106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    megvan az uj tv. Most nem erek ra bekotni de kicsomagolva lathatsz kepet az lcd/plazma tv topikban... azt kell, hogy mondjam: OMFG mekkora :D
  • Tyler1
    Koszorúslányok

A Másnaposok csaj verziója volt tervben sztem, de azért attól messze elmarad. Voltak jó poénok benne, beteg karakterek, de az egész története egy vicces formába öntött tizedrangú klisé.
    Csajjal ajánlom, randi filmnek tökéletes, illetve inkább társaságban(ahol akadnak női egyedek is) üthet nagyobbat.
    6/10

Never Back Down 2

Sikerült az első vázára ráhúzni majdnem ugyanazt a lepedőt, kivéve, h amin változtattak, az egy rakat fos. Például vmi egészen hihetetlen módon csináltak negatív karaktert(és "főellenséget") vkiből negyed órával a vége előtt.
    rossz/10
  • jamamura
    Drive. Már meg is lenne az év filmje?
  • Inquisitor
    The nines- 2007

Érdekes film, ha csak az alapsztorit értékelném valahol 6.5-7/10 lenne. Amiért még is hajlok a 9/10-re annak oka az egyrészt a hangulata, mert az van neki, elég érdekes, meg a színészi játék, mert nekem az is bejött nagyon. Rayen Reynolds és a két nő is nagyon jól játszott, bár azt hiszem Melissa McCarthy volt a legjobb és legtermészetesebb. Meg rácsodálkoztam Elle Faningra, szerintem van olyan tehetséges mint a tesója.
    Tetszett az önirónia is, amikor a filmben egy pilot fimbe betoldanak egy plusz mondatot, hogy "a hülyék is értsék. A filmet hülyék fogják nézni? Igen, a filmet a hülyék is meg fogják nézni." :)
    Viszont ennek ellenére vagy éppen ezért ...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tök felesleges volt a második harmad pár utolsó képkockája, meg az első harmadból kivágott jelenet az utolsó harmad elejére. Ennyire nem kellett volna szájba rágni szerintem

Egyébként tetszett, hogy az első részben G "csak" egy színész, aki azt játssza amit játszik. A második részben G egy forgatókönyv író, aki egész történetet, embereket, hátteret talál ki, míg a harmadik rész játéktervezője már egész világokat "teremt", jó volt az utalás a "God mode"-ra. :)
    Lehet beképzelem, de a három fokozatban Rayen egyre komolyabban játszott, nekem ez szándékosnak tűnt a "valósághoz" közeledve. A hangulatot meg egy egy pillanat adja meg, sok kimondott és még több ki nem mondott gondolattal.

Mondjuk megértem az IDMB-n miért csak 6 pontos, és azt is miért nem erőltették BD kiadásban :)

Még szerencse, hogy semmiben sem hasonlít a 23-ra, pedig elején féltem olyasmi lesz. Minden esetre nem érzem kidobott időnek a közel 100 percet amit rászántam.
  • birdo #64885
    Állat egy film ))
    - viszlát később )))
  • Shep
    Assassination Games

Van Damme legújabb filmje egyenesen Bukarestből. Azt kell, hogy mondjam kellemes meglepetést okozott a film, mert annak ellenére, hogy alacsony költségvetésű, 1-2 nevesebb szereplőt leszámítva (Árpa Attila :D) csupa neve nincs művész formálta meg a karaktereket mégis sikerült egy korrekt akció drámát összehozniuk. A vágás, az akciók egytől egyig minőségi munkák voltak. A történet is ugyan 2 mondatban összefoglalható de valahogy mégis sikerült olyan dolgokat belerakniuk amik sok komolyabb filmben nincsen meg. A lényeg tehát, hogy kaptunk egy akciófilmet több drámai elemmel megfűszerezve.

8/10
  • ZZ88

Fright night

http://www.imdb.com/title/tt1438176/

Jó 8/10 es 80 as évek stílusával bíró kis horror.
  • IXEMGabeo
    Die Hard 4 a legjobb szvsz, 1 azért volt jó, mert újdonság volt és Bruce azzal robbant be 1988-as film, de nagyon fasza:) viszont a 4. rész nagyon akciódús és látványos volt, és persze modern...
  • Szabi84
    Nekem is tetszett a film, mindenki mondja milyen nagyszerű vígjáték, de én talán 2-3 résznél nevettem hangosabban, szóval azzal hogy baromi vicces nem értek egyet. Ennek ellenére tényleg nagyon jópofa film, de ha jól emlékszem legutóbb a Jackass-en röhögtem nagyon sokat, ami nem azt jelenti hogy a fosvulkán számomra a humor felsőfoka...

hehe
  • Gurren
    Paul

ugyanez a véleményem, csak én 9-et adnék rá. legjobb vígjáték mostanában.
  • CSOCSO
    tegnap megneztem a Thort ujra, mert vki latni akartai... hat igy masodjara csomo minden elegge gagyinak tunt. Foleg a szineszi jatekok, az is leginkabb a csajoktol.
  • Tyler1
    Blitz (2011)

Jason Statham rendőrgyilkos után nyomozgat, egy angolosan színtelen, és szagtalan (thriller?)krimiben.
    Jason hozza a rutint, a kőkemény, mindig bunyóra kész, érces hangon beszólogatós, de lazán paraszt karaktert, ami valljuk be nagyon faszán áll neki. És igazából ennyi, az ő karaktere is csak lóg a levegőben, de a jelenléte fényévekkel emeli az amúgy totál jelentéktelen, kidolgozatlan, filléres cselekmény színvonalát, és nyomja el a létszámnövelés céljából beleírt, céltalan mellékszereplőket.

jövőhétre elfelejtem(de el is akarom)/10
  • PetruZ
    Tudom, már az adaptáció is sz*r volt (ha így jobban tetszik). :)
  • Effe88
    nekem is
  • Kojiro
    Én nagyon szeretem a germán mitológiát, de ez nem az alapján készült, hanem a Marvel Univerzum által adaptált germán mitológiából, ami sajnos eleve nem egészen ugyanaz.
    A filmet amúgy megnéztem még1x tegnap (immár blurayben) és nem volt akkora csalódás, mint először.

Szerintem olyan 8/10
  • Tyler1
    hát John Moore neve sem garantált a tökös akciófilmre. az meg nálam régen rossz, ha kelet-Európában akarnak akciófilmet csinálni, mert kb. előre tudom vetíteni, h lesz egy terminátor ruszki(vagy több), aki mindenkinél keményebb lesz, tuti lesz vmi lerobbant orosz gyárépület helyszín gyanánt, és mindenki kibaszott idegesítő orosz akcentussal fog ugatni(szinkronról nem beszélve). a rendezőt elnézve pedig az Ellenséges terület összes kliséelemét befogja építeni.
  • Prof William
    Sunshine a film 3/4 -e vagyis a Sunshine 10/10

Az utolsó fél óra avagy a "Mutáns Űrzombi Éjszkája" 1/10

Thor

Tetszett de a végét csinálhatták volna grandiózusabbra is. Pl az elején a bunyó sokkal jobb volt mint a végén lévő. Arra számítottam hogy a végén esetleg Asgardot is megtámadják a Frost Giagantok és kelően gigantikus finálé lesz de ehhez képest elégé semmilyen volt a végső harc.

Aminek nem sok értelme volt az

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Loki származása. Kiderül hogy jégóriás és? Semmi behatása sem lesz a sztorira. _Még azt sem lehet mondani hogy emiatt lesz roszarc mert már ennek kiderülése előtt is bőven űzte a játékait.

A Thort játszó szinész nagy pozitív csalódás. Jól játszotta a szerepét és humorszint is jó volt főleg hogy nem ment el az idióta humor irányába.
    Nem korszakalkotó mű de egyszer meg lehet nézni és szórakozni is lehet rajta.
  • ZZ88
    Ja, a stílusa rendben van.
  • LoSA
    Nekem meg a pont a Die Hard 3. tetszett a legjobban!
  • Real13
    Állítólag nem ez lesz, régi stílusú akciót akarnak. Bruce Willis állítólag pont ezért választotta a rendezőt. (igen, Willis a rendezőt, állítólag:)

Persze, ígérték már sok mindent :)
  • Tyler1
    jaaa, most nézem, h lesz 5. rész. gondolom cgi hegyek, szuper csapatos-tankkilövős baromságok, McLane-t meg a végtelenségig halhatatlanná írják.
  • Tyler1
    na eljött az idő, h végre ledaráljam

Die Hard 1: kétségtelenül a sorozat legjobb része. 9/10
    Die Hard 2: vmi borzalmasan erőltetett szaga volt, a sztori meg...nevetséges. 3-4/10
    Die Hard 3: ez is elég fasza lett. 8/10
    Die Hard 4: sablon akció az új évezred mintájára, de élvezhető(azért McClane karaktere jól eltorzult az eredetitől - kicsit sem emlékeztetett a bagós, trikós, frappánsan beugatós nyomozóra). 7/10

Bruce-nak azért kurva jól állna még most is egy ilyen akció szerep, nem a nyomi, butaarcú fekákkal való bohóckodás.
  • IXEMGabeo
    úristen már ebből is van 5. rész?:S nálam elég volt a 3 is...

1. rész volt a legjobb, a 2. is még elment, abban az ALL time best halál a lottónyertes srácé, amikor a létra kiszúrta a szemét:D
  • tommygear
  • Prof William
    Legalább véres-gyakós a film vagy a jó öreg mai ps-13 jegyében mindenki vértelenül távozik a másvilágra. Egy Conan filmnél ez nagy szégyen lenne.
  • tigeroo
    band of brothers maraton (sokadjára)

10/10

nuff said
  • zaki
    Mai nap termése: Végső állomás 1-2-3-4-5 :D
    Nyertem egy jegyet a premier előtti vetítésre a Végső állomás 5-re, de egyik részt sem láttam korábban, így hát bepótoltam mind a 4 filmet. :D

Első rész újdonságnak mondható, viszont a szereplők 1-2 kivétellel baromi unszimpatikusak voltak.
    Második rész tetszett talán a legjobban az ötödik mellett. A sok tini helyett végre normális karakterek voltak.
    Harmadik is még bőven jó volt, viszont a negyedik már eléggé eröltetett lett, semmi újdonság. Jó, mondjuk az összes film ugyanarra a sémára épül. Ötödik meg baromi látványos volt, főleg IMAX 3D-ben, a film eleji hidas katasztrófa eszméletlenül fasza volt, és a halálesetek egytől-egyig olyan brutálisak voltak, hogy csak röhögtek az emberek rajta a moziban. :D És a csattanó a végén baromi jó volt, egyből leesett, mikor a megjelent... :D

Végső állomás 1 6.5/10
    Végső állomás 2 7/10
    Végső állomás 3 6/10
    Végső állomás 4 5/10
    Végső űllomás 5 7.5/10
  • SASboy
    nincs magyar címe.
  • dragon11
    valaki tudja mi az Insidious-nak a magyar neve?
  • PetruZ
    Thor (2011): Vegyük az északi mitológia ismert forrásait, válogatás nélkül dobjuk össze egy fazék levesbe, főzzük, amíg van türelmünk, majd ami feljön a felszínre, halásszuk le, és fabrikáljunk belőle valami jól csengő nevekkel és helyszínekkel teletűzdelt kotyvalékot, és ne törődjünk azzal, hogy ez, vagy az mi is volt eredetileg.
    "Sajnos" valamennyire ismerem a skandináv / germán legendákat és mítoszokat (csak hobbi), így ez a film nagyon megütött, igazi élmény volt, képtelen voltam elvonatkoztatni a f*szságoktól... :( 3/10
  • ZZ88
    Conan 2011

Jó film, de sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, így csak 6/10. Jason Momoa jól hozza a szerepet, a film túl rövid, alig van benne mellékszál, nem túl jó, hogy Conan azonnal a fő küldetésre teker. A legjobban talán Conan gyerekkorát csinálták meg a filmben.
  • CSOCSO
    ezen a heten kijottek egy uj elozetessel ahol lelottek egy csomo poent amit eddig nem mutattak. Ruhellem az ilyet.
  • GPx8
    Magyar felirat nincs még hozzá, ugye?
  • vg
    Itt szinte minden jelenet le van írva a filmből. Egész jó volt, bár én a virágbolti verziót láttam.
  • plas
    Hogy egy kis ON is legyen:

Valaki kozuletek megnezte mar az APOLLO18-at? Ha igen; milyen...?
  • [HUN]Crassus
    el sem tudom mondani mennyire érdekel a büntetőpont.....a véleményem NEM változik!
  • Sir Quno Jedi
    Mármeg miért hívna meg egy üdítőre?! Az megalázó lenne, hiszen mindketten tudjátok, hogy neki telik rá, neked meg nem. :D Pl. Japóknál SÉRTÉS olyasmit ajándékozni aminek használati értéke van. Szal. egy mikrosütőt nem fogsz tőlük kapni, de egy kézzel festett sárkány biszbaszért kezet kell csókolnod. Más kultúra.
  • [NST]Cifu
    Egyfelől Crassus már átlépett egy határt, úgyhogy ezért kapta a jutalmát. Másfelől viszont Csocso is kostólgatja azt a biznyos határt, mert a személyeskedés és fröcsögés terén ő sem fogta vissza megát, ezért egy figyelmeztetést kapott Vg-vel egyetemben.

A továbbiakban kérek mindenkit a kultúrált és normális hangnemű fórumozásra, a frusztrációit mindenki élje ki lehetőleg a fórum keretein kívül.

Köszönöm!
  • Rage47
    Thort én is megnéztem nemrég. Nagyon bejött nekem, mondjuk eléggé vártam is, és bírom a germán mitológiát.:)
  • MrSpock
    Nem tök mindegy ki mire költi a meglévő pénzét,és megteheti? CSocso beírta vesz egy hatalmas tv-t. Én is ezt tenném ha egyáltalán munkám lenne,de nincs. Ezért nem fogom őt útálni,hogy dejóó megy neki,mert usa-ban él,és..bla.bla. Van akinek saját házimozija van,vászonnal,és az autója többe kerül,mint másnak a hiteles lakása. Ilyen világ van,én egyáltalán nem sajnálom azoktól akik megdolgoznak érte. Persze vannak olyanok akik oda születnek,de nem is értékelik azt. Sajna haver is van ilyen..eszébe nem jutna megkérdezni hogy segíthetek e ,vagy gyere meghívlak egy üdítőre. Így kell elfogadni,én már immunis vagyok az efféle emberekre.
    Ennyit az offról! :)
    Film: Thor 7/10..lekötött,nekem bejött,igaz nem volt olyan mozgalmas,vagy kicsit egyszerű,de mégis nézhető símán.