106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
tudtok ajánlani nagyonjó horrorokat?:P:) -
Végső állomás 4
Zenék nagyon jók voltak.
Azt kaptam amit vártam.
8/10 -
jamamura #64520 Rise of the Planet of the Apes. Ez a cím bonyolultabb, mint a film legtöbb humán szereplője. -
Mentol #64519 Talán a SátánTangó, esetleg a Háború és Béke. Ha nem vagy rájuk felkészülve, akkor TUTI beszarsz mert az egyik 7 órás, a másik majdnem 10... -
vg #64518 Mártírok
Szerintem nagyon jó film volt! Sokat agyaltam a végén.
Gacy House
Megnéztem újra, mert van hozzá felirat. Jópofa kézi kamerás, felvétel megtalálós, szellemüldözéses.
Tactical Force
Nem bírtam végignézni. -
hú az jó kis film
8/10 -
És nem csak a film jó hanem a játék is elég jó és ijesztő ! :D -
Az a lény mai szemmel is k*rvajól meg van csinálva, modern horrorok és szörnyfilmek többségében nincs ilyen jó. És a film is k*rvajó. :)
-
Le is töltöttem, tényleg mondták hogy nagyon jó, de amikor beletekertem elhánytam magam a szörny láttán. Hát igen akkor még nem volt túl jó a technika. Tudom most kis hisztis pisis gyerek vagyok, de nekem az újabbak jönnek be. -
Olyan van hogy jo horror, foleg ami nem a 80-as evekbeli ? :D
Csak azert is, The Thing 1982-bol :D -
Jó horrort tudnátok ajánlani? Inkább új, a lényeg hogy ne 80-as évekbeli legyen:D -
Ez az, koszonom. 
Mar toltom is, es este nezem meg. -
Holtpont ?
http://www.imdb.com/title/tt0102685/ -
Holtpont.
-
Sziasztok keresek egy filmet, de szinte semmit nem tudok rola.
Csak annyit hogy egy csapat bankot rabol, es elnokok arcat mintazo maszkokban vannak. Regebbi film, kb 90-es evek kozepe. -
Dobronski #64507 mondanátok egy olyan filmet ami beszaratós ? köszi ! -
xxxpaulxxx #64506 Értem, köszi:) A vélemények mind ezt mondják, pedig az ötlet nem lett volna rossz:D -
IRA-Sétáló hullák
Akiknek tetszettek a Donnie Brasco, Tégla című filmek feltétlen nézze meg. Nincs benne semmilyen hatalmas csavar és egyéb nyalánkság egy "beépülős" film, de a hangulata nagyon jó volt. Sokat dob az "igaz történet szöveg". -
Meg se közelíti a többi ilyen témájú filmet. Nekem nagyon látszott rajta, hogy "gagyi" az egész, már ki akartam nyomni annyira lassú folyású volt, aztán végül csak megnéztem, a vége se volt valami nagy szám, bár lehet már túl sok ilyesmi filmet láttam.
Ha szereted ezt a műfajt és unatkozol megnézheted, te nagy durranásra ne számíts. -
-
xxxpaulxxx #64502 Látta valaki innen a Wrecked c. filmet? Vélemény róla? -
Super 8.
A 90-es evekben meg elment(sot mi tobb,tetszett is)az ilyen tipusu gyerekfilm,de most?Ez?Igy?Komolyan?
A The goonies kb otvenszer izgalmasabb es fordulatosabb volt.
Nagyon kozel allsz hozza hogy kikapcsold/10 -
nem verte ki a biztosítékot, csupán érdeklődtem, hogy mások hogyan gondolkodnak a dologról
a választ megkaptam, köszöntem... -
kanduhr #64499 "(esetleg annyit tudok javasolni a jovobeli nyafogások elkerulése végett, hogy a tisztelt filmkritikát író-belinkelo blogtulajok odaírják a linkjuk végére, hogy a saját oldalukra jut a kedves fórumozó ha rákattint, PONT)"
Ez jó ötlet. -
Az a vicc, hogy faszbukon a kulonbozo baromságok, vicces videok, ilyen olyan oldalak linkjei persze nem zavarnak senkit, de egy topikban egy total odaillo témáju link máris kiveri a biztositékot. Mindezt ugy, hogy teljesen egyszeru és kézenfekvo a megoldás ha zavar: lépd át, ne klikkelj rá.
(esetleg annyit tudok javasolni a jovobeli nyafogások elkerulése végett, hogy a tisztelt filmkritikát író-belinkelo blogtulajok odaírják a linkjuk végére, hogy a saját oldalukra jut a kedves fórumozó ha rákattint, PONT) -
kanduhr #64497 Nem túlzottan érdekel a látogatók számának a növelése, mivel nincsenek rajta reklámok, hogy pénzt kapjak belőle. Nem tudom miért zavar egyeseket, ha 2-3 havonta egy-egy ilyet belinkel az ember. Ignorálják és kész, ha már érdemben nem tudnak hozzászólni. -
kanduhr #64496 Irodalmi értéket ne film kritikákban keress. Olvass könyvet. -
csak téged -
Engem sem zavar -
Én egy kicsit jobbra értékeltem... :)
#64487 -
Reg5 #64492 The Adjustment bureau
Kellemes csalódás volt. A közepe kicsit ellaposodik, de ez nem feltétlen negatívum. Logikailag bele lehetne kötni, de ilyen témában teljesen logikus filmet összerakni szinte lehetetlen.
7,5/10 -
humoros topikban linkelték a trailer-ét !
-
Dobronski #64490 Cowboys and Zombies
2/10 -
Amerika kapitánya 3,5/10 -
engem nem zavar, elolvastam a majmos bekezdést, aztán hagytam is a picsába. valamilyen szintű irodalmi értéket azért képviselhetne egy olyan írás, amit blogra szánnak sztem (főleg ha azt akarják hogy komolyan vegyék) -
Amerika Kapitánya
7/10 -
Engem nem. :) -
Misfits minisorozat (már két szezonos, idén novemberben jön a harmadik)
murvaűberjó/10 -
ki kéne azt is írni bannerbe, hogy a sok önjelölt "kritikus vagyok és külön blogom van róla" emberke ne rakja be ide a blogos linkjét, csak azért, hogy magasabb legyen a nézettsége
copypaste -el rakja be inkább és annyi
vagy csak engem zavar? -
Super 8 - 5/10 maximum, nem hagyott túl mély nyomot