106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sandor8206
    állítólag, de csak az Avangers után
  • bcrics
    Én a Titkos Háborút Várom már Azóta hogy elolvastam a képregényt kb, 15 éve.
    azt ha sikerülne összehozni, arra nagyon vevő lennék, Galactussal, fátummal az élen,
    És ott van mindenki, de télleg mindenki aki számít, nahjó batman nincs ott.
    poszter
  • Tyler1
    ennek is lesz külön filmje?
  • ProGabe #64719
    Jack Sparrow kalandosságai 4

ez egy jó példa a rossz példára. volt nekik egy elfogadható forgatókönyvük, ami max. 40 percnyi anyagot tartalmazott. na ezt húzták el 2 és negyed órára. olyan jeleneteket duzzasztottak fel 20 percesre, ami tök érdektelen volt. egy kis kardozástól egyből jobb lesz a film, ugye?^^

Jack menekül + kardozik - plot scene - Jack hülyésgedik + kardozik - plot scene - csata sok ember között - stbstb
  • ProGabe #64718
    +1

a nyilas srác rám is folyton WTF arckifejezést varázsol. fingom sincs ki az, de nem is érdekel

a credits utáni jelenet pedig azt mutatja,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hogy Sam Jacksonék megtaláltak valami szerkezetet, amivel szinte bármit meg lehet csinálni (az ilyenből mindig valami maszlagot hoznak össze), ill. Loki irányítja a dokit

CA-t még nem láttam, de zz Avengerst szinte kizárólag Robert Downey miatt várom, pontosabban csakis az ő karaktere az igazán jó az avengersben. ha már itt tartunk, egy Justice League sokkal jobb lenne
  • sandor8206
    Sólyomszem
  • Tyler1
    a "Bombák Földjénes csávó" meg kicsoda(meg minek rakták bele a filmbe)? Avengers plakátján rajta van.
  • Tyler1
    Thor

Végtelenül unalmas, és sztem logikátlan volt a történet. A Földön játszódó részek még jók voltak, de az a fantasyvilág az űrben...borzalom.
    Ami megmentette a filmet az Thor karaktere, szakadtam a hülyeségein. Valamint Portman jelenléte is sokat nyomott pozitív oldalra(kettejük romantikázása jobban szórakoztatott, mint az egész felesleges, mondvacsinált testvérháború).
    5/10

Kreditszín meg wtf volt?
  • GPx8
    PAUL. (2011 vígjáték)
    Aranyos UFO-s roadmovie.
    8/10.
  • viizo
    Rango

A remek előzetes után nagyon vártam a filmet, de a moziban nézéstől eltántorított, hogy kizárólag szinkronnal adták - nagyon buta hiba egy ilyen karakteres filmnél. Az gondolom mindenkinek nyilvánvaló, hogy animációs volta ellenére gyerekeknek nem való, mivel helyenként elég morbid, és nyomasztó.

Viszont a trailer alapján teljesen más történetet vártam, a jeleneteket abszolút más összefüggésben rakták össze - amit ott láttam, jobban tetszett volna. A karakterek és jellemek bár westernsablonok, mégis működnek, ráadásul az animáció minősége az eddig látott egyik legjobb, übereli az Őrzők Legendája finom és részletes látványvilágát is.

A film első órája bár nem volt rossz, mégis csalódás, valahogy nem állt össze a film. Szerencsére a kétharmadától, a kanyonos résznél nagyot lendül a film, sőt zseniális percek is következnek, amikor Rango bandukol az éjszakában. Ha az elejétől ilyen átgondolt lett volna, nagyon bejött bejött volna a film - így sajnos kisebbfajta csalódás.

10/6
  • TaRka0107
    Beautiful:

Nekem tetszett a film, szinte végig izgalmas volt! 10/10
  • ProGabe #64712
  • motyodlee
    Lucky Number Slevin | 7/10 | átlagnál jobb műfaji. nekem szabályosan ez ugrott be a film közepe, vége felé. talán ez volt az alap egy csücske?
  • davidka003
    Az durva, hogy tényleg az. :D
    Pedig amúgy nagyon rossz a memóriám.
  • TaRka0107
    Eden Lake:

Szerintem is jó volt, bár elég durva film, de tetszett 9/10

Zombieland:

őőő háát őőő tetszett/10 :D
  • limperatore
    azlesz :D köszi szépen
  • Totti5
    Pirates of the Caribbean On Stranger Tides

Kedvelem a sorozatot, bár nem titok hogy főleg Johnny Depp játéka és karaktere miatt. Poénok ütöttek, a látvány a szokásos, a zene a szokásos, a story elmegy ami nem volt most a film erőssége az előző részekhez képest.

7.5/10
  • Victor1103
    Thor

Nagyon tetszett egyik legjobb szuperhősös marvel film az utóbbi időkben.

8/10 csak azért mert az Avengerstől többet remélek

Gothika

Erre mindenki azt mondta, hogy félelmetes én meg kb bealudtam rajta

2/10 ritka unalmas fos
  • davidka003
    Halálos iram (2009)(4.rész)

Az 5. rész után néztem meg, gyengébbnek érzem de nem rossz, 7/10

Vasember 2 (Iron man 2)

Ez meg kicsit jobban tetszett mint az első rész bár semmi nagy dologra nem kell számítani. 7/10

Cargo(2009)

Sci-fi, egynek elment, 5/10.
  • Dobronski
    Eden Lake

Volt benne sok faszság(út közepén futok amerikai beütés; a csávó egy punci), de jó filmnek mondanám még így is.
    Tetszett Jack O'Connell alakítása, amikor megláttam beszartam rajta :D (skins s03/s04)

7/10

A barátnőm sírt rajta többször is, mert átélte a pár helyzetét. :)

• nagy hős
    igen
  • [HUN]Crassus
    Thor 7/10 nagyon tetszett igaz lehetett volna monumentálisabb és nem csak egy amcsi falucskában játszdódó történet:P

a végén az a kocka az amerika kapitányból van?
  • plas
    Grave Encounters
    Alacsony költségvetésű horroról van szó, amely az ál-dokumentarista stílusban próbál ijesztegetni, félelmet kelteni. A történet egy reality tv show-t készítő forgatócsoport körül zajlik, akik egy új epizód kedvéért beköltöznek az elhagyatott collingwoodi Pszichiátriai Kórházba, ahol évekig megmagyarázhatatlan jelenségek történtek. A csapat megpróbálja kideríteni, hogy mi állhat ezen paranormális dolgok hátterében, nem számítanak semmi rosszra és a "Jó és hihető tévé műsor" jelige mögött felsorakozva úgy döntenek, hogy nyugodtan zárják rájuk az ajtót. Hamarosan reszketve konstatálják, hogy talán életük utolsó epizódját fogják rögzíteni.

Hasonlo mint a REC, kicsit silent hill beutessel...
    Nekem tetszett
  • GPx8
    Az utazó /The Tourist/
    De szar volt...
  • Totti5
    Fast Five

Egy izgalmas és jól összerakott akciófilm, volt benne minden ami kell, bár az szuper autók most annyira nem voltak szem előtt, de annál több akciót kaptunk, ami lehet olykor hihetetlen volt, de az is kamu amikor 50en darálják őket és sosem találják el egyiket sem ( kivéve az az egyet... ). Mese habbal, de hát ez a lényege. Jó volt a csapatot újra látni, nyomták a poént akiknek kellett és a story is rendben volt. Várom a folytatást!

ROCK meg egy állat!

9/10
  • tigeroo
    A zold lampas

elvezheto, bar sztem tul elcsepelt lett a vege (ahh...nem, ez tul rosszindulatu... Inkabb tul hamar lett vege :)
  • stargatelost
    Ja azon én is gondolkodtam, miért nem szed fel egy botot, hiszen csak az egyik lába sérült :)
  • davidka003
    Igen, rákerestem utána, így már más a dolog viszont részben igazuk van a Port.hu-s embereknek, hogy ott kellett volna véget érni a filmnek hogy lekapcsolják
  • CSOCSO
    Wrecked

Burried sokkal jobb volt! 127 orat se eri utol.
    Az elso csajos jelenet kiszamithato volt, legalabb is engem nem leptek meg vele, igy a Burried utan :D

6/10

Igazan talalhatott volna vmi fa darabot mankonak, hogy ne kelljen kuszni maszni
  • CSOCSO
    nem cseszegetni akartaslak!
    Amugy mit ertesz az alatt, hogy erdekes a vege. talan nem ertetted, hogy miert tortenik az ami? szivesen elmagyarazom, de ha rakeresel mar el lett magyarazva szerintem
  • CSOCSO
    pont tegnap neztem a fuggetlenseg napjat HD ban. Nagyon jo volt de parszor volt olyan helenet ami nem HD nak keszult... ugyanugy mint a titanicnal. Nagyon lehet latni, hogy vmi szamitogepes vagy makett. Na meg egy ket dolog annyira gagyi volt abban a filmben - neha tul majomkodtak egy ket jelenetet.

die hard szvsz mai napig zsir. a vissza a jovobe szvsz meg most is KIFOGASOLHATATLAN!
  • TaRka0107
    Akkor holnap meg is nézem, fent van a gépemen is egy ideje:D
  • kisradai
    Köszi ;)
  • Szabi84
    Truman show, Jim Carrey, nagyon jó film.
  • kisradai
    Sziasztok!
    Van egy film...azthiszem Tom Hanks van benne.Egy valóságshow-ról szól amiben az életét éli és egy rendező mondja meg, hogy mi történjen.A végén rájön, hogy az egész életét megrendezték.Valaki tudja a címét?
    Köszi
  • davidka003
    Eden lake

Erre nem tudok mást adni mint 10/10. Nagyon jó volt.
    Örök élmény marad.
  • vg
    Mr. Nobody, bár én nem bírtam végignézni.
  • Inquisitor
    Dark City, 13-ik emelet
  • pauly
    A 13. emelet?
  • Inquisitor
    Avalon? :D csak elég alacsony költségvetésű sajnos.