106877

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
-
ezt komolyan kérdezed? :D -
valaki latta mar a dutch new kid turbo filmet? -
Nem beszélve arról, hogy a forgatásul használt blokktól kb légvonalban 600 méternyire lakok és tényleg így beszélnek a helyi kölkök. (általában az angolok sem értik őket) -
anastasia
szép mese, szokásos disney minőség, eddig még nem láttam, kár hogy mostmár CGI a divat.
6 nap 7 éjszaka
kellemes vígjáték, egynek elment így estére.
harrison ford meg jól tartja magát (bár ez is már több mint tíz éves film) -
Pedig Natalie Portman szép,a Leon a Profi óta tetszik.Én Juliette Lewist nem bírom.
-
Szerintem is nagyon kellemes film. -
Real13 #65550 A három testőr (2011)
Alexandre Dumas regényét, regényeit már sokan, sokféleképpen vászonra álmodták, s most, 2011-ben eljött az idő, hogy 'Kicsi Bay', avagy más nevén Paul W.S. Anderson is elkészítse a saját verzióját a három muskétás kalandjaiból. (Örülünk? NEM.) Eme úriember ugyan készített már néhány élvezetes filmet (Mortal Kombat, Death Race, Event Horizon), kifejezetten jónak egyiket se mondanám. Mozijai ennek ellenére nagy pénzeket hoznak, ő pedig csak csapatja tovább sajátos(an rossz) stílusában pályafutását. Most éppen léghajókat (komolyan?), Matrix-féle lassításokat (komolyan?), és lehetetlen harci koreográfiákat (KOMOLYAAAN?) épített be a klasszikus regény cselekményébe, s bár abszolút nincs ellenemre, ha valamit értelmesen, okosan modernizálnak (például BBC-féle Sherlock sorozat valami zseniális), az ilyen szerencsétlen ötletekből összehozott fércműveket leginkább megvetem. Ennél a filmnél minden adott volt ahhoz, hogy utáljam: nem csak a koncepció, a megvalósítás is hagy kívánnivalót maga után. A kosztümök cikik, a hajak úgyszintén, az akciók nem igazán működnek, a színészek vagy ripacskodnak, vagy semmilyenek ( Mikkelsen-nel, Waltz-al a szereplők között...), de ne izguljatok, a befejezésből ítélve ez még csak a felvezetés volt, és ebből bizony franchise lesz... Őszintén szólva én annyira nem bánom most ezt, jelen pillanatban. Akármennyire is pocsék ez a film, egy rossz nap után egészen kellemes kikapcsolódást nyújtott. Igaz, trash movie-ként tekintettem rá mindvégig...
4/10 -
Amerika kapitány
Az átváltozás és a NY-ban ébredés közötti résznek mi értelme volt???
10/4 -
és feliratkoztam OFC! ez megunhatatlanul adja elő!:D -
zotja22 #65547 igen nagy film,persze feliratosan ahogy te is irtad :) -
Midnight in Paris
Owen Wilson nagyot játszik ebben a szerepben, még 1-2 ilyen és kénytelen leszek megszeretni. Nagyon erősre írt film, ami bár áldoz ezt-azt a tanulság és a mondanivaló oltárán (fekete-fehérek a karakterek, didaktikus az üzenet, kicsit ütemtelen az egész), mégis annyira ügyesen rabul ejt a régimódi hangulata és a bája, hogy a kedvem is sokkal jobb lett tőle! Woody Allen azért tud valamit, az ötlet is kimondottan eredeti! Nézzétek meg, nem egy Transformers 3, de azért ne szégyelljétek -.- -
jaja dettó! -
Nem ismertem eddig ezt a srácot de hatalmas, meg is néztem kapásból 5-6 kritikáját :D -
bugyuta-béna poénok/pedig szeretem az angol humort! ,de ez.../,gyenge történet, gondolom nem sok pénzből készült a film,de gyengusz effektek...egyszerűen nekem unalmas volt és egyáltalán nem volt szórakoztató...sajnos ez van -
kb ennyi a Drive amit a srác mond egyetértek vele
-
elején nem tetszett de beindult:D -
Sírva röhögős :)
(srác többi videója is jó)
-
Lantee #65539 Attack The Block? Én megvédeném.
Elég sok angol filmet láttam már, és egyszerűen fantasztikus, ahogy aránylag kevés pénzből, totál ismeretlen - jelen esetben gyerek - szereplőkkel milyen frankó kis filmeket képesek összehozni.
Én mondjuk behánytam attól a gettónigger akcentustól, de a film elképesztően pörgős, ülnek a poénok, jók a srácok, szóval kifejezetten megnézendő alkotás. Persze, a szörnyek inkább humorosak, de az egész filmet körüllengi a humor. -
dzsagon #65538 Ne merészeld egy lapon említeni ezt a rémgyengefilmet azzal két vígjátékkal -
miért is? -
Mi szar benne?
Tényleg nagyon kíváncsi lennék, mert én nem ismerek olyan embert, akinek ez ne tetszene, pedig ismerek sokfélét :) -
én elaludtam és átpörgettem...sztem szar:S -
Tegnap a drámatagozatnak ajánlottam, ma mindenkinek:
Attack the Block - Idegen arcok
Dél-Londonban gorillaszerű földönkívüliek potyognak az égből és elég agresszívek. De az a helyzet, hogy szerintem legközelebb megnézik majd, hol landolnak, mert azon a környéken nem ők a legkeményebbek: nem igazán a Futrinka utcába estek... Hatalmas vígjáték, Hot Fuzzt és Shaun of the Dead-et idéző poénok, és "sajnos" az utóbbi évek legjobb inváziós sci-fije!
Imádtam minden percét, film mindenkinek! -
viizo #65533 Thor
Várakozások és előítélet-mentesen ültem le a film elé, nem ismertem sem a képregényt, sem a mítoszt. Tetszett, hogy már az elején belecsapunk a lecsóba, és ez a lendület egy jobb képregényfilmhez méltón végig kitart.
A film roppant látványos, az idegen világokat precízen és nagy gonddal kivitelezték, trükkökben sehol sem marad el az újabban e téren referenciaként emlegetett Transformers 3-tól. Szerencsére itt viszont volt forgatókönyv is, úgyhogy a történetet is érdekesebbnek, felnőttesebbnek, jobbnak találtam.
Belekötni sehol sem tudok, még az egyébként általam kifejezetten nem kedvelt Natalie Portman szerepeltetésébe sem. Amellett hogy kiváló házimozi-demó, a film is jó. Valahogy így kell ezt. :)
10/8 -
Killer Elite-t látta már valaki? -
Transformers 3
szokás szerint tele volt bugyuta jelenetekkel, de nem érdekel, mert az utolsó fél óra olyan kibaszottul awesome, hogy nem igaz. tömör gyönyör minden látványfilmbuzinak. akinek ez nem tetszett, az minek ült le egyáltalán egy transformers film elé, de most őszintén. -
Reg5 #65530 Captain America
A közepe ritka szar de egyébként tetszett. Mintha egy rajzfilmet nézne az ember, sajnos emiatt komolyan se nagyon lehet venni, de amúgy korrekt lett.
Mint képregényfilm 7/10, amúgy 6/10. -
A 211-es cella
Egy leendő börtönőr, be akar vágódni az új munkahelyén, ezért bemegy egy nappal előtte, hogy kicsit szétnézzen odabent. Épp akkor veszi kezdetét egy börtönlázadás, és ő bent ragad. Gyorsan kell cselekednie, és nagyon észnél lennie. Ennyit a sztoriról bevezetőnek.
Igazából nem is nagyon lehet mit hozzátenni, csak még azt, hogy ez nagyon komoly volt. Aki kedveli a börtönös filmeket - azt hiszem pont pár hete volt itt valaki, aki érdeklődött ilyenekről - annak ajánlom tekintse meg ezt. Magyar szinkronnal nem merném bevállalni, de így eredeti nyelven, feliratozva alig lehetett észrevenni azt a majdnem 2 órácskát. -
8/10 a film kb szerintem is. -
Ez szerintem is egy jó horror volt,talán az a baja az értékelőknek hogy nem jenki a rendező.Ilyen ocsmány és alattomos tündéreket még nem láttam filmben mint amilyenek ebben voltak.Szerintem Lovecraft Barna Jenkins-e ihlette őket.Remélem az Őrület Hegyeit is meg tudja rendezni Del Toro. -
vg #65526 Melancholia
A film első fele gyengus, de a második fele iszonyat jó. Főleg a végén lévő húsz másodperc brutális, meg is néztem vagy tízszer egymás után.
8 pont simán -
áááá b+ nemkellett volna megnéznem.....milyen szemét egy film.....nagyon adja! 7/10 -
+1!
a film eleje kifejezetten tetszett. tehát addig, amíg CA egy kis nyikhaj volt. persze utána sem volt rossz. jöhet az Avangers, remélem Whedon igazán odateszi magát -
Állítólag hatalmas, szóval beszerzem, de szerintem minden mást is, arról nem beszélve, hogy mekkora tűz lesz a The Ideas of March! -
nézd meg tőle ezt is :DDDDD -
Ki nem szarja le ki mit gondol a Drive-rol? Az számít hogy neked mit adott a film.
Egyebent is a No country for old man a legjobb film ;) -
viizo #65520 Fast Five
A japótuningos, izomautós széria ezúttal átment szimpla akcióba: kevesebb autózás, több puskaropogás.
Bár nálam sosem volt a topon a széria, azért kikapcsolódásnak az első kettő még teljesen jó volt. Sajnos a harmadik már egy totálisan rossz, driftes Need For Speed résszé silányult vissza Justin Lin kezeiben, aki a folytatásokra némileg emelt a színvonalon.
Személy szerint én eltiltottam volna a jóembert a rendezéstől a harmadik után, erre még az ötödik rendezését is rábízták... A film viszont ezúttal nem lett rossz, sőt néha kifejezetten élveztem, pezsdítő ötlet volt egy Vin Diesel - The Rock összecsapás. A film realitása ugyan néha egy elvetemültebb sci-fivel vetekszik, mégis élvezhető lett - köszönhető a feszes tempónak és a jó fényképezésnek.
10/6 -
Blue Valentine
Ryan Gosling valami hatalmas figura. Amit ez a faszi művel itt is, az páratlan, illetve tőle nem. Most így néhány hónap alatt sikerült lezavarni ugye a Drive-ot, a Half Nelsont és ezt, aminek az lett az eredménye, hogy nem tudnék hirtelen ennyire sokoldalú és erőteljes alakításokkal operáló színészt mondani. Talán Colin Farrell, de nála azért becsúszik néhány elég semmilyen szerep...
Erről a filmről pedig beszéljen a trailer helyettem, én most úgyis csak keresgélném a szavakat:
-
Bud Spencer, Terence Hill fimek :DD