106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hall Pass
Olvastam róla jót is meg rosszat is, de nekem tetszett. Volt jó pár jelenet ami hangosan nevetős, de úgy nagyjából az egész filmet végigmosolyogtam. Ajánlom mindenkinek.
7/10 -
The Blind Side
Háááááát... Az amerikaiak biztos jobban át tudják érezni ezt a filmet, vagy nemtom... de nekem ez egyáltalán nem jött be. Sandra Bullock oscarját sem értem. Szerintem játszott ő már jobbat ill. ezért a teljesítményért szerintem nem jár oscar. A kissrácon néha nevettem.
3/10
Just Go With It
Ez már jobban tetszett. Jobb féle Adam Sandler vígjáték. Aniston is jó volt. Néha-néha még röhögtem is :)
6/10 -
egy vagy két hete most nem jut eszembe melyik adón a kettő közül, a végét csiiptel el a filmnek, de 1perc alatt két részt vágtak ki. -
kijött? KIJÖTT??? Miért nem szóltál hát egyem a szivedet? :D -
Gyakorlatilag az egész végét szanaszét vagdosták.
-
cenzúráztak valamit vagy mi? -
Akkor én csak annyit mondanék most hogy megnéztem az Ezel Bosszú mindhalálig végét törökül hogy Reteklubb a jó kurva anyádat.
Ezt is csak nálunk lehet megtenni.
Aki látta ma a végét az tudja miért kívánok nekik szépeket,jókat.
-
+1, örök kedvenc:) -
Lemaradt valami? -
Planet Earth más, de amúgy aki "ilyesmit akar" az nézze meg EZT, mert bámulatos, és olyan képkockákat tartalmaz amit más nem... -
ja vágom nem volt rossz -
Aki ilyesmi filmet akar, mint a Planet Earth, vagy ez a boardos videó, annak tudom ajánlani a Baraka című filmet, abban is szintén ilyen tájkép jellegű dolgok vannak, a világ minden tájáról. Azt hiszem 1995-ös film, de ne tévesszen meg senkit, mert gyönyörű így is! -
az nagyon durva volt, elgondolkodtató és tanulságos, de néhány állaton azért ott volt a Red Bull csak nehéz volt észrevenni 
de tényleg azt megnézném nagy vásznon mert még monitoron is durva volt -
ennek van valami értelme, vagy csak annyi, hogy a Red Bull promózza a sportágat, vagy fordítva, és közben szép havas tájat mutogatnak slowmotion-be? megnézni nem fogom, mert leszarom a sportágat, így 6 km-es vásznon is mutogathatnám, hidegen hagyna. Planet Earth legalább érdekes is volt, amellett hogy szépen fényképezték. -
Le is kaptam a HD filmet egészben! Kösz az infót! -
Haunting in Connecticut (2011)
Nekem tetszett a film, nem az az átlagos szellemes film
8/10 -
HD ben nezzetek meg a trailert ha lehet! -
ART OF FLIGHT
EPIC EPIC EPIC EEEEEEEEEEEEPIC!!!!!!!!!!
Nem vagyok oda a snowboardozasert de, miota lattam a trailert alig birtam ki, hogy megnezhessem az egesz filmet. Elozo hetvegen kijott, megneztem es nem tudtam levenni a szemem a kepernyorol! Ha valaki latta mar a Planet Earth sorozatot azt tudja, hogy milyen szep a cinematography. Ebben a filmben talan meg jobban ramentek a vizualis orgiakra. HIHETETLEN, az agyam eldobom! A zenek is ott voltak a szeren. A Snowboardozas a vege fele mar kisse unalmas volt es sajna a trailer tele van olyan videokkal ami a filmbe sajna mar nem jutott el :( de ettol fuggetlenul 10/10!!!!
Eddig az avatarral mutogattam mindenkinek a tv met.... ez most valtozott!
a trailer:
-
ezt most jelenleg egy kisebb tv-n szenvedtem vegig, nem nalunk filmeztunk.
jut eszembe; Transformers 3 ben mennyire ubergagyi szar volt a JFK CGI???? -
csaladi vacsi utan volt csaladi mozizas... -
+1 -
Ál/Arc
Ez a film még mai szemmel nézve is a legjobb akciófilmek egyike, nem is értem ,hogy manapság miért nem lehet ilyen kaliberű akciómozikat csinálni?
-
Nyolc tanú (Vantage Point)
ez igen...
emlékezetes, végig feszültséget fenntartó, érdekes vezetésű film...
tényleg fasza -
dragonyss #65319 jaja, Ryan Gosling ilyen...én még egy "normális" (értsd:átlagos, sablonos) filmben sem láttam. Imádom! A Blue valentine-ra leszek még kíváncsi, állítólag abban is nagyon kemény és az a film sem a hepiségéről híres. -
Pánik a szigeten (Panic at Rock Island, 2011):
Gagyi, sablonos vírusos katasztrófafilm.
Kár volt végigszenvedni. 3/10
-
Akkora tévén én is nézném:DDD -
drive
átlagos film szerintem, abban másabb a tipikus hollywoodi produkcióktól hogy akció helyett inkább az érzelmeket helyezi előtérbe (jóhogy a film fele elmegy a "semmivel", hiszen a főhős számára ez a "semmi" jelent mindent amit a végén...hát na majd max. 2 forintért megmondom mint aladár, aki látta érti mire gondolok)
a plot egyszerű mint egy 100-as szög, hasonló elemeket láthattunk már akárhol beleszőve a történtbe, viszont a rendező nagyszerűen kotyvasztotta össze ezeket... a vége pedig totális katarzis, semmi magasztalás, semmi csattanós lezárás, edd meg amit főztél. a film lassacskán odaszögez, lesúlyoz minket a székbe, majd amikor vége van folytatnánk a napunkat, de nem megy mert még a hatása alatt tart minket.
nem úgy mint egy inception, hogy kattogsz rajta, inkább csak a hangulatodra lesz hatással, mert ez a film lehangoló (amit nem negatívumként értek!) vagyis komor hangulatú azt kijelenthetem.
most lehetett volna ezt csűrni-csavarni ótókázós jelenetekkel, de minek? pont így jó
a zene ötcsillag, nem volt velük semmi gond, illett a jelenetekhez.
ezt a gosling gyereket meg közben jöttem rá hogy én már láttam a notebook című filmben. komolyan mondom, olyan pszichopata feje van hogy sokszor énis féltem tőle és vártam hogy a nagy hallgatások között mikor basz pofán valakit hirtelen
az akció részek rövidek voltak, de "velősek",szóval azok aztán tényleg (hálistennek nem ment át csípőből lövő kovbojjá a főhős)
átlagos film, de ha megvan benned a receptor hogy felvedd a lassabb folyású történetet, és nem feltétlenül a látvány a lényeg (valamint már unod a filmes kliséket és valami másra vágysz) akkor bizony szeretni fogod. -
Van az 12/10 is. -
Minek nézel ilyen orbitális szarokat?! Önkínzás? :D -
Dark City (1998)
Hát ez baromi jó film volt. Minden tetszett, a történet, a drámaiság, a képek, a hangulat, a zene. 10/10 -
dragonyss #65312 The Lincoln Lawyer (Az igazság ára): Nagyon bejött!
A sok romantikus film után jó volt megint normális szerepben látni Mathew McConaughey-t. Ez az ügyvédes téma már a Ha ölni kell-ben is bejött és a mostani szerepében is megmutatja, hogy nem csak nyáladzani tud.
A film nekem kicsit Törés feeling, de egyébként nagyon jó! Izgalmas, fordulatos, végig fenntartja az érdeklődést, nincs üresjárat...szóval 9/10 :) -
Mr. Popper's Penguin...........
really? Fapofaval vegigneztem. Csajok vihorasztak rajta, meg edesnek talaltak.
nekem 5/10 es csajoknak, gyerekeknek valszeg megvan 8/10 is -
annyi a gond, hogy mások is pont ugyanúgy tudtak volna segíteni, ahogy ő is magának: keresővel.
és ez a mocsok sg, még beépített google modullal is rendelkezik, hogy még véletlenül se kelljen nagy munka árán új lapot megnyitnia.
-
nem azzal van a baj hogy feliratot keres hanem hogy cameras szar filmeket nez. De talan mindkettovel van baj. Google a baratod... -
dragonyss #65308 Drive-ot én is akarom nézni...csak kéne hozzá fizu :)Már nagyon várom! Ryan Gosling filmjei eddig még mindig bejöttek (kivéve a Véres románcot), sztem most sem fogok csalódni :) -
annyi mindent kibeszéltünk már itt kezdve a transformerses sunán át csocsó tvjéig hogy már tökmindegy sztem.
btw holnap nézem a drive-t, meglássuk mit megy :) -
dragonyss #65306 egyébként pedig a feliratok.com-on megtalálható mindhárom előbb említett oldal linkje egy helyen. -
dragonyss #65305 Sztem ezt a fórumot pl. pont nem felirat keresésre találták ki, bár még új vagyok itt, szóval lehet, hogy nincs igazam :) -
+ -
könnyebb nem is mondtam, hogy nem, de akkor mi értelme magának a fórumnak?
legyen akkor minden topikban kiírva annyi, hogy google a barátod