best Movie of the Year - EZT ELVITTE AZ INCEPTION ELOL!!!
WATTTTAAAAFUUUUUCK??? -
te mit szivsz?????????
teljesen ellen uszol az arnak!
amiota kijottek a HD trailerel szornyulkodom hogy a majmok annyira gagyi grafikaval vannak megaldva hogy nemigaz! eszmeletlen gagyik ahhoz kepest hogy az avatar csapataval vannak reklamozva. A king kong igenis jobban nez ki a ket kepen. azok a majmok maximum valami jatek atvezetojebe illenenek bele! -
Xerxes projektet is elhalasztották 2013-ra imdb szerint. fuck you Snyder, hogy ilyen baszott agyament szupermen filmeket vállalsz el helyette, tököm tele a szuperhősökkel már... -
A sas
Alacsony költségvetés, majdnem hogy B-kategória, de abszolút nézhető. Hanyatt nem vágtam magam az izgalomtól, a látvány sem épp lenyűgöző, de a forgatókönyv egyszerű, mint a bot, ezért végül is lekötött(bár a vége elég nagy baromság, de megbocsátható).
6/10
Hiányzik má' egy nagyobb volumenű, Gladiátor-féle kalandfilm. -
ZZ88 #63143 Pedig vannak fasza angol filmek. A horror műfajban egyenesen kiválóak. -
Benevolens #63142 nemtom, nekem olyan ellenszenvesek
. Sokszor nagyon modoros.
-
Benevolens #63141 Vicky, Christina, Barcelona 10/10 nekem nagyon tetszett -
Nagy hiba... 

-
xmen first class
kellemes volt, a wolverine jelenet ütött ::D:D:D:D:D
bár a 2 főszereplőn kívül sajnálom hogy a többi mutáns jellemfejlődésére nemvolt elég idő.
lehet ezt így is kéremszépen, darkos meg minden lófasz ami kell. -
Benevolens #63138 fú, én angol filmet nem is nagyon nézek meg.
-
ZZ88 #63137 A két angol színész helyett Jaynek és Néma Bobnak kellett volna Paullal összefutnia. Akkor erős film lett volna, így se rossz, de az angolok pudingok. -
ZZ88 #63136 film -
ZZ88 #63135 Most láttam a Dog Poundot, a magyar paicra még nem jött be, ütős fil nagyon, erős 8/10-es a műfajában.
http://www.imdb.com/title/tt1422020/ -
Csaba007 #63134 Paul
Szerintem egyáltalán nem volt vicces.Eléggé hosszú is volt,untam nagyon.Egyedül Paul volt jó fej,de ezek az angol színészek valami eszméletlen idegesítőek. Az űrlény vitte el a egész filmet...és ez gáz.
5/10 -
Igen, miért?
"Úgy tudjuk, az előzetes vizsgálatok alapján a Lurdy és az Aréna mozikban készülhettek a kalózkópiák alapjául szolgáló kamerás felvételek. Mindezt vélhetően a kópia jelzése segítségével derült ki, illetve az Arénában adják a kérdéses filmeket eredeti nyelven. "
Lehet, hogy szerencsétlen fogalmazás, de ez totál úgy lehet érteni, hogy a 2 mozi közül csak az Arénában adják eredeti nyelven, vagyis kizárásos alapon a Lurdyból meg szinkronos verziók kerültek ki. -
Marko001 #63132 Szerintem meg jó volt. :D -
akkor már csak az a kérdés, hogy a kérdéses "kópiákon" van e magyar felirat, mert szerintem a moziban azért raknak rá magyar feliratot
én még sosem találkoztam olyan filmmel torrenten ami kamerás, eredeti hang és magyar felirat van rajta
de hát ők tudják :) -
és a majmok nem CGI -k voltak hanem maszkok
-
"Úgy tudjuk, az előzetes vizsgálatok alapján a Lurdy és az Aréna mozikban készülhettek a kalózkópiák alapjául szolgáló kamerás felvételek. Mindezt vélhetően a kópia jelzése segítségével derült ki, illetve az Arénában adják a kérdéses filmeket eredeti nyelven."
-
volt egy ilyen majmok bolygója is, Marky Mark -al a főszerepben és Tim Burtonnel a rendezői székben :) -
szerintem rosszul olvasták le Oroszország nevét... azoknál nagyobb kalóz nem kell :) elég csak az R5 -re gondolni :) valszeg a külföldi torrent oldalakon magyar szinkronos filmek vannak mittudomén svéd felirattal :D -
Elolvastad a cikket? -
Szerintem ahhoz nem kellenek az emberi vonások. Elég ha mozdulataiban és viselkedésükben megnyilvánul. -
A magyar szinkronos filmek nagy népszerűségnek örvendenek Amerikában és Ázsiában egyaránt. Mint az köztudott. -
ja, nyilván magyarország látja el a világot kalózfelvételekkel. ki más. -
Hollywoodnak elege lett a magyar kalózfilmekből -
Szerintem is szörnyű volt!
-
mert valahogy érzékeltetni kell, hogy kezdenek emberszerűen gondolkozni?