106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tatyla
    Sucker Punch

mivel az utolsó hozzászólások szinte ennek a filmnek a fikázásáról és dicsőítéséről szólt gondoltam megnézem én is,az extendet cut-hoz volt szerencsém full HD-ben.
    mivel Emily Browning a Szellemhajó óta nagy kedvencem ezért már alapból megérte megnéznem,szerintem egy teljesen szórakoztató igaz cgi-ben túlcsurdított mese ami lehetett volna még morbidabb és még durvább és nem kell most itt a rendezőt meg a forgatókönyv írót szidni,teljesen nézhető az egész úgy ahogy van.
    Az a baj hogy hiába adott ma már minden filmes cgi és trükk még is kevés ilyen vagy hasonló kaliberű új film készül és most hangsúlyozom az ujjon azt értem hogy nem feldolgozás vagy valaminek a folytatása.
    8/10

Ridley Scott,Prometheus filmjét várom ami talán egy ilyen mérföldkő lesz.
  • viizo
    Burning Bright

Egy elszabadult tigris terrorizál egy házban egy csinos lányt és annak autista öccsét. Szintén egy érdekesen kezdődő, ám hamar unalomba és gagyiba fulladó film. A trükkök a veszélyes cicusról helyenként egész pofásak, máshol viszont sajnos nagyon kilóg a lóláb.

Kár az hogy ilyen menekülős filmekben kifejezetten utálom a totálisan nem reális, mindent túlélő gyerekeket, hát még ha rettentően idegesítő autista karakter van a színen. Nos itt utóbbival volt súlyosbítva az egész, aki végigüvöltözte az egészet, és nagyon nem akarta, hogy megmentse a nővére - de sajnos túl sokszor sikerült.

10/2, gyakorlatilag a gyerekkarakter kivégzi a filmet - kár érte.
  • [HUN]Crassus
    Sucker Punch: már megrendeltem a SweetPea-s Bastard Sword-ot:D

• Csaba007
    Super 8

Nekem egyáltalán nem jött be.Az egész film televolt nagy hatásvadász jelenetekkel,ami a végére már kínos is volt.Vontatott is volt.Voltak benne teljesen felesleges karakterek,akik igazából nem csináltak semmit sem.Sokkal jobbat vártam.

6/10
  • zaki
    én zack snydertől most az őrzők legendáját láttam legutóbb. hát nem voltam elszállva tőle. semmi maradandó élményt nem tudott nyújtani. kíváncsi vagyok a Sucker Punchra, mert elég megosztó egy film az itt olvasottak alapján :D
  • SötétBarom
    Sucker Punch

10/10

Ahogy lesz lehetőségem nézem az extended cutot fúécsdíben.
  • REALista
    Ha visszább vettek volna az akcióból és kicsit mélyebben belemennek a sztoriba akkor nagyon fasza kis film lehetett volna.Így marad a 6-7/10
  • REALista
    Épphogy a sztori az ami érdekes és az akció baromi unalmas egy idő után.Főleg a 2. és a 4.
  • Bucser
    A storynak azzal van baja aki nem érti.
  • CalebJoe
    Én is egyből ezt gondoltam amikor megláttam hogy ez egy live action anime kis ecchi-vel, csak hát a sztori azzal van a baja mindenkinek nem a látvánnyal mert az nálam veri az Avatart az biztos.
  • SötétBarom
    True Grit

Nem rossz. Kicsit lassú, de jók a karakterek, szépek a képek, ráadásul western. :D

7/10
  • Guren
    azért a borzasztótól messze van
  • tomsolo
    :DDD
  • tomsolo
    Borzasztó film, nézd meg a The Prestige-t, annyira elveri hogy arra nincs szó.
  • CSOCSO
    Sucker Punch

9/10!!!!!
    legzsirabb "eloszereplos anime"!

hiiiiihetetlen volt! GYONYORU! Baby Doll nagyon ott volt a szeren!
  • sandor8206
    RIP :-(
  • desigo
    Elhunyt Peter Falk.
    RIP
  • xxxpaulxxx
    Csodálom, hogy itt nem izzad rock:DD
  • Tyler1
    másodszorra nézve már egészen élveztem a The Expendablest. nem gondoltam volna, de még a szinkron is bejött(bár a "gúnnár" azért kibaszott gáz volt).
  • daver88
    Sorsügynökség

Kicsit többet vártam, elég álmosan indult, már-már lecsukódott a szemem is, de aztán visszatértem, és sikerült befejezni...Érdekes elgondolás a film, egyszer érdemes nekikezdeni, aztán vagy bejön valakinek ez a fajta műfaj, vagy nem...
    Szereplőkről se rosszat, se jót nem lehet mondani, mindenki hozott egy átlagos színvonalat, de nem tettek hozzá semmi pluszt. 6.5/10
  • Bucser
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Szerintem az egész film a lányok szexuális zaklatásáról szólt és arról, hogy megpróbálnak ez ellen küzdeni.

A zaklatást magát soha nem mutatták, hisz azt "táncnak" állították be. Babydoll ezért csak vonaglik tánc helyett. És ezért "álmodik" tánc közben. Így próbál elszabadulni a realitástól. Azaz szerintem ő az akin mindenki kiéli magát míg a lányok megpróbálják összeszedni a cuccot ahhoz, hogy egy üzenetet vagy egy segélykiáltást eljuttassanak a falakon kívülre.

Azt hogy Sweet Pea elmenekült meg szintén csak Babydoll képzeli el, hogy az így történhetett.

Szerintem.

• Tatyla
    ha nem tudnám kik ezek azt hinném valami meleg filmből van a kép :D
  • hiszacu
    Stake Land 10/7teljesnjóvót.
  • zaki
    a képen gondolom diesel épp megölelni készül rockot :D
  • Tyler1
    nem hiszem, hogy pont Dieselt állítgatták téglákra, főleg mert Rock így is, úgy is komolyabb, robusztusabb bádival rendelkezik.

• wesker24
    Retek Klubon megy a Frequency de a reklámot már megint rosszul idözitik szokás szerint !
  • MrSpock
    Több helyen is néztem 175 cm magas,tehát azért annyira nem alacsony. Azért emlékeztem 176-ra mert haver annyi és régen poénkodtam is vele,hogy magasabb vagy mint Sly:D Amit it alistában érdekes volt,hogy Sharapova ugyanakkora mint Arnold:D Pedig mennyivel nagyobbnak látszott főleg régen:D Great Khali pankrátort lessétek meg:D 216cm 190kg,mondjuk Big Show is akkora méret:)
  • MrSpock
    Stallone azthiszem 176 cm..The Rock meg 193:) Így csak 5 centivel magasabb mint Diesel. Csak azért tűnnek kevésbé magasnak mert elég nagy izomzattal rendelkeznek.
  • tommygear
    jaja nekem is ezért volt furcsa mert énis olvastam ezt, persze lehet rock van 2méter
    stallone 160-165 körül mozog ha jól emlékszem
  • tommygear
    hehe énis :D
  • Inquisitor
    Érdekes, másik fórumban éppen akkor írták, hogy V.D. téglákon állt, amikor itt ezt olvastam :D Mert állítólag 10 centivel kisebb ...
    Engem az érdekelne, ami nincs az ábrán, Stalone valójában mekkora is?
  • Jim Morrison
    ezzazz, elmehetek james bondnak :D
  • Inquisitor
    "Nekem már az első is az volt... Iszonyat lapos volt... a legjobb jelenet az volt, amikor a gyerekek siratják az oroszlánt, akit kb 10 perce ismertek meg:D "
    Ez a film vágásának elszabása miatt van, a film eleje és e között a jelenet között ha jól emlékszem 2 hónap telt el, nem 10 perc. :)
    Nézd meg inkább a BBC-s minisorozat verziókat. A trükkök atom rosszak, de minden másban, főleg színészi játék, ezerszer jobb.
  • Szabi84
    Nekem a Fast five-ban tűnt fel hogy magas, mikor a Rock mellett állt.
  • tommygear
    nekem max 170-nek tűnt
  • Szabi84
    aha
  • tommygear
    vin diesel 188??

• tigeroo
    szerintem csak képzelegte, a végén pl. bemegy az ingatlanba és semmi nincs (az amúgy véres) vardróbban, stb
  • hapi
    Épp azt mondom hogy hasonló bonyolultságú, és az átlag magyar mivel azon nő fel, nekik lehet hogy bonyolult ez is az is.
  • vg
    A Sucker Punch miben más mint a VIVA tv inteligens műsorai és a Való Világ Hihetetlenül csavaros kapcsolati rendszere? Nem értem.