106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mentol #64845 Csocso: itthon is mindenki 200eFt-ért vesz lapostévét, sőt többért is, ha kap hitelt.
A különbség: itt ennyi pénzért feleakkorát se kapsz! (valószínűleg ez az irigykedés tárgya)
Büszkén kijelentem, hogy nekem már több, mint 10 éve 82cm-es TV-m van (igaz, képcsöves, és kb.50kg)! Lehet jönni sz0pni! -
én rájöttem, hogy mind1, milyen nemzetiségű valaki, mindenhol vannak szemét/irigy stb. emberek, és nagyon ritka a becsületes. bátran állíthatom, hogy CSOCSO teljesen megbízható, és segítőkész, és ez ritka, főleg a neten - személyes tapasztalat. és innentől én kb. le is tojom, kinek mije van. gondolom ő is megdolgozott azért, amije van.
amúgy nem szoktam ide írni, de ez kikívánkozott most belőlem:)
-
utolso offolas es ezekutan torlom a tobbit:
azokat is leugatjatok, akik egy jatek topikba leirjak, hogy vettek egy uj videokartyat - mert azon majd bizto jo lesz a jatek?
-
/cry -
egyaltalan nem baromsag. Akarmi orome van az embernek idekint vagy odahaza azonnal fujas van a masikra. Itt ha szoba kerul milyen autom van vagy hol lakom vagy mit eszek azonnal jon az ilyen carassus,vg fele borzadalom es jon ,hogy mekdonalc zabalo elamerikaiasodott kocsog...........
Itt amerikaban is utaljak egymast a magyarok, semmi osszetartas nincs. Meg akkor is ha segitesz nvkinek ellened fordul. Megtortent mar 3 szor, mikor vissza kellett volna fizetni akkor mar mi vagyunk a kocsogok es azota se lattunk manit. ( nem menozni akarok, hogy nekem tellik kolcson adni, mielott vg beugatna)
Mig az azsiaiak, fekak,romanok mindenki mas tok jol osszetart.
Persze most majd jon az, hogy en rasszista kocsog meg hogy merem magam magyarnak hivni. Nekem semmi bajom, sot segitek mindenkinek, de mikor a magyarok jonnek lefikazni a masik magyart mert neki jol megy, es indokolatlanul lehurrogjak, hogy mit menozol suttyo paraszt meg mar elamerikasodott, akkor nekem miert kene jofejnek lenni? -
nekem a hócipőm tele van már azzal a dagadt amerikába szakadt nagyzolós pöcstől! -
Engem nem zavar kinek mire telik de úgy gondolom, hogy a legtöbb ember szar helyzetben van és szar neki látni, hogy más luxus cikket vesz amíg más minimálbérből él.
Ezért én nem látom értelmét, csak az ő dolga, hogy mit vett. Mert ha tesztet írt volna akkor oké, de semmi ilyen nem volt, kérdést sem tett fel vele kapcsolatban. -
Kár offolni.
Autós topikban is örömmel írja valaki ha vesz valamit,videokártyásban is stb... -
Ma megyek venni egy 6950-es videó kártyát 61500 ft lesz! már alig várom! -
OFF
Az autógyártás a cég a márka egy igen kis szeletét teszi ki.
Pl:
"Kevesen tudják,
…hogy a Boeing 777-es gépek törzsét a Mitsubishi szállítja.
…hogy Kuala-Lumpurban a Mitsubishi 450 méter magas felhokarcolót épít.
…hogy a Mitsubishi építette a világ legnagyobb átmérõju fúrópajzsát, amellyel a „Csalagutat” fúrták.
…hogy Orlandoban, a See World óriás tengeri akváriumában a Mitsubishi által gyártott üvegalagutakban sétálhatunk a cápák között.
…hogy a Japánban legnépszerubb sör, a Kirin a Mitsubishi-konszern terméke.
…hogy a világ egyik legnagyobb bankját a Mitsubishi tudhatja magáénak.
…hogy a Mitsubishi részt vesz az urkutatásban, az olajiparban, a papírgyártásban, a vegyiparban, az acél- és alumíniumiparban.
…hogy a Mitsubishi Heavy Industries a gépkocsik blokkolásgátló-rendszeréhez hasonló berendezést fejlesztett ki az épületek földrengésvédelmére."
De pl nagyon keményen nyomják a robotokat is pl a hazai Suzuki gyárban Micsu robotok vannak többségében.
Gyártottak hajókat, mozdonyokat, repülőket, búvárhajót stb...
ON. -
ez egy baromság! könnyű mindent rákenni a "magyar mentalitásra", meg dobálni a "tipikus" jelzőket, de kicsit nézzünk már körül. persze, h elég késforgató ilyeneket olvasni, mikor a legtöbb ember azt se tudja, mit adjon el bazdmeg, h a házát ne vigye el a bank! ez nem irigység, inkább csak emlékeztet mindenkit, h itt meg szar az élet. és ezzel nem CSOCSO ellen vagyok.
de engem érdekel a tv is, úgyhogy vmi képet, demot, stb-t lehetne dobni, mert nekem semmit nem mond a 73" mitsubishi tv, azonkívül, h azt hittem ez automárka :D -
szerintem sem, tökre belefér, amúgy is mindenki dobálózik "HD, cam, dvdrip, bluray, mozivászon, divatfos" szavakkal a topikban, nemtudom miért kell vérszemet kapni emiatt.
8/10 -
Szerintem sem menőzésnek hozta fel a témát CSOCSO, csak sokan túlreagálják... -
Majd dobj egy képet ha beinstalláltad, kiváncsi vagyok hogy fest. -
Inquisitor #64830 Neki meg abban van igaza, hogy ha nem dúlna errefelé szokásos irigy mentalitás, akkor senki, de senki nem vette volna ezt a megjegyzését arcoskodásnak. :)
Akkor volt kint akciósan 500USD egy 50--60 colos TV, amikor itt annyiért még 26"-os LCD-t sem kaptál. -
igaza van Csocsonak
beírta hogy vett egy TV -t... és? :)
tényleg tipikus magyar mentalitás...
grat Csocso a tvhez, biztos állat lesz rajta filmeket nézni! :)
(nem is rég pl torrent offolás volt, azért senki sem sírt ugye...) -
Miert lenne igazuk? Ez egy filmes topik. A tv-t azert vettem mert az egyik kedvenc ido toltesem az, hogy megnezem az uj filmeket otthon. Ezen valszeg elmenyesebb lesz filmet nezni. Nem egy magatol beszelo hutot vettem vagy segwayt..... Nem szoltam be hogy ettol en mennyivel kiralyabb vagyok vagy, hogy nektek sose lesz akkora elmeny filmet nezni mint nekem.
De vki beirhatna, hogy o 700 centin nezi a filmet meg 20 hangszoron... Es akkor leugathatnank hogy mekkora bekepzelt kocsog. -
Igazuk van, hogy semmi értelme nem volt, hogy beírtad. -
érzed a kontrasztot? (ne feledd, 1977)
gagyi (TM) -
-
ha nem álmosan nézem akkor akár 8/10 is lehet! -
bcrics #64823 váó,.ez jobb mint a die hard. popcorn bekészítve:D -
BWAHAHHAAHAHHAHAHAHAA ezt azert most meghagyom :D:D:D:D megdobbento, hogy 30 folotti vagy -
ahogy irtam nem erdekel a vinnyogasod. ertelmesz hozzaszolasod nincs csak a kukaba valo vinnyogasod. A sajat anyad felkepelne az ilyenert. Nekem errol a feltekerol marad a torolgetes ;) -
vg #64819 A hozzáoszlásaim látom törlöd, ennyi vagy. Alig várom, hogy lássam az új televíziód, amit a szüleidtől könyörögtél. -
mondjuk tok nem erdekel a vinnyogasod vgkem.. .majd teszek fel neked kepet is mikor megjon a tv. -
semmi baj.. megertem a magyar szinvonalon valo rekedesedet... -
én nem irigykedek rád meg nem utállak csak kiegészitettem vg gondolatát ennyi, jó filmezést -
Magyarorszagon nincsen az embereknek 200ezer ft juk tv re? Azt hiszitek hogy ez a tv masfel millio volt? Miert nem mindegy, hogy az ember afrikabol, kinabol vagy amerikabol ir? Miert kell ez a magyar paraszt beszologatas?
Beszarok, hogy utalat van azonnal ha valaki masnak jobban megy. ( nem is megy jobban csak mondjuk itt kevesebbert kapni nagyobb tv-t) -

-
"nagymenőnek képzelt hozzászólásaid"
nagymenoskodes? mirol beszelsz?
erre irhatnam hogy tipikus magyar csira felfogasod van de kb akkora baromsag lenne mint amit te irtal.
Semmi nagymenoskodes nincs itt. Nem irtam, hogy mekkora kiralyfasza kiccsako vagyok mert nekem ilyen van. Boldogan kijelentettem, hogy megrendeltem oszt kesz. Az auto mania topicba miert nem josz be fikazni azokat akiknek jobb autojuk van mint neked? Bizonyara tobb baratom lesz, mert majd jon mindegyik nezni a super bowlt 73"en :D -
átállt az amcsi életszínvonalra nem baj az csak minket magyar országban élőket idegesíti, biztos vannak kint barátai tehetősek mint ő:) -
vg #64810 Csodálatos ezeket nagymenőnek képzelt hozzászólásaid olvasni egy filmes topicban... bizonyára így több barátod is lesz, de ha véletlen nem lesz több, akkor bizonyára lesz még több hódolód, ámulód, csodálód és legfőképpen nagyobb farkad. -
megrendeltem ma a 73" mitsubishi tv-t
alig varom :) -
-
csak ezeket nezem 51" en DTS ben :D -
avengers promókép
-
Jó jó, kint van HD-ban, BluRay-ben, de tegye fel a kezét aki ezeket nézi minimum egy házimozin.
Igen, biztos vannak ilyenek is, szóval a kérdés csak költői.
-
A következő három nap
10/10
Nagyon jó film volt!!
-
igen fizetni kell erte, de megeri. mar lassan 5 eve hasznalom.