106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
túl sok, v kevés? nem biztos, h mindenkinek tetszik, független film, és mondom totál szélsőséges. -
IXEMGabeo #64930 csodálkozom h 7.2 est kapott IMDB-n -
Hesher
2011 első egészséges filmje! Totál nonszensz dráma, egy totál nonszensz karakterrel, és jó erős fekete humorral. Ez a Hesher simán lehetne kult. figura, annyira eszméletlenül beteg. Joseph G. Levitt toplistás lett ezzel nálam. Natalie Portman pedig, hát őt minden mennyiségben, mindenhol, akárhol, sztk szemüvegben is...khmm, szóval a film kurvajó!
9/10 rákendróóóól -
IXEMGabeo #64928 Retroactive 1997
időutazós film, James Belushi a főszereplő és qva jó film:) csavaros B kategóriás film, de állatira jó... -
Hát, nem egy amerikai hősparádé, az biztos, erősen európai íze van, ennélfogva nem a látványra mentek rá, de kihozták a maximumot az ötletből, és a tizenéves srácok is egész jól alakítanak, még ha a sémákat fel is lehet ismerni. Van még néhány kevésbé ismert felnőtt szereplő is, no meg Nick Frost. A londoni kevert dialektus meg megunhatatlan. :)
-
na ezt meglessük, köszi :)
-
Attack The Block (2011): Valami földet ér South London egyik hírhedt körzetében. Valami, amit pár tinédzser hoodie heccből agyonver. De jönnek a többiek is utána... és nagyon ráb*sznak, hogy ide vetette őket a sors...
Magasan az év idegeninváziós filmje eddig, de szerintem az elmúlt néhány év próbálkozásait is veri. Akció + itt-ott horror + angol humor = win -> 8/10.
-
Cowboys & Aliens
Érdekesnek tűnő sztori, amiből sokat ki lehetett volna hozni, de érződik rajta, hogy berakták a "Hollywood" nevű mixerbe és ez jött ki a végén. Kliséhalmaz :) És még Olivia Wilde meztelen jelenete is olyan, hogy semmit nem lehet belőle látni... legalább ennyi jó lett volna benne :D
5/10
-
Bladzs #64923 ő is rákos? -
nyugodjék békében
remélem Michael C. Hall(Dexter) már túl van rajta -
a dohányzás nem befolyásolja az NHL kialakulását, sőt semmilyen káros tevékenység nem befolyásolja, ez veleszületett hajlam.
az a szomorú, h nála ezt egész korán felfedezték, és kezdték meg a kezelést(amire jól is reagált), aztán bummm, 1,5 év után elvitte :S -
vg #64920 Azért azt tegyük hozzá, hogy láncdohányos volt. Sajnálom az embert, pedig egy részt sem láttam a sorozatából, viszont az a Klinika vagy mi horror filmje jó volt. -
RIP -
úristeeeeeeeeen nem hiszem el
39 éves volt szegény, nincs igazság ezen a világon :(
RIP -
Ilyen hírre kellett ébrednem.
Meghalt Andy Whitfield
Nyugodj békében Spartacus.
-
vg #64916 Grave Encounters, Atrocious, Primal. Ezek jók, legalábbis nekem tetszettek. -
Real13 #64915 Szerintem zseniális volt. :D -
töltötte fel ezen a napon: 2011.09.09. + #64907
Am jónak tűnik -
Rubber
Amúgy ezt végigbírta valaki? 20 perc után leállt a zagyam... -
Megnézni!
-
spancserek -
Tudna mondani vki vmi újabb horrort? Nem baj ha nem mozis, felőlem lehet egyből dvd-re készült 1 ft költségvetésű valami is, csak estére kellene egy jó kis borzongató filmecske. -
Dean Winchester #64909 ja azért tárgytalan mert én se nézem meg,valahogy nem is figyeltem a ts jelzést :S
csak most indítom el és látom h tök szar így töröltem is a gépről... -
Sem moziban,sem dvd-n nem jött még ki, mit akarsz ? :D -
És valakinek ehhez a filmhez elérhetőség? 
Akár priviben és kivételesen nem HD-be is elég lesz.
-
5m0k3sh0w #64906 nem akarok topikot nyitni. szóval itt kérdezem, hátha tudtok ilyen filmeket amiket keresek. olyan filmek érdekelnének amiben a lúzer csávóból próbál faszagyereket csinálni a haverja. szóval ilyesmi témájú filmek érdekelnének. mostanába láttam pár ilyet. meg olyan is érdekelne mint a spanom csaja, kabalapasi. dobjatok nekem címeket -
Tökéletes minőség egy felételezem zavaros, sötét vízben játszódó filmhez, de kösz, mert eddig nem is tudtam róla... a téma érdekel nagyon, s majd HDban. -
Dean Winchester #64904 tárgytalan! -
Dean Winchester #64903 valakinek nincs felirata ehhez a filmhez?
Shark.Night.2011.TS.READ.NFO.XViD-REVELATiON -
Point Blank
Francia akcio film. Teljesen zsir, 7/10 et siman megerdemel, de talan kozelebb huz a nyolchoz.
Egyetlen bajom, hogy nem volt kicsit akciodusabb, izgalmasabb.
koszonom az ajanlatot. Johet meg tobb mert igy messzirol nem sok europai filmrol hallani. -
Párizsból szeretettel
Első 18 perc vállalhatatlan, de aztán beindul a gőzhenger és gyaksi végig. Sőt a végére még majdnem sikerül sztorit is csempészni a filmbe. Jó levezetőfilm egy fárasztó nap után szvsz.
Bírom a Travolta búráját, nemsemmi csóka. :D -
Ez az kösz :D -
A fiók esetleg? -
Talán az Idiocracy. De abban a srác nem volt őrült, csak teljesen átlagos, viszont a jövőben ő volt a legokosabb ember. Jó film. :)
-
Sziasztok! Nem tudjátok mi annak a filmnek a címe amibe volt egy valaki akit őrültnek néztek és bezárták valami olyasmibe mint egy sír és mikor elaludt a jövőbe volt?
Előre is kösz ! -
hapi #64896 Akkor sztem miattad néztem meg, köszi szépen utólag is, nem bántam meg. -
Helyesen: Point Blank (Á bout portant)
Ajánlottam már itt, tényleg nagyon izgalmas cucc, valóban nem egy Taken, de nincs messze tőle. -
hapi #64894 A bout portrant
Francia film, ha szereted az európai filmeket, sztem izgalmas, jó tempójú akció thriller, kisebb csavarokkal. Nem egy Taken de rossz időben filmezgetni teljesen megfelel. -
isi #64893 Rossz az idő... Kicsit filmezgetni van kedvem.. Tudnátok olyan filmet ajánlani -lehet akármilyen kategória- , aminél alig várom, hogy peregjenek a percek, mert izgalmas vagy vicces, és ugye alig várni, hogy kiderüljön ki kivel van. Köszi! -
lesz egy madaras(lol) filmje is kiváncsi vagyok rá