106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A vizsga
9/10
Remek, feszültségekkel teli film. Azért látszik, hogy tudnak még itthon jó filmeket gyártani. -
Na majd megvizualjuk, mert ugy is unatkozom, bar a Spartacus: Blood and Sand -t (vagy a Gods of the Arena-t) illetve a Tronok harcat nehez lesz uberelnie barminek is. -
Igaz. -
Mondjuk megnézed az első részt nem veszítesz semmit. -
Hát akkor nem tudom, mindig utáltam a történelmi filmeket.:) -
Hát figyelj ha kicsit is szereted a történelmi sorozatokat akkor tetszeni fog. Van benne minden, háború, szerelem, fél évszázadot átívelő történet. -
Tényleg ilyen jó? Anyumnak kellett felvenni mindig t-home-ra, meg azt töltögettem neki ha épp nem volt meg t-home-on. Mondjuk ő azért nézte meg, mert kiolvasta még régebben a könyvet. Lehet akkor majd bepótolom a sorozatot :D -
Utoljára amúgy egy sorozatot néztem, Katedrális(The pillars of the Earth)
Simán 10/10. Nagyon nagyon jó volt. Nem is tudok belekötni. -
Maga modjan szvsz teljesen rendben van az Otodik Elem.
Nem szabad figyelmen kivul hagyni, hogy ez egy kozel 15 eves film es akkoriban ilyen volt a stilus.
Nem a mai csucskategoriahoz kell merni es ennyi.
Iolyen erovel mondjuk bele lehetne kotni, kismillio filmbe, mert mai szemnek nevetsegesen hat pl a 80-90-es evek bluebox technikaja es a ravetitett jelenetek minosegtelennek tunnek.
DE eroltetetnek mondhatnank a Chaplin filmeket vagy mas burlexet, mikozben inkabb azt kellene mondani, mas szemleletek uralkodtak akkor es akkoriban az a mufaj volt eladhato es nevetteto. -
Ötödik elem erős jóindulattal is kb 6/10. -
...még annyi, h az Ötödik elem sztem sem az igazi, ne mondja senki, h élvezte a gagyiba átcsapó kosztümöket és maszkokat, a hülye "mi lehet ez a piros gomb" jelenetről és a gumielefánt előjön az asztalból a torkomnál akadt nemtomminél.
Az űrhajókban tüzelő maszkos orrszarvúak rángatózása is eléggé zavaró és az egész gagyi.
De és nagy DE: ennek egy oka van: a franciáknak semmi, de kurvára semmi humoruk nincs! És ha viccelni akarnak, akkor elkezdenek a régi francia nagyorrú nyomozók és Luis de Funes stílusában egy helyben kézzel hadonászva, hadarni meg baromkodni. Szánalmas egy társaság és élvezhetetlenek ezek a részek, mert ripacskodnak! -
Azér ne zavarjon senkit, h a Fertőzésből a még élvezetet adó részeket spoiler nélkül mesélitek el, de sebaj... Így elolvasva #65591-et és a #65607-et nem sok marad annak, aki meg akarja nézni... -
gódennindzsávárrior :D
1:43-nál: bárcsak barátnőm is képes lenne reggelente ilyen sebességgel öltözni... -
Mega Shark vs Giant Octopus
Solar Strike
Lost City Raiders
-
Íme a személyes kedvencem, 3 részletben tudtuk csak megnézni haverokkal, mert leírhatatlan görcs állt a rekeszizmokba! :D
-
Ide tessék benézni! (Asylum)
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1255963755&no=111]Descent-ről ("A Mag" rip-off) rövid kedvcsináló[/URL]
Megasharkot meg ne hagyd ki.. :) -
Real13 #65609 Rubber abszolút nem szar film, röhögős, de pont azért, mert rohadt jól parodizál, illetve ironizál és kifiguráz.
Braindead meg tökéletes trash film, a szart emeli művészi szintre. Jackson legjobb filmje kb. pedig megcsinált a LOTR trilógiát is :D
Egyébként meg Troll 2. :)mármint ajánlom ezt:D -
Real13 #65608 Rubber abszolút nem szar film, röhögős, de pont azért, mert rohadt jól parodizál, illetve ironizál és kifiguráz.
Braindead meg tökéletes trash film, a szart emeli művészi szintre. Jackson legjobb filmje kb. pedig megcsinált a LOTR trilógiát is :D
Egyébként meg Troll 2. :) -
IXEMGabeo #65607 na igen én ezért adtam csak 8-ast, de ez még merő jó indulat, mert én is éreztem benne a kapkodást. Nem nagyon derült ki az sem, hogy Jude Law most akkor szélhámos volt-e vagy tényleg használt az Aranyfa kivonat, meg úgy sok jelenetet kihagytak a végén, vártam volna, hogy a világot mutassák ahogy megkönnyebbülnek kissé, de az is elmaradt. Helyette kaptuk Matt Damon sírását és egy táncikálást:D
viszont a disznós jelenet nagy volt, csak, mint említettem nem vágtam egy hong kongi hentes miképp fog kezet egy amerikai vendéggel szabadon úgy, hogy nem mossa meg a kezét... -
Braindead nem is szar. -
Persze én is a sztorira értettem, mert az csak szimplán annyi hogy jönnek az idegen bumm bumm... de igazad van, tettek bele egy kis szelet társadalom kritikát -
Feast (a 2. rész kibaszott szar, azt is ajánlom)
Braindead (ez annyira szar, hogy már jó)
amúgy a Szív Tv-n mentek régen "kurva jó" filmek, csak ma már szinte lehetetlen beszerezni őket :C ott láttam pl. a Carnosaur 2-t, zseniális! :D
meg emlékszem még a Repülő Pizzákra. ettől a filmtől féltem.
-
pont onnan jött az ötlet, vasárnap este valami mars szelleme vagy mi a faszom ment :AS?DAs.d,
amúgy ,elsőkörben találtam a rubbert (vágod az a gumiabroncsos faszság) meg a "hemogoblin" :D?AS:D? áhhh geci már mst visítok -
Az a baj, hogy a bottom 250-ben zokogósan szar filmek vannak. Nem lenne egyszerűbb bekapcsolni a film+-t? :D -
szar filmeket tudtok mondani? barátnővel akarunk valami maratont tartani (horror jöhet főleg), de az lenne a lényeg hogy végigröhögjük :D
imdb bottom 250 listáját nézem, de hátha van itt 1-2 jó referenciátok a témában :D -
Real13 #65600 Oké, de azért az a film nem csak arról szólt, hogy jönnek az idegenek és a gettós srácok szétrúgják a seggüket :) Volt annak a filmnek egy kis mélysége, kritikája a hatalom felé: amikor arról regél a srác, hogy valószínűleg a kormány küldte rájuk azokat a dögöket (vagy valami ilyesmi talán), az pl. ilyen momentum. Szóval nem tekinteném egyszerű horrorkomédiának. (Bár azt is hozzátenném, hogy egy 'faék egyszerűségű' horrorkomédiát sem egyszerű összehozni. Illetve lehet, hogy egyszerű, de hogy jót is rakjanak össze, az már más tészta... -
Killer elite - 8/10 - 2 óra tömör akció. -
pedig én elsőre felfogtam -
Real13 #65597 Nagyon nem mondanám faék egyszerűségű filmnek... -
Redmer #65596 Király (Your Highness) 2011
Gyenge vígjáték, 1-2 vicces beszólás, semmi igazi poén, nem volt jó. 4/10
Ügynökjátszma (Game of Death) 2010
Gyenge akciófilm kiöregedett szereplőkkel
Wesley Snipes,Gary Deniels,Robert Davi. Csak rajongóknak!
4/10 -
Nekem is tetszett pedig faék egy film, de jó volt a hangulata:D -
Attack the block
Meglepett, de nálam ez 10/10. Végig lekötött, jók voltak a dumák, imádom a szlenget, a fekákat is, a füvet is ( :D), jól alakítottak a srácok is. -
Lantee #65593 Véleményem szerint pont ez az a téma, amit - ha nem akarják elvinni science fiction felé - csak kétféleképpen lehet feldolgozni. Az egyik az OUTBRAKE szintű fél-akció film (akár még az Andromeda Strain-t is mondhatnám), a másik pedig National Geographic féle dokumentum.
A Contagion valahol a kettő között próbált lavírozni, de pont ezért lett olyan semmilyen. Én is hiányoltam a feszültséget, a drámaiságot, egy csomó lezáratlan szál, egy csomó befejezetlen gondolat, egy ide-oda kapkodás jellemzi a filmet.
Aki még nem látott hasonló filmet, annak biztos jobban fog tetszeni, de az Outbrake akkor is MUST SEE! -
Nem is emlékszem mikor vártam ennyire egy film végét. A téma, a szereplőgárda és a rendező ellenére, érthetetlen, hogy ilyen súlytalan unalmas fos kerekedett ki az egészből. Vagy az idő volt kevés vagy túl nagy falat volt, de alig éreztem a káosz drámaiságát azt a tényt, hogy a fél világ döglődik. A rendező korábbi filmje, a Traffic hasonló módszerrel feszegeti a drog témát, de még az is ezerszer fajsúlyosabb, mint ez a nagy nulla. -
IXEMGabeo #65591 Fertőzés
Nem az a szokványos akciódús, unalmas sémára alapuló katasztrófa film, inkább azt mutatták be milyen helyzetek akadnak amikor egy egy járvány, vírus elterjed világszerte. Természetesen több oldalról lett megközelítve éppen elegendő csipetnyi sémákat tettek bele, amitől elhittem, hogy igen ez itt valóban egy világméretű probléma...
lottósorsolásos rész a vakcinával mondjuk érdekes ötlet volt:) a színészek jók voltak, Gwyneth Paltrow igazából nem sokat játszott, gyakorlatilag ő volt az első áldozat, de legalább mutatták, hogyan boncolják fel az agya környékét, hogy megállapítsák a halála okát:D
utolsó jelenet pedig nyilvánvaló volt, hogy a disznó és a denevér "kapcsolat" miatt lett az egész, tetszett az is, ahogyan felvezették. Mondjuk azt nem vágom egy hong kongi szakács mi alapján fog kezet mosdatlanul egy vendéggel, de ez már más kérdés.
nekem 10/8 at simán megért. Aki szereti a nem túl akciódús, érdekes és figyelemközpontú filmeket annak megéri megnézni, a másik réteg pedig max legyint, hogy áá egyszer elég volt. -
Aliens meg 3 pont. hahaha. ha. -
-
-
írja a tiédet is...
hát elég fura ízlésed van... a Hetedikre 5 -öt adtál, az Inception -re meg 2 -őt :D Egon & Dönci pedig 10 :)
de hát ez van :) -
gombabácsi #65586 ez mégse jó, mert nem az én értékelésemet írja ki, hanem az átlagot
furcsa