106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kissrác hulyét csinál magából a gimiben 2x, a fater meglátja a lánya erotics fotóit és azonnal megy gyilkolni, illetve ezután a tomegverekedés a kertben...
Ja és apuci szerelemrol tartott csajozós beszéde az iskolai záróunnepségen. Egyszeruen annyira amerikai pitésen naiv jelenetek, hogy kész.
Lehet nem jól fogalmaztam a "stílus" belovésével, de érted mire gondolok. -
ZZ88 #65825 Köszi az infót, nem is tudtam, hogy ikertestvére van. -
Mik az Amerikai Pités jelenetek benne? Amik erre emlékeztettek? -
Crazy, Stupid, Love
4/10
Túúúúl hosszú, a felétol kb. érdektelen, pedig addig egész civilizált vigjáték-dráma hangulata volt, aztán átment egy elnyújtott sótlan amerkai pite klónba, kár érte. -
Mindig is komolyabb filmeket nyomott.
Persze nem a popcorn mozira kell gondolni. -
...pont ezt szeretnék... -
Lantee #65820 Jaja, én is csak pislogok: Bombák Földjén, Benjamin Button, meg ilyesmik. Még a végén visszatérek az M1-re? :) -
m1 lassan komolyabb filmeket tol, mint a 2 kereskedelmi csatorna. az elmúlt 1 hónapban letoltak vagy 3 nem olyan régi nagyszabású filmet is. -
willsmith #65818 Tegnap m1-en reklám nélkül ment a Benjamin Button különös élete, másodjára láttam, egy jó 8 pontot megér, remek film!
Viszont ezzel most találkoztam, új Amerikai Pite a régi arcokkal, adni fogja:D
http://shtrend.hu/index.php/Film/itt-a-legujabb-amerikai-pite-trailer.html -
vg #65817 Shawn Ashmore nem volt Jimmy a Smallville-ben, hanem a tükörképe, Aaron Ashmore volt... 
Amúgy valóban jó kis film az a Frozen.
-
Tegnap megnéztem végre az utolsó Pottert. Borzasztó volt.
wtf/10 -
Ne mentegetőzz, szerintem is nagyon jó film. -
ZZ88 #65814 The howling: reborn 2011
Az imdb-n nagyon lehúzzák a filmet, csak 4.1/10 az értékelése, bár még nem érkezett sok szavazat rá. Ha azt nézzük, hogy mi az alap és klasszikus farkasemberes horrorfilmet vártak, akkor ez érthető is. A filmnek értékes mondanivalója van, nem is a horrort láttam benne: 7/10. -
ZZ88 #65813 Jó, kicsit túloztam, de azért az meglepetés, hogy: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a férfi főszereplő egy egész nap dekkolás után bravúrral lemászik a cuccról és azonnal megkajálják a farkasok, kicsit többet vártam volna a szerepeétől. -
kanduhr #65812 Kb 0 a meglepetés faktor a filmben:D -
ZZ88 #65811 +1 -
ZZ88 #65810 Frozen
Minimális költségvetéssel egy nagyon jól összerakott film, végig leköti az ember figyelmét, a Jimmy Olsenként megismert Shawn Ashmore jól hozza a szerepet, sok a váratlan fordulat. 7/10. -
Azt láttam.:D Elég jó volt, bár a vége kicsit szar lett szerintem:D -
Szerintem az Insidous ami nem olyan régi és beszaratásban is elég jó :) -
köszi neked is.xÐ -
In Time
Hát ez ölég gyenge volt. Akciófilmnek lájtos, drámának harmatos, sci-finek... hagyjuk. Mint valami alacsony költségvetésű felejthető ker.tv-s esti film, valami huszadrangú színészekkel. Én mondtam, hogy inkább The Thinget kellett volna nézni :)
4/10 -
Transformers 3
Hang és képi látványa HD-ban DTS hanggal elképesztően jó...A sztori mint ahogy már írták többen nem a legjobb, ami engem a legjobban zavart, az a srác és a lány közötti érzelmi kapcsolat...minden volt csak nem szerelem... 6/10
Förtelmes főnökök
Annyira nem jött be, bár többen mondták, hogy idén az egyik legjobb vígjáték..volt egy két jó poén, de semmi több. Jamie Foxx karaktere volt a legjobb:) 5/10 -
Üdv!
Valami új horrort tudtok mondani? (azért kérdezek újat, mert régebbieket már láttam, biztos, hogy nem mindet) Valami fasza beszaratós kéne.:D Tegnap megnéztük a halálos kitérő 4-et és végig röhögtük a haverokkal, legszomorúbb jeleneteknél is. Szerintem nagyon gagyi volt :D Olyan mintha paródia lett volnaXD -
Chevy az csak a becézése, úgy mint a Mercedesnek a Merci kb. -
viizo #65802 Green Lantern / Zöld Lámpás
Ha a filmet ~15-20 évvel ezelőtt, agyonmásolt vhs kópián, hangalámondással látom, megkockáztatom, hogy tetszett volna. A képzeletem szépen felkerekített volna sok mindent élvezetessé.
De mindez 720p-ben, 2011-ben nagyon gyenge volt.
10/3 -
Lopott idő
8/10 -
jaj tudod hogy értem...
problém? -
hm..:D
ha a daewoot megvette a chevrolet és euban vannak az utódai, akkor azok a sima chevroletek és amcsiba meg vannak a "prémium" autók amik a CHEVYk?:DDDD
vagy a Chevy csak a becézésre a chevroletnek ?:D
mind1 nem offolok többet..:D itthon nem kapni ilyet az a lényeg.:D -
chevrolet impala 2010 -
köszi szépen..:) most is tanultam vlmit.:D
akkor a srácnak még az igazi "prémium" autó jutott, ugye ?:D
azt milyen néven lehet +találni?:D -
a daewoo-t vette meg a chevrolet, eu-ban inkább azoknak az utódai az elterjedtek chevrolet néven, de főleg amcsiban vannak még az igazi "prémium" autóik. -
bocsi hogy ilyen hülyeséget kérdezek, de muszáj megkérdeznem főleg hogy a Drive filmről volt szó.:)
A csávó autója Chevy Imapala, azaz Chevrolet ??? [de abból nem csak ilyen '69es gyártmányúak vannak?]
vagy esetleg így néz ki a kocsija?
köszi :DDDD -
köszi :) -
Ez itt a "Drive szar, mert unalmas, nem történik semmi, a főszereplő szefós és nem is Halálos iramban 6, pedig a trailerben azt mondták" - fórum. Vigyázz, miket írsz!
(szerintem az év legjobb filmje, pedig...)
ON
Melancholia
Lars Von Trier filmje egy testvérpárról és egy bolygóról, ami nagyon közel halad el a Föld mellett, pesszimisták szerint el is találja. Rettentő depresszív film, elképesztő alakításokkal, és fantasztikus látvánnyal. Muszáj nagy szavakkal dobálózni, mert régen volt már, ami ekkora hatással volt rám, pedig nem is igazán értem minden olvasatát.
Újra kell nézni, de nem most, ehhez idő kell.
Ja, és itt senkinek nem ajánlom. Nagyon lassú film, bár nem is értem, hogy lehetne más a tempója egy ilyen történetnek, de itt ilyesmik nem számítanak, kb. minden 100. embernek fog tetszeni. Áldom az eget, hogy benne vagyok! :) -
Rossz helyen kopogtatsz, hogy nem tömegfilm, itt sg fórumon már sok flame volt a filmről.
-
Ja és plusz kiegészítésként ez a gyönyörű zene is felcsendül benne párszor! -
Drive - Gázt!
IMDB Ratings: 8.3/10 from 46,977 users
Csak lestem! Végignéztem és utána így ... ú baszki ez keci nagy film! Többet nem is írnék róla... rég láttam ilyen filmet! Aki valami újat (nem tömegfilmet) vagy "rég láttam hasonló jó filmet" érzést keresi annak ajánlom!
-
Ha szereted a régit, akkor Jákob lajtorjája - bár tudom, nem így érted a misztikust.
Imádtam benne, ahogyan átfordult egy-egy hétköznapi jelenet szürreálisba. Néhány képe erősen befosatós is volt, kár hogy olyan korszakban született, amikor Rambo-10 volt a sztár...! -
:DD -
Ez kurvanagy volt. :))