106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sandor8206
    Én azt nem értem, ha annyira oda van a minőségért, azoknak a mi véleménye a régi filmekről? Nem egy fekete-fehérről vagy 50, 60, 70-es években készült alkotásról? Amin szaladgálnak a hangyák, meg a fehér csíkok tömkelege van a piros meg bíbor szín egykutya stb. stb.
    Ok vannak felújított, digitalizált cuccok, DE aki mondjuk 15 éve látta a 7 szamurájt az gagyi mert nem 1080-ban volt?

Én inkább nézném gagyi kamerásban az összes filmet ,hangalámondásosan csak csinálnának olyan remekműveket mint pl. 20 éve és akkor finom is voltam nem is mentem annyira vissza, amikor tényleg a remekművek születtek.

Szégyellem magam amikor ilyen szutyok TF3-ra repkednek a 10/10, meg 9-ek. Mert IMAX, meg 3D, látvány meg istenfas*a.

Aki jó filmet, popcornfilmet akar látni az sznob? Akinek meg a dvdrip se elég az meg igényes? Na menjenek a pic*ába! Nevetséges ez a külsőségesség. Teljesen igaz amit Tyler dumál a Harcosok klubjában.
  • sandor8206
    teljesen igaz, szutyok az avatarod
  • Totti5
    Egy film esetében ami 100 óra sorozatot, tonna képergényt "dolgoz fel" nem az a feladata hogy azt űberelje, mert azt nem lehet belenyomni egy másfél órás filmbe... ráadásul azokat is ki kell szolgálni akik azt se tudják hogy ez már létezik. Én nem ismerem, azt tudtam hogy van egy Avatar mese, de nem esett le hogy ez annak a filmje, addig amíg nem olvastam egy szokványos minden szar fikakritikában.
  • Mike
    élőszereplős

hogy is mondjam, a sorozathoz képest vmi iszonyat fosadék
    nem adta vissza azt a hangulatot, azt a humort, mellékszálakat emeltek ki, a történetnek köze nem volt a sorozathoz, max abban volt egyezés, hogy ki kicsoda, teli nyomtak mindent pátosszal, inkább szomorú volt mint vicces
    a témát tekintve a rajzfilm is lehetett volna ilyen, de szerencsére nem lett az
    néhol rettenetesen untam

csak azért nem 2 mert van szarabb film is

3/10
  • Kontrakcio
    Cpt. America

pff, hát, 1x nézős felejtős. Nem is a többi marvel-hez hasonlítanám, inkább gi joe-hoz áll közelebb.

4,5/10
  • pauly
  • kaposi1
    Cam verziót valóban nem kellene értékelni.
    De aki egy DVDrip-re is már azt írja hogy szar, az nézzen már kicsit magába.
    Hihetetlenül irritál amikor valaki az értékelésébe beleírja hogy 1080p-be nézte.Ki a sz..t érdekel.
    Nézheti tőlem akár 3D-be is ha a film egy értékelhetetlen alkotás.
    A legtöbb HD-re verő itt a topikban nem is azt érzékelteti hogy mennyivel nagyobb élménybe volt része , hanem inkább azt szeretné közölni hogy neki is tellett végre egy HD televízióra.
    Na ez az igazi szánalom inkább.
    A film az számomra még mindig a színészek játékáról szól.
    Ha választanom kellene hogy melyiket tarthatom meg Halálsoron DVD, vagy Avatar bluray, gondolkodás nélkül az előző mellett döntenék.
    Mert abban van színészet, a másik meg látványorgia.
    Előző nálam még mindig fontosabb egy filmnél.
  • Tatyla
    ez így ebben a formában nem biztos hogy igaz....
  • Bucser
    Es tobbet fogyaszt:)
  • sandor8206
    miért ne hurrognának? kurvára unalmas már ebben az országban, hogy mindig a más portáján néznek szét, mással foglalkoznak, meg tudnak szólni, közben az illető ugyanolyan szutyok csak másban
    és ez különösen igaz magyaroszágra
  • precision
    kamerás filmet nézni olyan mint ha 32kbps -re "lebutított" recsegős mp3 -at hallgatnál... hallod a zenét úgy is, de élvezhetetlen

és szerintem mindegy milyen témájú a film, nem csak a sztori a lényeg, azért mozgóKÉP, és nem könyv, mert a szemünknek is szól

de végül is tökmind1. csak a kamerás emberek ne hurrogjanak ha le vannak szólva :) nem véletlen.
  • CSOCSO
    marmint ferrari se jobb a ladanal :D
  • CSOCSO
    nezz meg egy nasa filmet sima moziban majd nezd meg a NASA imax experiancet. lefosod a bokad! avatart lattam sima moziban es imaxban is. IMAX>sima mozi

nem 7 vagy 10 pont kulonbseg de van kulonbseg. ennyi erobol egy lada se jobb a ferrarinal. vegulis mindketto megy meg dudal. csak az eggyik gyorsabb meg szebb. iga?
  • CSOCSO
    ha jol tudom magyarorszagon forgattak a filmet. amugy kellemes meglepi volt mikor hallottam mindenkit magyarul karattyolni :)
  • viizo
    Scream 4 / Sikoly 4

Az első részt a mai napig imádom, alap slasher kedvenc, régen sokszor láttam. A folytatásai sajnos kevésbé jöttek be, erősen lejtett a színvonal. A negyediket épp ezért eléggé vártam, mivel összeállt a régi gárda, és a fogadkozások is megvoltak, hogy lesz itt jóság. És lett is! Az utóbbi idők egyik legjobb slasherfilmjét hozták össze, ami bár nem lesz kult, mint az első, de sokkal élvezhetőbb mint a 2-3.

Szerencsére nem látszik túlzottan a görcsösség a készítők részéről, ellenben tele van öniróniával, filmes gegekkel. Némileg brutálisabb és pörgősebb, mint az eddigi részek, de ez jót tesz a filmnek, nem hagyja lanyhulni az érdeklődést.

Jóféle restart!

10/7
  • sandor8206
    teljesen igazad van, látványfilmnél CAM az szutyok, de azért egy akármilyen filmet nehogy már ne nézzek meg úgy (ez másnak ment)
    pl. most néztem meg tegnap a Fertelmes fönököket és nem röhögtem kevesebbet ,mert nem HD-ban néztem
  • Kaplan
    5 Days Of August

A kétezer-nyolcas grúz-orosz konfliktust dolgozza fel megtörtént események alapján. A film majd két órás, engem végig lekötött, valahogy sosem tudok elmenni az ilyen dolgok mellett mintha mi sem történt volna. Számomra minden egyes alkalommal megrázó, hogy ezek a dolgok megtörténnek és emberek halnak meg akár ok nélkül is. Hallgatjuk a híradóban mindig, hogy itt és ott háború van, itt és ott meghalt valaki autóbalesetben de amíg nem a szaros kis életünkben történik ez meg fel sem fogjuk, hogy miről van szó.

A végén két három percben grúz családok mutatják be szeretteiket akik elhunytak az öt napos háború alatt. Kissé hatásvadász de a film így teljes.

Egyenes, elgondolkodtató és valóság...

8/10
  • Totti5
    Az utolsó léghajlító

Korrekt 1szer nézős film, bár egy kicsit sűrű volt a story és az egész, mert sok mindent a háttérről nem tudtunk meg, csak max 1 mondatban el lett intézve. A téma elbírt volna még plusz fél-1 órát. Remélem lesz folytatása.

Shyamalan filmben még nem csalódtam, szóval hajrá, bár nem lenne rossz ha olyan klasszikust csinálna mint a Jelek, amit 5ször is újra lehet nézni.

7/10
  • Sir Quno Jedi
    Ironclad

Nem volt ez olyan rossz, sőt nekem még tetszett is. Kicsit elkapkodták a harci jeleneteknél a kamerát, így néha szart sem lehet látni. A dánok magyarul makognak. DE amúgy korrekt kis film volt.
  • szucsy89
    Iron Doors

Én imádom az ilyen stílusú filmeket, de ez most valahogy nem jött át. Elég lassú is volt, meg a vége... nagyon nem tetszett. Talán mert sok kérdés nyitva maradt. A nagyon sok miért miatt csak 5/10

szerk.: Buried oda-vissza veri :)
  • setuh
    +1
    Soha nem nezek CAM-os filmet(mar,regebben meg neztem mikor meg hd se volt talan),mert tenyleg eg es fold...Anno megneztem az Avatart cam-os verzioban es azt mondtam h ez egy rakas fos,aztan azota megneztem vagy 2x meg hd-ban,persze mas velemennyel.
    Megis azt mondom,hogy ezen vitazni,meg eljutni odaig,hogy minositsunk vkit,azert mert megnezett cam-osan egy filmet,baromsag.Max. annyit lehet megtudni az emberrol,hogy turelmetlen,es nem igenytelennek kell nevezni a nepet,hanem siman csak turelmetlennek.Kulfoldi torrent oldalakon is dominalnak a cam-os verziok...
  • Tyler1
    nem nagyobb hülyeség, mint amikor vki 7 pontot ad a mozis filmre, amihez odaírja, h imaxben 10 pont lenne...

tisztánlátás végett, én nem nézek szutyok minőséget, de ez a vita megint nevetséges.
  • szucsy89
  • CSOCSO
    Az, hogy megneztek egy There is Something about Mary-t vagy valami mas komediat/dramat/szerelmes filmet ahol valoban szinte semmit nem szamit a kepminoseg az egy dolog. Na de Avatart, The Rise of the Apes meg Star Wars filmeket lesni, ahol a negyede arrol szol, hogy dezsirul nez ki...

7/10 esre pontozod tokmindegy, hogy 4 gigas 720p minoseg vagy 400megas iphone minoseg??? Szep is lenne. Gondolom akkor is tetszene ha egy osszezsirozott szemuvegen keresztul nezned aminek meg a dioptriaja is tokre mas mint ami neked kene.
  • CSOCSO
    "en meg a toltott csirket ettem felkeszen... pont eleg volt, hogy tudjam, nem kell tovabbi idot eltoltenem mikor valoban kesz van."
  • CSOCSO
    sajna ez nem csak a magyarokrol szol. Szerinted amerikaban mashogy megy? sok idiota maszkal korbe es adogatjak a filmeket a csomagtartobol meg es persze halal buszkek ra, hogy megvan mar nekik az a film ami csak most jott ki moziban..... DE persze EGYIKSE mondja, hogy cameraz verzio es ocsmany! Mikor megkerdezem, hogy az emberek mit szolnak ahhoz, hogy kameras szar verziot adsz el, akkor csak butan nez, hogy mit ertek kameras verzio alatt???????

OMG idiota allat, DIE!
  • fifi
    pl én megnéztem a drive angry-t CAmban, és pontosan elég volt, hogy tudjam, nem kell további időt eltöltenem a következő verziókkal, megvenni meg pláne nem...
  • CSOCSO
    tehat felveszik HD kamerval majd atkonvertaljak szar minosegu divx be............... ennek akkor most mi ertelme van?
    Beleneztem a sample fileba, valoban egesz ertelmes minosege van egy kameras verziohoz, de ez akkoris ocsmany!!! messze van egy ertelmesebb minosegu dvd riptol es eg es fold kulonbseg egy BRriphez kepest!
  • Jim Morrison
    tenyleg, tegnap meg is neztem a hogy neveld a sarkanyod 3d-t.
    Rendes rajzfilm volt, igaz ilyen befejezést mesefilmben még nem láttam :D
    9/10
  • Jim Morrison
    ez igaz, tegnapelőtt lett meg a bd lejátszó. nagyon zsiir iigy minden(igaz, eddig a hd filmeket merevlemezrol neztem, de igy mar rendes 3d s filmet is tudok nezni + a dvd ket felkonvertalja jobb minosegure)
  • Tatyla
    mondjuk amióta van egy normális tv-m meg Oplayem hozzá azóta már én se nézek még dvd-t se,kizárólag HD-ben mindent :)
  • ProGabe #64289
    én már nagyon sokszor lefutottam ezt a kört, amiről itt írtok

én voltam a
    - hülye
    - f*sz, mert azt mondtam a cam-nézőkre, hogy "igénytelen" (amúgy az! persze nem mindenben, de ebben biztosan)
    - "mit érdekel, hogy én mit nézek, köcsög" :D

ennek soha nem lesz vége. ez tényleg olyan, mint a maunika, a győzike, a blikk, az sp/fluor stbstb

amíg a malacok megeszik a moslékot, addig lesz, aki nekik adja
  • Totti5
    Ha HDban lennének ezek a filmek kristálytiszta képminőségben, de ezzel a szutyok mozis audióval, akkor se nézném meg... az nem élvezet. A hang, zene pedig igencsak fontos, ugyan annyira mint a képminőség.
  • hapi
    igénytelen nép az magyar látom én is, a szutyok Cam-os verziókat több ezren szedik, és nézik sokkal többen mint az igényes verziókat. Meg is lepődtem ezen, azt amikor szóvá tettem egyből jött hogy azt néz amit akar. Persze mindenki azt néz amit akar (a Barátok közt-et is sokan nézik) csak ne feledjük el hogy a választásuk egyben minősít is...
  • sandor8206
    ja egynek elment, de végét elcseszték a ZS trükkökel
  • tigeroo
    boszorkányvadászat

a CGI de undorító volt...
    amúgy egynek elment, átlagos film
  • Victor1103
    "de nézze ha akarja csak ne ossza meg itt velült mert a véleménye egyenlő a nullával..."
    Gondolom ezt nekem szántad burkoltan. Azért az ereidet fel ne vágd már amiatt mert képes voltam leszedni egy kamerás filmet és ide mertem baszni egy 7,5/10-et. Nem szidtam a filmet, nem kezdtem el ecsetelni a hibáit, nem spoilereztem orrba-szájba szóval hanem írtam egy pontszámot(amit megjegyzek hogy akkor is 7,5/10 lett volna a 1080p-s fullHD-ba nézem) szerintem néhányan kicsit túllihegik a dolgot
  • Guren
    a dvdscreener minőség is egy rakás fos. sőt, már a dvdrip is annak számít. legalábbis nálam.
  • SASboy
    Kidnapped

Nem tetszett a film. A szereplők nagyon idegesítőek, sztorit már láttuk.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    azt hittem, hogy az elején levő jelenetnek lesz valami összefüggése a filmmel, erre semmi.

Ez nagyon lerontotta az összhatást. Nem is pontoznám.

Iron doors

Ez viszont egész korrekt volt. 1-2 kérdés nyitott marad, de ettől függetlenül nálam simán hozza a Buried szintjét. 7/10
  • szucsy89
    akkor se... pont egy ilyen filmet... az igénytelenségnek is van határa, de nézze ha akarja csak ne ossza meg itt velült mert a véleménye egyenlő a nullával... ilyen nehéz ezt megérteni? :D