106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Victor1103
    Hát akármekkora nevek voltak a Feláldozhatok 1-be a film szerintem akkor is egy nagy piece of shit volt. Szal engem ez a szereplőgárda már nem igazán hat meg
  • davidka003
    Volt egyszer egy vadnyugat

Most láttam először, nem rajongok a western filmekért de nem volt olyan rossz. 8/10
  • Inquisitor
    Most nem lelem, valaki kigyűjtötte a Youtube-ról (vagy ő rakta ki?), a Kaszinó c. filmből van (ha nem tévedek) egy jelenetben Joe Pesci-t szinkronizálta Szerednyei, Reviczky és egy harmadik emberke által. Amikor is viccesen mesél egy sztorit, amit valaki viccesnek talál, ezért le akarja lőni.
  • sandor8206
    ku*vára várós főleg ilyen szereplőgárdával
  • pzoli00
    Sucker Punch

WTF?

1/10
  • Tyler1
  • tommygear
    Chuck Norris és John Travolta a The Expendables 2-ben.
  • szucsy89
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    valaki privibe küldene torrent fájlt rá?
  • daver88
    Iron Doors

Buried sokkal "hangulatosabb" (ha lehet egy típusú filmre ilyen mondani) volt. Jobban játszotta sztem Ryan Raynolds a szerepet.

Nem igazán értettem ezt a német vonalat. A csaj néhány mondatát németül feliratozták az angol realasen (nem mindet), az emberünk meg német dalt énekelt. valaki rájött már erre, hogy miért volt? Vége sem tetszett, sokkal jobb lett volna, ha kiderül, hogy miért voltak ott és kik rakták oda őket.

5/10
  • Dean Winchester
    az eredetit tudnád linkelni?
    am al pacino magyar hangja tökéletes sztem
  • Tyler1
    Al Pacinot még élő ember nem szinkronizálta le jól, Tony Montana kubai stílusa, és akcentusa meg egy ezred százalékban nem jön át a magyar hangból.

ez olyan messze van az eredeti szinkrontól, h szavakban ki sem lehet fejezni
  • davidka003
    Én úgy tudom csak egy szinkron készült hozzá.
    Amúgy linkelheted a maffiózós jelenetet 3 szinkronnal, szeretem az ilyesmit.
  • Inquisitor
    Ez sajnos nem ilyen egyszerű, van olyan film aminek öt azaz 5 szinkronja van! A múltkor valamelyik régi kúlt maffiózós filmből megnéztem Youtubon egy jelenetet 3 szinkronnal, és hihetetlen difik voltak minőségében.
  • davidka003
    Szerintem jó a szinkron. Végvári Tamás(RIP) jól csinálta.
  • Kontrakcio
    iron door

érdekes film, részemről 1x nézős jó film kategória. Vége meg kicsit túlzás sztem...

6,5/10
  • Tyler1
    csak ne szinkronnal, mert az szánalom. múltkor volt tv-ben, hát nem tudtam, h beszarjak a röhögéstől, vagy sírjak.
  • tommygear
    ez egy kiváló film, nemsokára megjelenik hd-ban és újranézem énis
  • Blasta
    Na én is megnéztem a Triangle-t.

Mindamellett, hogy a szokásos fasz amcsi kliséket koveti (kulonos/megmagyarázhatatlan korulmenyek kozé kerult emberek kozott CSAK EGYETLEN EGY VAN aki elkezd gyanakodni, a tobbinek teljesen természetes a szitu) és elég sokáig húzzák annak bemutatását amire a nézo már jóval korábban rajon (idohurok) egy egész turheto film, csak vártam volna kicsit tobbet belole. Értem, hogy hurokba kerul, de olyan esetekben az eseményeknek kellene iranyítani a dolgokat, nem pedig ugy, hogy a szereplo ujra és ujra meghozza ugyan azokat a rossz dontéseket. Gondolok itt saját maga megolésére, a balesetre, a hajóra torténo felszállásra, stb. Egyszeruen a hurok egyetlen apró dontéssel megváltoztatható lenne, de mégsem teszi ezt. Ez pedig inkább idegesített mint tetszett ill. drámaivá tette az egész befejezést. Ráadásul jó lett volna ha a hajóról is kiderul vmi, hogy miért nem volt rajta senki, hogy mi tortént a kifutása után.

1x nézheto, de a fent leírtak miatt 5 pontnál nem adnék rá tobbet, mert amúgy érdekes volt a sztori, de semmi tobb.
  • limperatore
    főleg ha egy jó cigit elszívsz mellé nagyon adja úgy :D
  • szucsy89
    az ínes jelenetnél azért húztam a szám :D de szerintem is 10/10
  • Totti5
    127 óra

Erről kár bármit is írni, mert minden tökéletesen a helyén volt, ez egy mestermű.

10/10
  • tigeroo
    kedvenc filmem.
  • TaRka0107
    Scarface-t kezdtük el haverokkal. Én másodjára látom. Szerintem kurvajó film. Mind a 2óra 45percét élvezni fogom szerintem, csak a sok hülye elhülyéskedte. Ti véleményetek a filmről? (érdekelne hogy szerintetek milyen ez a film.)
  • gombabácsi
    Armored (Antal Nimród)

Hát ez meglepően jó volt. Sőt, azt kell mondjam, hogy nagyon jó volt.
  • limperatore
  • viizo
    Priest / A Pap

Kedvelem a post-apoc filmeket, még a sokak által szidott, Stallone féle Dredd bíró is bejön. A Priest-től is hasonlót vártam, mivel az előzetes is olyasmit sejtetett. Sajnos viszont eléggé elnagyolt lett a film: a világból alig látunk valamit, a karakterek jönnek-mennek, a főszereplőket is távolságtartással szemléli a néző. Valamiért a drámainak szánt jelenetek is súlytalanok, egyszerűen nem áll össze a film. Ha kifejtették, részletesen bemutatták volna a belső civilizált és a külső perem világát, amivel mondjuk egy órával hosszabb lett volna a film, akár kellemes produktum lehetett volna. Ennek hiányában, félinformációkkal, elnagyolt-elsietett képekkel viszont sajnos teljes a középszer. Kár érte!

10/5
  • fifi
    A vér kötelez

Basszus ez marha jó film volt. Idegesítően kezdődött, de aztán beindult... Érdekes film a bandákról, a testvériségről, bosszúról...

9/10

egy ideig kedvencem lesz hosszúsága ellenére
  • dragon11
    akk már 3an vagyunk, akik nem értik az egészet..:S
  • Victor1103
    Ja és persze a végén nekem is a taxis jelenet. Felborulnak és többször meg is pördülnek a kocsival és az anya meg lazán kimászik belőle? Erre jön a taxis hogy elvigye-e valahová? Ez mi a pöcs? Azt hittem hogy az anya megmurdelt és a taxis elviszi a másvilágra, de erre kiviszi a kikötőbe...:/
  • Victor1103
    Triangle

Megnéztem mert kíváncsi votam rá. Összességében bejött nem azt mondom hogy nem tetszett csak nekem volt benne egy két logikai bukfenc.

Nekem is a vége totál érthetetlen. Először is hogy van az hogy a hajón csak onnantól indul újra az esemény hogy felborul a vitorlás, amikor pedig kimosta a partra a víz az anyát akkor meg jóval korábbi események is újrakezdődnek.
    Hiányoltam sok olyan információt a filmből amikor valamennyire rávilágítottak volna a miértekre. OK hogy scifi miszikus film az egész, de engem akkoris érdekelne mitől lett a hírtelen vihar, mi okozza az időhurkot, honnan jött a hajó, hova lett a legénysége és stb.

Egynek elment a film, de szerintem a kelleténél jobban túlspirázták és ez visszaütött.

6.5/10
  • Rash87
    Érdekes befejezése volt, de én is arra gondoltam,amire Te :)
    Mindenesetre egynek elment,tetszett.
  • Dean Winchester

kb abból is gondoltam , hogy mikor az ajtó felé kellett "hátrálni" akkor alig tudott a faszi beszélni meg mozogni de ahogy kiléptek az ajtón meg egyből helyrejött a hangja és a mozgása is :D
    De egyetértek a te verzióddal! a lényeg fura befejezést kaptunk ami jó

• stargatelost
    micsoda? Iron Doors spoiler:
    Nem tudom te mit értelmeztél, de szerintem egyértelmű volt, hogy egy másik bolygón vannak. Ugye amikor kiléptek, az égen egy vagy talán két bolygó is volt. Ezt meg onnan lehet kb. biztosra venni, hogy a hapi a film második felétől elég sokszor megemlíti a földönkívülieket, persze csak poénkodik vele, hogy ők rabolták el őket, de így a film utolsó percével már valószínűleg így is volt. Talán valami Ádám és Éva 2.0 kísérlet lehetett az idegenk részéről, vagy ki tudja, ezért mondtam hogy aki magyarázatot igényel, az kerülje :)
  • Dean Winchester
    megnéztem és a vége tényleg durva , azt hittem hogy
    megint egy újabb kamrába fognak kikötni! De gondolom mikor betakarta a nőt akkor már rég meghalltak és úgymond ez már a túlvilág vagy csak siman halucinált a férfi és azért hitte h sikerült kiszabadulni
  • bcrics
    Vki ezt látta már?
    We Are What We Are
  • Dean Winchester
    Liam Neeson :)
  • Willenbrock
    Szeretem az ilyen sci-fi féléket,ez nagyon jó kis usós filmnek ígérkezik.
  • tommygear
    megnéztem, max 4-5 pont
    hasonló beteg befejezést utóljára az eden lake-ben láttam
  • dragon11
    Engem is érdekelne, de úgy az egész..:D me nem igazán értettem :S

valaki ?:P
  • BenedekFeco
    Triangle

1-1,5év után másodszor megnézve. Teljesen korrekt "időhurkos" film, nagyon okosan megrendezve, megvalósítva. Egyedül az utolsó 2perc az, ami WTF.

Ugye van egy "anya-fia" páros, aki a film elején elhagyja a várost. Majd az "anya" megjelenik a kikötőben és elkezdődik a története, amiben 2-3körön keresztül hadakozik magával+megöl mindenkit. Ezek után visszatér a házukba, ahol padlóra küldi a film elején látható anyát, majd "becsomagtartózza" és a fiúval elhajtanak, hogy balesetet szenvedjenek.
    Na most, a balesetnél a földön fekvő csaj, az a "fejbevert-betáskázott" anya. Ez meg ott áll az autó mellett sértetlenül, mint egy szemtanú. WTF?

8/10