106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Amerikai Psycho 8/10 A Wall-Street-i unatkozó gazdag tőzsdések nem tudják mit csináljanak jódolgukban,jó film.Csak arra nem jövök rá hogy amiket tett azokat csak a képzeletében történtek meg vagy a valóságban is? Esetleg összemosódott a kettő? -
na akkor megnézem, egyszer volt fölös másfél órám a városban, aztán a könyvesboltba mentem be, leemeltem a polcról és fél óra múlva néztem fel először :D azt hittem már kitiltanak mert nem ott kell könyvet olvasni (vegyem meg), akkor ezek szerint érdeme megnézni filmen (ha már nem vettem meg) -
hapi #63397 Sucker Punch
Már csak azt nem tudom miről beszélgettek itt páran hogy "nem értetted meg a filmet" meg ilyenek. Talán akik a VIVA tv inteligens műsorain nőttek fel esetleg a Való Világ Hihetetlenül csavaros kapcsolati rendszerén nevelkedtek, nos ők talán, lehet hogy nem értették meg?
Ez a film olyan egyszerű mint a szög. A látvány miatt én is 10/5 adok rá. -
viizo #63396 Sucker Punch
Előrebocsátom, hogy Zack Snydert a legtehetségesebb fiatal rendezőnek tartom, és eddig minden filmje tetszett. Nem lett mindegyikből klasszikus, de az összes kiváló szórakozást, egyedi hangulatot és látványt nyújt.
A Sucker Punch első tíz perce zseniális - hibátlan képsorokat látunk. Viszont ami utána jön.. sajnos a varázslat elillan, és egy teljesen szürreális valami veszi kezdetét. Bár helyenként kifejezetten élveztem a filmet, de nagyon érezhető, hogy Snyder túllőtt a célon ezzel a forgatókönyvel. A kevesebb ebben az esetben több lett volna.
A rendkívül jó soundtrack sokat dob a hangulaton, a főszereplő is jó választás, de a sajnos forgatókönyv ebben a formában kukában, vagy vmi rajzfilm forgatókönyveként kellett volna végezze.
Több zseniális pillanata ellenére Snyder ezzel a filmmel eléggé mellényúlt, de legalább lesz honnan visszakapaszkodni. Csak adjon vki neki egy jó forgatókönyvet - és ismét a csúcson találja magát.
10/5 -
Én is épp most végeztem vele, nekem bejött. -
-
Reg5 #63393 Source Code
Kb mint az Eagle eye, 1 év múlva senki nem fog rá emlékezni.
5/10 -
Prof William #63392 Paycheck TV2 verzió. Nem elég hogy sz**rá van vágva de mintha a lehető legidiótább helyekre rakják a reklámokat... Akciójelenete közepére,
párbeszédek közepére...
Lehet hogy spoiler bár nem tudom egy 2003+as filmnél annak számít e de ne olvassa aki ne akarja.
Pl pont most annál a sztem remek résznél amikor megtudják mit hoz jövő és a "Jövőbelátás pusztító" és a jelenet tetőpontján nuke na ott pont a nuke elé be sikerült vágni a reklámot... Megint megerősödtem abban a hitemben hogy kererskedlemi TV-n nem nézek semmit. -
Csaba007 #63391 Olyan deja vu érzésem van :D
A holtak hajnala tényleg jó.A műfaj talán legjobbja. -
Te szerintem eleve nem szereted a horror-t szóval minek vitatkozni, milyen újat lehetne hozni egy zombis filmben nemhogy egy klasszikus feldolgozásánál, jól megcsinálta ez a Synder tényleg a Sucker a kivétel a többi műve igenis jó lett -
sandor8206 #63389 szemen keresztül csinálták a műtéteteket, azért nincs sérülés -
Prof William #63388 Én már akkor felvontam a szemöldököm amikor megpróbáltam elképzelni hogy egy 10 oldalas novellából hogyan hoznak össze egy másfél órás filmet. Amúgy tényleg mintha az Asylium csinálta volna. -
milyen sémát húztam is én a filmre? -
viizo #63386 láttad a filmet? jaaaa, hogy nem?
akkor miről beszélünk? -
ráhúzod a sémát egy olyan filmre, ami nemhogy kerüli azokat, de megannyi jó eleme miatt még csak észre sem veszed, a kötelezően benne lévőket
mindezt azért, mert nem is láttad ezt a filmet
-
Amúgy a 78as Romero féle film remékje, ami alapmű, klasszikus a műfajban. Annyira sok jó zombis film nincs... viszont újat kitalálni sem nagyon lehet.
Alkonyat nem tudom hogy jön ide, az nem ide sorolnadó. -
lehet a film a műfajában fasza, de maga a műfaj abszurd, nevetséges, és irritálóan gáz. több koncepció van a minimax 3 éves gyerekeknek készült műsoraiban, mint ezekben a tucat zombifilmekben, melyek ugyanarra az egyetlen rohadt sémára épülnek.
és most jöhetnek a zombi fanok, de sajnos ez az igazság. ezek a hálivúd által kifacsart kultikus horrorelemek leginkább szánalmasak, és teljesen elhatárolódtak a gyökereiktől. de az még szomorúbb, hogy igény van ilyen alkonyat-féle romantikus vámpírokra, meg a vírusfertőzött, sánta, emberzabáló zombikra. -
"Az tény hogy ez a nyalóka lett a legszarabb filmje, a 300 meg a Watchmen után nem értem hogy ronthatta igy el ennél még a Baglyos filmje is sokkal jobb volt."
másolni "kicsit" könnyebb, mint újat kitalálni
minden, ami jó a korábbi filmjeiben az alapanyag miatt olyan, pont -
mert még a forgatókönyvíró/rendező is belekeveredett a sok bullshitbe 
-
2005 -
Reg5 #63379 Nekem úgy egy az egyben tetszett.
Amit nem igazán értettem, és innentől spoiler:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szóval ugye Baby dollnak a végén beleütik azt a szögszerű valami a fejébe, de aztán mégsincs sérülés rajta. Na de miért? -
xxxpaulxxx #63378 Black Swan
Nos... nem szeretem a túlkapott filmeket... DE ha tudom, hogy ezt ki rendezte, már moziban megnézem!!!
Rekviem egy álomért, Pankrátor... most meg ez a remekmű!
Fantasztikus film volt, minden percét feszülten figyeltem!!!
Ennél jobban bemutatva még nem láttam filmen az őrületet.
9/10 -
viizo #63377 Sound Of Thunder / Mennydörgő Robaj (1995)
Az index múlt heti 'legnagyobb filmes bukták' cikke nyomán néztem meg a filmet, mivel bár sokan szidták, a storyline érdekes időutazásos sztorit sejtetett.
Nos a történet rendben is lenne, kifejezetten élveztem VOLNA ezt a "visszamegyünk a múltba, de elkövetünk egy apró hibát, és gyökeresen megváltozik a jövő" sztorit.
De a film kivitelezése annyira zsékategória, hogy alig hittem a szememnek. Mintha nem 80 millió dollárból, hanem kb. 80 ezerből rakta volna össze az Asylum stúdió. Ilyen rossz CGI-t filmben tényleg csak a 'Crocosaurus vs Megashark', és hasonló hulladékokban lehet látni. Ben Kingsley nem is értem mit keres itt, bár ő valszeg a forgatókönyvre mondott áment - vagy csak a pénzre.
Itt pontot sajnos csak a történet kap: a kivitelezés hazavágja a filmet egyenesen a Film+ délutáni műsorsávjába.
10/3 -
A sas
7/10
A nagy katartikus tömegjelentek nekem hiányoztak a filmből, de végig élvezhető maradt, ezt nem bántam meg
Negyedik
4/10
Voltak elvárásaim, sajnos nem váltotta valóra, számomra nagy csalódás volt a film, felvonultatott minden klissét, teljesen kiszámítható a sztori. Ugyan végignéztem, hogy hátha meglepnek a végével, de sajnos nem jött nekik össze... -
viizo #63375 The Burrowers (2008)
Western thriller és horror elemekkel? Ez kell nekem! Szeretem a műfaji párosításokat, emiatt várós a nyár egyik nagy mozis blockbuster jelöltje, a Daniel Craig és Harrison Ford féle Cowboys vs Aliens is.
Itt a meglepően jó, és feszült első fél óra után viszont sajnos egyre laposabb lesz a film, hogy a második felét már ne is tudjuk komolyan venni. A trükkök helyenként egész jók, inkább a vége felé lóg ki csak a lóláb, és egy ideig a rémisztőfaktor is megvan, viszont a lények, amikkel megküzd a vadnyugat.. érdekes szerzetek.
A film érdekes elgondolás, de sajnos hiába kezdődik jól, ha a vége lerontja.
10/4.5 -
viizo #63374 lüke vagy-e?
a 2004-es Snyder féle Holtak Hajnala a legjobb zombis film ever, 10/9 -
Csaba007 #63373 Kóser játszma /Holly rollers/
Nem volt rossz film.Rabbik drogot csempésznek.Elég jó a szereplőgárda is.
Engem végig lekötött.
7/10 -
Ha a Holtak Hajnalára gondolsz akkor már ne haragudj de a 2000-es évek legjobb horrorja mai napig azóta se láttam igényesebbet.
Az tény hogy ez a nyalóka lett a legszarabb filmje, a 300 meg a Watchmen után nem értem hogy ronthatta igy el ennél még a Baglyos filmje is sokkal jobb volt. -
Az első 10 perc egyszerűen mestermű. Szerintem a CGI jelenetek teszik tönkre a filmet, ha azok nem lennének és nagyobb hangsúlyt kapna a menekülés, 10/10 lenne a film. -
ZZ88 #63370 R.I.P. -
xido #63369 az ne is bosszantson,hogy a dvd képaránya fossá vágott,mint utóbbi időben divat itthon:) -
zombis horror? igen, akk mégsem a Sucker Punch a leggyengébb filmje. -
Reg5 #63367 Sucker Punch
Bele tudnék kötni, de végig élveztem.
9/10 -
a horror szutyka az egyik legjobb zombis film -
Sucker Punch
Nem volt ez olyan rettenetes, mint ahogy lehúzták az okosok. Pont azt hozta, amit előzetesen várni lehetett, persze kicsit blődség az egész, a forgatókönyv sem vmi kidolgozott, de abszolút emészthető. Annyi a gáz vele, hogy az agymunka meghaladja a közvetett élvezetet.
Mondjuk tény, ez lett Snyder leggyengébb filmje(bár a horror szutykát nem láttam, lehet az megelőzi), de 1-2x azért meglehet nézni, legfőképp az elvont visualerőszak miatt. -
Csaba007 #63364 Én félig néztem és kikapcsoltam,szerintem értékelhetetlen a Skyline.és az a pláne lesz folytatása...:S -
Prof William #63363 Skyline
Akármennyire is kivesézték régebben hogy "hol szar a CGI" nekem nagyon tetszett. De csak a CGI-s csaajelenetek meg lények. Az összes többi rész színészileg és rendezésileg is iszonyatosan szar volt.
Talán jobban jártak volna ha kiszedik az összes légiharcos részt és összegyúrják a Battle: Los Angeles -el. Így egy sz*r és egy közepes filmből születhetett volna egy jó film. -
Csaba007 #63362 Sőt kettő is.A híreket ne ide írd szerintem. -
Dean Winchester #63361 RIP :(
élőszereplős hófehérke is lesz :S -
The Burrowers
western köntösbe öltöztetett elég gagyi szörnyes horror
5/10
The next free days
kellemes kis film jó ötletekkel és dramaturgiával
8/10
Unknown
Liam Neeson nagy kedvencem tőle jöhet bármi ebbe se csalódtam
9/10
No Strings Attached
Natalie Portman-t is kedvelem de szerintem ez közel sem az ő stílusa ellenben a film összességében tetszett
7/10