106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    túl sok, v kevés? nem biztos, h mindenkinek tetszik, független film, és mondom totál szélsőséges.
  • IXEMGabeo
    csodálkozom h 7.2 est kapott IMDB-n
  • Tyler1
    Hesher

2011 első egészséges filmje! Totál nonszensz dráma, egy totál nonszensz karakterrel, és jó erős fekete humorral. Ez a Hesher simán lehetne kult. figura, annyira eszméletlenül beteg. Joseph G. Levitt toplistás lett ezzel nálam. Natalie Portman pedig, hát őt minden mennyiségben, mindenhol, akárhol, sztk szemüvegben is...khmm, szóval a film kurvajó!
    9/10 rákendróóóól
  • IXEMGabeo
    Retroactive 1997

időutazós film, James Belushi a főszereplő és qva jó film:) csavaros B kategóriás film, de állatira jó...
  • PetruZ
    Hát, nem egy amerikai hősparádé, az biztos, erősen európai íze van, ennélfogva nem a látványra mentek rá, de kihozták a maximumot az ötletből, és a tizenéves srácok is egész jól alakítanak, még ha a sémákat fel is lehet ismerni. Van még néhány kevésbé ismert felnőtt szereplő is, no meg Nick Frost. A londoni kevert dialektus meg megunhatatlan. :)
  • precision
    na ezt meglessük, köszi :)
  • PetruZ
    Attack The Block (2011): Valami földet ér South London egyik hírhedt körzetében. Valami, amit pár tinédzser hoodie heccből agyonver. De jönnek a többiek is utána... és nagyon ráb*sznak, hogy ide vetette őket a sors...
    Magasan az év idegeninváziós filmje eddig, de szerintem az elmúlt néhány év próbálkozásait is veri. Akció + itt-ott horror + angol humor = win -> 8/10.
  • precision
    Cowboys & Aliens

Érdekesnek tűnő sztori, amiből sokat ki lehetett volna hozni, de érződik rajta, hogy berakták a "Hollywood" nevű mixerbe és ez jött ki a végén. Kliséhalmaz :) És még Olivia Wilde meztelen jelenete is olyan, hogy semmit nem lehet belőle látni... legalább ennyi jó lett volna benne :D

5/10
  • Bladzs
    ő is rákos?
  • CalebJoe
    nyugodjék békében

remélem Michael C. Hall(Dexter) már túl van rajta
  • Tyler1
    a dohányzás nem befolyásolja az NHL kialakulását, sőt semmilyen káros tevékenység nem befolyásolja, ez veleszületett hajlam.

az a szomorú, h nála ezt egész korán felfedezték, és kezdték meg a kezelést(amire jól is reagált), aztán bummm, 1,5 év után elvitte :S
  • vg
    Azért azt tegyük hozzá, hogy láncdohányos volt. Sajnálom az embert, pedig egy részt sem láttam a sorozatából, viszont az a Klinika vagy mi horror filmje jó volt.
  • Bucser
    RIP
  • Tyler1
    úristeeeeeeeeen nem hiszem el 39 éves volt szegény, nincs igazság ezen a világon :(
    RIP
  • kaposi1
    Ilyen hírre kellett ébrednem.
    Meghalt Andy Whitfield
    Nyugodj békében Spartacus.
  • vg
    Grave Encounters, Atrocious, Primal. Ezek jók, legalábbis nekem tetszettek.
  • Real13
    Szerintem zseniális volt. :D
  • Jim Morrison
    töltötte fel ezen a napon: 2011.09.09. + #64907

Am jónak tűnik
  • Totti5
    Rubber

Amúgy ezt végigbírta valaki? 20 perc után leállt a zagyam...
  • kaposi1
    Megnézni!
  • tigeroo
    spancserek
  • Seth
    Tudna mondani vki vmi újabb horrort? Nem baj ha nem mozis, felőlem lehet egyből dvd-re készült 1 ft költségvetésű valami is, csak estére kellene egy jó kis borzongató filmecske.
  • Dean Winchester
    ja azért tárgytalan mert én se nézem meg,valahogy nem is figyeltem a ts jelzést :S
    csak most indítom el és látom h tök szar így töröltem is a gépről...
  • Seth
    Sem moziban,sem dvd-n nem jött még ki, mit akarsz ? :D
  • kaposi1
    És valakinek ehhez a filmhez elérhetőség?
    Akár priviben és kivételesen nem HD-be is elég lesz.
  • 5m0k3sh0w
    nem akarok topikot nyitni. szóval itt kérdezem, hátha tudtok ilyen filmeket amiket keresek. olyan filmek érdekelnének amiben a lúzer csávóból próbál faszagyereket csinálni a haverja. szóval ilyesmi témájú filmek érdekelnének. mostanába láttam pár ilyet. meg olyan is érdekelne mint a spanom csaja, kabalapasi. dobjatok nekem címeket
  • Totti5
    Tökéletes minőség egy felételezem zavaros, sötét vízben játszódó filmhez, de kösz, mert eddig nem is tudtam róla... a téma érdekel nagyon, s majd HDban.
  • Dean Winchester
    tárgytalan!
  • Dean Winchester
    valakinek nincs felirata ehhez a filmhez?
    Shark.Night.2011.TS.READ.NFO.XViD-REVELATiON
  • CSOCSO
    Point Blank

Francia akcio film. Teljesen zsir, 7/10 et siman megerdemel, de talan kozelebb huz a nyolchoz.
    Egyetlen bajom, hogy nem volt kicsit akciodusabb, izgalmasabb.

koszonom az ajanlatot. Johet meg tobb mert igy messzirol nem sok europai filmrol hallani.
  • Sir Quno Jedi
    Párizsból szeretettel

Első 18 perc vállalhatatlan, de aztán beindul a gőzhenger és gyaksi végig. Sőt a végére még majdnem sikerül sztorit is csempészni a filmbe. Jó levezetőfilm egy fárasztó nap után szvsz.

Bírom a Travolta búráját, nemsemmi csóka. :D
  • atila4
    Ez az kösz :D
  • REALista
    A fiók esetleg?
  • PetruZ
    Talán az Idiocracy. De abban a srác nem volt őrült, csak teljesen átlagos, viszont a jövőben ő volt a legokosabb ember. Jó film. :)
  • atila4
    Sziasztok! Nem tudjátok mi annak a filmnek a címe amibe volt egy valaki akit őrültnek néztek és bezárták valami olyasmibe mint egy sír és mikor elaludt a jövőbe volt?

Előre is kösz !
  • hapi
    Akkor sztem miattad néztem meg, köszi szépen utólag is, nem bántam meg.
  • stargatelost
    Helyesen: Point Blank (Á bout portant)
    Ajánlottam már itt, tényleg nagyon izgalmas cucc, valóban nem egy Taken, de nincs messze tőle.
  • hapi
    A bout portrant

Francia film, ha szereted az európai filmeket, sztem izgalmas, jó tempójú akció thriller, kisebb csavarokkal. Nem egy Taken de rossz időben filmezgetni teljesen megfelel.
  • isi
    Rossz az idő... Kicsit filmezgetni van kedvem.. Tudnátok olyan filmet ajánlani -lehet akármilyen kategória- , aminél alig várom, hogy peregjenek a percek, mert izgalmas vagy vicces, és ugye alig várni, hogy kiderüljön ki kivel van. Köszi!
  • Szabi84
    lesz egy madaras(lol) filmje is kiváncsi vagyok rá