[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
egyaltalan nem baromsag. Akarmi orome van az embernek idekint vagy odahaza azonnal fujas van a masikra. Itt ha szoba kerul milyen autom van vagy hol lakom vagy mit eszek azonnal jon az ilyen carassus,vg fele borzadalom es jon ,hogy mekdonalc zabalo elamerikaiasodott kocsog...........
Itt amerikaban is utaljak egymast a magyarok, semmi osszetartas nincs. Meg akkor is ha segitesz nvkinek ellened fordul. Megtortent mar 3 szor, mikor vissza kellett volna fizetni akkor mar mi vagyunk a kocsogok es azota se lattunk manit. ( nem menozni akarok, hogy nekem tellik kolcson adni, mielott vg beugatna)
Mig az azsiaiak, fekak,romanok mindenki mas tok jol osszetart.
Persze most majd jon az, hogy en rasszista kocsog meg hogy merem magam magyarnak hivni. Nekem semmi bajom, sot segitek mindenkinek, de mikor a magyarok jonnek lefikazni a masik magyart mert neki jol megy, es indokolatlanul lehurrogjak, hogy mit menozol suttyo paraszt meg mar elamerikasodott, akkor nekem miert kene jofejnek lenni?