106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • davidka003
    Moziban nekem sem tetszett de itthon már ~10-szer megnéztem angolul FullHD-ban és úgy elég király.
  • Seth
    Hát az rém uncsi volt, ha az tetszett,akkor ez még jobban fog. Itt már történik is valami :D
  • Jim Morrison
    héten megnéztem a hp 7/1et, ma megyek megnézni moziban az utolót, remélem min olyan jo lesz mint a part1.
  • precision
    The Next Three Days

Egynek elment. A kissé vontatott első "rész" miatt 'csak' 7/10.
  • CSOCSO
    Priest

jobbat vartam. Eros kozepes film.

5.5/10

PetruZ???? 2/10???? peewee kalandjait pontoznam annyira, ne viccelj mar.
  • Tyler1
    Battle for Haditha

2005. november 19. Irak – valahol a harctéren. Robbantásos merénylet éri az Irakban állomásozó amerikai konvojt, melynek következtében meghal az egyik tiszt. A felbőszült tengerészgyalogosok ezt követően megtámadtak egy iraki falut, név szerint Haditha-t és lemészároltak 24 civilt köztük nőket és gyerekeket. A film ezen tragikus események hátterét és következményeit vizsgálja – mindkét oldalról.

A film első része unalmas és vontatott, érdekessé onnan válik, mikor beindul a bonyodalom. Egy jó forgatókönyvvel nagyon jó kis film lehetett volna, mert elég érdekes témát feszeget, és vitatható szemszögből vizsgája a 2 fél felelősségét. Így kissé gagyi, de nézhető.
  • SötétBarom
    Köszönöm szépen!
  • kill3r21
    Captain America - The First Avenger

8/10
    Kellemes meglepetés, sokkal rosszabbra számítottam, látványos akciók, kiszámítható story, igazából kellemes két óra, de azt nem mondom hogy maradandó nyomokat fog hagyni....
  • Dean Winchester
    persze ennyiből jó de viszont akkor megoldhatták volna ,hogy a zsaru aki látta az egészet az belehaljon a lövésbe és ne csak súrolja a találat :D
  • birdo #63989
    Meglepően jó volt, a gyerekszínészek ellenére ))
  • PetruZ
    Priest (2011): Rettenet rossz volt, szavakat nem találok rá... 2/10
  • Victor1103
    A The Spirit is valami Sucker Punch-hoz hasonló agyrém állítólag. Arról tud valaki nyilatkozni?
  • TaRka0107
  • Real13
    Super 8
    Ez valóban szuper volt, de nem csak egy 8-as, hanem laza 9-es. És ha már ilyen bénán álltam neki a mondandómnak, valamint lelőttem a 'poént', az értékelést, akkor inkább kihagyom az ömlengést, és csak a legnagyobb pozitívumokat említem meg. Első és legfontosabb: a hangulat brutálisan erős, és manapság azt hiszem ez a legfontosabb nekem a filmekbe. Egy jól eltalált atmoszférával nagyon meg tudnak venni, és itt ez abszolút megvolt végig a maga retro-jával. A gyerekszínészek egytől egyig kitűnőek, különösen Elle Fanning , hihetetlen, hogy mennyi tehetség szorult belé, illetve nővérébe is... Remélem, nem kallódnak el. A vonat kicsúszása az egyik legjobb jelenet az évben, de a film amúgy is bővelkedik a remek pillanatokban: remekül működnek az érzelmes részek, és jól áll a filmnek a szentimentalizmusa. Kellemes családi mozi-thriller keverék, igazából két bajom volt vele: túl egyszerű a megoldás, és pont ehhez kapcsolódóan ezt a szálat egy kicsivel jobban illet volna kidolgozni. Megvett a film, na, működött nálam nagyon, a gyerekek zombifilmje meg az egyik legkellemesebb extra 'poén', amit valaha láttam. Szép munka, Mr.Abrams. happy.gif (dejó, hogy megvártam, amíg moziban nézhetem meg...)
    9/10
  • Dynamic
    Sucker Punch

Szeretem Snyder összes filmjét. A lassítós cgi parasztvakításokkal bármikor megvesz kilóra. Gondoltam eddig. De ekkor elcseszett értelmetlen szart régen láttam már. Egyszerűen semmi értelme és funkciója nem volt a fantasy jeleneteknek. Kb. az az érzésem volt, mint amikor gyerekkoromban jöttem fel a pincéből és közben azt játszottam, hogy szörnyek hadán kell keresztül verekedni magam. Egy ilyen tét nélküli álomvilágban zajló események, amiben csak én lehetek a győztes, miért lenne bárki számára izgalmas? Legalábbis miért lenne izgalmas és érdekes, ha az előzményeket ismered ezáltal tudod a "csaták" végkimenetelét?(most nem akarok spoilerezni, de aki látta, tudja, hogy értem) Ki a francot érdekel, hogy egy 5 perc alatt ellopott érdektelen biszbasz köré milyen degenerált dolgokat költ egy zavaros elme? Esküszöm ezek voltak a legunalmasabb részek, legszívesebben itt folyamatosan tekertem volna a filmben, csak nem egyedül néztem. Az "eggyel lentebbi valóságban" zajló eseményeket szívesebben néztem volna, de az is olyan egyszerű volt mint a faék, szót sem érdemel. Valahogy sorsszerű volt, hogy moziba nem jutottunk el korábban, pedig készültünk rá.
    3/10
  • CSOCSO
    lol... Russel*
  • CSOCSO
    Arthur (2011)

Nagyon tetszekk. Igazabol egy ujkori valtozata a regi kiralylany/kiralyfi kenyszerbol valo hazasodas - nem akaras = masba vagyunk szerelmes tortenetnek. Amugy egy regi film lett feldolgozva, ahol egy playboy srac falja a noket es kiuriti az osszes vodkas uveget ami a kezebe kerul. Megvesz barmit, eler mindent konnyeden... koszonhetoen az anyukanak aki milliardos. Nem tudok semmit kifogasolni a filmben.

Rulles Brand pedig egyre jobb. Szerintem Will Farrel szintu a srac. Nagyon jol hozza a formajat ami elegge sajatsagos es lehet sok embernek nem fog bejonni, de en imadom, ahogy will farrelt is! Ez a szerep nagyon bejott neki.

mondanam, hogy 10/10 de mindenkihulyenek nezett.... ok legyen 9/10 : kicsit lehetett volna viccesebb.
  • CSOCSO
    de legkozelebb ha lehet inkabb IMDB oldalt linkelj melle. koszike
  • CSOCSO
    sajna csak egesz hsz eket tudok torolni. ugyhogy masold ki amit irtal es ird be ujra pls. amugy ekkora meretben engem sem zavar. foleg hogy olyan filmet linkeltel be amirol azt se tudtam hogy letezik es ha csak cimet irsz se neztem volna meg. ugyhogy vegulis jo latni kepeket :)
  • Tyler1
    nekem pont tetszett, h nem klisézték el, h a végén vki megkönyörül rajta, és elengedik :) annyira idegesítő, és elcsépelt, h a legkomolyabb drámákban is a zsaruk elengedik a végén a főszereplőt, hiába ölt embert, meg szegett meg 800 törvényt.
  • Dean Winchester
    a vége volt a tetszetős
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ugye tony nem fogja shane-ra a fegyveert akkor simán állba verhetné de nem teszi!
    Majd a csaj megy tony előtt mikor tony megáll egy helyben a csaj előre megy ahelyett hogy elmenekülne :D
    a legvégén meg ugye kiderül ,hogy ki a tettes a másik zsaru akit meglőttek az látta az egészet szóval kellett volna egy jelenet oda még mikor a zsaru kijön a házból és megszólal h ártatlan és tony a tettes ehelyett ez kimaradt és berakják a kocsiba shane-t
    szóval ezt sztem kúrták csak el?
    Kamerarángatás nem csak akció közben volt hanem mikor csak az arcukat kellett volna mutatni akkor is rángatták :DDDD
  • Victor1103
    Cargo.2009.DVDRip.AC3.German.XviD-PP-Elite verzióhoz tökéletes

felirat
  • bcrics
    A tru callingal voltam kb Ugyanígy, volt pofájuk a második évad eleje-közepén elkaszálni a sorozatot, pont mikor kezdte a szárnyait bontogatni a sorozat, a második évadtól csak néztem mi fog kisülni belőle, de engem megfőztek az egész sztorival, mi lehetett volna belőle, sose tudjuk meg..nohát akkor, lassan újra is kellene nézni.

1x11,
  • SötétBarom
    Felirat van? Trailer alapján jónak tűnik, de a németem még nem 100%-os...
  • Ams
    Ez a Sucker punch ütött.

Fullhd, Extended version. Anime-t gyalázó harc jelenetek, agy orgazmust kiváltó zene, SMOKING HOT csajok,a film 90%-ában harisnyakötőben...
    Élvezet nézni, csak néhány jelenet vontatott, kihagyható lenne(ez lehet az Extended version hibája, még utánnajárok).

9/10
  • Victor1103
    Cargo

Német scifi némi Pandorum + Sunshine beütéssel. Néhány helyen kilógott a CGI lóláb, de összességében egész korrekt, élvezhető film volt.

7.5/10
  • El Protector
    Big Fish. Nagyon szép mese, szép, megható befejezéssel :)
  • ntex
    Száguldó Bomba (Unstoppable) 2010:

FSZ: Denzel Washington, Chris Pine

Egyszer nézhető. A két főszereplő mozdonyvezetőről szól az egész film kb. : Egy robbanásveszélyes löttyöt szállító vonat elszabadul és azt próbálják meg megállítani az általuk vezetett mozdony segítségével. Megtörtént esemény állítólag, mondjuk vannak benne izgis-érdekes részek. Pl. amiért elszabadul az a vonat, azon röhögtem egyet :D...

7/10
  • Dean Winchester
    én ezt a filmet Liam Neeson-nak szántam volna
  • REALista
    Nah igen.Inkább nézem újra a régi kedvenceket mint az ilyen vackokat...:)
  • zoliapu
    Én megkockáztatnék egy 7/10 et.
  • Sir Quno Jedi
    Thor & Loki: Blood Brothers is a four episode motion comic from Marvel Knights Animation released in April 2011. It is based on the 2004 miniseries Loki by Esad Ribic.

Kategóriában erős 10/10
  • gombabácsi
    én a felvezetésekben se szoktam unatkozni...
  • szucsy89
    Azt nem minden poszthoz szoktak linkelni, de ez így zavaró lehet valakinek, akit érdekel a film, vagy meg akarja nézni ráguglizik és már ki is dobja a borítóját/történetét netán az előzetest. Semmi szükség rá, nem véletlenül van banner alatt az a szöveg...
  • öregharcsa
    ööö... bocsesz mindenkitől... az apróbetűs részt nem olvastam...

a házigazdától kérnék akkor törlést, vagy részleges törlést...

köszönöm
  • Tyler1
    dehogy a jogok miatt, akkor lett az kiírva, mikor egy barom minden filmélményéhez akkora posztert linkelt, hogy széthúzta a topikot.
  • Inquisitor
    Szerintem nem a méret miatt, hanem a copyright miatt van. Youtube videóról meg ami nem tiszta, azt úgy is leszedik, ha linkeled, ha nem. Gondolom nem szeretnék ha a "jogvédők" cseszegetnék az oldalt miatta.
  • Tyler1
    ne linkelj 5 megapixeles posztereket, ami szétszedi a topikot. ekkora méretben sztem semmi baj nincs vele, filmes fórumban miért ne férne el.

amúgy meg nem nagyobb, mint egy videóbeágyazás, akkor azt sem lehetne?
  • ProGabe #63960
    "NE linkelj Posztereket, DVD boritokat. Hozzaszolasod torolve lesz."
  • öregharcsa
    Quarantine 2 - The terminal

Hozza az első rész színvonalát, akinek az tetszett ez is fog...
    A történetben csak pár óra telt el az első részben karantén alá vont épület és ez között, az elején van egy kis lötyögés(felvezetik a történetet), de utána garantáltan nem fog unatkozni senki.

8/10