106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • REALista
    Hát mivel a legtöbb idegen gépjárművé szokott átalakulni ezért nem olyan váratlan hogy van benne autópályás rész...
  • tigeroo
    hallod! kíváncsi vagyok egy kultfilmet hogy pontoznál a saját rendszeredben :-)
  • Shep
    13 Asassins

Hát sajnos a film 2/3-a itt is a nézzünk komolyan és beszéljünk a semmiről hosszan stílusban zajlik, viszont a harc a végén legalább látványos és a főbb karakterek is jól hozzák a szerepüket.

Harc 9/10, Film egésze a hosszú unalmas részek miatt ami tudom ,hogy nem mindenki számára unalmas, meg az ázsiai filmek ilyenek de nálam ez akkor is csak 7 pont.
  • ZZ88
    Én mostanában csak eredeti nyelven néztem filmeket, sokkal jobb így. Ráadásul az angoltudás is fejleszthető.
  • Tyler1
    magyar szinkron TF-nél óriási élményrombolás, -2 pont simán lemegy belőle szinkronnal.
  • sandor8206
    ebben is van autopályás rész? ötletes ez a bay gyerek
  • BlackWolf
    + ugye a szinkron is pocsék , de ezt már megszokhattuk.
  • Tatyla
    még nem láttam a filmet de ez az értékelés nekem kissé elfogultnak tűnik :D
  • Csaba007
    A sötétség leple

Nem volt rossz,sőt teljesen lekötött. Néhol beszartam a fogtündéren,nagyon elemében volt.:D Egy jó kis horror.

6,5/10
  • BlackWolf
    Szerencséd volt akkor :) Én Nyíregyházán néztem a Palace cinemasnak csúfolt komplexumban hát..
    Látványos lesz és nagyon epik (majd otthon 1080ban)... a moziban néha olyan érzésem volt mintha innen onnan lecsíptek volna 1 kis csíkot , hogy elférjen a vásznon
    homályos is volt , de nemis kicsit..
    a hangzás szarabb volt mint otthon a nappaliba :(
    a velem 1 terembe lévő mozinézőket pedig minősíteni se tudnám , hogy 3 percenként pisi kaki , telefon anyuval és pont akció közben a sorok közepéről :(:K A filmet majd értékelem ha megtudom tekinteni normálisan :)
  • Tyler1
    Fegyvertársak/Open Range

Kevin Costner dirigálta westernfilm, a jobbik fajtából. Az alapsztori nem is érdekes, mégis élvezetesen tálalt, lassú folyású cselekményként bontakozik ki. Robert Duvall és Costner kiváló alakítást nyújtanak, a fényképezés pedig gyönyörű, és tökéletes.
    Aki szerette Jessie James meggyilkolását(ami az utóbbi évek egyik legjobb filmje sztem), annak ez is tetszeni fog, bár attól azért jócskán elmarad.
    7,5/10 - többször nézős, igényes alkotás.

ja, és a poszter is nagyon el lett találva, érdemel egy plusz pontot
  • cody1994
    nah akkor ezek szerint tényleg jó film meg kell nézni :D
  • kill3r21
    úgylátszik akkor rám máshogy hatott xD
  • kill3r21
    Transformers 3!
    Transformers 3 --> No Comment
    Transformers 1 = EPIC
    Transformers 2 = EPIC FAIL
    Transformers 3 = EPIC EPIC WIN xD
    10/10 nem szaroztak odabasztak ahogy vártuk, ahogy kelett!
    +1 Pont Brutális 3D Élmény (Avatar Sírva menekülhet)
    +1 Pont, A Hang, rendesen repedt a levegő lenyűgöző!
    +1 Pont Jóval kevesebb de ütősebb poénok ( Talán valakit felbéreltek a poénok megírására??)
    +1 Pont Kiszámítható de nagyon korrekt story
    +1 Pont Új csaj....szép nagyon szép, és Megax Foxot simán veri...
    +1 Pont Patrick Dempsey nagyon jót alakitott (ahhoz képest hogy Grace Klinikás Doki xD)
    +2 Pont Autópályás jelenet OMFG!!!!!!!!!
    +1 Pont Épület ledőlése, szintén no comment!
    +0,5 Pont Két kicsi robot...xD
    +0,5 Pont A csattanó, a Nokia X7- és N9 feltünése a filmben! xD
    Jah hogy ez már 20? Akkor 10/20 xD

Jah és mégvalami, gyerekek első két részbe, civil embereket a filmben pusztítottak???
    Aki teheti go mozi és kizárólag 3D-ben lesse meg! :)
  • Csaba007
    Nem rossz írás! :)
  • Real13
    Transfomers 3 írás

Igen, most pofátlan módon belinkeltem a TF3 írásomat, amit egy blogon kéne elolvasni annak, akit érdekel. Azért bátorkodtam mindezt megtenni, mert itt már érdeklődtek a TF3 felől, újra meg nincs kedvem leírni azt, amit egyszer már megtettem, csak rövidebben.

De ha valakinek fájna nagyon ez a link, akkor az egynél rosszabb, kettőnél jobb.
  • Tyler1
    azt a picsa, nem szeretem ezeket a geek színészeket, de ez hatalmas lesz

• xxxpaulxxx
    127 hours

Ez valami kegyetlenül jó volt! Most pótolgatom a 2010-es Oscar filmeket, eddig a Black Swanon és a King's speech-en voltam túl, de ez túltesz az előző kettőn! Színészi játék mind3 filmben nagyon komoly, de szerintem Franco megérdemelte volna a szobrocskát

Csodálatos képi világ, nagyon jó zenék pörgősnek induló történet, aztán HOPP elkezdődik a film és a feszültség azonnal tapintható.:)
    Valamennyire a Buried-re emlékeztetett, de ez annál sokkal durvább és minőségibb film!

9/10
  • El Protector
    Mr. Nobody legutóbb talán fél éve néztem, akkor is nagyon tetszett, most is :)
  • Inquisitor
    The Trailer for Mission: Impossible - Ghost Protocol
    Kint van a nemkamerás angol trailer.
  • Inquisitor
  • viizo
    From Paris With Love / Párizsból szeretettel

Egészen jól szórakoztam ezen a végig komoly tempót diktáló akciófilmen.

A főszereplő nyámnyilaságát jól ellensúlyozza Travolta coolsága, aki a különc ügynök szerepében nagyot dob ezen az üldözős, minden rosszfiút kinyírós mozin.

10/7
  • ZZ88
    Mondtam én.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mivel sikerült megakadályoznia robbanást: a végén a katona a professzor alakjával, de a saját tudatával él tovább egy alternatív világban, ahol a bevetésre küldött sérült teste is létezik.
  • Police88
    Transformers 3ról vmi vélemény?
    Maradtak az idióta heréje van az óriásrobotnak meg hasonló színvonalú poénoknál?
    Érdemes digitális 3d-ben megnézni?
  • Daell Drow
    Source code 10/10 szamomomra eddig az idei ev legjobb filmje. De a vege nem vilagos meg igy elsore.
  • Jim Morrison
    lol:D
  • ZZ88
    Magyaros történet. Egyébként láttam valahol, hogy jó 30 éve magyar haditechnikát és ezzel együtt katonákat is vett bizonyos feladatokra Líbia.
  • Daell Drow
    Na ja all/arc, es a fegyvernepper meg tenyleg jok. Foleg az utobbi az nagyon a pofajara volt kitalalva. De azota tenyleg csak B.
  • Hegi90
    Tudtátok, hogy a Fegyvernepper forgatásához 50 igazi tankot kértek kölcsön a csehektől, és miután visszaadták, a csehek eladták Líbiának? Valamint csak igazi AK-t használtak, mert az olcsóbb volt, mint a replikája.
  • ZZ88
    Nem is értem, hogy hagyhattam ki ezt a felsorolásból. Az újabb filmjei sajnos csak B sek, de így is nézhetők.
  • Guren
    kick ass-ben is jó volt
  • Riddick21
    ...és hát ugye az Ál/arcban is lejátssza a fél világot, illetve Oscarja is van, ráadásul megérdemelt: Las Vegas végállomás.
  • ZZ88
    Nekem a Con Air mellett a Szikla meg a Veszett a világ a kedvencem tőle.
  • Daell Drow
    Nekem a watchmen inroja tetszik a legjobban.

Forraskodrol valahogy nem hallotam rola, de ma este meg is nezem.

Cage-tol a boszorkany vadaszatot neztem meg tegnap, egynek siman elmegy.
    Cage-t en szeretem, bar teny hogy nagyon at ment B kategoriaba. De azert en meg birom. Bar mar nehezen hiszem hogy olyan lesz mint regen, pl a CONAIR-t azt nagyon imadom a mai napig.
  • El Protector
    Sucker Punch, érdekes film, ilyen hatásos intrót régen láttam bármilyen filmnél, azt kell mondjam, hogy tetszett :)
  • Reg5
    Nicolas Cagenek vannak nagyon szar nézései a filmben, amiért egyszer megéri megnézni :D
  • ZZ88
    Akkor rövidesen megnézem.
  • tommygear
    igen
  • ZZ88
    A Dejavu a Denzel Washingtonos? Azt régebben is meg akartam nézni.
  • Csaba007
    A dejau Vu nagyon jó film, a next elég gyengus.