106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
5m0k3sh0w #65505 igényesebb féle bunyós és gengszteres filmeket keresek -
Még annyit ehhez, h igazán nem nagy durranás, de máshogy száll fel az ember a trolira... -
Bőrnyakúak
Nem volt rossz film, kicsit lehetett volna drámaibb. Az eleje jól indult, a vége is tetszett, de a kettő között elég lagymatag volt a cselekmény.
6/10 -
dragonyss #65502 Én még régebben láttam ezt a filmet (mikor annak idején Oscarra jelölték érte Ryan Goslingot), és tényleg jó! Bár nekem néhol túl lassú volt, a színészi alakítások hibátlanok. Ha tetszett ez a film, akkor ajánlom még a Hitetlen (The Believer) és a Plasztik szerelem (Lars and the Real Girl) című filmjeit, amik nekem jobban bejöttek, mint a Fél Nelson. Bár ez szubjektív. -
dragonyss #65501 Arra legalább jól tippeltem, hogy az egész világot fogja megmenteni:D
-
Lantee #65500 Jaja...köszi! Erről kár lett volna lemaradni. :) -
Kereső itt nem találta. -
szerintem pont ebben a topikban mutatta valaki nemreg, nem is a filmek amiket varok topikban :D -
És bár ismerem a szabályokat, meg kell h tegyem ;)
Fertőzés - Contagion (2011)
Nagyon vártam és úgy nagyjából nem is volt csalódás. Egy hétköznapi történetet mesél el (mert ez valóban az, csak mellékesen arról szól, hogy vírusfertőzés szedi az áldozatait világszerte), ennek megfelelően nem az a pörgős filmecske: kis katarzis, kis izgalom, kis önfeláldozás - nekem kicsit több kellett volna.
Gyenge közepesre értékelem, mert nem volt annyira kiélezett és feszültséggel teli, mint lehetett volna - és a "végepoénnal" sem tudtak ezen javítani (ez nem a Memento...)
5-6/10, de csak a sztorira és annak filmre vitélére, nem a film egészére.
-----------------
És egy kis szakbarbárkodás a KSH tagoknak: Épp az a lényeg, hogy minden internetes szavazás NEM reprezentatív! Mivelhogy a szavazatot adó részéről önkéntes! Mint ahogy én sem írok be mindenhova, amiről lenne véleményem, szintúgy nem pontoz mindenki az IMDB-n vagy a port.hu-n sem (pedig látta a filmet).
Akkor érnének ezek a szavazatok bármit is, ha véletlenszerűen kiválasztanának ezer-tízezer-százezer embert, megnézetnék velük a filmet és utána megkérnék őket, hogy pontozzanak!
Ennyit a statisztikáról! -
Nem létezik hogy ez a film még senki érdeklődését nem keltette fel. 
Legalább is a keresőben nem találtam róla említést.
Valami brutális jelenetek vannak a trailer-ben.
Nagyon várós.
The Raid Movie Trailer 2011
-
film+ NOW :) -
Nekem ilyen még nem volt. Pedig nekem is IPTV-m van. -

-
Lantee #65492 Nyavajás IPTV! Nyavajás T-Home!
Tegnap elkezdtem nézni a BANDITÁK című filmet (Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Cate Blanchett), erre a vége előtt 12-14 perccel megszűnt az adás! 2001-es film, csodálom, hogy eddig kimaradt. Billy Bob karaktere óriási, a sztori tetszik...de vajon mi a vége?! áááá
Amit láttam, az eddig sima: 9/10 -
Szalagavató (Prom night)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tipikus amcsi film, amikor mindenki meghal a csaj körül, a kigyúrt haverjai is, jó annyira azért nem voltak kigyúrtak, de egy 50 kilós csajjal nem tudott végezni. (bár lehet meg sem akarta ölni azonnal, hanem előtte jól ...
4/10 -
"Amugy sok sikert a csajnak. Tobb millio ember kozul akiknek nem tetszett a film vegre 1 ember aki felall es tesz vmit. lol"
hat ez aztan tenyleg felhaborito :D meg a lol is valszeg arra utal, hogy halalosan, veresen komolyan gondoltam az egeszet.
Nem lovagolok a filmen. Nem jovok be minden nap, hogy a filmet amit ma lattam az tuti jobb mint a Drive lesz. Sot a kave amit ittam ma is jobb mint a Drive.
Nem szolok be senkinek mikor pontozzak, hogy nem erdekel, hogy neked tetszett nekem ugysefog.
Ne kelljen mar ujraszuletnem jocika neven, hogy betehessek egy ilyen nevetseges hirt egy filmes topikba. -
Reg5 #65489 Ez is egy vélemény. -
Axlkenobi #65488 Egy kibaszott jó film. -
"Egy amcsi no beperelt egy mozit es a film kiadot a Drive c. film miatt. Merthogy a trailer teljesen felrevezeto volt es O visszakeri a 10 dolcsijat. Meg azt akarja, hogy tobb ilyen bait and switch tailerrel ne jojjenek ki a filmstudiok."
eddig volt hír, ami ezután jött az keltette a flémhullámot. mert hogy megint állást foglaltál a Drive ellen, pedig nem is láttad. nem tudhatod, hogy a trailer félrevezető-e, hogy hány milliónak nem tetszik a film, vagy hogy van-e alapja, hogy egy idióta picsa ezzel akarja felhívni magára a figyelmet. és ez megy az első Drive vélemény beírása óta, te mindig próbálod a pozitív kritikákat valamivel ellensúlyozni LÁTATLANBA, és feltűnően sokszor. nézd meg, utána lesz súlya az általad leírtaknak, de addig semmi.
ez olyan, mintha én folyamatosan húznám itt a Keresztapát, pedig még nem is láttam egyik részét sem. -
én többet nem reagálok az üzeneteidre tomika, csak most utoljára :)
nem érdekelnek a lefutott körök? mégis beszólsz már sokadjára, úgy, hogy nem látsz csak nézel... gyakorlatilag fingod nincs a témáról, 2 -nél több hsz -t nem olvasol vissza, és ugatsz...
mondom, tanuld meg értelmezni a szavakat, utána trollkodj
részemről a flame/off vége :) -
a bizonyos "hír" hsz utolsó mondata (ami már nem is hír csak szubjektív odaböfögés) sztem a FAIL/LOL, aztán csodálkozol hogy milyen flém kerekedett. -
Mas: John Woo mit csinalna galambok es belassitasok nelkul?:) tegnap neztem meg a Mission Impossible 2-t. Amugy az MI2 zeneje nagyon hasonlitott a Rock es a Gladiator zeneire. Be is jott nem veletlenul hisz Hans Zimmer felelos erte. -
Ezenkivul meg joparan akiknek tetszett is mar elmondtak itt a topikban, hogy aki akcio filmet var a trailer alapjan az csalodni fog. De mar tenyleg eleg lesz ebbol
-
Meg fogom nezni hidd el :D
Beirtam egy hirt es mar megint ott tartunk, hogy en vagyok a paraszt es EZEN LOVAGOLOK EGYFOLYTABAN??!?!?!?!?!?!!?!?!?
szvsz FAIL/LOL hir de mar megint ott tartunk, hogy en en en.
-
Most az imax3d honnan jon ide? Leirtam , hogy vki perel emezt amazt most miert kell nekem esni? leirjam 120szorra hogy nem szaroztam le a filmet csak annyit irtam, hogy sok embernek nem tetszik? -
Nem lattam a filmet. Nem szaroztam le azt mondtam sok embernek nem tetszik. Ebben mi a meglepo? Ne ugorjatok mar nekem allandoan olyanokkal amit nem irtam.
Nem tudok pontos szamokat. Ha a filmet 20 millio ember latta vagy tobb, akkor hogy ne lenne par millio akinek nem tetszett. -
ott se az alapsztorival volt a gond. -
Reg5 #65477 Az Indy 4-ben is hasonló dologgal próbálkoztak, aztán mi lett a vége :( -
*A Good -
Die Hard 5: Good Day to Die Hard
2013. feb. 14.
"Bruce Willis népszerű karaktere Oroszországban próbál segíteni tőle elhidegült fián, aki belekeveredik egy orosz maffiózó börtönből történő szökésébe. A sajtóközlemény szerint ezt követően a két McClane kénytelen összedolgozni, hogy életben maradjanak, azonban nem csak saját biztonságuk a tét, hanem a világé és a demokráciáé is." -
eszem ágában nem volt érvelni, szimplán nem érdekelnek az ezerszer lefutott körök -
te aztán tudsz érvelni -
nem kifejezetten érdekel a vergődésed
-
fogd már fel hogy #65453 -
te még mindig nem tudsz olvasni... na mind1.
x+1 -edjére: semmi baj ha valaki nem szeret egy filmet, legyen az a Drive, vagy bármelyik más
olvass vissza, ha érdekel, hogy mi volt a gond... remélem menni fog. -
Real13 #65469 Drive-on, NFCOM-n stb. azért van kiakadva egy csomó ember, mert csak műfaji filmben tud gondolkodni, és a szerzőiséget nem feltétlen díjazza. Szerintem ez elég nagy baj, de ettől még nem fogok felháborodni és másokat szidni. :) -
Hobo-t láttam, Black Dynamite-ot megnézem. Köszi. -
ha grindhouse filmekre gondolsz, akkor Hobo with a Shotgun, vagy Black Dynamite. -
GPx8 #65466 Az SP-ben volt egy rész, amikor a srácok Mel Gibson-tól vissza akarták kérni a "A Passio"-ra kifizetett pénzüket! :) -
:D lassan már nekem is