106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hát mivel a legtöbb idegen gépjárművé szokott átalakulni ezért nem olyan váratlan hogy van benne autópályás rész... -
hallod! kíváncsi vagyok egy kultfilmet hogy pontoznál a saját rendszeredben :-) -
13 Asassins
Hát sajnos a film 2/3-a itt is a nézzünk komolyan és beszéljünk a semmiről hosszan stílusban zajlik, viszont a harc a végén legalább látványos és a főbb karakterek is jól hozzák a szerepüket.
Harc 9/10, Film egésze a hosszú unalmas részek miatt ami tudom ,hogy nem mindenki számára unalmas, meg az ázsiai filmek ilyenek de nálam ez akkor is csak 7 pont. -
ZZ88 #63557 Én mostanában csak eredeti nyelven néztem filmeket, sokkal jobb így. Ráadásul az angoltudás is fejleszthető. -
magyar szinkron TF-nél óriási élményrombolás, -2 pont simán lemegy belőle szinkronnal. -
sandor8206 #63555 ebben is van autopályás rész? ötletes ez a bay gyerek -
BlackWolf #63554 + ugye a szinkron is pocsék , de ezt már megszokhattuk. -
még nem láttam a filmet de ez az értékelés nekem kissé elfogultnak tűnik :D -
Csaba007 #63552 A sötétség leple
Nem volt rossz,sőt teljesen lekötött. Néhol beszartam a fogtündéren,nagyon elemében volt.:D Egy jó kis horror.
6,5/10 -
BlackWolf #63551 Szerencséd volt akkor :) Én Nyíregyházán néztem a Palace cinemasnak csúfolt komplexumban hát..
Látványos lesz és nagyon epik (majd otthon 1080ban)... a moziban néha olyan érzésem volt mintha innen onnan lecsíptek volna 1 kis csíkot , hogy elférjen a vásznon
homályos is volt , de nemis kicsit..
a hangzás szarabb volt mint otthon a nappaliba :(
a velem 1 terembe lévő mozinézőket pedig minősíteni se tudnám , hogy 3 percenként pisi kaki , telefon anyuval és pont akció közben a sorok közepéről :(:K A filmet majd értékelem ha megtudom tekinteni normálisan :) -
Fegyvertársak/Open Range
Kevin Costner dirigálta westernfilm, a jobbik fajtából. Az alapsztori nem is érdekes, mégis élvezetesen tálalt, lassú folyású cselekményként bontakozik ki. Robert Duvall és Costner kiváló alakítást nyújtanak, a fényképezés pedig gyönyörű, és tökéletes.
Aki szerette Jessie James meggyilkolását(ami az utóbbi évek egyik legjobb filmje sztem), annak ez is tetszeni fog, bár attól azért jócskán elmarad.
7,5/10 - többször nézős, igényes alkotás.
ja, és a poszter is nagyon el lett találva, érdemel egy plusz pontot
-
nah akkor ezek szerint tényleg jó film meg kell nézni :D -
úgylátszik akkor rám máshogy hatott xD -
Transformers 3!
Transformers 3 --> No Comment
Transformers 1 = EPIC
Transformers 2 = EPIC FAIL
Transformers 3 = EPIC EPIC WIN xD
10/10 nem szaroztak odabasztak ahogy vártuk, ahogy kelett!
+1 Pont Brutális 3D Élmény (Avatar Sírva menekülhet)
+1 Pont, A Hang, rendesen repedt a levegő lenyűgöző!
+1 Pont Jóval kevesebb de ütősebb poénok ( Talán valakit felbéreltek a poénok megírására??)
+1 Pont Kiszámítható de nagyon korrekt story
+1 Pont Új csaj....szép nagyon szép, és Megax Foxot simán veri...
+1 Pont Patrick Dempsey nagyon jót alakitott (ahhoz képest hogy Grace Klinikás Doki xD)
+2 Pont Autópályás jelenet OMFG!!!!!!!!!
+1 Pont Épület ledőlése, szintén no comment!
+0,5 Pont Két kicsi robot...xD
+0,5 Pont A csattanó, a Nokia X7- és N9 feltünése a filmben! xD
Jah hogy ez már 20? Akkor 10/20 xD
Jah és mégvalami, gyerekek első két részbe, civil embereket a filmben pusztítottak???
Aki teheti go mozi és kizárólag 3D-ben lesse meg! :) -
Csaba007 #63546 Nem rossz írás! :) -
Real13 #63545 Transfomers 3 írás
Igen, most pofátlan módon belinkeltem a TF3 írásomat, amit egy blogon kéne elolvasni annak, akit érdekel. Azért bátorkodtam mindezt megtenni, mert itt már érdeklődtek a TF3 felől, újra meg nincs kedvem leírni azt, amit egyszer már megtettem, csak rövidebben.
De ha valakinek fájna nagyon ez a link, akkor az egynél rosszabb, kettőnél jobb. -
azt a picsa, nem szeretem ezeket a geek színészeket, de ez hatalmas lesz
-
xxxpaulxxx #63543 127 hours
Ez valami kegyetlenül jó volt! Most pótolgatom a 2010-es Oscar filmeket, eddig a Black Swanon és a King's speech-en voltam túl, de ez túltesz az előző kettőn! Színészi játék mind3 filmben nagyon komoly, de szerintem Franco megérdemelte volna a szobrocskát
Csodálatos képi világ, nagyon jó zenék pörgősnek induló történet, aztán HOPP elkezdődik a film és a feszültség azonnal tapintható.:)
Valamennyire a Buried-re emlékeztetett, de ez annál sokkal durvább és minőségibb film!
9/10 -
El Protector #63542 Mr. Nobody legutóbb talán fél éve néztem, akkor is nagyon tetszett, most is :) -
Inquisitor #63541 The Trailer for Mission: Impossible - Ghost Protocol
Kint van a nemkamerás angol trailer. -
Inquisitor #63540 -
viizo #63539 From Paris With Love / Párizsból szeretettel
Egészen jól szórakoztam ezen a végig komoly tempót diktáló akciófilmen.
A főszereplő nyámnyilaságát jól ellensúlyozza Travolta coolsága, aki a különc ügynök szerepében nagyot dob ezen az üldözős, minden rosszfiút kinyírós mozin.
10/7 -
ZZ88 #63538 Mondtam én.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mivel sikerült megakadályoznia robbanást: a végén a katona a professzor alakjával, de a saját tudatával él tovább egy alternatív világban, ahol a bevetésre küldött sérült teste is létezik. -
Transformers 3ról vmi vélemény?
Maradtak az idióta heréje van az óriásrobotnak meg hasonló színvonalú poénoknál?
Érdemes digitális 3d-ben megnézni? -
Source code 10/10 szamomomra eddig az idei ev legjobb filmje. De a vege nem vilagos meg igy elsore. -
lol:D -
ZZ88 #63534 Magyaros történet. Egyébként láttam valahol, hogy jó 30 éve magyar haditechnikát és ezzel együtt katonákat is vett bizonyos feladatokra Líbia. -
Na ja all/arc, es a fegyvernepper meg tenyleg jok. Foleg az utobbi az nagyon a pofajara volt kitalalva. De azota tenyleg csak B. -
Tudtátok, hogy a Fegyvernepper forgatásához 50 igazi tankot kértek kölcsön a csehektől, és miután visszaadták, a csehek eladták Líbiának? Valamint csak igazi AK-t használtak, mert az olcsóbb volt, mint a replikája. -
ZZ88 #63531 Nem is értem, hogy hagyhattam ki ezt a felsorolásból. Az újabb filmjei sajnos csak B sek, de így is nézhetők. -
kick ass-ben is jó volt -
...és hát ugye az Ál/arcban is lejátssza a fél világot, illetve Oscarja is van, ráadásul megérdemelt: Las Vegas végállomás. -
ZZ88 #63528 Nekem a Con Air mellett a Szikla meg a Veszett a világ a kedvencem tőle. -
Nekem a watchmen inroja tetszik a legjobban.
Forraskodrol valahogy nem hallotam rola, de ma este meg is nezem.
Cage-tol a boszorkany vadaszatot neztem meg tegnap, egynek siman elmegy.
Cage-t en szeretem, bar teny hogy nagyon at ment B kategoriaba. De azert en meg birom. Bar mar nehezen hiszem hogy olyan lesz mint regen, pl a CONAIR-t azt nagyon imadom a mai napig. -
El Protector #63526 Sucker Punch, érdekes film, ilyen hatásos intrót régen láttam bármilyen filmnél, azt kell mondjam, hogy tetszett :) -
Reg5 #63525 Nicolas Cagenek vannak nagyon szar nézései a filmben, amiért egyszer megéri megnézni :D -
ZZ88 #63524 Akkor rövidesen megnézem. -
igen -
ZZ88 #63522 A Dejavu a Denzel Washingtonos? Azt régebben is meg akartam nézni. -
Csaba007 #63521 A dejau Vu nagyon jó film, a next elég gyengus.