106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • dragon11
    tudtok ajánlani nagyonjó horrorokat?:P:)
  • davidka003
    Végső állomás 4
    Zenék nagyon jók voltak.
    Azt kaptam amit vártam.
    8/10
  • jamamura
    Rise of the Planet of the Apes. Ez a cím bonyolultabb, mint a film legtöbb humán szereplője.
  • Mentol
    Talán a SátánTangó, esetleg a Háború és Béke. Ha nem vagy rájuk felkészülve, akkor TUTI beszarsz mert az egyik 7 órás, a másik majdnem 10...
  • vg
    Mártírok

Szerintem nagyon jó film volt! Sokat agyaltam a végén.

Gacy House

Megnéztem újra, mert van hozzá felirat. Jópofa kézi kamerás, felvétel megtalálós, szellemüldözéses.

Tactical Force

Nem bírtam végignézni.
  • Effe88
    hú az jó kis film
    8/10
  • wesker24
    És nem csak a film jó hanem a játék is elég jó és ijesztő ! :D
  • PetruZ
    Az a lény mai szemmel is k*rvajól meg van csinálva, modern horrorok és szörnyfilmek többségében nincs ilyen jó. És a film is k*rvajó. :)
  • TaRka0107
    Le is töltöttem, tényleg mondták hogy nagyon jó, de amikor beletekertem elhánytam magam a szörny láttán. Hát igen akkor még nem volt túl jó a technika. Tudom most kis hisztis pisis gyerek vagyok, de nekem az újabbak jönnek be.
  • Jakuza001
    Olyan van hogy jo horror, foleg ami nem a 80-as evekbeli ? :D

Csak azert is, The Thing 1982-bol :D
  • TaRka0107
    Jó horrort tudnátok ajánlani? Inkább új, a lényeg hogy ne 80-as évekbeli legyen:D
  • Daell Drow
    Ez az, koszonom.
    Mar toltom is, es este nezem meg.
  • Jakuza001
    Holtpont ?

http://www.imdb.com/title/tt0102685/
  • kaposi1
    Holtpont.
  • Daell Drow
    Sziasztok keresek egy filmet, de szinte semmit nem tudok rola.
    Csak annyit hogy egy csapat bankot rabol, es elnokok arcat mintazo maszkokban vannak. Regebbi film, kb 90-es evek kozepe.
  • Dobronski
    mondanátok egy olyan filmet ami beszaratós ? köszi !
  • xxxpaulxxx
    Értem, köszi:) A vélemények mind ezt mondják, pedig az ötlet nem lett volna rossz:D
  • Szabi84
    IRA-Sétáló hullák

Akiknek tetszettek a Donnie Brasco, Tégla című filmek feltétlen nézze meg. Nincs benne semmilyen hatalmas csavar és egyéb nyalánkság egy "beépülős" film, de a hangulata nagyon jó volt. Sokat dob az "igaz történet szöveg".
  • szucsy89
    Meg se közelíti a többi ilyen témájú filmet. Nekem nagyon látszott rajta, hogy "gagyi" az egész, már ki akartam nyomni annyira lassú folyású volt, aztán végül csak megnéztem, a vége se volt valami nagy szám, bár lehet már túl sok ilyesmi filmet láttam.

Ha szereted ezt a műfajt és unatkozol megnézheted, te nagy durranásra ne számíts.
  • REALista
  • xxxpaulxxx
    Látta valaki innen a Wrecked c. filmet? Vélemény róla?
  • dartonita
    Super 8.
    A 90-es evekben meg elment(sot mi tobb,tetszett is)az ilyen tipusu gyerekfilm,de most?Ez?Igy?Komolyan?
    A The goonies kb otvenszer izgalmasabb es fordulatosabb volt.
    Nagyon kozel allsz hozza hogy kikapcsold/10
  • precision
    nem verte ki a biztosítékot, csupán érdeklődtem, hogy mások hogyan gondolkodnak a dologról

a választ megkaptam, köszöntem...
  • kanduhr
    "(esetleg annyit tudok javasolni a jovobeli nyafogások elkerulése végett, hogy a tisztelt filmkritikát író-belinkelo blogtulajok odaírják a linkjuk végére, hogy a saját oldalukra jut a kedves fórumozó ha rákattint, PONT)"

Ez jó ötlet.
  • Blasta
    Az a vicc, hogy faszbukon a kulonbozo baromságok, vicces videok, ilyen olyan oldalak linkjei persze nem zavarnak senkit, de egy topikban egy total odaillo témáju link máris kiveri a biztositékot. Mindezt ugy, hogy teljesen egyszeru és kézenfekvo a megoldás ha zavar: lépd át, ne klikkelj rá.

(esetleg annyit tudok javasolni a jovobeli nyafogások elkerulése végett, hogy a tisztelt filmkritikát író-belinkelo blogtulajok odaírják a linkjuk végére, hogy a saját oldalukra jut a kedves fórumozó ha rákattint, PONT)
  • kanduhr
    Nem túlzottan érdekel a látogatók számának a növelése, mivel nincsenek rajta reklámok, hogy pénzt kapjak belőle. Nem tudom miért zavar egyeseket, ha 2-3 havonta egy-egy ilyet belinkel az ember. Ignorálják és kész, ha már érdemben nem tudnak hozzászólni.
  • kanduhr
    Irodalmi értéket ne film kritikákban keress. Olvass könyvet.
  • Guren
    csak téged
  • Blasta
    Engem sem zavar
  • LoSA
    Én egy kicsit jobbra értékeltem... :)
  • Reg5
    The Adjustment bureau

Kellemes csalódás volt. A közepe kicsit ellaposodik, de ez nem feltétlen negatívum. Logikailag bele lehetne kötni, de ilyen témában teljesen logikus filmet összerakni szinte lehetetlen.

7,5/10
  • Kontrakcio
    humoros topikban linkelték a trailer-ét !
  • Dobronski
    Cowboys and Zombies

2/10
  • limperatore
    Amerika kapitánya 3,5/10
  • tigeroo
    engem nem zavar, elolvastam a majmos bekezdést, aztán hagytam is a picsába. valamilyen szintű irodalmi értéket azért képviselhetne egy olyan írás, amit blogra szánnak sztem (főleg ha azt akarják hogy komolyan vegyék)
  • LoSA
    Amerika Kapitánya

7/10
  • LoSA
    Engem nem. :)
  • Sir Quno Jedi
    Misfits minisorozat (már két szezonos, idén novemberben jön a harmadik)

murvaűberjó/10
  • precision
    ki kéne azt is írni bannerbe, hogy a sok önjelölt "kritikus vagyok és külön blogom van róla" emberke ne rakja be ide a blogos linkjét, csak azért, hogy magasabb legyen a nézettsége
    copypaste -el rakja be inkább és annyi

vagy csak engem zavar?
  • Blasta
    Super 8 - 5/10 maximum, nem hagyott túl mély nyomot